Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok!

Köszönöm mindenkinek a dicsérő szavakat a fotóval kapcsolatban.
Természetesen profi fotós csinálta. :)
Vendég

Bibar

Gratulálok a hatalmas fiadhoz!!!!!!!!!!! Nem semmi méretek! És mindez diéta mellett!
Egészséget, boldogságot kívánok nektek!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Bibarci tiszta szívből gratulálok Nektek Olivér érkezéséhez,jó egészséget,sok boldogságot kívánok! Nem semmi méretek :shock: :) !

Sharon Dóri baba gyönyörűséges,micsoda haja van :o !Drukkolok,hogy mihamarabb haza mehessetek!

Vicuska Rami baba továbbra is zabálnivaló kis husi mosolygós gyönyörűség!

Estrella nagyon jó a fotó,csodaszép Vagy!

Málna sajnálom,hogy kórházban kell már lenned :( .Te most hányadik héten is jársz?

Elan gratulálok a Kisfiúhoz!

Zsókuci sajnálom,hogy nem voltál jól,annak viszont örülök,hogy a kézfájásod elmúlt :D !

Lanett jó kis hétvégi programotok volt :D ,még szerencse,hogy nem ütötted meg Magad nagyon!

Rebe mi volt az uh-n?

Velünk semmi különös nincs,Csajok most már iszonyú sokat beszélnek,meg kell zabálni Őket annyira aranyosak!Egész héten dolgozom,de azért időnként majd bekukkantok!

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Jaj ne haragudj Rebe,most látom,hogy csak holnap Mentek :oops: !
Viszont holnap várunk a hírekkel nagyon :wink: !

Lippa

lippa

Bibar, szívből gratulálok!!!! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok Nektek!Szép nagy baba Olivér! :D

Elan, gratulálok a kisfütyishez! :D

Estrella, csodaszép vagy!!

Kép

KépKép
anett_1

BibarciMami!!! Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok nagyfiatokhoz!!!

Elan, gratula a kukishoz!! Talán apa is megbarátkozik addigra :wink:

Sharon, csodás a hajasbabátok! Természetesen az összes többi baba is!

puszi
süni76

Megjöttünk a dokitól: max. 3 hét és Soma megszületik :roll: Sajnos stabil farfekvéses, a doki szerint nem sok esély van rá, h befordul :cry: Ráadásul a méhszáj is 1 ujjnyira nyitva van :cry: Mindent összevetve még 3 hétig ki kellene húzni, aztán császár :? :? Még barátkoznom kell a gondolattal....

Bibaréknak nagyon örülök :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ballagyo

Bibarci
Gartulálok!Sok boldogságot,egészséget kívánok!!

Sharon apuka
Szép kis hajasbabátok van!Kívánom mielöbb otthon lehessenek veled!És köszönjük a képet!!!!

Ballagyo
Beszéld meg Somával,hátha hallgat rád és még is befordul!3 hét nagy idő :wink:
Igen a Szent Imre mellett lakom,lassú sétával is 5 perc :D Ti merre?

Elan
Gratula a fiúcskához!!Remélem az elötte lévő 5 nap is fiús volt és nekem is bejön a megérzésem :D

Estrella
Szupi a kép és nincs is nagy pocakod!
gabicsibe

Ballagyo
BOcsi,a Szent Imrés választ Mammnak szántam :oops: :oops:

Mamm,Rebe
Most egy kicsit megnyugodtam!Ugyanis tegnap reggel úgy keltem fel,hogy fáj a derekam és nem értettem miért!Akkor ezek szerint ez normális és elég ha pihengetek?!
gabicsibe

Bibar, drága, tiszta szívből gratulálunk Oliver babához!!! Puszi!!!
Andi és Karcsi
manda

Sharon gratulálok a kislányotokhoz, nagyon édes baba!!!!
manda

Sharon
GRATULÁLOK GYÖNYÖRÜ SZÉP A KISLÁNYOTOK!
Jo egészséget és sok sok tejcsit kivánok! :lol: :lol:

Bibar,
GRATULÁLOK NEKETEK IS HÁT NEM SEMMI MEKKORA BABA LETT!
Nektek is jo egészséget, és sok sok tejcsit kivánok! :lol: :lol: :lol:

Kép
bibike27

Lányok

vasárnap estig Óváron leszek,nem tudok jönni Bibar-hírekkel. :cry: Talán vki átveszi....

