Sziasztok!
Mia, drukkolok nagyon, várom a beszámolód. Nagyon jó hír, hogy pecsételgetés nincs már, de azért óvatosan a terheléssel!
Én a Milupa schwangerschaft krémet használtam, nekem működött, pedig hajlamos vagyok a striákra. (Ebben mondjuk lehetnek fokozatok, mert a sógornőm használt mindent és mégis berepedt a hasa...)
Boga, semmi gond - csak nem volt világos, hogy írjam-e, amit én tapasztaltam az egy szem gyerekemnél vagy sem... Hát, sok türelmet kívánok ehhez a változó korhoz, de szerintem újra kialakul majd a rendszer, egy pillanatra próbáld elképzelni, hogy mennyi újdonsággal kell Lujzinak megbirkózni most. Nem tudom, hogy nincs-e egyéb feszültség nálatok (bármi... hihetetlenül érzékeny a picik antennája), ha nincs és nincs semmi betegség gyanúd, akkor én sok szeretgetéssel-babusgatással próbálkoznék, mint gyógymód.
A vonalzóval az a gond, hogy fogalmam nincs, hogy kell feltenni, majd ha nagyon ráérek (most két hétig biztosan nem), megpróbálom kideríteni. De a fiam három és fél éves, a lányom meg egy hét múlva már négy hónapos lesz.
Gabcika, nem ismerem az orvosod, de gratula a pocaklakóhoz.
Boniko, neked is - az orvosod volt az anesztes a császáromnál, ott rokonszenves volt, de ennél többet nem tudok. Szerintem hamarosan szül valaki nála, pár oldallal előbb is érdeklődött, szegénynek hónapok óta nem tudunk segíteni, próbáld meg priviben felvenni vele a kapcsolatot.
Erika, gyönyörűek a gyerekek, látom ott is megvan az összhang köztük.
A szobatisztaság meg kialakul - persze én is örülök, hogy túljutottunk a kérdésen a fiammal, a lányommal azt hiszem, már nyugisabban tudom majd ezt is kezelni. Nálunk a legnyomasztóbb az volt, hogy mindig akadt valaki (családtag), aki megpróbálta nyomatni, hogy mennyire nem lenne már szabad pelusba kakilni a fiamnak. A legfárasztóbb az egészben ez volt, hogy vissza kellett verni folyamatosan. Egyébként a vécéről ordibálás, hogy kész van, is rém rossz időzítéssel tud jönni.
Tücsi