Új privát üzeneted érkezett!

Szheniről tud vki vmit?????
Annácska?????Remélem minden rendben van a babóval!

Ma voltunk megnézni az építtető referenciáit, 3 lakást, és meg voltunk elégedve a látottakkal.Tudtunk 4szemközt beszélni a lakókkal is, és pozitív véleménnyel voltak(bár biztos ahoz vitt minket, akikről tudja hogy elégedettek :wink: ).Jövőhéten átnézetjük a szerződést a saját ügyvédünkkel, aztán jöhet a mehet. :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Tina!

Nagyon gratulálok a pici Dávidhoz, igazán gyorsak voltatok!
Sok-sok örömöt, boldogságot és rengeteg tejcsit kívánok Nektek!

Lányok!

Holnap teszt!!!

Márti
borossné becz márta

Húúúúú, Márti, ez izgalmas!!! ;) És megérzés??? Mióta késik? Nagyon drukkolok!!!!!

Kép
Kép
norwell

Norwell!

Ma kellett volna...
A megérzéseimre pedig még én sem hallgatok, nem szeretnék csalódni! De nem szokott késni! Holnap jövök majd, köszi a drukkot!

Márti
borossné becz márta

Márti
drukk tőlem is megy feléd+++++++++++++++++++

Kép

Kép
syrynx

:) :lol: :) :lol: :) :lol: :) :lol: :) :lol: :) :lol: :) :lol: :) :lol: :) :lol:

Márti
borossné becz márta

Márti!!!
:D :D :D Mutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! :D

Kép
Kép
norwell

Norwell!

Mutatni sajnos nem tudom, mert a telefonom az utolsókat rúgja, a fényképezőgép meg egyelőre nem használható, de azért így is elhiszed, ugye? :lol:
Most már leírom a gyanújeleket is: 1 hete minden délután hányingerem van, a melleim meg feszülnek, fájnak rendesen... Szóval sejtettem, hogy baba van, de csodálkoztam is, mert ugye már szültem 3x, de hányingert a 7. hét előtt még soha nem éreztem! Remélem, azért ez nem jelenti azt, hogy durvább lesz nálam az émelygés-hányás mint szokott! De az sem érdekel, annyira nagyon örülök!!! :lol: :lol: :lol:

Lányok!

Maciról tud valaki valamit? Úgy aggódom, ilyen hosszú időre nem szoktt eltűnni!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Micsoda hírek! :D :D :D

Tina!
Gratulálok Nektek! :D

Dido!
:D :D :D
Minden rendben lesz!!!
Úúúúúgy örülök...

Márti!
Neked is tiszta szívből gratulálok! :D

Panka!
Lakáshoz sok sikert!
Fogacska? kibújt már Emilinek? (Eriknek még nincs, de nem pánikolunk... :wink: )
Köszi a hiányolást... :D jövögetek...

Angie!
Sziszkónak jobbulást!

Jucmuc, Norwell!
Lassan (vagynemisolyanlassan) itt az idő... :wink: :D

Fleur!
Szuritéma... Szegény Lilla :(
De már biztosan kiheverte! :)

... memóriából még mindig gyengusz vagyok! :lol: Bocsi...
Ja... Norwell a fátok... nem semmi! :D
És természetesen minden képet megnéztem a gyerkőcökről... Syry, Márta, Kacsa, Sziszka, Faul, Juca, Évi, Norwell, Angie... Hibátlan mindegyik!!! :wink: :wink: :wink:

Puszó Mindenkinek!
Brill

Kép
brill

Márti
Még 1x gratulálok :lol: remélem a következő baba nekem is ilyen gyorsan jön :)

SzHeninek én írtam a múltkor msn-en, de nem válaszolt :( remélem minden ok.
Maciról semmit nem tudok :( remélem vele is.

KépKép
KépKép
fleur

Brill!

Bizony bizony.... :D en mar nagyon erzem a veget. :lol:
Remelem jol vagytok, Erik is szepen fejlödik gondolom mar nagylegeny! :D

Marti!

Gratulalok! Nagyon örülök! :D :D

Kép
Kép
jucmuc

Márti
Szerencsére anyu itt volt és ő már kúp szaki :) nem kakilta ki szerencsére. Hát persze visított, de legközelebb megpróbálom hosszába félbe vágni.
Nálatok akkor semmi pötty??

Syry
Igen már el :) Köszönjük. Bálint pedig 4 éves nagy hóhányó

Norwell
kórház :(

Juca
Jajj most látom :( jobban vagytok már? Babának tuti nem lesz baja nyugi, megvéded.

Pankaa
De jó, szorítok az adásvételhez :)

Jucmuc
Igen Lillus már jól van :)
Ja tényleg jó, volt kin gyakorolni :lol: szoktam is neki modani, már akkor is talpi függő voltam :) nem egy olyan kép van, h a talpiját puszilgatom :)

Angie
:( gyógypuszi a kis drágának. Remélem már jobban vagytok.

Tina
Gratulálok a kis Dávidhoz, nagyon sok boldogságot nektek!

Dido
Hát ez szuper

Brill
Igen szerencsére már igen :)
Erik képek??

