Új privát üzeneted érkezett!

Laptető!!! :D

Zazzy :D
Számomra is nagyon érdekes volt, hogy lényegesen kevesebbet eszek (egyszerre) és mégsem vagyok éhes. Sőt nincsenek "falási rohamaim". Bár én még nem igazán tudom, hogy mit és hogyan kell pontosan enni.
Vendég

Anyoooo! annyira örülök!!!! Nagyon nagyon drukkoltam neked, persze mindenki másnak is, de a tavaly tavaszi pár hónapos párhuzamos ciklusok után kiváltképp! :)
És tudtam, hogy összejön nektek spontán!

Rejo, köszi a véleményed, valószínűleg így teszek.
Akkor le is írom, nálam hogyan volt, legalább én is látom:
2006.11.11- el kezdtem szedni a metet 1/4-el indítottam esténként
2006.11.19-ére jött meg 18 cn után
2006.12.11. - 22 cn (barnáztam)
2007.01.12. - 32 cn (volt pé)
2007.02.09. - 28 cn (1 nap barnázás, és slussz :shock: )
2007.03.10. - 29 cn (volt pé)
ezután voltam vérvételen, aminek az eredményét Tűű nagyon megdícsérte, az LH/FSH majdnem 1 volt, a prolaktin is csak picit volt magasabb a határértéknél, a progi miatt tuti volt pé

2007.04.07. - 28 cn (barnázás)

2007. április elejétől új munkahely, rengeteg munka, el-el felejtettem bevenni az ebéd ideji met-et.

2007.04.24-én voltam kontrollon, kb rá egy hétre próbálkoztam először a 2000 mg-ra emeléssel

innentől volt 500 mg is, 1500, és 1-1 napra 2000, de leginkább 1000. És nagyon rosszul voltam.

2007.04.26. - 19 cn (barnázás)
2007.05.21. - 26 cn (volt pé)

kb 2007. júniusában szoktam meg a 2000 mg-ot

2007.07.16. - 58 cn (nem volt pé, 58 nap alatt volt 1-1 nap barnázás, és a mensi előtt is legalább 4 nap)
2007.08.13. - 28 cn (órára pontosan!, volt pé)
2007.10.12. - 61 cn (de volt pé)

2007. október 17-én voltam vérvételen, ahol az LH/FSH megfordult, de 1hez nagyon közeli, ösztradiol nagyon jó, a progi pé-t mutatott, viszont a prolaktinom kiverte a plafont!

2007. november elején voltam kontrollon, 7-én kezdtem el szedni az avandát, utána napon a bromichriptint.

2007.11.25. - 44. cn (volt pé)

Tehát:
b-b-pé-b-pé-b-b-pé-b-pé-pé-pé
12 ciklusból 6 pé-s, ráadásul, ha azt veszem, hogy a metet igazán csak 1 éve szedem megfelelő mennyiségban, akkor 10 ciklusból 6 pés, és az utolsó három mind pé-s volt. Nem értem akkor most mi baj van. :(

Anno a 2000 mg-ra azért emeltük mert szerintem már akkor sejtette, hogy a 117-es inzulinomat az 1500 mg nem fogja levinni eléggé.

Ha 29-én megyek kontrollra (este), akkor ha 28-án hétfőn mennék vérvételre, készen van az eredmény másnapra?

Na jól van, be is fejeztem. Kicsit kezdek meggágyulni.

Kéretik még egy zebra, hogy Anyooé ne árválkodjon egyedül. (nekem van egy tippem, remélem bejön!:)

Kép
mamint

Lona, hányra mész T-höz???

Kép
mamint

Mamint!

16.20-ra megyek!
Tudunk találkozni?
lona1

Sziasztok!

Anyoooooooooookkaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! HATALMAS GIGA HIPER SZUPER GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!Annyira de annyira örülök ennek hírnek!!!!!!!

Mamint: én is ilyeneken morfondíroztam a múltkor, mint Te.

