Sziasztok,
Először is hatalmas gratulációm Huncut Móninak a babához!!!
Másodszor meg én köszönöm mindenkinek a gratulációkat, olyan jó, hogy velem örültök!
Móni, hogy is gondolhattad, hogy azt hiszem, hogy engem utánozol?
Ha már itt tartunk, akkor én utánozlak Téged, mert a Te babád az idősebb!
Egyébként szerintem ha a dokid azt mondja, hogy nem lehet baj a gyógyszerekből, akkor biztos úgy van. Ő a szakember, ha bízol benne, akkor nincs mitől félned. És miért ne bíznál? Én drukkolok nagyon Neked, hogy ne legyen semmi gond.
Maradsz a Klinikán és Tahynál?
Egyébként meg nagyon örülök, hogy van valaki rajtam kívül, aki még kismama itt a topikon. Titkon én is Tündiben reménykedtem, jót mosolyogtam a bajuszom alatt, mikor írta, hogy babaprojektben vannak... De még összejöhet Nektek is hamarosan, és akkor még akár együtt is szülhetünk.
Gabek, Nektek meg szívből kívánom, hogy minél hamarabb jöjjön össze az áhított tesó! Ne izgulj, biztos hamarosan meglesz.
Tündi: Igen, meg lehet kérdezni... Gyakorlatilag elsőre jött össze Bálint tesó
. Elvileg novemberben nekiálltunk, de mindjárt az első együttlét után kaptam egy gombás fertőzést, így nem tudtunk együtt lenni apával. Jártam dokihoz kezelésre. Aztán mikor azt hittem elmúlt a dolog, látszólag úgy nézett ki, akkor megint együtt voltunk, akkor befertőztem apát is.
Akkor megint leállt a projekt, mindkettőnket kezelt a dokim, ezúttal már gyógyszerrel. Szerencsére a gyógyszer hatásos volt, így a két ünnep között már nekiállhattunk - sokat segített a hévízi wellness kettesben, hogy ráálljunk a dologra
.
Remélem Te is hamarosan örömhírrel jössz!!!
Muzsu: Még nincs rosszullét. Bálintnál a 7. héten jött, ahogy olvastam a naplójában. Szóval már lassan várom... blö
. Egyelőre csak annyi változás van, hogy a melleim állnak, mint a cövek, nyoma sincs a szoptatás utáni lógásnak
, illetve annyit járok egy nap wc-re, mint amennyit máskor egy héten.
Diéta: Annyi, hogy kenyeret, tojásos tésztát ne egyél. Ha eszel tésztát, akkor max két hetente egyszer, és akkor is durum tésztát, feltét nélkül, egy kis olivaolajat rá, meg egy kis fokhagymát. Próbáld meg a lisztet és a cukrot teljesen kiikatatni. A liszt jól helyettesíthető étkezési keményítővel, a cukor meg mézzel. Én mostanra már a töltött káposztát meg a kolbászt is megeszem kenyér nélkül - meg lehet szokni - jobb mint a szeletelt, csomagolt savanyú kenyér. Azt lehetne enni. De blö.
Sok sikert a fogyáshoz! Már szép amit elértél...
Alziza: negyedik gyerkőcön agyalsz? Nem semmi. Hajrá nagycsalád. Én megvárom kettővel hogy bírok, aztán esetleg egy harmadikat még bevállalnék...
Joe: Gratulálok Botinak!!! Ügyesek vagytok!
Sok sikert az angolhoz!
Gabek: Gergőnek is gratulálok a bilizéshez, nagyon jó, hogy így elkezdte, meglátod nemsokára napi rutinná válik. Bálint már reggel automatikusan megy, hogy bili-bili.
Tücsi: Örülök, hogy idetaláltál Te is!!! Egyáltalán nem baj, ha sokat írsz, emiatt ne szabadkozz! Ez a topik azért lett kitalálva, itt mindenki annyit ír, amennyit akar.
Timi: Szuper, hogy lezártátok az ovi témát! Remélem meglesz a hely és Zsoltika jól fogja magát érezni.
Csütörtökön mindenféleképpen beszámolok mi volt a kedvenc dokinknál!
Sára: Tök szépen növekszik Piri, úgy látszik jó a tejcsike és az otthoni levegő. De jó, hogy beszéltél Ritával. Jó lenne, ha jönne ide is egyszer és beszámolna egy kicsit magukról. Nincs kedved megfűzni?
Én most annyit nosztalgiázok, tavasszal lesz két éve, hogy egymás után jöttünk a jó hírrel, Huncut, Dorka, én, Gabek, Rita, Toreau, Prücsök, aztán nyáron Dina... Sőt két éve ilyenkor már együtt nyomtuk a szülésfelkészítőt, meg utána a Barbi kínzó tornát
! Ez annyira jó időszak volt. Asszem most gyerek mellett már nem lesz se felkészítő, se terhestorna, se jóga... örülünk, ha az a bizonyos lyuk ott lesz.
Bocs a nosztalgiázásért, de asszem kezdődik majd az érzékeny korszakom lassan...
Cserágiékkal vajon mi lehet? Ti is kaptatok képes mailt képek nélkül vagy csak én vagyok béna és nem találom a képeket?
Ági, brékó-brékó!
Na megyek a páromhoz, meg a gyerekemhez!
Szép estét!
Lilla