KépKép
KépKép
fleur

Lilla pont most fordult először egyedül a hátáról az oldalára :), innen már simán megy neki hasra is ha akrja :)
Ja és 4 hónaposak lettünk :lol:

Ma végre vettünk egy könnyített futkosós babakocsit, annyira örülök neki, mert a másikkal esélyem sincsen a városban normálisan közlekedni. 5,5 kg szval pille könnyű (Chicco Ponee XS Plus), dobok egy képet:
Kép
narancssárga

Márti és neked akartam még írni, h van egy újfajta Pirre Cardin babakocsi (tudom, h ezt a márkát preferálod) és marha jó áron van, Csepelen a bababoltban. Persze lehet te ennél egyszerűbbet szeretnél majd, de van olyan is. Tényleg nagyon jó árai vannak. Én is majdnem lecseréltem a miénket :lol:
A bolt linkje:
http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=2703294
éééés a kocsi (bordót már sehol nem lehet kapni csak kéket és szürkét)
http://gportal.hu/picview.php?prt=68278 ... 52&index=1

Na pusszancs

KépKép
KépKép
fleur

Márti!
Naná, h elhiszem... ;) És még hogy nem hallgatsz a megérzéseidre... :twisted: :D

Brill!
Köszi, aranyos vagy! A faleszedés még várat magára, pedig már jó lenne, még mielőtt be kell vonulnom...

Fleur!
Nagy puszi Lillának 4. hónapja alkalmából (vmelyik talpára, hogy melyikre, azt eldöntheted! :wink: :lol: )! Szuper a kocsi, biztos szeretni fogja Lilla! És nagyon ügyi a csaj a forgolódással!

Holnap vinném Kendét a 18 hós oltásra, mit gondoltok, tiszta nátha és köhög szegényem... Sztem nem fogja megkapni...

Télleg, mi lehet Macival??? És Pupy??? És Szheni??? És... és... és...

CSAJOK, JELENTKEZZETEK!!!

Na, lelövöm magam...

Pussz!

Kép
Kép
norwell

Márti
ügyik vagytok!!!!!! szuper! :lol: :lol: :lol: (azért ha műxik majd a fotoapparat légyszi tegyél képet is, olyan jó "+" tesztet nézegetni!!!!!!)

Pupy
gyere! a táblában jó sok töltögetni való van!!!!!!!! :lol: remélem jól vagy, sokat gondolok rád. Anyukád?

Fleur
babakocsi praktikusnak néz ki. Gratulálok Lilla új tudományához! :wink: És boldog hófordulót!

Norwell
jobbulást Kendének. (vigyázz- már amennyire tudsz- hogy el ne kapd! tavaly én pont szülés előtt pár nappal lettem náthás, lázás. Nem volt kellemes.Jobb ezt kihagyni ilyenkor.)

SzHenit
meglestem a beültetés utáni... topikban. jól vannak volt nemrég uhn és nemsokára megy a 12. hetire. (remélem nem haragszik meg hogy leírtam.)

Maci miatt kicsit én is aggódom. de reméljük csak nincs gépközelben. úgy tudom ő csak a mhelyen tud netezni.

Brill
már rég láttunk Erikről képet. hogy vagytok? (szokás szerint magatokról nemírtál.) mit csinál mostanában a nagyfiú?

Kép

Kép
syrynx

Jóóóóóó reggelt!

Bocsi az eltűnésért, eddig táppénzen voltam.
Gyorsan visszaolvasok. :)
Vendég

Sziasztok!

Márta!
Bár mi nem igazán ismerjük még egymást, azért nagyon gratulálok a kétcsíkhoz, és problémamentes pocakoskodást kívánok Neked!

Brill!
Köszi, úgylegyen...

Virág!
Gratula a 4 hónaphoz :D , Lilla nagyon ügyes nagy lány már.
A járgány is jól néz ki.

Évi!
Te merre jársz???

Sajnos ez a rózsaszínes dolog még mindig megvan, vagyis átváltott barnásba :( igazából csak a wc papíron látni és nem minden alkalommal csak egyszer-egyszer egy nap, de azért nagyon nyugtalanít. (bocsi a realisztikus leírásért)
Próbálom úgy felfogni, hogy az utrón és a pihenésen kívül úgysem tehetek semmit, és az lesz aminek lennie kell, de azért nem könnyű ám.
Péntek de megyünk uh-ra, remélem akkor már megmutatja magát nekünk a kis huncutka, és megnyugtat egy kicsit, bár igazán én csak a 12. hét után fogok megnyugodni, ha eljutunk odáig.

dido
dido

Sziasztok!

Márti!
GRATULÁLOK!!!!Kellemes, problémamentes hóbapokat kívánok!

Dido!
Valóban, ezeken kívül sokmindent nem tudsz tenni. :? Beszélj sdokat a babához, hogy kapaszkodjon jó erőssen! :wink: Péntekig kitartás!

Fleur!
Gratula Lilla tudományához, és boldog hófordulót neki!
Ügyes 2 gyerekes anyuka vagy! :wink: :D
Babakocsi is nagyon jól néz ki, megkérdezhetem mennyibe került?

Maci!
Na végre!
:D

SzHeni!
Néha írjál ám ide is! :wink:

Norwell!
Kendének jobbulást.Szerintem is várhat még az a szuri.

Csajok!
Végre kocog a kiskanál! :lol: Ma reggel már éreztem az ujjammal, hogy érdes az ínye, gyorsan szaladtam a kiskanálért, éshát... :lol:
Sikerült meglesni is, a bal alsó 1eske hegye van kint.Ja, és csak 1x kelt éjszaka!!!!!Most biztos elkiabáltam, de remélem ennyivel megúsztuk. :wink: És a többi is is hamar kint lesz, gond nélkül. :wink:

Kép
pankaa

Panka
gratula a fogacskához! :lol: Emili holnap már 10 hónapos lesz!!!!!! gyorsan telik az idő. :( :lol:

Dido
péntek hamarosan itt lesz. :D gondolok rád!