Én 24.én megyek Thez és a 64.napon kezdtem el szedni a Norcolutot, mert bepipultam hogy má megint nincs mensi. :( Az előtte lévő is csak ezzel jött meg. Tehát most a 71.napra jött meg. Úgy voltam vele vagy bekavar a progi vagy nem, nem érdekel, de nem akartam 100akárhány napos ciklusi vérvételt vinni neki. És pont úgy jött meg, hogy ma volt a 3.napom és elmentem vérvételre. Sikerült is nagyon frankón elájulnom, mert éhes voltam, sokat kellett várni mire sorra kerültem, feszített az a nyamvadék gedva tű és nem mellékesen úgy mentem be hogy előtte kaptam a telefont hogy menjek már be dolgozni mert a koléganőm nem tud jönni. Má csak hab a tortán, hogy Férjuram délelőtt telizett, hogy febr. 14.-től ki van rúgva,mert nem felel meg a munkája 1 év után. Na mondom király. Ezt tetőzte az esti hír, hogy a férjem apai nagypapája agyi infarktust kapott és a szent imrében van az intenziven és 2 eset lehetséges:1.vagy meghal. 2:vagy ilyen állapotban marad ahogy most van ki tudja meddig. Ráadásul baromi szarul vagyok, fáj a fejem, szédelgek, fájnak a cicijeim, bazi fáradt vagyok...... És bele sem merek gondolni, hogy mi lesz február 14 után :cry: :cry: :cry:

Na jó nem rinyálok tovább, csak totálisan ki vagyok borulva. Ezt nem hiszem el, hogy ez az év is kísértetiesen hasonlít a tavalyi évkezdésünkhöz. Miért vagyok ennyire szerencsétlen? :cry: :cry: Nekem/nekünk semmi nem sikerül........

hajni...
Budaörs

Mamint kire tippelsz?

Jön valaki 24.-én Thez?????? Jó lenne valakivel összefutni!

hajni...
Budaörs

Hajni, szegénykém, tényleg nem egyszerű az évkezdésetek! :(
Én akkor meg is húzom magam, rinyálok a nem létező ciklusom miatt, amikor sokkal nagyobb problémák is vannak.

Pár éve, vizsgaidőszak elején volt, hogy sehogy sem akart sikerülni a vérvétel, 5X vettek vért, a végén már a kézfejemből, ami nagyon fájt. Tuti, hogy a stressz volt az oka!

VÉRVÉTEL TANÁCS:
Én, mint rutinos vérvételes, kitapasztaltam, hogy hogyan jó vért vetetni:
1. legfontosabb: előző este fél liter ásványvíz, reggel, vérvétel előtt min fél liter, inkább 3/4, vagy 1 liter!!! Ha terhelésesre mész, akkor a második vérvétel előtt is érdemes inni 1/4-1/5 litert a 2 óra alatt! (nekem ezt a belgyógyászaton mondták)
2. nem szabad oda nézni (de ezt biztos mindenki tudja)
3. aki nagyon ájulós, az ragaszkodjon a fektetéshez!

Az ájulásnak vannak jelei! Ha érzed, azonnal kérd, hogy fektessenek le, és emeld kicsit fel a lábaidat! Időben kell szólni!Tavaly majdnem lefejeltem egy orvosi íróasztal sarkát, mert én hülye nem szóltam, hogy rosszul vagyok! Végül csak a széket döntöttem magamra, és huppantam egyet a földön.

Kitartást!

Majd megmondom, ha jelentkezik a zebrával! ;)