Sharon

gyönyörű hajas babád van! :D

Ballagyó

a lényeg hogy rendben legyen a baba,ha császár,hát császár.azért még hátha befordul...szorítok,kitartás :D

Zsókucikám

nagyon örülök hogy jobban vagy és a kézfájás elmúlt!

Rohanok,sziasztok,indulunk!!!Puszi mindenkinek

Kép
lukrécia

Bibar drága gratulálok Olivérhez!
( Hogy a fenébe csináltad, hogy nem hiztál, és ekkora fiucskát növesztgettél ott bent? :lol: )
Várunk a képekkel! :)

Sharon nagyon szépséges a kis Dóra! :)

Estrella jóó kis kép, nem semmi. :)

Ballagyo hoho lassan Ti jöttök. :)

Elan újabb kukis, de jóóó. :) Lesz végre a csajoknak kis hercegeik. :)

Lippa kéépeket is. :) Miket mondanak a tündérek? :) Úgye tavaszi talira jöttök? :) Látttnnii kell őket! :)

Most mennem kell, befejezte a reggelit Lencsi, mert már magától eszik. :) vagyis csipeget egyenlőre. :)

Ja, és tegnap meglátogattuk Mottékat, olyan aranyosak!! :) Krisztike meg gyönyörű! Mosolygós, nagy barna szemek, kis bújós! :) Persze a végefelé kicsit harcoltak már egymással, de volt hogy összebújtak, és pusziszkodtak! Le sem tudtuk fényképezni, mert elolvadtunk! :lol:

Kép Kép

chesti

Chesti!

Nagyon szépek a lányok!

Sharon!

Dóri egy igazi hajasbaba :lol: Gyönyörű!

Hát, lányok nem sokat aludtam az éjjel :oops: Este háromnegyed 8-kor volt egy "vakriadó", rózsaszín foltot fedeztem fel a bugyimon, na több se kellett, azonnal hívtam a dokit, azt mondta, nyugi, ez a vizsgálattól van, próbáljak meg aludni :shock: Megpróbáltam, de nem ment. Egész éjjel zakatolt az agyam, már nem is tudom, mitől félek jobban, attól, h mindkét méhszáj nyitva, vagy attól, h indulunk szülni. Őrület :oops: :oops: Mindenesetre ma összepakolom a kórházi cuccost. Biztos ami biztos. :roll: :roll:
ballagyo

Most olvasgattam vissza.

Először is gratulálok Sharonnak, és Bibarnak a babákhoz.

Elan örülök, hogy minden rendben volt az ultrahangon, és gratulálok a kis tököshöz.

Zsókuci, neked még mindig jobbulást kívánok.
A táblázatban légyszi a kórházat írd át a MÁV kórházra, mert közben eldöntöttük, hogy ott fogok szülni, és már oda is járunk vizsgálatokra.
toldikrisztina

Isten hozott Olivér!!! Igazi férfias méretek!!!
Bibarkának gyors felépülést kívánok!

Benszike, hogy vagy??

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Gabi,
én Őrmezőn lakom, de az sincs olyan vészesen messze a Szt. Imrétől! Tök jóó, majd babázgatunk együtt, jó? :D :D :D

Chesti,

nagyon édesek a csajok együtt!!!! :D Meg lehet őket zabbbantani!

Ballagyo,
ne izgulj, az a kis rózsaszín valami tényleg a vizsgálattól volt. Nekem is volt ilyen a múltkor, és tegnap is mondta a doki, hogy ha lenne, nem kell tőle megijedni, mert csak a vizsgálat miatt van. Megkérdeztem tőle, hogy milyen tünetek esetén induljak a kóházba, azt mondta, hogy ha elmegy a víz, vagy ha már iszonyatosan szenvedek! :D Úgy vigyorogtam! :D Azt mondta, ha csak fáj a derekem, vagy a hasam, de a lefekvéstől javul a helyzet, akkor még ne menjek, mert akkor még felesleges! Szóval ne izgulj, minden okés lesz, de azért az a kórházi csomag legyen már készenlétben! :wink:

Így, hogy Luki néni Óvárra ment, kitől kapunk híreket Bibar anyuról???

