Sziasztok!
Még mindig ég a fejem, de legalább szereztem nektek néhány vidám percet!
Hát igen, a "magam baja" konkrétan 2 dolgot jelent: az örökös hányingert 5 percet hidegrázással, torok- és fülfájással, amik miatt csak árnyéka vagyok önmagamnak, alig van erőm alváson kívül bármire is.
A másik Marci betegsége, mert bár már kifelé jön belőle, még mindig sokat kell szívni az orrát, amit csak én tudok csinálni, mert a férjem nem képes rendesen lefogni a gyereket. Viszont már nagy és erős Marci, úgyhogy az összes erőmre szükségem van (testi-lelki egyaránt), ráadásul a térdeimet már kék-zöldre rugdosta szegénykém.
Igaz, hogy szívás után megfogja a szívó csőrét, és maga dugdossa az orrába, persze mikor már nem megy a porszívó. Éjszaka is hol átalussza az éjszakát, hol óránként kel. Átköltöztem a szobájába, mert a férjem is úgy horkol még, hogy nem lehet mellette meglenni.
Szóval szép az élet.
Mindegy, nam akarok panaszkodni, csak helyzetjelentettem, túlélem, csak most sok lett ez így együtt.
Pironya, Lice,
üdv köztünk!!!! Várkonyival nekem is csak jó tapasztalataim voltak, bár nem az én orvosom.
Giga,
csatlakozom az előttem szólókhoz!!!!!!!!!!!!!!! PIHIZZÉL!!!!!!!!!!!!!!! Sz.rd le a lakást, lesz ez még rosszabb is!!!! Anyuék vasárnap gyönyörűen kitakarították a lakást, míg mi elmentünk vásárolni, mondanom sem kell, hétfőn délben már senki meg nem mondta volna, hogy egyáltalán volt-e nálunk valaha takarítás. Marci 3 perc alatt csatatérré változtat mindent, és nemcsak rendetlenséget csinál, hanem mindenhova elcsorgatja a nyálát, amibe gyönyörűen beleragad minden kosz, valamint minden inni- és ennivaló megtatlálható a lakás összes pontján. Szóval add lejjebb az igényeidet, mert kettővel még rosszabb lesz a helyzet!
Laja, Ichtus, Pironya,
gyönyörűen a lánykáitok!!!!!!!!!!!!!!!!
Danka,
Marci is a 3. hónaptól hízott kevesebbet! Képzeld el, ha 6 hónapig mindig 1 kilót hízna, hány kiló lenne addigra????? 9-10???? Az egy 1 éves átlagos súlya!!!! Mi az 5.-9., hónap között összesen híztunk 1 kilót! Természetes, hogy a mozgással lassul az ütem, nyugi!
Pimpó,
Lellének gyógypuszi a sebére! Ja, és JOGOT SEMMIKÉPPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hacsak nem akarsz garantált idegösszeomlást és nyugtatókon vagy éppen speed-en élni az 5. év végére!!!!!!!!!! Tudom, mit beszélek! Épp elég ilyen évfolyamtársam volt! Én "csak" depressziós lettem, 1 évbe telt kihevernem, és azóta sem tudok könyvre ránézni!!!!
A derekadat meg igenis MEG KELL NÉZETNI!!! Anyunak sérve volt, 2x is, műteni kellett mindkétszer, mert teljesen elhanyagolta! Ha tényleg sérv, akkor idővel kizáródhat, és az iszonyat fájdalom, olyankor morfiumozzák egy ideig az embert, remélem, nem ezt akarod!!!!
Danka,
amióta forog, Marci is hason alszik. Én is úgy szeretek. Én sosem altattam háton, nehogy a büfi visszafolyjon, mindig valamelyik oldalán, de 3 hónapos kora óta hasra vágja magát. Néha átfordul az oldalára, de háton a mai napig nem alszik. Igaz, nekünk van légzésfigyelőnk, amit a mai napig használunk, és fogunk is, még egy ideig. Kistesónak majd veszünk újat.
Tiop,
jöhetnél sűrűbben!!!!!!!!!!!!!!!!! Édes lehet Zsani, ahogy beszél!!!!!
Lice,
azért az éjjeli fény nem olyan erős, mint egy csillár, attól még nyugodtan fog aludni a gyerek, ne aggódj! Inkább, mint hogy féljen! Mi eddig használtunk fényt, eleinte klasszikus éjjeli fényt, majd kaptunk egy sólámpát, de nemrég kialudt, és lusták vagyunk benne izzót cserélni, így most sötét van. Marcit egyelőre nem zavarja. Van egy IKEA-s elemlámpa bent az ajtó mellett, ha be kell mennem, azt kapcsolom fel, épp elég fényt ad, hogy lássak.
Pilla,
Én nem ismerem azt a tejitalt, de szerintem az nem más, mint folyékony táp, azokat hívják tejitalnak, ha jól tudom. Én már rég áttértem volna, csak iszonyat drágák! Sima tápból 6 napi adag kerül ugyanannyiba, mint ebből 3 napi. De ezerszer egyeszrűbb velük az élet, az tuti!
No megyek, mert már lefordulok itt az émelygéstől, iszom valamit, és lefekszem tévézni.
Jó éjt!