Hella
Judit, az a csóóóók!
Eheheh, Gréti is tudott kismalacot jáccani
Cumit illetően igazad van; én se tanátam a Corában ízlésemnek megfelelőt, inkább átláccósosat vettem
Szilbee, ennél jobb képpel nem is kívánhattál volna jóccakát
Az oltáshoz annyit, hogy...ez a méreg, nem a cián
Robika hogy kidőlt cumisüvegestül
Eza barázdazárás dolog...mit takar tulképp? Azt tom, hogy a fog barázdáival csinálnak valamit
(nadekomolyan...olvastam egy újságban róla, de konkrétumokat nem írtak)...de pontosan mit? Meg mire jó? Mielőtt Judit említette, nem is hallottam rulla...
Niki, nem egy csík volt, hanem úgy összevissza...azóta nem fordult elő, de a legközelebbi viziten mondom majd dokibácsinak.
A felső fogakkal mi is sokat kínlódtunk, 3 hónapos kora óta rendesen be volt neki durranva az ínye...elsőre tulképp a felső fogakra számítottam, pont ezért
Egy kis szösszenet: a tiszaparti sétányon sétáltunk délután, és a szapáry magasságában, az ártéren 2-3 kutyus játszott egymással, a gazdik felügyeletével. Egyszercsak az egyik - szép volt, fehér, talán szamojéd...vagy -szerű
- elvágtázott a csoporttól, ki a sétányra, aztán át a meztelenseggű szobor felé. A gazdája szólongatta feszt, füttyögött neki, a de a kutyi rá se bagózott...aztán amikor végül sikerült magához hívnia, már tudtuk, hogy miért nem szófogadó az eb: kedves gazda rácsapott a sejhajára a pórázzal, de jó velősen
Atti azonnal odaszólt a pasinak, hogy "most megtanítottad neki, hogy nem szabad odamenni hozzád"...a pasi nézett, aztán elment...sztem fogalma nem volt, hogy miért mondta neki
Odaér a kutya, és azzal jutalmazza, hogy odarak neki?! Néha tök elkeserítő, hogy mennyien nem tudnak bánni az állatokkal...