Kép
mamint

Sziasztok!
Régebben már írtam ide, de szerintem nem sokan emlékeznek rám.
Szintén PCO-s vagyok, 2001-ben diagnosztizálták és műtötték, majd 4 inszemi után fiam született. Ezután két spontán terhességből két kislányom lett, kis korkülönbségekkel. Ezt azért vállaltuk mert tudtuk, hogy a műtét eredménye csak 1-1,5 évig érezhető. A PCO-t a laparoszkópia és a hormoneredmények is igazolták, UH-on is jól látható.
DE MI LESZ VELÜNK A GYERMEKVÁLLALÁS UTÁN?
A problémám most az, hogy a nőgyógyászom (akit egyébként szakmailag jónak tartok, ért a PCO-hoz, ismeri az idevonatkozó szakirodalmat is) tegnap közölte hogy nem írja fel a metformint, mert valószínűleg nem vagyok pco-s. "Akkor nem esett volna ilyen könnyen teherbe, nem olyan típus (52 kg, szerinte nem túlságosan szőrős, nem pattanásos). Várja meg hogy jelentkezik-e egyáltalán a diabetes. Akor majd felírom, de most hipózna tőle."
Családunkban apai ágon MINDENKI diabeteszes, trombózis, keringési probléma, magasvérnyomás van bőven. Húgom és unokahúgom is pco-s. (Igazoltan, UH, laborok által) Mindketten vékonyak, nem szőrösek.
Nálam inzulinrezisztenciát még nem vizsgáltak, dokim szerint ezt nem lehet megbízhatóan kimutatni, de ha valaki valóban pcos, annak felírja a metet. Zárójelentéseimen, szülészeti papírjaimon szerepel ez a diagnózis, de úgy tűnik ez ilyenkor senkit nem érdekel. (már ha éppen nem gyereket akarsz). Vagy én lennék a hülye, félreértettem valamit és meg kell várnom míg én is cukros leszek?
Kicsit úgy tűnik, már megint szélmalmok ellen megyek, bizonygatom az igazamat és hypochondernek gondolnak.
Szerintetek mit tegyek? Orvost (nőgyógyászt) nem szívesen váltanék, mert ezt leszámítva korrekt, megbízható, ha kell rendelkezésre áll, és ez egy orvosnál nem kis dolog. De azt sem akarom hogy tönkremenjen az egészségem. Elég hülye helyzet, leráznak, hiszen van már gyereked, mit akarsz még? Már teherbe estél, mért kell ezzel nyaggatnod?
Bocs a hosszúságért, de kicsit kiakadtam. Ha van valaiknek építő javaslata vagy járt más hasonló cipőben, légyszi írjon. Köszönöm szépen.
Eleonóra
eleonóra123

Eleonóra, a nőgyógyász csak szülészmester meg genitáliákat vizsgál, de az anyagcsere-zavar nem az ő asztala. Nem?

Nem kell dokit váltani, egyszerűen csak el kell menni egy jó belgyógyászhoz (lásd a honlapon az Orvosajánlót). Miért zárja ki a kettő egymást? Nagyon sok PCO-s nőnek nincsenek meddőségi problémái.
Vendég

Sziasztok Csajszik! :)

Eleonóra!
Fogadj szót Norkának! :wink:
Egyébként teljesen megértem a dühödet!
De keress egy jó belgyógyász/endokrinológus/deabetológust. A nőgyógyászodnak nem is kell róla tudni! :wink: Majd a végén óvatosan és finoman közlöd, hogy kivizsgáltak és ezt és ezt a gyógyszer kapod! Kész! :D

Lányok!
Segítsetek nekem!
Mit lehet venni születésnapi ajándékba egy 28 éves nőnek? (nagyon nagyon jó barátnő) Minden évben ünnepeljük és lassan már nincs ötlet! :roll:

Cuppancs!
Vendég

Sziasztok!!!

Eleonóra!
Én is egyetértek norkával és aranykavicsal, csak annyi hozzáfűzni valóm van hogy olyan belgyógyászt vagy endokrinológust keress fel aki szintén jártas a PCO-ban. Mert sajnos vannak olyan orvosok akik ezzel nem igazán foglalkoznak, még ha esetleg tudják is miről lehet szó nem járnak utána.
A tegnapi nap folyam kerestem fel én is egy nagyon jó és kedves drnőt ( belgyógyász, diabetológus). Ő még fiatal de tudja hogyan kell kezelni ezt a problémát.

