Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nekem könnyen meggy a mosás, mert van segitségem. Kiválogadtam a ruhákat és a maradékot a Robika pakolta vissza a tartoba. A haját nézzétek tegnap birkanyirást rendeztem. Nem sirt a géptől de a viztől igen. Értitek ezt?
Kép Kép Kép Kép Sok ruha volt!

Sziasztok
Vendég

Így aztán könnyű ellátni a házimunkát, ekkora nagy segítséggel!
Robika látom jól bírja az előkét, Én lányom letépi magáról!
Most is éppen áztatom a ruháját, talán kijönnek a foltok amit evés közben rákent!
arivirág

Szia Arivirág!

Vagy az előke egész nap, vagy mindig átöltözés a nyálas ruhábol. Az előkét válsztotta. És nekem is könnyebb.

Szia
Vendég

Bár csak Én lányom is az előkét választaná!
Gondolom nálatok is van dolga a mosógépnek, ilyen nagy család mellett!
Mi csak négyen vagyunk, de rengeteget mosok!
arivirág

Gabibi, Én ezt a tornát már régebben is megérdeklődtem, és akkor volt azon a címen, ahová írták, hogy szüneteltetik, majd egyszer jött egy mail, hogy mivel érdeklődtem, ezért megírják, hogy átköltöztek a Diósdi útra!
De azért majd, ha gondolod telefonálhatunk indulás előtt!
Kép
arivirág

Akko az a nagy zöld épület érd felsőnél nem?Én ugy tudom.
És te mibe jösz és tornázol?Akkor a 17.30-ra megyünk?
Voltam ma lent és nem bírtam ki,hogy ne nézzek körül sport ruci téren de SEMMI nem volt.

Judit én is gondolkoztam,hogy levágatom a fiam haját hátha ugy nem nézik kislánynak,de sajnálom.talán nyárra sőt akkor bizti,hogy ne melegítse.A feje tetején még megmaradt a babahaja és az ott kunkorodik tök ari :lol: Ügyes a fiad :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Jaj lányok hagy dicsekedjek :oops: 2kg 80dkg-ot fogytam :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok lányok!

Most volt az Érdi hiradoba hogy:
Kép
Vendég

Gabibi, Te már a torna gondolatától is fogysz?
Én egy egyszerű szabadidő gatyát fogok vinni meg egy pólót!
Voltunk a vasútátjárónál, és igen át lehet menni, DE CSAK A VOLÁN BUSZOKNAK!!!
Nagyon mérges voltam mikor láttam!
Ott az átjárótól nem messze van egy épület, ahol angolt tanítanak, és ott láttam ki van írva Fitness, gondolom oda kell menni!

Kostyika, láttam férjed és a kislányod!
Nagyon ügyes Veronika, próbálja követni a kislányokat, pont az Én lányom vette pártfogásba, mikor felmentek a színpadra!
arivirág

Judit,hogy te milyen aranyos vagy,hogy még ezt is lefényképezed :lol: :lol: :lol: és gondolsz ránk és felteszed :lol:

Holnap megyek fodrászhoz és nem tudom milyen fazont vágassak főleg,hogy most épp ott tartok,hogy megnővesztem :lol: Most a hajas oldalakat bújom ezerrel

Kép

Gabi
gabibi

Azt nem lehet tudni, hogy az autóknak mikor nyítják meg az aluljárót??

Kép
arivirág

Mimi!Merre vagy mostanába,hogy nem jelentkezel?

Arivirág,a fiam teljesen beindult a kutyustól :lol: itt sikingat neki és megakarja fogni.jó,hogy megmútattam neki :lol: :lol: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

sikingat=síkongat

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Gabibi!
Ügyes vagy ha torna nélkül is tudsz fogyni. Most a tépet haj a divat és az egyenes. Ha segitettem evvel valamit kitalálni neked.
A Robikának már egyéves kora elött nyirtam a fejét, a fodrászok azthiszem nem válalják ilyen kicsinek.

Jucc!
Ha most sem érkezett meg ugyanaz a email akkor jelezzd és mérgemben elküldöm sms-ben.

Jo éjszakát!
Vendég

Hali,

Arivirág,
Milyen kedves a lányod :D Ma te vitted őt? Hazafelé néztem az aluljárót de nem úgy tűnt mintha meg lenne nyitva :( Van egy női fitnessz terem a Riminyákin is, nem messze a Spartól.

Gabi,
Gratula a fogyáshoz.

Én sem tervezek több babát:)
Köszönjük a köszöntéseket.

Kép[
Kép[
kostyika

Jucc,
Anno nekem is Micimackó szolgálatot ajánlották. Az egyik ismerősöm ott dolgozott és ő mondta, h az ottani alkalmazottak tényleg becsületesek és megbízhatóak.

