Hello lányok!
Kata,Zsebi!
Köszönöm a receptet!
Pompi!
Örülök,hogy nem lett semmi a leesésböl!!
Sajnos ez elöfördul!Nálunk amikor felállt és elesett sokszor olyat szolt a feje mint egy dinnye amikor leejted!A labdázos idöszak volt még ilyen fincsi amikor nem tudta felvenni(mert még menni is alig tudott) rálépett és fejre esett!
Kismoki!
Hogy vagytok?
Ti már elkezdtétek a kaját?
Melcsi!
Kivánom hogy sikerüljön a baba vagy spontán vagy Mágusunkal (hátha mindjárt kettö
)!
Szoval mindig olyan szépeket irsz!!!
A kistesora meg akárhányadik is nagyon rá lehet parázni!!Én is már megtapasztaltam!Ahogy Ágostont akartam az már szinte fanatikus és beteges volt!Mindenki azzal nyugtatott hogy az a szerencse hogy már van egy gyerekem….(aha persze)!Mondtam ezt az érzést és vágyakozást nem lehet megmagyarázni semmivel!!!Csak ezen járt az eszem és ez körül forogott minden gondolatom!
Édesek lehetnek ahogy szeretgetik egymást!Nálunk is megy csak kicsit nagyfiusabb változatban!!
Stella!
De jo hogy jöttél!!
Emlékszem még a pocakos képeidre!!!!
Brutál volt!
Hogy vagytok?
Hogy telnek a napjaitok?
Zsuzsi!
Hova jársz spinningre?
közelbe?
Köszi a rácstippet!
De nekünk az nem jo mivel ilyen a lépcsönk!
Ennek a legtetején van ajtorács de alulra nem lehet tenni semmit!
Már rengeteget gonodlkodtam és a karám nagyon jonak tünik igy meg is rendeltem!Remélem méretbe is jo lesz!
Hajni!
Miért nem probálod a Holle rizspelyhet?
A gyümit felbontod kiöntöd egy tálba és belekeversz egy kevés rizspelyhet!!
Ugyan ez mehet a fözelékkel is!
Vagy elöre kikevered a rizspelyhet vizzel és utána kevered a gyümivel vagy a fözelékkel!!!
Nekem van egy 400ml vizforralo (utazo)Az nagyon szupi és cumisüveg melegitöt mindig viszek mert sosem olyan hömérsékletüre melegitik a kaját amennyire kérem!De ha pl a szobába akrod megetetni akkor csak beleállitod és kész!Szerintem inkább mindent vigyél mert ott nem igen fogsz kapni SEMMIT!Ha gondolod leirok egy pár dolgot hogy én ált.miket viszek!
Én is hegyes ollot használok mert a topma élü csak kiforditotta de le nem vágta!Egy kis betadin kenöcs vagy gyogyszertárba lehet antiszepitkus krémet kapni és ha azza bekened akkor lehuzza a gyulladást!!Nálunk is elöfordult néha de a kezén!
Kata!
De ügyesek vagytok a lemászással!
Nekünk ez sosem ment!
Bandika!
Jobbulást szegény Balázsnak!!!
Anda!
Sajnos nem tudunk mert akkor olyan hülyén nézne ki!!!
De ez a karám dolog jonak tünik!
Nagyon szupi a recepted!!!
Bzsuska!
Sajnos az alvás nálunk sem egy fönyeremény!
Igazábol akkor realizálodott(valamennyire)amikor elkezdtem este a sinlacot adni mivel éhes volt!Hiába mondták hogy de jo tejem van meg minden de még is Ágoston éhes maradt!Éjjel oránként kelt!Ahogy szép lassan elkezdtük a többi kaját ugy kezdtett megnyugodni szépen!Pl most is délután 2x volt cici az volt az uzsi és az elmult 5-6 napban utána is intenziven szopta az ujját(de nem akárhogy)igy elkedtük az uzsit igy megszünk a nyügösködés az ujjszopás és simán kibirja vacsiig!
Nem akarok tippeket adni de a sinlac nekünk kezdésnek és plusz csak cicitej nagyon bevállt!Jo most sem egy hétalvo de már nem oránként kel!Nálunk ez volt az oka a nemalvásoknak!
Tiko!
Mit dologzol?
Hogy tusz Zorka mellett?
Van segitséged?
Orsi!
Azta de szuper ez a kocsi!!!
Még nem is láttam ilyet!!