Új privát üzeneted érkezett!

Ezért mindenkinek drukk és szorítás és ++++++++++energia :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Luca, Krisz! Nagyon szépek voltatok :)

Krisztinka, képzeld az én hajam is hasonlóan volt összefogva!!

Zsuzska: kitartást a vizsgákhoz! Nekem még 2 szigorlat hátra van :( Te hogy bírod? én már annyira de annyira unom :(

Judit
Kép
sonny

Csajok, köszi az elismerést, nagyon jólesik! :oops:
Zárójelestől nem ijedtem meg!!! :lol: :lol: :lol:
Tehetne fel más is esküvői képet...

Zsuzska, Sonny, kitartást a vizsgákhoz!
Jaj, de utáltam én is, azt hittem, soha nem lesz vége!De csak vége lett!Utána volt az esküvőnk. :lol:
Most meg a babára várunk, várunk, várunk...lassan a nagymamája leszek annak a bébinek, bár nem érdekel különösebben.
Vendég

Sonny: Én már teljesen kész vagyok tőlük....pláne, hogy most egyszerre kettőből kell vizsgázni és igazánnemlehet belőlük tanulni :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Luca: Én is így vagyok most éppen... én meg kezdek teljesen lemondani róla.....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszi,
:cry: , nagyon sajnálom a kutyusodat!

Luca,
én is csak azt tudom mondani mint Nóri, hogy majd szeretnék igy kinézni 38 évesen! :)
sirkici

Én az utolsó évet bírtam a legnehezebben.Teljesen le voltam már merülve, nem fogott az agyam,és még a rohadt nyelvvizsga meg a szakdoga is a nyakamon volt.Ráadásul mi csak októberben végeztünk, mert nyáron még megvoltak az utolsó félévi vizsgák, meg a szakdoga-védés, aztán az államvizsga ősszel volt.Mindezt munka, család, gyerekek, házimunka mellett.
Szerintem mindenki kétségbe vonja, hogy végig tudja csinálni, de csak meglesz ám!
Még rémálmaimban előjön...úgyhogy tiszta szívemből átérzem szenvedéseiteket. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Krisz :D
Nagyon szép voltál! :D

Luca :D
Nem a kor számít. Ha akkor találtad meg az igazit....
Gyönyörű volt a csokrod!
Nagyon szép voltál!!!!
Vendég

Ez voltam én. :oops:
Kép

"az élet utat tör magának"
dera

Luca: hát, én is néha földhöz csapom a könyveimet, mert "elegeeem van", de ez már a vége, és annyi hülye vizsgát kibírtam már. Csak valahogy úgy érzem, hogy elfogyott az erőm. Meg azt is, hogy semmi értelme, és mindent csinálnék, csak ne tanuljak. Ilyenkor jön rám rendszerint a takarítási roham is :D

Cherry: hogy megy a diéta? Lassan izgulhatunk érted ha jól látom :)
Luca: húú neked már csak 2 nap! Drukk-drukk :)

Judit
Kép
sonny

Cherry, egyszer már azt hittem, megtaláltam az igazit, onnét vannak a lánykáim. :lol:
Aztán most megint találtam igazit :lol: ,vagyis 10 éve, 4 éve tudtunk összeköltözni, de a hülye suli miatt vártunk a babával, most meg kezdünk kicsúszni az időből. :cry:
Nyáron volt egy vetélésem,most születne a babánk. :cry:

Ha most összejönne, 40 évesen szülnék.Csak már ott tartanánk!
Vendég

Dera, nagyon szép voltál! :lol: :lol: :lol:

Van a lányomnak egy hatalmas Micimackója, mindig Te jutsz eszembe róla. :lol:
Vendég

Sonny :D
Hát már a végefelé teljesen idegbeteg voltam a sulitól. Államvizsga előtt néhányszor elkapott a bőgés, hogy én már ezt nem bírom. És azóta sem tudnak rávenni a tanulásra, pedig vannak kezdeményezések......... de eltántoríthatatlan vagyok. Még egyszer nem vesznek rá. Az tutti.

Köszönöm kérdésed. A diéta részleges egyelőre, mert még nem tudom pontosan mit és hogyan kell, ezért csak a cukrot és a fehér kenyeret hagytam el, ill. sokkal több folyadékot iszom és néha tornázok (na erre még lehetne erősíteni). Egyelőre ez a terv, tartani magam ehhez, eddig jól megy. :D

Nekem is a férjem a második élettársi kapcsolatom eredménye. :D
De nekünk még nincs baba, sajna..
De azt hiszem már legalább jó úton haladunk. :D
Vendég

