Sziasztok Mindenkinek!
Köszönöm, hogy hiányoltatok, nagyon jól esett, de azért én nagyon örültem, hogy pont most voltunk a Balcsin 3 egész hétig!
Beus az első héten úgy üvöltött a vízben, mintha nyúzták volna, csak az ölemben volt hajlandó bejönni, és ezt játszottuk napokig, míg kb. a 4. napon már hajlandó volt belemenni a vízbe, és kisétálni a vízből, de azt is csak úgy, hogy fogta a combomat, és hüppögött. Ez szerencsére napról napra javult, majd amikor apa is csatlakozott a nyaraló családhoz az első hét végén, akkor már legalább már belemert jönni, és már nem is sírt, amikor sétáltunk a vízben. Az utolsó napon meg már annyira bátor volt a lelkem, hogy úszógumi nélkül ugrált, természetesen ott is úgy akart, ahol már nem ért le a lába. Addigra semmi veszélyérzete nem volt.
Még nem nagyon olvastam vissza a topikot, de azért Kriszta figyelmeztetését vettem a talira, és ha gondoljátok, akkor a szeptemberi első hét valamelyik délután napja okés lehet talira. Akár mondjuk a Rönkvárhoz, a játszótérre. A Rönkvár a Szent János utcai lakótelepen van. Az azért is jó lenne, mert akkor a pici fiam oda tudna jönni suli után, és együtt tudunk hazajönni.
Véleményeket kérek a tali helyszínéről, illetve időpont megjelölését is várom. 100 %-osan mondjuk csak elsején tudok nyilatkozni, amikor már tudom, hogy mikor lesz szülői értekezlet, és mikor érek rá. Előreláthatóan mondjuk a 3-a szerda biztosan nem jó, mert akkor a Beát a mamához szeretném küldeni.
Kata!
Balatonakarattyán nyaraltunk a nyaralónkban, és nagyon-nagyon jó volt.
Készült egy-két kép is, majd éjjel, vagy holnap felteszem őket a netre.
Zsuzsa!
Elődnek nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is természetesen, és képek készültek a nagy napról?
Hajnii!
Hurrá! Nem igazság, előbb lett netetek, mint ahogy haza értünk volna.
De azért örülök, hogy már van netetek.
Hogy vagy? Pici pocaklakó lányka mit csinál?
Gabóca!
Üdv köreinkben általam is.
Bálint fiad melyik bölcsibe jár? Csak nem a palotakertibe? Szeptembertől a Bea is megy oda, és előreláthatólag 2 évig fogja boldogítani a gondozónéniket, mert évvesztes a lelkem.
Krisz!
Természetesen neked is örülök itt a topikban.
Ja, még valami rólunk!
Beuson egész 3 hét alatt csak alvás alatt volt pelus, így a nyaraló rendesen úszott a termeléstől, mert a bilibe, még véletlenül sem sikerült beletalálni, viszon, mikor végzett a pisivel, akkor diadalittasan közölte, hogy "pisiiitem.." Erre ma, amikor hazaértünk, és pakoltunk kifelé, akkor letépte magáról a pelust, és egyszercsak ráült a bilire, és én már csak a csobogásra lettem figyelmes.
Hát a bili véreskardként lett végighordva a lakásban, és mindenki megcsodálta, megdicsérte, hogy milyen ügyes volt a kislányka.
Beszélni még csak szavakat mond, de reggelente azzal ébreszt, hogy mindenkit végig sorol a családból. Magára azt mondja, hogy "Bia".
:
Na, most ennyit magunkról, holnap szólok, és megírom, hol vannak feltéve a képek.
Sziasztok
Zsuzsa, aki nagyon kipihenten tért haza.