Breni !
Sajnálom a mensit!!!!!
Fel a fejjel!!!!Van valami célotok most a továbbiakban babásodást illetöen?
Mogyoró!
Üdv közöttünk, remélem nem sokáig...
Nekünk is azoospermiát állapitottak meg az utolsó eredményböl, de most szakemberhez küldték a páromat, mivel az elözö eredményében még voltak mozgó spermák és hátja szakember segitségével fel tudjuk javitani egy közös projektre, lombikra! Mindenképpen harcolni fogunk a közös babáért! Ha már egyszer voltak benne élö kiskatonák, lehetnek megint!!!!! Bizunk benne nagyon!!!
A 14 nap karantén pedig örület hosszú. Nekünk 2 naposat kell most majd csinálnunk!!!!!! Ne adjátok fel!!!!Vágjatok bele mihamarabb!!!!!
Most olvastam, hogy az arginint ami fontos a kiskatonáknak, 30 éven felül nem termeli tovább a férfi szervezet. De ez a mennyiség benne van 60 gram ( napi adag ) nem sózott és nyers napraforgómagban!!!!! Lehet hogy veszek ezt is és rágcsálunk a bagózás helyett!!! a fogyasztás után a dokik 1 órán belül hormonváltozásokat észleltek! Hát egy próbát megér!!!
Cherry!
Üdv! 1-2 milla az tényleg csak lombikra elég! Szerintem vágjatok bele mihamarabb. A spontán az bejöhet idö közben is. Inkább akkor majd örömmel lemondjátok az idöpontot! A páromnál is találtak fehér vérsejteket, az szerintem gyulladáskor van jelen.
A párod eredményét még az én Drágámnak is megmutattam és megrökönyösödött a 3 napos karentián - mármint a nagy eredmény különbségen! Köszönöm hogy ezt beirtad és bizakodást adtál ezzel a párocskámnak is!!! A szemében felcsillant egy kis remény!!!
A vv= vérvétel ( hormonvizsga)
Én úgy tudom hogy punkciónál altatnak.
Azt hiszem valamelyik topikon olvastam, de nagyon örülnék ha nem kellene! (
MAJD DORCSI MEGMONDJA , Ö MOST VOLT ICSI-n SIKERREL, MERT Ö ITT A MI ELSÖ 2008-AS KISMAMINK!!!!!)
Igen, nálunk is ICSI lesz. Remélem közös babaprojekttel és nem kell még a donorról gondolkodnunk!
Nekünk egy ingyenes lombikra van esélyünk. Felvettek a programra, csak eredményeket és szakvéleményeket kell gyüjtenünk. Ezt fizetjük ( még nem tudom mennyi, de jó drágák a vizsgák. Majd útközben megirom, ha érdekel ), a lombikot ha megkezdik remélem az már ingyen lesz.