Zsuzsi, Zsebike!
Igen, még egyet szeretnénk (ha ez nem tul nagyravágyó kérés). Már igy is igazán nagyon-nagyon boldogok vagyunk, hiszen olyan nehezen sikerült eddig is eljutni, de ha már igy összejött, megjött az önbizalmunk a szaporodáshoz. Ez igy nem igaz. Mikor a jövőt terveztük (több mint 20 éve), abban 4 gyerek szerepelt. És mikor már majdnem beletörődtem, hogy álom marad, Emese kopogtatott, majd ajándékba Lukács. Most pedig érzem, hogy bennem van még 1 baba, aki nélkül lenne bizonyos hiányérzetem. Igy készülök tehát az utolsó terhességemre, és ha meglesz az a baba, akkor már nem akarok többet, lehet hogy el is köttetem magam (tabletta,spirál no, innentől kezdve....)
Zsuzsi!
A másik topicon is van 1 csaj, szintén lombikból jött nagy-nehezen a baba. Nem is akart többet, eladott mellszivót-mérleget-egyebet, erre most spontán jött a gólya náluk is. Olyan boldog hogy csak na. Szerintem Te is igy éreznél
Kata!
Ha felmerült Benned is, valósitsd meg! A legjobb dolog amit adhatunk a gyerekünknek, a kistestvér, ez személyes meggyőződésem, és erről már irtam is sokszor. Hogy ne legyen egyedül a világban, ha felnő és a szülei már nincsenek... Na jó, Nálad ott van Ádám, de a kicsinek most egy kis játszópajtás kéne nagyon. Én látom az enyémeken, milyen más a kapcsolatuk Mátéval és egymással, pedig még 1 alomból is vannak.
Szóval, hajrá mindenki, akiben csak 1 szikrányi gondolat is van a következő baba iránt!!!
Pompi!
Majdnem mindegyik gyerek leesik előbb- utóbb. Gondolom azóta már kiderült, hogy nem esett különösebb baja. Ja, a kést tényleg lapjával kell használni!
Az én Lukum ma botanizálni kezdett, amire nem is számitottam. elmerészkedik már a legtávolabbi sarkakba is, és a szépen lógó futómat lerántotta az állványról. Szerencsére nem a fejére esett. Viszont bemászott a fotel alá is (fakeretes), és ahogy felemelte a buksit, jól beverte. Ez nem az Ő napja eddig... Emesének meg mindig el akarja venni a cumisüvegét. Ma reggel Apja megint egrecéroztatta, a ded a nagyágy végefelé járt már, mikor beértem a cumisüvegekkel. Letette a párna elé az üveget, Lukum elkerekedett szemekkel nézett hol rám, hol az üvegre, nem értette a dolgot, de hamarost az üveget választotta
és levert 1 nagy sprintet. Még nem is kuszott olyan gyorsan mint ma reggel
Meglett a jutalom, megérkeztem én is az üveg mellé és jól elláttuk a reggeli baját. Majd mikor jóllakott, érdeklődve nézegette az Emese üvegét, mindenáron el akarta venni a lánytól. Pöri meg mondta Neki: "Ez nem Tiéd, nem látod, ez az üveg rózsaszin, ez Emeséé! Tied eeeelfogyooooott!"(ez már csufondásoran persze
)