Sziasztok!
Először is boldog újévet mindenkinek itt a fórumon!
Nem nagyon tudtam már jönni kari elött sem a nagy rohangálás készülődés, sütkérezés miatt. Ezért bocsika mindenkitől!
Timi!
Juhéééé, megoldódotta az élet megint a problémádat egy kis időre! Megint babázhatsz, és nem kell munkát keresned egy jó ideig . Gratulálok az újabb picurkához, és boldog panaszoktól mentes nyugodt kismamiságot kivánok, már amennyire lehet egy kisgyerek melett.
A kiscsike már az új házba fog hazamenni?Addigra már biztosan ti is elkészültök, ugye?
Sajna véget ért a karácsony. Olyan jó volt együtt lennei, örülni egymásnak , és agyerekek örömének. Nálunk Emese már felvilágosult a jézuska nemlézetéséről, és idén először ő is segédkezett a diszítésben.
Valahogy még talán a nagycsoportban kiderült, és rákérdezett még a nyáron .
Nálunk éjszaka történt a diszítés, persze kistesó többször is felébredt éjszaka, pedig nem szokása. Érezte, hogy valami történni fog biztos. Vagy csak nagyon várta a jézuskát!
Lányok kaptak sok társast
(FIGURIX, , ACTIVITY,VAKOND, MAJMOST...STB), minden este éjfélig játszottunk mindegyikel, aztán reggel 10-nél elöbb nem is bújtunk ki az ágyból.
Apa kitalálta , hogy ESzti küldje el a cumikata jézuskának, de lebeszéltem róla, mert nem bírta volna ki szerintem nélküle. Pedig jó volna már leszoktatni róla.Majd szép lassan fokozatosan .
Sziszi!
Sok boldog szülinapot Bencének!Most már róla is elmondhatod , hogy nagyfiú lett. Már nem hónapokban , hanem évben mérik a korát!
Nálunk is történt miegymás mostanában .
Kinéztünk egy épülő házat tőlünk 400m -re , és ábrándozunk számolgatunk. El szeretnénk menni már innen , mert ez apukám háza (bár nem alkanak itt),és már túl sok mindenbe beleszól. Szeretnénk már különválni, és úgy berendezni egy lakást, ahogy nekünk tetszik.
A környékről meg nem nagyon akarunk elmenni, mert a suli , munkahely közelsége fontos szempont.
Ez egy 8 lakásból álló sorház lesz , kicsike kertrésszel, ami nekünk bőven megfelel.És egy nagyon jó fekvésű napos nappali lesz hozzá, amire én már nagyon vágyom a sötét szobák után.
A szilvesztert végre idén nem itthon ,hanem párom baráti körével töltötük egy teniszálya klubbhelységében .Nagyon szuper volt, hajnali 6 kor feküdtünk le.
Újév reggelétől Esztim hányással kezdte az évet anyukáméknál.
Először csak azt hittem, hogy piros a torka. Nem rohantunk egyből orvoshoz. Meg babonából sem akartam. mert pont előző nap mondták, hogy nem lehet menni , mert akkor egész évben betegek leszünk.
Na de mikor már este lefekvés után háromszor is behányt az ágyba, akkor úgy gondoltam elviszem az ügyeltre. Onnan mehettünk a kórházba.
Első éjszaka egy széken üldögélve, fázva alvás nélkül. 11 órán át infúzió kicsi lányom kezében . Azt mondtaák kap 2 infúziót és másnap délben mehet haza. Erre mivel nem tudott pisilni, meg hányt, meg hasmnése lett, meg láza lett, meg aceton letta vizeletében így ráhúztunk két napot. Második nap apa leváltott, én hazamentem aludni egy jót.
Nah akkor meg Emi hányt egész éjjel félóránként.
Tiszta ideg lettem!, Eszti hazajön, Emi meg mehet a kórházba, kezdődhet elölről az egész kálvária.De szerncsére reggele már volt ami benne maradt, és azóta enm rókázott.
Így csak egy csalódás volt aznapra, hogy Esztit nem engedték haza apával. perzs ő másnapi vizsgájára odabent készülta kórházban .
Utolsó éjjel megint én voltam Esztivel. Akkor már mondták, hogy bebújhatok mellé az ágyba, mert anyás szoba akkor sem volt. De akkor sem tudtam jót aludni, mert alig fértem el melette, minidg elzsibbadt valamim.
Szerncsére pénteken kiengedtek minket délben
De délelött még én rohantam Emivel vissza a dokinénihez, mert nem volt hajlandóa papáal elmenni oda.
Szóval végre itthon voltunk, végre megnyugodhattam egy kicsit. Ruhákat még ki sem pakoltam, mikor Emi elcsúszott az előszobábna a vizes taposón. és úgy beverte a fejét, hogy egy jókora búbos szarva lett neki. Na megint egyből tiszta ideg lettem. Én nem megyek vele vissza a kórházba. Nehogy most meg ő kapjon agyrázkódást!
De szerncsére nem lett belőlle komolyabb baj. (VAGY LEGALÁBB REMÉLEM HOGY NEM LESZ BELŐLLE AZ A KÉSÖBBIEKBEN .)
Szóval így indítottuk az évet, és ezek után nemcsak betegek leszünk az idén!
Egy pár kiló lement most rólam idegi alapon. Igaz is , most akartam újévtől elkezdeni a fogyit és a tornát.De inkább megdolgozok érte, mint ilyen áron.
Remélem nektek jobban sikerült az évnyitó!
Puszika amindenkinek!Keresek még képeket nektek aztán felteszem őket!
Kriszti