Kép

Kép
mamm

Sziasztok,

Tegnap is sikerült jól kiszúrnom magammal. Egész jól voltam napközben, és Zozó hozott haza nekem sütit, ráadásul a kedvencemet Eszterházy-t. Diósat. Hát diósat nem szabad enni, mint kiderült. Kínok kínját éltem át a kedvenc sütimtől :(:(:(:(:( Kicsit be is vérzett. :( Ja, persze pont utána mentünk a kontrollra is, a doktornő nem dicsért meg érte, gondolhatjátok. Fú, nagyon borzalmas volt. Nem is gondoltam bele, hogy diósat nem kellene… Na mindegy, ezt is tudom most már.

Réka,
Kép

Örülök, hogy Botond szépen gyarapodik :D

Lippa,
Sok puszi Neked és a dumáló csajoknak is! :) :wink:

Ballagyo,
Gondolom, hogy megijedtél éjszaka… :roll: Próbálj azért ma napközben pihenni, és gondolj arra, hogy már csak 3 hét, és a kezedben tarthatod Somát! :D

Luki,
Puszi, jó utat, gyere majd! :wink:

Chesti,
Édesek a képek! :D:D:D

TKriszti,
Javítottalak a táblában. Hogy vagy?

Tényleg, Benszi, nagyon eltűntél… remélem, jól vagytok!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci:oh szegényem!ez a fránya dió...én is imádom, és nem ehetek, pedig anyósom küldött vagy 1 kg-ot!
köszi a köszöntést, de már rég volt, csak most vettem észre a táblicskuban!
Ballagyo:pihizzél 3 hét gyorsan elrepül,és még meg is fordulhat Soma!Egébként nővérem lánya is faros volt és ő megszülte :shock: igaz nem volt egyeányálom, lehet,hogy jobban járt volna ha császározzák!

toldikriszti:én is a MÁVban szültem :wink:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok Csajok!!!

Chesti!! :)
Hallottam, hogy jól sikerült a party...

A fotók jók...

Szép napot Mindenkinek!!!

:)

Bibar, Sharon GRATULÁLUNK!!!
mot

Zsókuci - Kérdésedre válaszolva köszönöm jól vagyok. Várom a csütörtököt akkor megyünk genetikai ultrahangra. Remélem minden rendben lesz, meg jó lenne ha megmutatná magát, hogy fütyis, vagy nunis. Bár végül is 12 évi próbálkozás után teljesen mindegy mi lesz a neme, de azért jó lenne tudni, hogy még is milyen nemű baba növekszik bennem.
Egy kicsit nekem unalmasan telnek napjaim, mert az orvosom nem enged dolgozni, gondolom a korom és a sok próbálkozás miatt. Így minden napon egyforma szinte.
toldikrisztina

Drága Bibarci család!

Szívből gratulálok Olivér születéséhez! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kedves Sharon apuka és anyuka!
Csodás hajasbabátok született, gratulálok!

Annyira jó, ahogy sorban születnek a babucik! :lol: :lol: :lol:

KépKép
naposoldal

Helló!

Lippa! csütörtökön leszek 35 hetes.

meg vagyok elégedve a kórházzal és az orvosommal is. most már 12 napot itt töltöttem. voltam tegnap uh-on, akkor volt egy-két olyan dolog ami miatt megnéztek ma más dokik, és ma rendben találtak. elég nagy eltérések vannak hogy mekkora a baba!

Mamm, Balagyoo nektek mekkora a bébi most?

Ballagyo sajnálom a császárt, de mind a két szülésnek meg vannak az előnyei, hátrányai.

Engem úgy tűnik nem akarnak haza engedni, de azért még nem adom fel.
málna79

BIBAR CSALÁD!
NAGYON NAGY GRATULA A KIS OLIVÉRHEZ!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK!!!!

Sharon!
Jaj Istenem, de gyönyörű ez a kicsi lány! És mekkora haja van! Nagyon édes!!!!! Remélem már itthon vagytok!