czinkeb:Örülök hogy tetszett a kukacom

Családient.hu vonalzók
szoriagi

Köszi a válaszokat.
Én is így gondolkodtam erről, de unom már hogy kétévente bizonygatnom kell azt, amit már egyszer megállapítottak és alaposan kivizsgáltak. Túl szép lett volna, ha a nőgyógyász képzettsége erre is kiterjed.
Tök jó hogy minden orvos csak a saját megállapításainak hisz, mert lehet hogy a kollegák tévedtek. Persze tudom, hogy az orvos ilyen állatfajta (dolgoztam közöttük eleget) de mégis bosszantó. Mellesleg a hugimat és unokahugimat is én küldtem el orvoshoz, hogy tessék megnézni, szerintünk ez a probléma. Először nekik is azt mondták hogy "maga nem olyan típus" aztán bocsi, mégis.
Szoriagi: ezt én is észrevettem, csak fura lenne ha megkérdezném hogy és tessék mondani a pco-hoz is tetszik érteni vagy csak úgy csinál mintha? :) Bár ez pár kérdés után úgyis kiderül, de akkor is... Egyébként ezt már a nőgyogyikkal végigjátszottam anno, 2000 körül a pco-ról szinte csak a meddőségi szakemberek hallottak, "mezei" nőgyógyászok nem tudták hová tenni. Egy évig a nőgyógyászokkal próbálkoztam, hormonzavarig jutottunk, meddőségiben egy UH után volt diagnózis. :?
Norka, néha olvaslak, Te a PCO-val kapcsolatos felvilágosítás harcos amazonja vagy! Nem tudom honnan van ennyi energiád, de csodállak érte és kösz hogy válaszoltál.
A metet egyébként szoptatás mellett is szedi valaki? Mert nekünk azt mondta egy nőgyogyi hogy akkor nem lehet. Nem tudom az Ő tudása mennyire volt naprakész. Az inzulinrezisztenciát a szoptatás befolyásolja? Érdemes kivizsgáltatnom magam most vagy majd ha már nem szopik a kicsim? Na, azt hiszem rászállok a belgyógyászokra.
Eleonóra
eleonóra123

Mamint! Nekem a múltkor azt mondták az MM-ben, hogy még aznap este kész van :wink:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Anyooka gratulálok én is ! :-)

Lányok kérdésem lenne: 15. napon vagyok ma és délelőtt el kezdtem vérezni, barnázni. Ez mit jelenthet? :roll:
Párommal hétvégén nem unatkoztunk. :lol:
Talán próbálkozik a szervezetem, de még mindig valamiben hiányom van? :?:

KépKép
charlott

Sziasztok!

Mamint :D
Szegény, ennyire rosszul tudsz lenni a vérvételen?
Én inkább az odanézős módszert szoktam választani. Így is elég vacak, de ha nem látom, akkor rögtön végiggondolom, hogy mi is történik és akkor végem van. :?

Eleonóra :D
Jajj, várd meg míg kialakul a diabétesz????? :shock:
Hasonló reakciót váltottam ki a nőgyógyászomból én is, bár a mi célunk elsősorban a baba (de nem utolsó sorban az egészség ugye?).
Én a Kaáli intézetbe írtam és tőlük kérdeztem meg az inzulin-szűrést, és ők irányítottak a nőgyógyászati-endokrinológiára, ahol pco esetén megírják a beutalót terheléses cukor- és inzulin vizsgálatra.
Nálam sem volt semmi ami igazolta volna az inzulin-rezisztanciát, az értékeim sem egetverően kiugróak, de....
Január 8 óta ismerkedem a diétával. Egyelőre csak cukrot és fehér kenyeret nem eszek, viszont eszek 3 óránként, óránként megiszok 1 pohár folyadékot, néha tornázom és furcsa mód a hónapok óta tartó szédülés, émelygés, hányás, pokoli fáradtság érzet elmúlt.

Kavicska :D
Nehéz kérdés? Hobbi, könyvek, színházjegy, sportszer( :lol: ) ?
Vendég

Charlott, bármi lehet, akár pé is! :wink:
Vendég

Lafi: pé-kor mitől lehet vérzni?

KépKép
charlott

Anyoooka! Éljen, éljen, hip-hip hurrá!!!! Nagyon örülök (gondolom, ti is :-)), gratulálok!
lyutka

Azt hiszem választ találtam a kérdésemre:

"Pecsételő vérzésnek a menstruációs ciklus közepén, az egy-két napig tartó enyhe vérzést nevezzük. Ez azért történik, mert a nőnek ovuláció során kissé lecsökken az ösztrogén-mennyisége. A ciklus közepén történő pecsételő vérzés normális dolog."

KépKép
charlott

Sziasztok!

Lona, az nagyon jóóó lenne! :lol: Mellesleg elszámoltam magam, én ma már a 6-ik napon vagyok!

Zazzy, köszi a dícséretet, hogy őszinte legyek most dagad is a mellem a büszkeségtől, mert azt hittem, hogy hétfőn miután este félkilencre értem haza nem lesz erőm kerekezni, de becsülettel végig csináltam a félórát, sőt javult az eredményem az előző naphoz képest, tegnap szintén úgy éreztem 10 perc után, hogy nem bírok egy percet sem tovább aztán a félóra végére még a sebességet is tudtam emelni...jó ez a szobabicikli, megtanulja az ember hogyan győzheti le önmagát!;-) Hétvégére tervezem, hogy súlyzózni is fogok, ne csak a lábam legyen megmozgatva!