Lányok! Ez tökjóóóóóóóóóóóóóó.... hogy ennyi év után is utat tör magának a szerelem.....én 25 évet vártam rá.....a nagy ő-re.... persze voltak előtte lánykérések már, de azért egyik sem jött össze.... aztánjött az internet és hozta meg nekem férjecskémet.... februárban leszünk hat évesek és júniusban leszünk három éves házasok :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok Lánykák,

Babszikám: én is nagyon sajnálom a kutyuskádat :cry:

Krisz: Köszi a képet. Különben már így esküvő téma kapcsán megkuksiztalak iwiwen (és Arikont is). Én kérdeztem miért nem növeszted meg a hajad. Amúgy nagyon szép volt a frizurád.
A görbéd tényleg eléggé megbolondult, nem szokott a tiéd ilyen lenni.
Irigyellek, hogy mész síelni. Mi is tervezzük februárban. Manócit addig hol lesz? Vagy viszitek magatokkal?

Bien: gyere gyakrabban! Hidd el jobb velünk mint nélkülünk :wink:
Szépen helyre állt a görbéd. Szeded még a bromót?

Nóri: mi ez az új design?

Luca: szerintem is gyönyörű voltál. Nem is értem mit szégyenlősködtél itt nekünk.
Luca a barátnőm 40 évesen lett terhes. Már nagy gyerekei vannak (21, és 19 évesek), és most úgy virul mint egy első babás kismama.

Sonny, Zsu: nektek, egy kalappal a vizsgákhoz, na persze a babóprojekhez is millió drukk mindkettőtöknek.

Zsu: ilyet hallani sem akarok, hogy már lemondtál a babáról :x

Kép
Kép
mirci74

Privi ment!
Vendég

Lányok tök jó ez a sok esküvői kép :D Sonny, Zsu, Bien ti is rakjatok fel........

Kép
Kép
mirci74

Sonny :D
Most nem kell izgulnom a ciklus végén, sajna nincs miért.
Ez a hónap nem jött össze, de majd következő hónapban.
Vendég

Igenis Mirci anyu!!! Most akkor csak egy kicsikét hullámvölgyben vagyok.... mondjuk ezt.....

Igyekszem képet felrakni, de majd le kell kicsinyítenem, mert nem akarja feltölteni :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Köszi csajok!!!!!!!
Az előbb egy elég jó kis levelet írtam nektek, de kidobott ez a ..... :evil:

Ezért most csak a jó dolgokról írok! :roll:

Esküvővel kapcsolatban szinte midnent elintéztünk, már talán csak igent kell mondanunk :lol:

Unszolásotokra újra felvettem a ruháimat, csak hogy kép legyen, de kérlek ne nézzétek, h nincs rám igazítva és hogy smink nélküli, sőt azt se, h az anyukám profi géppel is képes elmosódott képet csinálni (közben nem is mozogtam pedig) :lol:
Ilyen leszek (de remélem, h szebb):
Kép
Kép

Csajok!
mindegyikőtök milyen szép volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Luca! rajtad nem látszik, h 38 voltál... sztem csak mondod :wink: :lol:

babszika

Úúúúúgy örülök Csajok, h. ilyen sokat írtatok!
Bocsi, h. csak most jöttem, de Férjecske eddig gépezett... :x

Szóval, először is Babszikám!
Csoda-gyönyörű mennyasszonyka leszel (vagy)! Álomszép a ruhád! Annyira izgatott lettem! :D

Luca,
még, hogy 38???? Hiszi a piszi... :D Szuper jó Csaj vagy! :D

Dera,
Állati különleges volt a ruhád! Nagyon szép voltál!

Mirci,
hogy állsz az esküvőszervezéssel? Ruhádat lefoglaltad már?

Zsuzska,
Drukk a vizsgáidhoz! Sok kitartást! Aztán megnehalljamhogyfeladod!!!!! Irgumburgum!!!! :evil:
Vendég

Kép

Kedves Leendő Feleségek!
Kíánom, hogy Ti is legyetek olyan boldogok, mint amilyen én is voltam. :-)
Vendég

Kép

Ez a gyönyörűség volt a csokrom...
Vendég

Jajjjjjjjjjjjjjjjjjj, ennyi gyönyörűség!Csodálatosak voltatok csajok, és Te is elragadó menyasszony leszel,Babszika!
És ez a csokor...

Mindjárt teszek fel én is egy képet: ma reggel készült. :wink:
Vendég

Juuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjj...... Arikon: De gyönyörűséges királyjány voltál :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mirci:nem tetszik az új design? :roll: Gondoltam lecserélem kisbarira a bébit, hátha szerencsét hoz...az aláírásomat pedig meguntam. :? Nemsoká lesz új vonalzóm is...(esküvős). :D

Arikon:te egy igazi királylány voltál és annyira látszik, hogy boldog voltál!Én is így szeretnék kinézni a képeken! 8)

Babszika:a te rucid sem semmi...csini, és ha még smink is lesz meg frizkó...Bálint be fog tojni, ha meglát! :wink:
Vendég

Hát ezek vagyunk mi:-)

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hűűűűűűűűűűűűűűű Babszi......... Most láttalak Téged is..... álomszép :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A képem még 15 kg volt rajtam :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszi Csajok! :oops: :oops:

Zsuzska!
De szép voltál Te is! Úgy látom igazi hagyományörző esküvőtök volt... :wink:

Luca!
Csak neeeeem???