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Köszi mindenkinek, hogy velem örül!

Fleur!

Milyen ügyes Lilla! És már 4 hónapos, hogy megy az idő!
Köszi, hogy gondoltál rám babakocsiügyben! Szuperek, azt hiszem elnézünk majd a boltba, mielőtt a pindur megérkezik! De a nagyobb falat egy 7 személyes autó keresése lesz , úgy tűnik, szeptemberre kicsi lesz az 5 személyes! :lol:
És persze! A követekző Neked is így jön majd! :lol: egy terhesség kihordása és egy szülés nagyon sokmindent helyreállít egy nőszrvezetében!
Puszi Lilla mosolygós arcocskájára!

Márti
borossné becz márta

Dido!

Nem írom, hogy próbálj megnyugodni, mert én magam sem tudnék. Mi is pénteken megyünk genetikai uh-ra remélem szerencsét hoz mindkettőnknek. :wink:

Márta!

Gratulálok. Lehet a korai hányinger lányt ígér. :twisted:

Pupyról:

Kicsit parkolópályára tette a babanetet, mert szar érzés a táblában csak a cn-eket jelölni magának, miközben másnál már hetekben kell számolni. Aki sokat várt gyerekre megérti. Anyukája szépen javul, ő pedig ari, mint mindig. :lol: Amint lesz valami érdemleges jön majd biztos vagyok benne. Ja és nem én vagyok a magyar hangja, csak én tudok róla ezt-azt. :lol:

Mi végül mégsem a klasszikus f-h-t kaptuk el, hanem valami gyengébb "egyéjszakás" változatot. Így nem is nyúltunk ki annyira, és remélem ezzel letudtuk ezt a szörnyet. 8) Valahogy nem szeretnék egy hétig oriza rizsnyákon élni. :lol:

tjuca

Először is: BUÉK!!! :)
Úgy néz ki, csatlakozom a fiús anyukák táborához. :) Titababa még mindig rettentő szégyenlős, de úgy néz ki, kukaca van. :)
Majd szkennelek be képet, csak utol kellene érnem magam. :?

Unique
Gratula Dávid babához! :)

Kacsa
Gratula az újabb fogacskákhoz! Csikorgatja még?
Timcsa nagyon csini volt a karácsonyi ruciban!
Nagyon tetszik a kacsás báb, főleg, mikor elbújnak. :D

Eszter
A dédunoka utáni nyaggatás ismerős téma. Nagymamám is ezzel szekált mindket. Most, hogy megkapja a dédunokát, most az esküvő miatt nyaggat. Szerencsére mostanra abbahagyta, teljesen odavan, hogy fiú lesz az első dédunoka. :)

Juca
Kinga nagyon vad járgányt kapott a jézuskától. :D
Gratula a kiskönyvedhez! Róka koma látogat?
Köszi a híreket Pupyról!

Norwell
Jók a képek, szép pocid van!
Hű, mekkora karácsonyfátok volt! :shock: :)

Márti
Aranyosak a fiaid! Én is menni akarok strandra!!!!!! :D :D :D
Gratula a 2 csíkhoz! :D

Fleur
Nem éjszakázom már, szigorúan meg van tiltva. :)
Szegeden voltam pár dokinál, buszozgatni meg nem akartam. Így a háziörvös táppénzre vett, most kezdtem el a melót. Aztán március végéig leszek, ha Titababa is úgy akarja. :D
Drukk anyudnak a műtétjéhez!

Évi
Sajnálom, hogy nem sikerült. :( Fel a fejjel, új év, új remények!

Szisszka
Marci baba tüneményes a képeken!

Andy
Mikor kezded a sulit?

Jucmuc
Elsőre a frászt hoztad rám! Erről az oxitocinos vizsgálatról még nem hallottam.

Dido
Micsoda jó hír! Gratulálok!!!!!!!!

Panka
Gratula az új lakáshoz!
Nem tudom, nekünk mikor sikerül megtalálnunk álmaink házikóját. Majdnem elmentünk megnézni egy házat, erre jött az ónos eső. Nem mertünk elindulni. :(

Tina
Gratulálok Dávid babához!!!!!!!
(A privim se aktuális már. Sebaj, majd a következő. :D )
Vendég

Voltam pajzsmirigy UHn, mindent rendben találtak, a hormonjaim is tökéletesek. Legközelebb 2-3 év múlva kell kondtrollra mennem. Vagy ha jön a Titatesó. :D Az endokrinológus meg volt elégedve, a göbjeim eltűntek. Megjegyezte, hogy jó hatással van rám a terhesség. :)
Megcsináltattuk az apasági nyilatkozatot, így Varga lesz a Titababa, de keresztneveken még most kezdünk el gondolkodni. Egyelőre csatározunk, hogy 1 vagy 2 keresztneve legyen. Zizisek vagyunk. :)
Titababa állandóan fészkelődik, ha nem kényelmes neki a testhelyzet, akkor kopogtat. :D
Vendég

Maci!
Örülök hiogy minden rendben van!Nvekre kíváncsi vagyok! :wink:

Juca!
na az jó, ha csak 1 napos volt a Szörny! :wink:
Pupyról köszi a híreket!Remélem ő is hamariosan mutogatja a zebrás tesztjeit, úgylátom most megint itt a zebracsorda! :D

Kép
pankaa

Panka
Mamámnak a Bálint tetszik, tesóm a Balázsra és a Szabolcsra szavaz, nekem tetszik még a Tamás, Péter... De majd átrágjuk, ha apa hazajön.
Lányneveimből több volt, ott tutira befutó lett volna a Levendula. :)
Vendég

Maci!
Tamásra szavazok. 8) (férjemet is így hívják :wink: )

Kép
pankaa

Maci!