Judit,
Micsoda segéderőd van :D és köszi, megkaptam a privit, majd válaszolok, csak most kb. ennyire futja a szememnek :(

Gabi,
Jotikád és a kutyus :D Fogyáshoz gratula, ügyes vagy! :D

És akkor ezek szerint holnap is mehetek körbe a fél városon keresztül :roll:

Kép Kép
curse

Jó reggelt! :D

Gondolom ha a buszok előtt megnyitották a forgalmat, akkor már csak idő kérdése (remélem rövid idő) hogy az autók előtt is megnyissák az aluljárót!
Kép
arivirág

Sziasztok!
Gabi,köszi a hiányolást,nem vesztem el.Csak tegnap okmányirodában voltam Budaörsön,2és fél órát voltunk ott a Szabival.A Szabi végig fetrengett a földön,majd a végén már sírt is,és mutogatott,hogy pápá.Szegénykém,már nagyon álmos volt.
Na reggelizek,és jövök még.

mimi12

Lányok!Nekünk akik gyesen vannak kell adót fizetni?Mert most kaptam egy halom csekket :shock: Megirnátok,hogy ne járkáljak feleslegesen.

Kép

Gabi
gabibi

[quote="gabibi"]L írta:gabibiányok!Nekünk akik gyesen vannak kell adót fizetni?Mert most kaptam egy halom csekket :shock: Megirnátok,hogy ne járkáljak feleslegesen.

Gabi,milyen adót??
A gyesből vonnak tb-t.
Én vállalkozóként mentem gyesre.Vagyis előszőr betegácsiba,és onnantól semmit nem kellet fizetni.Sem adózni,sem tb-t,.semmit.

mimi12

tb-t akarnak velem fizetettni.Tavaly kaptam vissza nemtom mennyit mert a gyes alatt is fizettem(elfelejtettem,hogy nem kell és autómatikusan adtam fel a többi csekkel)Most meg a behajtóval fenyegetnek :shock: Ja és 2000ft.-ér fellebezhetek.Na meg reggel óta hívom őket :shock: Azt hiszem holnap lemegyek ide a kirendeltségre.Én különben nem dolgoztam ezért havonta adtam fel a minimálbér 11%-át.

Kép

Gabi
gabibi

Gabi!
Nekem sikerült felhívnom az OEP-t múlt héten.Én a 189-et hívtam.Felsorolt egy halom menüt.Nekem felvették rögtön.
Ha tápénzen,gyesen,gyeden,.stb-n vagy,nem kell külön fizetned!
Tehát,ha fizettél szülés után,akkor még neked jár vissza pénz!(amit vissza is kaptál)
Ha lemész a kirendeltségre,vidd magaddal az összes papírodat,vidd el,a befizetéseket,és a gyeses papírjaidat is,hogy lássák,te gyesen vagy.A gyesből vonják amúgy a tb-t.
Ja és én úgy tudom,amúgy,hogy ha nem dolgozol,akkor 3-4000ft-ot kell fizetni SzTK-t havonta,és nem x százalékot a minimálbérnek.Bár lehet ez új törvény.
Amúgy meg ne lepődj meg semmin.
Én kb 1éve visszaadtam a vállalkozóimat,és még mindig kapok aTB-töl is flopit,meg hasonló okosságot,hogy az ő programjukat telepítsem és valjam be amit nem kell :D

mimi12

Gabibi, akkor olyan 5-5.10-kor találkozunk az épület előtt csütörtökön, jó?
arivirág

Sziasztok lányok!

Nekem a Gyesből vonják amit kell fizetni, mert munkaviszonynak számit.

Robika már előrre nagyon tud autozni, és igy forditva is probálkozik.
Kép Kép Kép Aki tud az tud!

Sziasztok
Vendég

Judit!
Robika még mindig nagyon aranyos,és helyes :D
Jó lett a haja,én nem tudtam a SZabit ilyen jól megnyírni.A barátnőmnak kellett,hogy kijavítsa amit elrontottam.De a profi fodrász barátnőmnek is feladta a feladatot :D
Kb én lefogtam,ő meg nyírta de,úgy,hogy fejjel lefelé volt a SZabi.

Arivirág!Míg el nem felejtem.Megkérdeztem a dokimat,és igen a Péterfiben dolgozik.SZóval erősen valószinű,hogy ott fogok szülni.
Na mesélj.Milyen a korház,a szülésznők,a szobák,..stb.
Köszi!

mimi12

mimi, akkor majd ha lesz több időm leülök és írok egy hosszabb levelet milyen élményeim voltak a kórházban, és majd priviben küldöm, ne untassam a többieket!
arivirág

[quote="arivirág"]m írta:arivirágimi, akkor majd ha lesz több időm leülök és írok egy hosszabb levelet milyen élményeim voltak a kórházban, és majd priviben küldöm, ne untassam a többieket!