Luca, gyere ide is a jó hírrel!!;-)
Vendég

Sziasztok!
Már régen voltam Nálatok, és ilyen jó hírre jövök!
Anyooka, gratulálok Neked! :lol: :lol: :lol:

Nekem is vannak híreim!

Mindjárt rakom, ha sikerül!
Vendég

Kép Ma reggeli, halvány reménysugár.
Vendég

Luca,Gratulálok! :wink: Olvastalak....Széééép!
Vendég

Kép Ma reggeli, halvány reménysugár.
Vendég

Luca,Gratulálok! :wink: Olvastalak....Széééép!
Vendég

Bocs, csak egyszer akartam. :oops:

Köszi!Félek ám nagyon....de most csak nem lesz gond.
Vendég

én is 1x akartam elküldeni... :oops: csak pozitivan állj hozzá!!!!!!!!
Vendég

Luca!
Ez szép.....gratula! Zebrapár :) anyookanak
Vendég

Sziasztok!!!

luca68:
Neked is GRATULÁLOK! Kép
Vigyázz magadra és akkor biztosan nem lesz semmi baj.
Csak úgy spontán jött?
Akkor te vagy az idén a második babás?

Ki tudja azt megmondani hogy a tavaly mennyiből mennyi babás lett ebben a topikban?
Izgatottan várom a következő zebracsíkost!!!!

Ági!!!!!!!!!!

Családient.hu vonalzók
szoriagi

Sziasztok,

Luca: nagyon gratulálok!!szép kismamaságot nektek!!

Ági: volt egy szép kis tábla, ahol vezetve voltunk , ciklusnap, mióta szedjük a metet, poz teszt dátum , született babák. a táblát Pogi vezette, de sajnos nem jött már régóta. :cry: vki pont írta legutóbb, h dec 20 volt utoljára, előtte nézzél szét, találnod kell egy nagy színes táblát, abban még Monee, Anyoo nincsen benne, mint új kismami. most fejből nem tudom,h a táblában szerepelt e Luca?
de már régóta nincsenek itt nagy zebracsordák! :cry: reméljük a 2008 -ban beszabadulnak majd a zebrák!!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Luca, itt is gratula!;-)

Czinkeb!:-) Remélem te leszel a következő!;-)
Vendég

mindenkire sor kerül nem igaz?? :wink: :lol:
kire előbb kire utóbb :roll:
reménykedjünk!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Ági, tavasszal volt egy vetélésem, azóta próbálkoztunk.Volt pém, szép szabályos ciklusom,mégsem sikerült.Most szedtem clostit, volt tüszőrepi, meg progit is szedek.
Vendég

Sziasztok!

Én még teljesen új vagyok itt (a babaneten is). Remélem csatlakozhatom hozzátok! :D

Röviden magamról annyit, hogy 31 éves vagyok (kb. 3 éve próbálkozunk babával). Egy spontán terhességből vetélés és egy spontán terhességből méhen kívüli, majd laparon vagyok túl. Aztán másfél év alatt 5 sikertelen inszem következett. HSG is megvolt (az rendben).
Miután a hugomnál PCO-t és IR-t diagnosztizáltak tavaly (ő is több éve próbálkozik) én is elmentem vizsgálatra és kiderült, hogy nekem is ez van. (Én is dr. Tűűnél voltam). Szóval november 20-a óta szedem a Meforalt (napi 3x500)+edzés+diéta. Lefogytam 5 kilót (most 54 vagyok) és a pocim is kisebb lett (szerintem a 9 kilo súlyfelesleg mind a hasamon volt :roll: )
Még annyit, hogy nálam mindig is volt rendes mensi (ált. 30 naposak) és nem volt szőrösödés se cisztás petefészek. Viszont az IR-em súlyos fokú. Hát ez van.

Igyekszem felzárkózni és visszaolvasgatni is.
delfinlány76

[quote="luca68"] írta:luca68gi, tavasszal volt egy vetélésem, azóta próbálkoztunk.Volt pém, szép szabályos ciklusom,mégsem sikerült.Most szedtem clostit, volt tüszőrepi, meg progit is szedek.

Luca!