Ugye nem haragszol meg! Örülök, hogy nem lány, és nem lesz Levendula. :lol:
Az említett fiúnevek viszont mind szépek. :wink:

tjuca

Maci!

Hihihi mi ezért nem tesszük közzé az ötleteinket, mert nem szeressük az olyan károgásokat, mint, amit én műveltem. :twisted: s megint nem fogjuk tudni a nemét sem. Ja és most már álneveink sem lesznek, mert kétszer nem lehet olyan gonosznak lenni. :twisted: :twisted: :twisted: Így inkább titokban tartjuk hahaha.

Róka van, annyira nem intenzív, mint Kingával, de van. Viszont az emésztésem kritikán aluli. :-( Várom, hogy mozogjon, mert akkor minden jobb lesz. Nem panaszkodom, tudtam, hogy ez ezzel jár. :-)

Dobok egy múlt heti pocakképet. Nem röhögni, van olyan, akinek 10+4-en is ekkora hasa van. Sőt, már igazából három hete konstans a mérete. Bazinagy. :wink:
Kép

tjuca

Sziasztok!

Dido!

Nagyon örülök, hogy ilyen jó hírekkel jöttél! Lankadatlanul szorítok!

Tina!

Nagy gratula Dávid babához!

Márti!

Neked is gratulálok a pocaklakóhoz!

Fleur!

Anyukádnak millió drukk, neked pedig kitartást! A nagylánynak boldog hófordulót :) Klassz verdát kapott :)

Jucmuc!

Jól megijesztettél! Úgy örülök, hogy végül minden oké veletek.

Norwell!

Nagyon sajnálom, hogy nem volt szerencséd a szülésznővel :(

Maci!

Gratulálok a kisfiúhoz!

Picit rólunk: Ma voltam uh-n, egy 24 és egy 13 mm-es tüszőm van, szerdán inszem.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Juca!

Azta, de klassz formás pocid van!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Panka
Ha nem tudjuk eldönteni, akkor szavazásra bocsátom a neveket. :D

Juca
Nem haragszom. :) Apának is tetszik, meg a Margarita névért van oda. Egy ilyen nevű dokinőhöz kell majd mennie. :)
Sajnálom a rókát, viszont az jó, hogy nem annyira izmos.
Nálunk főleg anyósjelölt volt ideggörcsben, hogy fiú lesz, vagy végre lesz egy puncis a családban. Még várhat egy kicsit a puncisra. :)
Nem is nagy a pocid, kb alapban van ekkora hasam. :D Most viszont kezdek elbálnásodni. :D
Apa új telcsit kapott, majd kipróbáljuk és akkor teszek végre fel képet.

Évi
Köszi! :)
Nagyon szorítok az inszemhez!
Vendég

Dobok egy képet az én nagy segítségemről:

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

[quote="tjuca"]S írta:tjucaeszinek van babája??? Hűha erről miért nem tudok??? Na náluk kevés reménytelenebb eset volt, és mégis, jajj de jó!

Hű... itt még van, aki emlékszik ránk??? :shock: Vagy egy másik Sesziről volna szó?
Ha mégis rólunk lenne szó, a megtisztelő címet köszönjük :wink: , és örömmel vállaljuk is, hogy itt senkinek ne kelljen annyit várnia a hőn áhított kis puha, illatos, szuszogó csomagjára, mint nekünk.

Annak idején annyira szerettem volna a régiekkel együtt babásodni: Juca, Annácska, Unique... Most is miattuk, miattatok néztem be, és kész csoda, hogy épp most, mert igen ritka madár vagyok errefelé. De azért néhány havonta mindig bekukkantok, hiszen annak idején hosszabb időre is bíztatóim, segítségeim voltatok, amiért ma is jó érzéssel gondolok rátok. Már mindenkinek milyen nagy a csemetéje, és azóta már egy tesóbaba szívecskéje dobog anyukájuk szíve alatt...! Gyönyörű babák!!!

Akiknek még a rögös utat kell járni, üzenem, hogy rosszra sosem szabad gondolni, főleg nem irigykedni! Csak előre szabad nézni, és elfogadni a sorsunkat, hogy így-vagy-úgy, előbb-vagy-később, de mindenkinek lesz babája!!!! Szakértő segítséget pedig keresni kell, ha a türelmünk fogytán (Monyó, Junkó, és a többiek), és egy sima nőgyógyász a bajban nem elég. Ugye Jucmuc és Brill? ...és Évi! :wink: ...és Dido, mögöttetek sem kevés idő vágyakozás-várakozás van már. Ha gondolod, babonából még nem gratulálok, de tiszta szívből a legjobbakat kívánom a csíkok pirinyó kis "gazdájának", akiben merj olyan erősen hinni, mint amilyen erősek a csíkok!!! :D
Juca! Nektek is nagyon örülök! Bekukkantásom egyik oka pont Te vagy, legutóbb a kistesó zebrájának nehézkes befogása körül olvastalak, és jó érzés látni, hogy végre minden a maga rendjén alakul.
Annácska! Te vagy a másik fő oka annak, hogy ide"tévedtem". Drukkolok nektek, remélem minden rendben.