Ballagyo, Mamm!
Rajtatok a világ szeme!

lanett

Lippa,
Köszi a drukkot! Ma megvolt az uh. A doki azt mondta, rendben van minden, szépek, és koruknak teljesen megfelelőek. Az egyikőjük annyira kis ficánka volt, hogy alig tudta megmérni! :D A nemüket még nem látta, de talán a jövő hét csütörtökön már megtudjuk a genetikai uh-n. Annyira örülök, egy kicsit megnyugodtam.
Új képed nincs a csajszikról?

Ballagyo,
Hát akkor lassan itt a ti időtök is! A lényeg, hogy egészségesen megszülessen Soma baba!

Chesti,
Tündériek a csajszik együtt! :wink:

Zsókuci,
Hát nem lehetett kellemes ez a diós sütis élmény! :shock: Vigyázz magadra!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

HAZAJÖTTÜNK!!!!!!!!!

Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat és a rengeteg gratulációt! Nagyon boldog vagyok, nem kellett tovább maradnunk, minden eredményünk jó lett és ma délután 4 naposan hazajöhettünk! Ha lesz időm majd írok és rakok fel képeket is, bár most minden pillanatban Dórival vagyok, alig győzök betelni vele!

Jövő héten már vihetem a fodrászhoz!!! :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol: :shock: :lol:

Bibar!

GRATULÁLOK!!!!!!

Kép

Kép
sharon

Málna,
sajna fogalmam sincs mekkora lehet most a baba, a doki szerint nagy, de méreteket nem tudok. Hétfőn megyek uh-ra, akkor majd pontosabbat is mondanak remélem! :)

Mostanában keveset írtok lányok... Mindenki babázik, és melózik, igaz?

Bibarról, és Oliról nincsenek új híreink?

Kép

Kép
mamm

SZIASZTOK!

Nem vesztem el,csak a Máté nagyon beteg volt majd 2 hétig. :( Nagyon lassan javult és iszonyat nyűgös volt.Közben pedig nagyban intézkedem bölcsi és ovi ügyben,mert szeptembertől visszamegyek dolgozni.

Utólagosan NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK MINDEN KICSINEK ÉS NAGYNAK! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
taptau

SHARON,HATALMAS GRATULÁCIÓ EHHEZ A TÜNDÉRI HAJAS BABÁHOZ!NAGYON ÜGYIK VOLTATOK! :lol:

BIBAR,NEKTEK IS NAGY-NAGY GRATULA OLIVÉRHEZ! :lol:NEM SEMMI MÉRETEK! :lol:

Kép
taptau

Drága Mamm,lassan ti következtek,drukkolok,hogy kihúzzátok még a vizsgákig!

Estrella,fantasztikus a kép és nagyon csini vagy!

Zsókuci,örülök,hogy jobban vagy,remélem mihamarabb elmúlik az összes kellemetlenség!

Chesti,Mot édesek a csajok együtt.

Réka,nagyon helyes fiatok van!

Rebe,örülök,hogy minden okés!

Lippa,puszi a csajoknak,már én is izgatottan várom mi lesz szeptembertől.Remélem Máté is hamar megszokja a közösséget.

Lanett,Rékáról nincs kép?Mondom én,aki már vagy ezer éve nem tett fel!

Málna,kitartás!

Elan,grat a fütyishez.

Toldikriszti,drukkolok a genetikai vizsgálathoz!Biztos minden rendben lesz!

Luki,édes egy Falatkád van!

Napcsi,nagyon szép kislányod van neked is!

Vicuska,helyesek vagytok együtt,ez a mosoly,nem semmi.Jó ,hogy ilyen kis vidám!Ja,és boldog névnapot Raminak,bocsi hogy igy utólag! :lol:

Kép
taptau

Ballagyo,már te is visszaszámolsz,ugye?

Gabi,nem semmi,már lassan a felénél vagy!

Húú,alig birom a tempót ,annyit irtatok!

Kép
taptau

Vicuska,bocsi ,most látom,hogy a hugod,nagyon hasonlit rád! :oops:

Bocsi,ha kihagytam valakit!

Puszi mindenkinek!