Így ismeretlenül is gratulálok a babához!!!
delfinlány76

Mit olvasok itt???

Luca: Hát nagyon gratulálok neked is! Tényleg megvan Anyoooka és Monee zebrapárja :lol:

És még nincs vége a hónapnak ;) szeptemberben itt olyan babaeső lesz, hogy ihaj! :lol:

Zebrucik gyertek csak! Van még pár jelenzkezőnk, akinek jól jönne most egy zebra ;)

Kép

Kép
bettica

Ja, még annyit, hogy nekem a Tűű doki azt mondta, hogy kontrollra vissza kell menni 3 hónap múlva. Tehát nekem februárban esedékes. A kontroll hormon vérvételt jelent, vagy inzulin+vércukor vérvétel (vagy mindkettő)?

A másik, hogy nekem novemberben megnézték a TSH-t, ami 3,77 lett. A Tűű azt mondta, hogy mégegyszer megnézné februárban, mert ez az érték a normál érték felső határa. Van valakinek tapasztalata pajzsmirigy ügyben? Aggódjak az érték miatt?
delfinlány76

Luca!

Őszintén gratulálok! :D:D:D:D

Csajok!

Tudjátok mit? Csordásodjuk, jó? :lol: A zebra csorda pont megfelelő lesz. :lol:
Uh. utólagos engedelmetekkel én azért a dec. 30-ámmal szeretnék csatlakozni Anyoohoz és Lucához, ha nem bánjátok. Ne árválkodjak már olyan egyedül. :D

Delfinlány!

Üdv. itt! Tök jó hogy mindjárt Tűűhöz mentél! :D Hogy sikerült ez így? Ő volt mindjárt az első választás vagy ajánlotta valaki?

Remélem nálatok is süt a nap!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Delfinlány!

Üdv. itt! Tök jó hogy mindjárt Tűűhöz mentél! :D Hogy sikerült ez így? Ő volt mindjárt az első választás vagy ajánlotta valaki?

Remélem nálatok is süt a nap!
Monee[/quote]

Szió!

A hugocskám ajánlotta T-t, aki ódákat mesélt róla és hát tényleg nem csalódtam benne. Nagyon normálisnak tűnt. Szerencsém is volt, mert kb. 1 hónapra rá kaptam időpontot (hallottam, hogy nála kb. 3 hónap az 1. konzultációra a várakozási idő), az esetemben valaki lemondta és így tudtam viszonylag hamar menni.

Itt most szuper idő van (kb. 12 fok), de folyton esik (most mondjuk nem). Kicsit gázos így 1300 km távolságból lerendezni minden vizsgálatot, de megoldható. Suli miatt úgyis utazom havonta haza.
delfinlány76

Jaj, és persze neked is nagyon gratulálok! Ti milyen ügyesek vagytok :P :P !!!
delfinlány76

Sziasztok!

Luca, gratulálok! Ez már tényleg egész zebracsorda! :lol:

Gyertek, Lányok, csatlakozzatok minél többen! :wink: :)

Monee, hát persze hogy ne árválkodj ott egyedül! :)

Delfinlány, üdv közöttünk! Van egy pajzsmirigyes pco-s topik itt fölöttünk, ők tutti tudnak Neked segíteni! :wink:

Kép

Kép
anyoooka

Delfinlány, a kontroll hormomok és inzulin és cukorvizsglat is!
Vendég

Sziasztok!!!
Delfinlány: én is köszöntelek közöttünk.

Van egy felesleges időpontom Tűű dokihoz március 13-án 20.30-ra(először mentem volna hozzá). Akinek kell az jelezze.

czinkeb: köszi, megtaláltam a táblázatot. remélem igazad van abban hogy "mindenkire sor kerül egyszer". Hát úgy legyen. Kép

Családient.hu vonalzók
szoriagi

Delfinlány!
Üdv itt köztünk! :wink:
A TSH-ról annyit tudok, hogy nekem Valicskó doktornő(MM-ben járok hozzá)azt mondta, hogy 3 felett már nem igazán jó. Az enyém 2,7 volt, és nekem erre is azt mondta, hogy még éppen jó, reméljük kontrollra lejjebb megy,meert 3 fölött már valami más vizsgálat és más gyógyszer is kell. :(
Meg azt is mondta, hogy 1 körül(vagy alatt??? :shock: )kell lennie ahhoz, hogy baba legyen.
Ennyit tudtam.