Lányok! Reményteli vagy reménytelen eset - a mi megítélésünk.
Mindenkinek a maga keresztje a legnagyobb. Nem lehet egyik sorsot a másikkal összehasonlítani, mert azt, úgy, olyan élethelyzetben és lelkiállapotban soha nem éltük át, esetleg csak hasonlót. És mindig lehetne rosszabb, amit a sors talán egy kevésbé rossz megoldással, a várakozásra késztetéssel enyhít. Ez csak a mérhetetlen akaratunknak rossz, ami most és azonnalra parancsol, s ha nem így történik, valami idebent megroppan. Valójában az egónkon kívül más nem csorbul. Mi kerek 3 év próbálkozáson vagyunk túl: a húgomnak közben két fia is született, már a kisebb is lassan 1,5.
De a mi 3 évünknél hallottam sokkal hosszabb várakozásról, 8-10 évről is, sőt, rosszul végződőről is. Néha az idő múlása a tudatunknak nagyon nehéz volt, de sosem bántuk. A "szomszéd" topikban van pár példa, akik ugyan gyorsan babásodtak, de gyorsan szét is mentek (Móni, Mea, Nicol?), hogy most ennél rosszabbat ne is említsek. Mi mindvégig szerettük egymást a férjemmel, a gödrökből együtt másztunk ki, együtt sírtunk és együtt nevettünk. Nagyon összekovácsolódtunk, és még mindig rajongunk egymásért. Rajtatok múlik, hogy hogyan élitek meg ezt az időt.

Még valami: sosem éreztem magunkat reménytelen esetnek, bár kétség kívül a mi gondunk - khm - orvosilag is nagyon ritka, és nehéz segíteni is, szóval kétségtelenül nagy akadályt görgetett elénk Természet Anyánk. De soha nem felejtettünk el hinni és tenni a sikerért. :D

A lényeg, hogy mindenkinek felhőtlen babázást, pocakosodást kívánok, vagy épp örömteli babára váró időket.

egy ismeretlen, aki még néhányótoknak talán mégis ismerős :wink:
seszi

Juca!

Nagyon szép a pocid! Én is nagyon gyorsan gömbölyödöm, Csabinál, 26 hetesen egy kedves aszisztens lelkesen invitált ctg-re! :lol:
Korai hányinger kislányt jelenthet? Azt már hallottam, hogy az amúgy is hányós kismamák kislánnyal még többet hánynak... De teljesen mindegy nekünk a neme! Csak lenne fiúnevünk, már az összes jót kilőttük (mind3 fiúnak 2 neve van). Nekem van ötletem, de a férjemnek nem tetszik és fordítva! Lánynévvel persze nincs gondunk, már 6 éve tudjuk, hogy hívnák!

Maci!

Köszi! Na, örülök, hogy semmi gond Veled! Jó ám fiús anyukának lenni! :lol:
Én a Péterre szavazok, az én férjemet is így hívják!

Évi!

Köszi Neked is! Nagyon drukkolok szerdán! Most sikerülnie kell!

Márti
borossné becz márta

Seszi!

Mit is mondhatnék. Elkámpicsorodtam, hogy nincs baba, meg összeszégyelltem magam, amiért olyan rosszul fogalmaztam, hogy "reménytelen eset" (persze mindketten tudjuk hogyan értettem, a többieknek meg elég, ha csak sejtik :twisted:), de az igazi Seszit kaptam. :twisted:

Olyan kőkemény vagy, hogy hihetetlen. 3 év sok, de persze viszonyítás kérdése, csak a mi családunkban is volt 14 év is. És abban is igazad van, hogy vannak olyan topiktársak, akiknek hiába lett gyereke széthullott a házassága. Kívánom, hogy mielőbb legyen gyereketek, és maradjon is meg az a kohézió, ami köztetek van. És annyira jó volt olvasni, hogy vagy, de komolyan. Amúgy én negyedévente egyszer biztosan emlegetlek, lassan olyan voltam, mint egy imamalom. :twisted:

Nálunk se megy minden tapsra, de sokkal egyszerűbbek vagyunk. Gyakorlatilag a pozitív tesztig sokszor eljutok, aztán még a késő mensi is belefér, aztán 12 hét előtt vagy küret vagy marad a baba. :-( Végülis egyszerű képlet, csak megélni nem mindig az. De nem panaszkodom, mert summa summárum, azidőket és az elvesztett babákat nézve is viszonylag jól állunk. :-) (Valamint ha nem fogadom el a tényeket, akkor sem tudok változtatni a dolgon)

Évi!

Így könnyű. Tündéri. :lol:

tjuca

Elküldve: 2008 Január 14 Hétfő - 12:53

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok!!!

Hazaértünk a szüleimtől ésssssss
TÚL VAGYUNK AZ ELSŐ BÖLCSIBE SZOKTATÓS NAPON!
Nagyon jó volt, Dani élvezte, haza se akart jönni. Igaz kicsit kötekedett a gyerekekkel, de a gondozónénik szerint ez minden új gyereknél előfordul addíg, amíg az anyukájuk is ottmarad velük! Remélem is!
Zászló a jele. Már meg is mutatja, melyik az ő szekrénye...
Holnap is megyünk (péntekig) fél 10-re és most már ott is fog ebédelni. Aztán jövőhéten ott kell hagynom reggel ebéd utánig, 3 héttől meg már ott is fog aludni. Meglátjuk.
Tegnap megkértem apát, hogy legyen szíves éjszaka ő menjen Danihoz, ha megébred, és képzeljétek el, egyszer sem kellett mennie! Vagyis hazudok, mert 2x felsírt, de nem ébredt fel, aludt szépen tovább. A 2.-nál apa azért átment megnézni és csak betakarta, jött is vissza aludni. Megáll az eszem!
Viszont majdnem agyon csaptam reggel ezt a hét ördögöt!!
Átjött a szomszéd nénike és beszédbe elegyedtünk, azaz ő beszélt én meg készülődtem a bölcsibe. 1 pillanatra nem figyeltem és Dani ellopta az alkoholos (fekete) filcemet és összefirkálta vele a textil bőr ülőgarnitúrát! Gyerekek! Én olyan ideges lettem!!! Annyira felhúztam magam, amikor takarítottam, hogy szabályosan rosszul lettem! De kijött szerencsére! Ez itt a reklám helye: Wanish szappannal. Ezt megúszta a "büdös kölök"!!! (le se merem írni, mennyi volt az ülőgarnitúra!)

