Sziasztok!
Vicky
Eleinte próbáltunk bio-kalciumot (ez jót tesz a spermiumok mozgásának, élénkíti őket), béta-karotint és C vitamint szedni, de apa nagyon nehezen viselte. Mindig elfelejtette bevenni és ha elé tettem mindig nyafogott.
Abban sikerült megegyeznünk, hogy veszek multivitamint és azt beszedi. A Macát még nem próbáltuk.
Most talpmasszázst és siacut tanulok, ill. tanulgatok rajta egyelőre amatőr szinten. Igaz ez a visszértágulatán aligha segít, de az általános állapotát javítja és talán a magas vérnyomása csökkenni fog.
Kizárt dolog, hogy az avivára rátudjam venni, pedig az biztosan jó lenne.
Breni
Kb. 6 éve derült ki a pcom, de akkor nem foglalkozott vele az orvosam én pedig nem tudtam, hogy mit jelent.
Tavaly egy másik orvoshoz kerültem és ő figyelt fel rá. Egyelőre kezelésnél nem tartunk. Ő műteni akar. Én viszont kikértem a beutalókat pajzsmirigyre, ill. nagy kálvária árán az inzulinra. A pajzsmirigy eredményem negatív, viszont az inzulinnal már gondok vannak, majd 24-én megyek vissza az endokrinológiára.
Éreztem, hogy lesz valami gond, mert már hónapok óta szédülők, émelygek és hányok. Most már remélem végre elhiszi nekem a doki, hogy tényleg rosszul vagyok és végre felírja a metformint.
Gröni
Igen azt én is olvastam már, hogy a két-három napos "minta" jobb eredményt mutat ilyen esetekben.
Bumi
Azt mondták, nem várható a műtéttől megfelelő javulás, tehát így is, úgy is lombik lesz a vége, de azt nem mondták, hogy ez a helyzet romlani fog. Az renben is van, hogy elsősorban a baba miatt mentünk kivizsgálásra, de az egészség sem utolsó dolog, szóval egy kicsit mérges vagyok amiért erről nem szóltak.
Most rávettem apát, hogy fusson neki mégegy spermavizsgálatnak. Fontos lenne látni, hogy április óta mi változott. Őszintén szólva eléggé félek az eredménytől.
Én is ittam málnalevelet a ciklus első felében, de csak 2-3 alkalommal, mert mindig elfelejtettem.
Aztán a ciklus második felében palástfüvet ittam napi 1 csészével. Azokban a ciklusokban éreztem, hogy volt peteérésem tojásfehérjével kísérve.