Luca!Gratulálok és drukkolok!
Lassan tényleg csorda lesz! :wink: Gyertek csak gyertek... :wink:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Ezer éve nem jártam felétek.

A zebrákhoz gratula (bár Luca így már a másodikat zsebeli be :wink: )!!!

Végig szoktalak mindig olvasni benneteket, csak sajna velem semmi jó nem történik, így nem nagyon mesélek.... na jó, talán annyi, h lassan 10kg-nál tartok mínuszban.
Jobban is érzem magam! :roll:

Az előző 1-2 hónapban nagyon reménykedtem, aztán jól pofára estem.... most kihagytam a hőmérőzést. Rejo egyébként is azt mondta, h az épülő házunkkal foglakozzak és ne a hőmérőzéssel. Hát, megfogadtam :lol:

Egy kérdésem lenne. Nálunk pcosoknál az Lh teszt azért nem ajánlott, mert a magas Lh miatt hazudhat a teszt???
Mert hozzájutottam párhoz és kipróbáltam. viszont túl sok különbséget nem találok rajtuk...
Íme: Kép

Mondjuk, most a baba-téma kicsit lejjebb is csúszott a ragnsorban, mert talán 2 hét múlva tudunk költözni és lassan jön az esküvőnk napja is, szóval elfoglalom magam :roll: A párom meg munkahelyet változtatott és soha nincs itthon :oops:

babszika

Babszi, hiányoztál ám!Szép és muris az avatarod.h teszt kinek jü, kinek nem. nekem pl nem mutatott semmit, egy csíkom volt vagy egy kis halovány és pont akkor aikor babás lettem, szóval szart sem ért, de van, akinél jelez, hormon alapján meg semmi sem volt, szóval én erre nem adnék....
Vendég

Sziasztok!

Luca: gratula

Babszi: hát nekem sem ért szart sem az lh-teszt. Nekem voltak szép dupla csíkjaim (legalább nézegethettem hogy jéééé ilyen egy kétcsíkos teszt, csak kár hogy nem hcg...) de peteérésem nem.

Lányok!
Küldjetek légyszi felém mostmár pozitív dolgokat mert kezd elegem lenni.... Totálisan ki vagyok borulva: A férjemet február 14től kirúgták, a nagypapája agyi infarktussal intenzív osztályon van, sokat veszekszünk és sajnos tegnap este fél 8kor megtörtént a baj, amit megálmodtam a Mamámmal.... :cry: :cry: :cry: Baromi szar volt úgy dolgozni, hogy a könnyeimet nyeldestem hogy a gyerekek ne lássanak semmit az oviban és közben mosolyogjak is a szülőknek is. A kolegák meg hááááááááááát inkább nem mondok semmit........ Jól esett volna ha azt mondják menj haza, de semmi. És baromi szar a közérzetem, tegnap éjjel 2kor felketlem hogy atyaég hánynom kell meg, émelyegtem egész reggelig, a melleim atomul fájnak, a mensim csak 4 napos volt fájdalom nélkül norcoluttal. Mi a francnyavaja ez? Ráadásul a véreredményeim sem lette kész, csak péntekre lesz meg.

hajni...
Budaörs

Lafi!

Köszi!
Remélem, már obban vagy és most már nyugtod lesz!

Hajni!
akkor az én pozitív enerdzsijeimet át küldöm hozzád, jó? :wink: Kép

babszika

babszika megdobbant a szívem, ahogy megláttam a képeket...azt hittem zebracsorda.

lh teszt tényleg egyénfüggő. ha valakinek magas az lh-ja (nem emlékszem 20 vagy 40 a határ, mire van beállítva az lh teszt, hogy jelezzen), extrém magas, akkor nem érdemes lh tesztet használnia. neked magas volt az lh-d?

fene tudja, nekem jelzett, mikor terhes lettem johannával, de valaki csak idegeli magát vele, annak nem érdemes, mert annyira nem megbízható.

húúú új ház, költözés, esküvő!! Atyagatya, ezek nagyon izgalmas és klassz dolgok, látom fel is dobnak rendesen! lesz itt baba is nemsokára! :wink: :lol:

Hajni kitartás!

Kép

Kép
rejo

Köszi csajok! :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?