A hétvégén anyuméknál elmentünk a Fa centrumba és vettünk ezt azt a lakásba, mert ugye nagy munkában leszünk: átalakítjuk a lakást, kezdve a gyerekszoba-hálószoba cserével. Vetünk 2 képet, 1 polcot és kinéztük Dani új ágyát. Tudom, nemrég raktam fel egy képet (emeletes ágy), de nem az lesz. vagyis emeletes, de nem olyan, mint a képen. Emellett kinéztünk magunknak is egy ágyat, tehát szépen lassan megy a dolog.

Nem tudom, írtam-e hogy elkezdtem megint a fogyókúrát és megvan az első sikerélményem! 4 nap alatt lement 3 kg! És még csak most kezdtem!!! Remélem sikerül elérni a célomat is!

Jaj! El is felejtettem írni, hogy olyan szupi hétvégénk volt! Szombatona sógornőmmel mentünk el egyet szaunázni, vasárnap délelött meg tesómékkal és még egy családdal mentünk el bólingozni. Olyan izomlázam van most, de jól esett és ami a legfontosabb, szuperul éreztük magunkat!

Tina!
Gratula a kis Dávidhoz!!

Márti!
Gratula a 2 csíkhoz!!!!

Maci!
Neked pedig a kis tököshöz!!!

Juca!
Szép a pocid! Én Danival voltam úgy, hogy 22 hetesen akkora volt a pocakom, mint másnak a terhesség végén! :wink: :lol:

Dido!
Drukk, hogy minden rendben legyen!

Évi!
Nektek is sok-sok drukk a szerdához!

Na, most megyek, kicsit tevékenykedek itton, aztán majd még jövök!!
Pusz!
Andy

Kép
oriandy

Évi!
Húha, akkor magyon drukklok!!!!!
Cuki a kép Dóriról(meg jó kis Jar reklám
:lol: )

Andy!
Dani nagyon ügyes volt a bölcsiben, meg az éjjeli alváskor is.
Nekünk olcsóbb kategóriás gyerekbarát kanapénk van 8)
Gratula afogyókúrához!!Hogy csináltad?

Kép
pankaa

Panka!
Köszi! Fogyókúra: 90 napos diéta. Sajnos még csak most kezdtem, így messze a vége, de erőt adott már ez a 3 kg is!
Kanapé? Hát igen. Dani még csak a pocimban volt, amikor azt az ülőgarnitúrát vettük és valahogy egyáltalán nem is gondoltunk rá, hogy milyen veszélynek lesz egyszer kitéve!! :wink: :lol:
Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!
Sziszkó jól van. Két nap alatt maga alá gyúrta az influenzát. Most a foga miatt nyűgösebb egy kicsit, de nem vészes, éjjel alszik 1-je óta. Úgy látszik, ez volt az ő újévi fogadalma :)

Juca!
Elég fiúsan gömbölyödik a pocid :wink:

Tina!
Hatalmas gratula a kisfiadhoz! Sok-sok tejcit, és végre gyakorolhatod, amit olyan sokszor elmondtál már másoknak :)

Dido!
Jó, hogy újból itt vagy köztünk.

Évi!
Jó a titkolózás, főleg, ha be is jön. De sebaj, most ez sikerülni fog. Legalább is én nagyon drukkolok nektek! Ennek a helyes mosogatólánynak tesóka kell :)

Maci!
De jó, hogy előkerültél. Már én is el kezdtem aggódni. Mi lesz, ha szülsz? Nem fogsz tudni jönni közénk?

Márti!
Gratulálok a négyeskéhez! Kiváncsi vagyok nagyon a nemére :wink:

Juca!
Köszi a hiradózást Pupyról. Nagyon hiányzik! Remélem, hamarosan lesz oka jönni közénk!

Judit!
Már nagyon várom azt az sms-t. Állandóan lesem a telefont :wink:

Brill!
Köszi! Már jól van az úrfi. Tényleg, Erikról friss kép?

Na megyek zuhizni. Puszó és jó éjt mindenkinek!
Vendég

Panka!
Gratula Emili 1. fogacskájához!
Vendég

Sziasztok!

Jucmuc!
Davide érkezése a szülinapodra esetleg? :wink: :D

Fleur!
Klassz a babakocsi! Lilla biztos élvezi majd a sétákat ebben a járgányban...
Gratulálok a forgáshoz!!! :D

Norwell!
Remélem Kende gyógyulgat... és, hogy Te megúszod a kórságot, mert ahogy Syry is írta jobb ilyenkor kihagyni...
A fa meg.... tudod,,,,, inkább pihenj :D

Dido!
Pozitívan, még ha nehéz is! :wink:
Nem lesz baj... nem lehet baj!!!
Pénteken gondolok Rátok!

Panka!
Öröm az első fogacska... :wink:

JMaci!
Üdv a fiús édesanyák táborában! :wink:
Örülök a rendeződött pajzsmirigyműködésnek! :D

Juca!
Gyönyörű a pocakod!!! :D :D :D

Évi!
Szerdára minden drukkom a Tiétek!!!