Oké,köszönöm szépen!
Kiváncsi vagyok!Szültem már kettő gyereket kettő korházban.És bizony egyik sem volt a menyország :D .Mármint a korházak.
A szülés az jó volt,mindkettőszőr.

mimi12

Íme a kiebbik lányom első mini cofja:

Kép
arivirág

Arivirág de,édes a lányod copfija :D
Hihi,legalább annyi haja van,mint a hugom nagylányának volt.A Heni januári,és 1éves kora után a hugom bepöccent,és lenyírta 5milisre a haját :D
SZóval a Heni szőke is volt,és kopasz is.
De a legmurisabb egy barátnőm lánya volt.Elmúlt 1éves,tök kopasz volt de,aza pár szál ami nőt neki,az tényleg tejföl szőke volt,és nem volt foga sem a kiscsajnak.Mindig rötyögtünk is rajta,még az anyja is rászolt arra aki szépnek mondta a lányát :D
Na 2évesen a legyszebb kislány volt,akit ismertem.Aranyszőke,vállig érő göndör hajjal.Pont mint egy kisanygyal.

mimi12

Nekem olyan fura, mert a nagylányomnak ilyenkor már nagyon nagy haja volt, de ő hajasan született is, viszont Dominika tök kopasz volt, és mostanra lett ekkora haja, soha egy centit sem vágtam belőle!
Már úgy szeretném ha nagyobb haja lenne, múltkor már a védőnő vígasztalt, hogy nyugi vannak olyan babák akiknek, csak 2 évesen kezd el igazán nőni a haja!
arivirág

Sziasztok!Megjöttem a fodrásztol.Aszem megnövesztem már bizti,mert megint nem olyan amilyent képzeltem. :cry: És az a baj nem tudom mit akarok.Na mindegy

Mimi köszi a számot,!Itt legalább felvették és azt megtudtam,hogy biztosítva vagyok,deHolnap megyek az apehbe reggel,mert összevissza kapcsoltak és nem tudtam meg semmit,hogy most akkor mit csináljak kell-e fellebeznem vagy hagyjam a francba a dolgot. :cry:

Arivirág,ok :lol: Kiváncsi vagyok a tornára és Rád is :lol: Akkor az aluljárotól nem messze 1 zöld épület.

Judit,majdnem ilyen a mi autonk is.És olyan jó ezeket a képeket látni,mert ilyenkor mindig elképzelem,hogy milyen édi-bédi lesz a fiam.Persze most is az :lol: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Arivirág,írtam privit

Kép

Gabi
gabibi

Gabi
Megkérdeztem a főkönyvelőnket gyes-adó ügyben. Azt mondta h a gyesből elvileg már levonják az adót tehát ha neked nincs más jövedelmed akkor külön nem kell fizetned de adóbevallási kötelezettséged van. Elvileg kapsz majd kimutatást a tavaly kifizetésre került összegekről, ez alapján kell megcsinálnod a bevallást.

Kép[
Kép[
kostyika

Szia Mimi!

Szabinak!
Kép Kép Kép
Vendég

Kép

Mi is nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Szabinak!!

Kép
arivirág

Kisebbik csemetém, lázas, hasmasa van, és hány!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Úgy sajnálom szegénykémet!
arivirág

Sziasztok!

Kostyika!nagyon köszi szépen ari vagy :lol:
voltam lent az apeh-be,de nemtom igy se lesz jó szerintem.Kitöltettek velem valami lemondó nyilatkozatot,hogy már nem kell fizetnem a tb-t mert gyesen vagyok.

Mimi,NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT SZABOLCSNAK!!!!!!Lesz torta meg minden?

Arivirág :cry:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!
Nagyon szépen köszönjük a szülinapi köszöntést :D
Már szombaton megtartottuk a Szabi szülinapját,a hugom lányáéval együt.
A www -re raktam már fel,szülinapi képeket.

Arivirág!Jobbulást a lányodnak!Ha mázlitok van,akkor ti is ezt az egynapos vírust kaptátok el.A lányom is elkapta,és 1napot hányt,meg ment a hasa,másnapra kutya baja sem volt.

mimi12

Legyen igazad mimi!!
Daedalon kúpot lehet adni 2éves gyereknek?
Van itthon, csak nincs meg a betegtájékoztatója!
Neten azt írják 6éves kortól lehet, de ezt tavaly a dokink a Biusnak írta fel, mert akkor ő hányt, és akkor 3éves volt!
arivirág

[color=red]Szabinak nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is![/color]

Arivirág :cry: Gyors gyógyulást szegénynek!

