Itt az éjszakai műszak nappali kiadása
Törpék alszanak, én 13'22"-kor keltem, úgyhogy most itt vagyok
Anyapoc!
Szerintem kéne keret! Ha nekem nincsen keretem, akkor hígítatlan festéket viszek fel, a képtárban lévő képeken ez van, csak nem adja vissza a szkennelt kép. Ez azért jó megoldás, mert van is keret, de mégsincs. Most gondolom, értesz!
Tehát a festék kiemelkedik a síkból, így kihangsúlyozza a képet, de mivel nem idegen anyag, nem téríti el a szemet Ha nincs más, én mindig teszek rá festéket-keretnek. A sűrű festék a szalvéta szélét is betakarja, nekem ez lett a csempematrincára, miután felragasztottam. Amúgy a csipke ekem is nagyon tetszene, jó ötlet
. Olyan ekrü színű. Phaedra majd elmondja, az milyen, nekem is ő mondta el, mert csak sejtéseim voltak
Titi!
Miért írod azt, hogy a magyarországi árakat is meg lehet nézni? Félreértem, vagy nem az országból netezel?
TESCO--Két helyen vannak szalvéták, az egyik a "papírtörlős" részleg, a másik a "dekorosztály". A Füredi úton ez az áruház két végén van, nélkülözve minden logikát
.Előbbi részen valóban csak a szájtörlősek vannak...
Én is voltam a Pluszban, jelentem, Jamina nemélethű csirkéjét klónozták! Vettem két csomaggal, persze nem ebből, majd felrakom, bár kissé felejtősek...
Áfonya!
Klüklopsz nem jó???
Milyen lécet vettél? Hogyan vitted haza
Ha mész legközelebb, akkor nézd meg légyszi' azt a festéket, ami olyan, mint az Aquacolor, színező, és festék is egyben, német márkájú, ~2.5decis, ~790 Ft, és gyönyörű színekben van. Szerintem az is jó lenne, ha vizes bázisú...Nem tudtam sajnos megnézni, mert toporzékolt az egész család...
P.zs. rendel! Feltéve, ha nem olyan, mint az enyém...IHR, vagy más cég?
Panni, Titi!
ha valamire szükségetek van a képtárban lévő szalvétákból, akkor cserélhetünk!
Panni szalvétái nem fognak törlődni a próbaterületről?
TEGNAP LÁTTAM: antikolás, kicsit másképp--feketére festett keretre jól fedő drapp festéket vittek fel, majd vagy visszatörölték, vagy lecsiszolták az éleket, így olyan volt, mintha nagyon régi keret lenne, amiről lekopott a festék. Nekem nagyon tetszett
Mennem kell gyereket ébreszteni, mert lekéssük a tüzijátékot
Sziasztok!
Csi