Seszi!
Őszintén szólva én is úgy gondoltam, h már babázol... :(
Abban viszont egyet értek, hogy mindenkinek lesz babája!!! (...és az orvostudomány is folyamatosan fejlődik, lesz mindenre megoldás!!! :wink: )
Fontos hinni... , de minek is magyaráznám...........
Csak kívánni tudom tiszta szívből, hogy sikerüljön Nektek is!!!

Angie!
:D
Akkor tali hamarosan? :wink:
Mi igyekszünk... :D

Syry!
... hogy mindig lemaradna ami Rólunk szól? :lol: :D :D
Szerencsére ez azt jelenti, hogy minden rendben van! :D

És akkor néhány kép :wink: :
Kép

Kép

Kép

Kép

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Juca, Brill!
Jujjuj, én semmi babamentességet nem akartam sugalmazni, isten ments! Sőt, ellenkezőleg!
Én csak még nem babázok, :wink: de már csak úgy 19 hétig... :D (...és bizony Juca-idősen nekem is ekkora pocim volt már, csak csúcsosabb.)
Nagyon aranyosak vagytok, köszi a meleg szavakat!
Szóval tényleg még a "legreménytelenebbeknek" is lesz babája!!!

Jók legyetek!
seszi

Sziasztok!

Angie!
Köszi.Jó hogy Sziszkó túl van a kórságon!Te is tehetnél képeket! :wink:

Brill!
Éédes Erik!Na de a kutyussal...!!!! :lol: Anyóséknál is van kutya, de én vmiért nagyon féltem tőle Emilit. :roll: Bár más biztos ha minden nap együtt vannak, és látja a kutyus.Biztosan őrzi is, igaz? :wink: Emili viszont jól megdögönyözne minden állatot, ha csak képen lát is egy kutyát, vagy cicát, nagyokat kacag rájuk! :D

Seszi!
Ugyan mi nem ismerjük egymást, de nagyon örülök, hogy nemsokára már babázhatz!!!!!Gratulálok!Mikor várható a baba érkezése?

Emili megint csak 1x kelt, azt hiszem ezzl letudva az első fogacska mizériát.Csak remélni tudom, hogy a többi sem fogja megviselni!!!

Kép
pankaa

Jó reggelt!

Reggel védőnőnél voltam, minden OK volt. 4 kg szedtem fel eddig. :shock:

Évi
Dórilány már most milyen házias! :)

Márti
Ez a névkérdés nálunk is feladja a leckét. Főleg, ha tényleg 2 keresztneve lesz... A Kristóf és a Levente is tetszik, de a párom hallani se akar róla.
A barátnőm fiát zdenkónak hívják. Elsőre ki se tudtam mondani. Van 1 negyedrészben szlovák kollégám, őt Radovannak hívják. Ez is tetszik. :D

Andy
Gratula a 3 kg minuszhoz! Sok sikert az átalakításhoz!

Angie
Tetszik Sziszkó baba újévi fogadalma. :)
Május még messze van (legalábbis még úgy tűnik), reméljük, addigra sikerül venni házikót és akkor lesz netünk is otthon.

Brill
Köszi. :) Nagy huncut lesz, ez már most látszik. :D
Erik baba még mindig nagyon édes, főleg a kék szemei vesznek le a lábamról. Milyen kis pöttömkének tűnik Marshall mellett. :)
Vendég

Sziasztok!
Gratulálok a kis Dávidhoz!
Sok örömet, elegendő tejcit kívánok!

Didó!
Gratula a teszthez!
Végre sikerült!

Juca!
Szép a pocid!
Néha én is álmodozom a pocakosságról.:)

Mi jól vagyunk, egyre több foga bújik ki Izának. Próbálgatja a szavak mondását. Kacsa=Tyatya Alma=ama anya, apa, mama A cica=miámiá :)
Képet nem felejtettem el, csak még a gépre fel kell vinnünk.
Most megyek, mert elaludt és szakdolit kéne írogatnom.

Pusz:Bogi
dbogica

Sziasztok!

Köszi szépen a Dóri dicsiket, átadom neki :) Most nagyon lelkes, ha mosogatásról, portörlésről vagy porszívózásról van szó (Anya, segítaDóóóji), de hova tűnik ez a hév 12 éves korára?!
Más édes dolgai is vannak, pl. a múltkor fogja a telefonomat, és szakszerű mozdulatokkal sms-t ír. Mondja is: Dóji íj esemest... Kicsit vár, majd vállát felvonva folytatja.: ... de nem veszik fel :lol: Mondanom se kell, hogy megzabáltam :) Hétfőn, amíg uh-on voltam apa volt itthon vele. Kérdi:
-Hol van anya? Erre apa:
-Elment a doktorbácsihoz, aki a tesódat fogja beköltöztetni anya hasába. Szeretnél testvérkét? Dóri erre:
-Jó.
-És fiút szeretnél, vagy lányt?
-Fiút.
-És mit szeretnél, mi legyen a neve?
-Dóji.

Ha már ilyen jól megtervezték a jövőt ők ketten, csak sikeresek lehetünk holnap :)

Seszi!

Múltkor elakadt a levelezésünk, ezért itt és most gratulálok a babóhoz!

Andy!

Drukk Daninak a bölcsihez!

Angie!

Örülök, hogy Szilárd jól van. Képet nem dobsz róla?

Panka!

Gratula Emilinek a fogacskához, és én is kívánom neki, hogy a többi is ilyen simán kibújjon!

Brill!