Andi

Kép
taptau

Réka - írtad, hogy a MÁV-ba szültél. Milyenek a viszonyok most ott, mert hallom hogy eléggé fejetlenség van még, remélem júniusig egy kicsit rendezödnek a viszonyok. Bár ahogy hallom egyik kórházba se fenékig tejfel minden.
toldikrisztina

Málna!

Én sem tudom, h mekkora lehet Soma, január 2-án voltunk utoljára UH-on és akkor is a veséjét nézték főként. A jövő héten teljes labor és CTG, minden napra jut valami. Ja, és még a védőnőhöz is mennem kellene, de lehet, h kihagyom. Szinte egész nap fekszem, pihenek, ezen a héten mindenképp, h a méhszáj ne nyíljon tovább. A védőnő kedvéért nem kockáztatnék :roll: A doki azt mondta, C1111-nél már minden nap ajándék, hát igyekszem minél tovább bent tartani a kicsit!
ballagyo

Sziasztok Csajok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni elsősorban pestiektől!

Olyan boltot keresek, ahol használt babakocsikat lehet venni. Nem bababörze, és nem licitálós weboldal érdekel, hanem olyan, ahova oda tudok menni és meg tudom nézni és van választék.
Egyáltalán van ilyen hely?
Vendég

Estrella,
Csak egy ötlet :oops:, mert ugyan nem használtak, de outlet, hátha látsz valami jót:
http://www.babyoutlet.hu/ProductBrowser ... 4&mainid=8

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok lányok!
Én Sharon apuka vagyok ismét.
Egész jó ez a babanet.
Dórika és az anyuci most pihennek.
Nagyon jó kislány csak eszik meg alszik.
Ma csináltam egy itthoni képet: [i

mg]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1200498397.88.jpg[/img]
sharon

A kép valamiért lemaradt.
Sziasztok!! Kép
sharon

Sziasztok,

Réka,
Te most a szoptatás miatt nem ehetsz diót, ugye?
Ja, nem baj, inkább később köszöntselek, mint soha :D

TKriszti,
Örülök, hogy jól vagy! Drukkolok, hogy csütörtökön is minden rendben legyen, és hogy kiderüljön, hogy mi a neme. Igen, én is így vagyok vele, hogy mindegy, csak egészséges legyen :wink: Hű, 12 éve… Mi is a 10. év körül járunk próbálkozásban (persze sokáig hittünk az ágyban, párnák közt módszerben). Kitartást az egyforma napokhoz, gyere gyakran a fórumra :wink:

Napcsi,
Ti, hogy vagytok? Puszillak!

Málna,
Mit mondanak, tuti, hogy már végig bent kell lenned? Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Rebe,
Nagyon örülök, hogy minden rendben a bébikkel! :D:D:D

Sharon,
Szuper, hogy már otthon is vagytok!

Sharon apuka :wink: ,
Igen, és vigyázz könnyen rá lehet szokni a babanetre :lol: Köszönjük a Dóri-fotót, meseszép ez a kislány! :D

Taptau,
Sajnálom, hogy Máté ilyen beteg volt! :(

Ballagyo,
Nem lehet, hogy felhívod a védőnőt, elmondod neki, hogy te ezzel a méhszájjal nem mész már csak szülni pár hét múlva, és ha annyira fontos, akkor menjen ki hozzád?

Többiek?
Share, Benszi, Gica, stb????? Hahó, tessék jelentkezni!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Sharon apuka!
Ezek szerint akkor már otthon van az egész kis család! Még egyszer gratulálok! Nagyon nagyon édes ez a csöpp lány!!!!!!!!

Taptau!
Jaj szegény Máté! Remélem már minden oké!
Igérem rakok fel fotókat, csak le kell tölteni, kicsinyíteni stb.....