Kép

Kép
jucc33
Érd

[quote="arivirág"]
írta:
arivirágDaedalon kúpot lehet adni 2éves gyereknek?
Van itthon, csak nincs meg a betegtájékoztatója!

Úgy tudom lehet de,ne adjál neki,max ha 10percenként hány.
Arivirág,ezt tapasztalatbol mondom.Kb 13évesen elkaptam én is valami hányós vírust,a nagymamám belémdiktált egy dedalont.Én az életemben olyan kít nem éltem át.
A hányingert nem mulasztotta el,egész nap hánynom kellett volna,és nem tudtam.Fájt a hasam,émelyegtem.Szóval ennel jobb egy kiadós hányás.Én amondó vagyok,aminek ki kell jönnie az jöjjön is ki :D
Inkább kanállal itasd kortyonként,hogy ne igyon sokat egyszerre.
Ehet ropit,meg kekszet,ha kér.

mimi12

piros akart lenni...

Kép

Kép
jucc33
Érd

[quote="jucc33"]p írta:jucc33iros akart lenni...

Nem baj,akkor is nagyon szépen köszönjük :D

Én sosem tudok szines betüket csinálni.Dunsztom nincs ,hogyan kell :oops:

mimi12

Mimi nem tudtam megnézni a képeket :cry: valami olyasmit írt ki,hgy nem tlálható a szrneren.vagy valami ilyesmit

Kép

Gabi
gabibi

[quote="gabibi"]M írta:gabibiimi nem tudtam megnézni a képeket :cry: valami olyasmit írt ki,hgy nem tlálható a szrneren.vagy valami ilyesmit

Javítottam.Véletlenül dupplán másoltam be,anno a képtár címét :oops:

mimi12

Sziasztok lányok!

Mimi!
Nagyon ari a fiad a képeken, de nagyon meg volt illetődve. Vártam mikor nyul bele a tortába, de semmi.

Gabibi!
Vártam a képet az uj hajadrol! Vagy annyira nem tetszik hogy meg se mutatod.

Jucc!
Hogy birod a reggeli korán kelést, vagy már hozzászoktatok? Balázsnak jobban tetszik már az ovi?

Kostyika!
2.-án várunk a nagy hirrel, hogy fiu vagy lány a pocaklakod!

Arivirág!
Háztartási keksz az jo pocibajra. Szegényke.
Az tényleg nem jo ha nem jön ki a virus, mennyen a csúnya baci. És már elkerülhetné még a házatokat is.

Sziasztok
Vendég

Szia megnéztem a képeket!nem semmi amit a tortával művelt a fiad :lol: :lol: :lol: Jól televolt tejszínhabbal :lol: De mindig te fényképezel :?: :lol: :wink:

Aszem ez a fogyókura nem jó.Nem elég,hogy állandóan aludnék,de ma:elkezdtem mondokázni a fiamnak,de elfelejtettem az egyiket,hogy van mire levettem a polcról a könyvet,hogy megnézzem addigra elfelejtettem,hogy mit akarok.És mostanában nagyon szétszort vagyok.van hogy nézem a tévét,de nem fogom fel mit mondnak :shock: :roll: Pedig nem koplalok meg ilyenek meg sok gyümit eszek.na mindegy csak gondoltam leírom.

Kép

Gabi
gabibi

Kép

SZABINAK NAGYON BOLDOG MÁSODIK SZÜLETÉSNAPOT!!! :D :D :D

Kép Kép
curse

Mimi,
A börsi okmányiroda nem időpontos? Itt Érden akárhányszor voltam ipre mentem és kb. 2 perc alatt végeztem.

Gyes: én vmelyik nap rákerestem, mert kivi voltam, h abból mit vonnak és a nyugdíjjárulékon kívül semmi mást.

Judit,
Robikád nem semmi ahogy autózik :D :D

Arivirág,
Copfos kép :D Gyors gyógyulást lánykádnak!!!

Gabi,
Ilyen dolgok velem is elő szoktak fordulni. Pl. vmit csinálok és nem emlékszem rá, h tényleg én csináltam :oops: Én ezt anyasági amnéziának hívom :lol: 8)

Kép Kép
curse

És még egy kis önreklám :oops: ha esetleg tudtok vkit aki esetleg egy 18 éves toyota corollát keres, szóljon nekem :wink:
http://www.expressz.hu/auto/szemelygepj ... ,48,1.html

Kép Kép
curse

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?