Mindig elámulok, hogy micsoda terenszhilles kék szemei vannak Eriknek! Gyönyörű kisfiú! (A ti dokitok fogja legyártani nekünk a tesóbabát holnap)

Bogi!

Jaj de kis édes lehet Iza, és tényleg rég láttuk róla képet :) Micsoda nagylány lehet már ő is :)

Csajok, képzeljétek, egy csepp víz se folyik nálunk, csőtörés van a kerületben :evil: :evil: :evil: Remélem hamar helyreállítják, legalább fürödni tudjunk :evil: Mosnivaló is hegynyi van, de ez még a kisebbik baj :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Holnapra nagyon-nagyon drukkolok!!!!!! Ha Dóji ilyen jól tudja a tutit, nincs is mese a végeredményt illetően... ;) Nagyon cuki a kis mosogatógéped... ;) :D

Maci!
Jó, h jelentkeztél, már én is kezdtem aggódni... Gratula Titababa kukacához, és a témához tartozik, h ugyebár nálunk mindenki odavolt, h kislány legyen a második a 4 fiúunoka után.... Bennem meg egy kicsit volt olyan, h remélem, h juszt is fiú, oszt mindenkinek fityisz... :twisted: :D De azért hazudnék, ha aszondanám, h nem olvadok el a vásárolt rózsaszínű hacukák láttán... 8) :lol:

Dido!
Helyesen látod a dolgokat, most mást nem tudsz tenni, mint amit teszel. Vigyázz Magatokra, a mi drukkjaink, remélem, segítenek!

Bogica!
Jajám, hol van egy-két kép Izáról??? :lol:

Brill!
Hát, asszem, örülhetsz, h nem vagyok mondjuk egy harmincassal fiatalabb, nem úsznál meg a menyjelöltek között! 8) :twisted: A fiad egyszerűen gyönyörű!!! A szemeitől odavagyok én is teljesen... ;) Ja, és épp mutattam apának a Marshallos képet, erre mondja, h no, Nálatok sem kell félni, h Erik nem találkozik elég bacival! :lol:

Juca!
Pacapocc nagyon formás. És nekem vhogy lányos anyuka vagy... ;)

Panka!
Gratula a foghoz, és hogy ilyen ügyesen elintézte Emili! Remélem, a többi is csak ennyi lesz.

Tegnap megkapta Kende a 18 hós oltást. Ma kicsit pöttyös lett, de a dokinő azt mondta, nem az oltástól... Láza nincs, étvágya okés (ezt bizonyítandó: 12,9 kg és 86 centi... :shock: :lol: ). Most náthás ugyan, meg kicsit köhög, de nem vészes... Remélem, nem is lesz az.

Én meg elkezdtem szedni a caulophyllumot... Bele is borzongtam, h te jó ég... ;) :D

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Évi
Dórin jókat nevettem. Főleg, hogy Dórinak hívják majd a kisöcsit. :lol:
Nagyon drukkolok holnapra!

Norwell
Calmicsoda?! Az mire való? :oops:
Majd a tesónál én is úgy állok hozzá, hogy fiú lesz és kész. :) Addig bírkózok ezzel a huncutkodó Titababával. Nem tetszik neki, hogy egy asztalnál ülök és folyamatosan rúgdossa. :)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Én is előkerültem
Megpróbálok mindenkinek egy pár szót írni, remélem nem marad ki senki.

Panka:
gratulálok Emili első fogához, és a lakáshoz

Kacsa:
??

Ági:
??

Juca:
nagyon szép pocid van, már hogy látszik
nekem is már látszik valamennyire

Sziszka, Tina:
gratulálok nektek a picikhez, sok boldogságot

Jucmuc, Norwell:
sokat gondolok rátok, már bármikor kibújhatnak a pöttömök

Dido:
hatalmas gratula nektek, boldog pocakosodást, vigyázz magadra, nem lesz semmi gond, pihenj sokat
én már nem dolgozok, azért remélem, ha készen vagytok a lakással áll még a meghívás

Syrinx:
örülök, hogy írtál rólam, nem haragyszom érte

Fleur:
milyen szép nagy már Lilla
ügyes vagy, hogy két gyerekre is vigyázol egyszerre, drukkolok anyukádnak
a múltkor mikor írtál msn-re pont nem voltam gép előtt és mire észrevettem, már nem voltál fennt

Maci:
gratulálok a kisfiúhoz

Márti:
nagyon gratulálok nektek

Angie, Brill:
a fiúk még mindig gyönyörűek

Évi:
nagyon drukkolok neked, most tuti sikerülni fog

Andy:
de jó, hogy Dani jól viselte a bölcsit

Remélem nem sok mindenkit hagytam ki

Rólam:
Még nem írtam, de decemberben mikor voltam a kaáliban, megállapították, hogy az egyik babának nincs szívműködése, azt mondták fel fog szívódni szépen, hát még azóta tart, mert még mindig látni. A másik baba nagyon jól van, vele miden renben.
Már voltam védőnőnél, múlthéten.
Tegnap voltam a 12. hetes uh-n, minden rendben volt a nyaki redő 1mm, a pici 6cm, pont akkor kelt fel amikor vizsgáltak, olyan édes volt.
Jövöhéten megyek utoljára a kaáliba, meg mennem kell a nőgyógyászomhoz is.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni
Jajj, de jó, hogy jelentkeztél. Már kutakodtam utánad a fórumokban. :oops:
Sajnálom, hogy az egyik babó nem fejlődött tovább. A lényeg, hogy aki a pocidban lakik jól van és minden rendben van vele. :)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?