Ma nagyon nyügik voltunk :cry: olyannyira hogy du. elvittem az ügyeletre mert már nem tudtam mit csináljak vele (gyerekdoki volt az ügyeletes) Nem evett ma szinte semmit: reggel 180 ml tápszert nagy nehezen benyomta, 10kor 1 dl alma csirkét, 1kor két kanál tejpépet meg 50 ml tápszert, 3kor 30 ml tápszert. Jó inni ivott 2*125 ml vízzel higított gyümilevet. Levittem a dokihoz, mindent rendben talált, de a felső 2 kis foga egyszerre bújik és nagyon be van durranva az ínye. AZt mondta ritka hogy azok bújnak először -úgy fog kinézni mikor kibújnak mint a nyuszika, nem? . A jobb oldalinak már lehet érezni az élét sztem az bármelyik pillanatban kibújhat. Kapott Dentinoxot, utána még ivott 2*125 ml higitott gyümilevet, azt legalább elfogadja. MOst este is csak 40 ml tápszert evett, és elaludt. A hideg rágóka sem jó neki, eddig szivesen rágcsálta, de sztem mostmár annyira fáj neki hogy az a rossz ha hozzáér valami.

Tapasztalt anyukák, mit lehet még ilyenkor csinálni_?

lanett

Sharon:
Gyönyörű Dóra. Gratulálok! Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Sziasztok!
Sharon!Tündéri ez a lány!Olyan igazi kislány!! :D
Zsókuci:igen nekem azt mondták,hogy ne egyek szopi alatt olajos magvakat...de lehet,hogy csak az első 3 hónapra érvényes a pocakfájás miatt.
Lanett:szegény Réka baba...én hallottam olyanról,hogy a fogkibújás evéssztrájkkal jár!Kitartá, remélem hamar áttörnek a fogak és újra jóevő lesz a lányka!
Toldikriszti:mire vagy kiváncsi?ígyerekágyas részt nem újították fel, az maradt a régi 3 ágyas,mindegyikhez van fürdő...a szülőszobák nagyok,szépek,igaz én simában voltam,de nem hiányzott a kád...azaz de, mert az mondjuk elég gáz,hogy a sok szülőszobára 1.azaz egy darab előkészítő helység van ahol van WC,zuhany és ha az foglalt,akkor old meg máshogy!! :shock: Ráadásul az egy pici luk, amit nem újítottak fel, régi ablakok, amik húznak, így kb, 15 fok volt abban a helyiságben...és így zuhanyozz le...szóval ez marha gáz,de más minden jó volt!
Mondjuk a csecsemősök nem mutattak semmit, de én az első héten voltam, sokszor még Ő maguk se tudták,hogy mi hol van...
A babának kell vinni pelust és törlőkendőt, ruhát adnak.meg a köldögcsonk ápoláshoz is adnak alkoholt és vattát,bár nálunk ez csak a 2. nap került elő...fürödni mindennap elviszik a babát, de elég változó,hogy mikor,attól függ mennyi az új baba, volt,hogy éjjel fél12-kor vitták fürödni őket!
Vizit elvileg reggel 8-10 között van.REggel fél6kor keltenek a lázmérővel...kaja pocsék, de addig még változhat!! :wink:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sharon, Dóri egy igazi bájos ki nő. Hihetetlen, mennyire mások a kislánybabák ilyen picin is, mint a fiúcskák, nem? Sokkal több rajtuk a husi, kisimultabbak; a fiúk eleinte kisbékák, később kupálódnak ki :)

De én azért nem bánom, sőt! Mindig szerettem a békákat :D

Jaj, már megint nincs energiám visszaolvasni részletesebben :( Bocs, lányok! Köszönöm a gratulákat!

Nagyon megvisel engem ez a mostani időjárás, semmi energiám nincs, a meló sem esik annyira jól. Vagyis jólesik, csak estére sokkal jobban elfáradok, dőlök be az ágyba... influenzát egyelőre sikerült megúsznom, bár állítólag márciusban tetézik majd. Hetente azért beveszek egy ilyen oscilloccocciumot, vagy mit, ha csak feleannyira hat, mint amennyire hülye a neve, már nyert ügyem van :D Hétvégén azért igyekszem felzárkózni, addig is mindenkinek kellemes babára készülést-babavárást-babázást :)

Kép
elan

Sziasztok!

Gyors bekukk, mostanában pörgösek a napok.
Niki ráadásul estére belázasodott (39,5) A szívem törik ketté ahogy ilyen gyengének látom, és elesettnek! :(
Ma doki, de vizeletet is kell vinnem, mert úgye mi voltunk vesemedence gyulladásosak, és ki kell zárni nem e az. Remélem nem, mert akkor Heim Pál. :(

Sharon ez a kislány valami álomszép! Mint egy Anna Geddes baba eküszöm! :) Hát tudod érdemes volt ennyit feküdnöd! :)

Most mennem is kell, babusgatom a kis királylányt.

chesti

Sziasztok!