Nóri!
Már annyira várom, h. Te (Ti) is ilyen képeket tegyetek fel!
Vendég

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Luca!!!
Meglestem a "ma megint megjött"-be már feltetted!!! Gratulaaaaa
Tessék ide is feltenni!!!

Zsuzska!
Szupi a frizurád!
Vendég

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszi Arikon :D

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Elmondhatom, hogy életem legszebb napja volt :D :D :D

Aki előtte áll, mindenkinek legalább ilyen boldog napot kívánok szívemből :wink: :lol: :wink: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hú, csajok, mindenki nagyon szép menyasszony volt és lesz is! Gyönyörűek vagytok, és milyen boldogok! De hisz minden menyasszony szép, valószinűleg a boldogság sugárzik róluk... :wink: :lol:

Luca,
ne idegeskedj a korod miatt, a barátnőmnek is most szeptemberben született meg a kisfia, és most 42 éves. Úgyhogy nyugi, de látom valami képet készülsz feltenni ide, remélem az, amire gondolok... :D
sirkici

Arikon:privi ment
Vendég

Sziasztok Csajok,

Eszméletlen, nem bírom Nélkületek :oops:

Nórikám, mi ez az új design? Mi a helyzet a dátummal? Kitűztétek?

Krisz, én még sosem síeltem, de egyre jobban vágyom rá. Ti rendszeresen jártok?

Luca, Babszi, Zsuzska, Arikon, eszméletlen szép menyasszonykák voltatok / vagytok :D

Én is rakok pár képet! A minőséget ne nézzétek, a mi esküvőnk olyan rég volt (2002), hogy ezek még nem digi fotók - a miskolci fényképésznek még nem volt digikamerája :roll: Kép

És még egy:

Kép

Kép
bienvenue

Sziasztok!

De drágák vagytok!

Úgy látom, ebben a topikban csak jó csajok laknak! :wink: :)

Luca!
Csak nem...????????????? :wink:

Zsuzska!
Állatira bejön a piros nyakláncod!!!!!! Én is vmi ilyenben gondolkodom. :wink:

babszika

Sziaaa Bien! :D

Csinik vagytok Ti is és a görbéd is...halkan mondom csak...Nekem is kiengedett hajam lesz! :wink:
A design-omról reggel írtam...meguntam az aláírásomat és ebbe az idétlen terpeszes kis bariba beleszerettem! 8) Időpont nemsoká, csak még nem értünk be a polg.mesteribe és még van egy dolog, ami miatt várunk egy hetet, de nyugi, hamarosan meglesz a vonalzóm, nálam jobban senki sem várja!!! :D
Vendég

Babszinak is új avatara van! :D :D :D Kis perverz...
Vendég

:lol: :lol: :lol: :oops: 8)

babszika

És a göbéd Babszi...csúcs...pont mint az enyém... :lol: Együtt menstruálunk ebben a hónapban is? 8)
Vendég

Arikon, Babszi: Nagyon jók az avatarotok :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hát, nem tudom, h velem mi lesz, mert nekem még peteérésem sem nagyon volt sztem..... :(

Viszont most búcsúzom:
puszákok!!!! :wink:

babszika

Babszi:pusza!!!

Zsu:nekem van új avatarom...
Vendég

Bocsika Arikon :oops:

Szóval akkor mégegyszer: Nóri: Nagyon jó az avatarod :oops: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csók babszi :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bien,
még szép, h. nem bírod nélkülünk!! :D Te is nagyon hiányoztál a csapatból!!
Nagyon szép menyasszonyka voltál! :wink: Annyira cukik vagytok! :D

Luca,
jelentkezz! :D
Vendég

Luca, MILYEN KÉPET KÉSZÜLSZ FELTENNI??? Remélem, az, amire gondolok ;-)

Köszi í dícséreteket, azt hiszem, itt senki sem panaszkodhat :D

Nóri, Babszi, hozzon szerencsét az új avatarotok :wink:

Hát, a görbémet ne dícsérjétek, progit szedek, attól ilyen szép sztem... Ráadásul ciklus közepén napokig vérezgettem, szerintem valami megint nem stimmel... :roll:

Viszont képzeljétek,interjúra megyek ma 11-re - nagy drukkokat kérek, jóó?

Kép
bienvenue

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?