Sziasztok!
Na, túl vagyok a genetikai ultrahangon. A doktornő nem talált semmi féle elváltozást, úgyhogy nem javasolta a magzatvízvételt! Ja, és elvileg KISLÁNY lesz!!!!!! (Ahogy legtöbben sejtettük...)
Azt írtam, hogy nagyon alacsony lett az AFP-m, amit Cegléden vettek le még október elején (0,46 MoM), meg az is, amit a múlt héten szerdán az Istenhegyin (0,54 MoM).
De szerencsére Hajdu doktornő megnyugtatott, hogy ha ennyire alacsony, akkor megintcsak kevés az esély, hogy valami gond legyen! Normális esetben 1-hez kellene közelítenie, ugye, de Ő azt mondta, hogy inkább akkor van gond (Down), ha 0,7-0,8 körüli a MoM érték. Ezt jó tudni, így a 3. gyerkőcnél... (Eddig azt hittem, hogy az tök jó, mivel a fiúké annyi volt.)
Ja, és még annyit mondott, hogy az AFP nem jelent semmit, illetve nem szabadna csak magában azt az értéket vizsgálni...)
Úgyhogy most már megnyugodtam egy kicsit, - na jó, annál azért jobban, de mégis elmegyek jövőhéten kedden a SOTE-ra a Baross utcába. Kíváncsi vagyok ott mit mondanak!
Ja, és nincs több mint 1 hét "elmaradása", csak 2-3 nap! (Most vagy a ceglédi uh. gép ilyen gázos, vagy belehúzott a kiscsaj!
Mióta tudom, hogy kisebb, próbálok többet enni, mert az egész család kiakaszt azzal, hogy biztos azért ilyen kicsi, mert nem eszem rendesen! Na ja. Annyi tény, hogy még mindig -2 kg-ban vagyok így 19 hetesen, de nem azért mert nem akarok enni, vagy fogyóznék - ez igen mókás kijelentés lenne tőlem, mikor normál esetben sem bírok egy diétát sem betartani 3 napnál tovább -, hanem mert ennyit bírok és kívánok magamhoz venni! Ő úgyis elveszi magának amire szüksége van, nem?!
Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltatok ránk!!!
Zsuzsa! Bálintnak jobbulást!!!
Elég érdekes idő van most, se nem hideg, se nem meleg - pont megfázásra hajlamosító...
Te jó ég, Bencus mekkora már! Hogy telik az idő! Hihetetlen.
Az a "basszus" tényleg elég vonzó szó! Nálunk Nándikának a basszuskulcs volt az első összetett szava! Kifeküdtünk mikor először meghallottuk! És persze nevetve mondtuk, hogy ezt nem szabad mondani. Állati hatásos volt, mert onnantól kezdve pár napig folyamatosan ezt mondta!
Bálintnak kijött már mind a 20 foga? Mert nálunk még csak 16 van - több mint 1 éve...
Móni! Daninak is jobbulást!!!
Szegény, mennyit szenved a füle miatt! Már régebben is írtad, hogy többször gond volt vele.
A képeket pedig nagyon várom! Én a Paint-ben szoktam lekicsinyíteni. Ott a 'Kép' menüben a 'Nyújtás, döntés'-t szoktam levenni 100%-ról kb. 20%-ra. De lehet, hogy egyszerűbben is lehetne csinálni, nem tudom.
Hát ez a két fiú már most pörög ezerrel, ahelyett, hogy aludnának!
Kész vagyok Tőlük már most!
Puszi Nektek!
u.i.: Lehet, hogy kb. 1 hétig nem leszek, de jövök amint tudok!