Benszivel beszéltem tegnap telefonon, jól vannak, csak nincs ideje jönni. Balázs már átaludt három éjszakát, de Dórihoz kelni kell és mire leteszi reggel lesz és Balázs is fent van. Szóval nem sokat pihen, de azért szerintem kicsit jobban van, mint mikor utoljára írt.

Puszi!

Judit

jucicuki

Drága Sharon
Lécci, ha van egy percet, akkor ürítsd mán ki az iwiw-es postafiókodat. :wink: Vagy kérd meg Apát!! puszillak
Vendég

Sziasztok csajok!!!!

Gyors kutyafuttában olvastam át mindent!

Isten hozta Bibar babát és Sharon babát!

Málna fel a fejjel én 6hetet nyomtam benn.A kölkökért mindent!

Csajok!!!!!
Gyönyörűek a babák és a pocakod Estrella!Nagyon jó a kép!

Juci köszi,hogy írtál rólam!

Köszönöm az aggódást és a kedves,bíztató,nyugtató szavakat!
Jobban vagyok!Kegyetlen hisztis napokat élünk a skacokkal!Pedig anyukám reggeltől-estig itt van velem és nagyon sokat segít,de még így is kemény!A mai éjjel és nappal brutál!Nem akarnak aludni,nagyon nyűgösek,felsírják egymást!Ma 2 órát aludtam és azt is kb.4 részletben.Most kidobtam őket a teraszra és csend van végre!
Az a baj,hogy az ember tanácstalan néha mi bajuk van,amikor már mindent kipróbáltál és semmi nem jön be!Na olyankor általában 4-5 órán keresztül jön a visítás!Túlpörgik magukat,annyira fáradtak!Kézben 2perc alatt elalszanak,de csak ha közelítesz az ágyhoz,hogy letedd,hát ments meg uram olyan tüdőből nyomják!Csakhogy ez kiakaszt már engem is,mivel a terhességem eleje óta nem aludtam 3 óránál többet egy huzamban,mert akkor pisi járat volt,Szóval várom már azt a 3-4 hónapos kort,hátha minden rossz megszűnik!
Balázs jól nyomja a bundit éjjel,bár nem mindig.9 körül kaja és 5 felé kel.Királylány meg közben egyszer!Csak sajna egy kaj altatással másfél óra a hasfájás óta,mert ott megszokták a ringatást kézben!Szívás!Most próbálkozom a rideg tartással,hogy ágyban aludjanak és ne a kezemben.Ezért is nem nagyon tudok jönni!
Mindenkit puszilok nagyon!!!!
Ja és 6 hetes kontrollra nem tudom mikor lesz időm menni,de meg is jött tegnap!Pedig az egészben a mensi nélküliség a hab a tortán!
Vendég

Sziasztok!

Sharon!!! OHHH!!! El vagyok olvadva a kislánytól! Ez a kép... :)
Gyönyörű szép!!!!!!!

Benszike! Örülök, hogy jelentkeztél. Én csak bíztatni tudlak, Rami 3 hónapos kora óta egy kis angyal! Nézelődik, fogdos, elvan magában.
Mást nem tudok írni, csak hogy kitartást!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok!

Köszönjük Dórika nevében a dícséreteket! Teljesen el vagyok olvadva tőle. Egész nap csak nézegetem! Már sikerült el is kényeztetnem, csak ölben szeret lenni! :shock: De kit érdekelnek ilyenkor az elvek, mikor annyira sokat vártam rá? Bőgni tudnék, annyira szeretem!

Mindenkinek kitartást kívánok, elsősorban Lexinek és Zsókucinak! Higgyétek el minden szenvedést megér egy kisbaba! Rengeteg fájdalmat él át az ember, mire idáig eljut és annyiszor fel akarja adni, de legyetek kitartóak, MEGÉRI!!!!!!! Kívánom, hogy hamarosan Ti is éljétek át azt, amit én!

Apa jön hamarosan és rak fel pár mai képet, Dórika ma hat napos!
sharon

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?