Sziasztok!
Na most végre van egy kis időm.
Orrszívó: nekem pesztonkám van, ami mellszívó és orrszívó csti is van hozzá. Mellszívónak szuper volt, kényelmes, könnyen használható. Aztán amikor kellett, az orrszívó is megfelelt, de sajna csak addig, amíg tessék lássék dugult el a nózi. A hátsó részből való eltávolításhoz sajnos az elemes nem elég erős. Ezért vettünk porszívósat... na az egy álom. Sokkal gyorsabban végzünk. Az első hét óta, hogy hazajöttünk, próbálom a porszívót néha börgetni, így mivel a hangját megszokta, nem is fél annyira tőle. Jobban zavarja, hogy le van fogva.
Melltartóból én is a kíínait szereztem be, feleslegesnek tartottam egy nagyobb beruházást valamire, amit úgyis csak átmenetileg tudok használni. És az kényelmes, tényleg pamut, szóval nekem bevált. Arról nem beszélve, hogy csak 780.-ba kerül.
Képzeljétek!
Most jön az élménybeszámoló...
Szóval decemberben volt pár nagyon hisztis éjszakánk. Nem tudtam mire vélni, mivel se ínye be nem volt duzzadva, se semmi egyéb. Gondoltam éhes. Van a Milupának egy un. Jó éjt tápja, hát betankoltunk vele. És láss csodát: fél év után végre volt egy viszonylag átaludt éjszakám!!!! Amióta azt esszük este, azóta nem kell éjjel etetni, csak a cumiját kéri néha, de az már félálomban is megy...
Egyetlen gond van vele, hamarabb nem is adhattam volna, mivel 6 hós kortól lehet csak (rizspelyhet tartalmaz).
Na jöttek a nyugik, de aztán megint elkezdtük. Akkor meg beszereztem a viburcol kúpot (nyugtató, fájdalomcsillapító hatású homeopátiás gyógynövénykészítmény), amit főleg fogzásra javasolnak, és bevált. Aztán egyik nap csak azt vettem észre, hoyg kibújt egy fogacskánk!!!!
Mára már kettő is van belőlük... Szóval határozottan nől a nagylányom...
nem is tudom, sírjak-e vagy nevessek emiatt...
Vége annak az ennivaló fogatlan vigyornak...
Pár napja pedig elkezdtünk mászogatni, és egyedül felül a drága! Bár őszintén szólva fogalmam sincs hogy csinálja, mert eddig mindig olyankor alkotott, amikor nem voltam jelen, és csak at láttam a szobába lépve, hogy ül, pedig fekve hagytam ott...
Na szóval ennyi minden történt velünk mostanában..
Berni, Driennke hamarosan jönnek a babók! Annyira várom már...
Ha én ennyire, képzelem ti milyen izgiben lehettek...
Nem küszködtök a savval? Én azt gyűlöltem a végén... :S
Jahra! Merre jársz? Ennyire leköt Lackó? Mesélj, mi van veletek???
Remélem jól vagytok!
Üdv mindenkinek:
Yvette