Sziasztok,kellemes 7végét!
Viki akkor te jó hamar vissza akarsz menni melozni! Mikortól?
Én,ha tudnék se mennék vissza 2 éves kora előtt!
Amúgy nem igazán vagyok vmi jól!
1 órája voltam Wc,persze hasmenés,és a közérzetem se a legjobb,de csak helyrejövök majd! Vagy lehet a kefirre nem kellett volna kávét innom!
Na szóval a mamám már otthon van,de hogy is fogalmazzak,hát inkább megpróbálom összeszedni a lényeget,de szerintem az sem lesz rövid:
Tegnap ugye a kórház hibája miatt anyukámnak kellett érte menni. Ez még jó is volt,mint anyu mondta,mert semmi papír,zárójelentés nem volt kész,ő futkozott vagy 100 helyre mire mindent kiakadtak!
A főorvos,pedig aki mütötte és anyu nem kevés pénzt adott neki,nem volt vmi kedves. Recepteket igy úgy írta fel,hogy anyu erélyes volt vele!!! Azért ez nem semmi!!!! A pénzt az könnyen elteszik,de cserébe mit is kap az ember???! Nagyon szomorú,hogy az egészségügyben ez a helyzet mostanáság! Fizess,mert lesza.....k,de akkor se kapsz meg mindent,csak éppenhogy!
Na szóval nagy nehezen meglett minden papír!
Az egyik nővér meg a mamát hibáztatta,hogy az ő hibája,hogy nem tudta a mentő elvinni,mert minek ment el a vizsgálatokra???? Ha nem megy el már 6kor(reggel) otthon lett volna! Erre anyu is kiakadt,mert erről szó nem volt,hanem azt mondták,hogy délelőtt hozzák haza,az pedig nem hajnali 6 óra! Nem normálissak!
Ja és azt is mondták,hogy Balatonlelle nagyon messze van Kaposvártól!!! Húú nem mondom! 50km,30 perc kocsival! Tényleg baromi messze van! Vagy nem is akarták már eleve haza hozni a bunkók!!!!
Anyu szerint ami ott van egy mészárszék,mert ahelyett ,hogy új alternatívákat próbálnának ki,rögtön csak a fejedhez vágják,hogy levágják a lábad! Ez a legkönnyebb,de bele se gondolnak,hogy ez mekkore lelki tramuma a kedves betegnek!
12 után értek haza,és 3 férfi segítette be a mamát,és még ugysem volt egyszerű!
A doki elfelejtette felírni receptre a járókeretet,így egy kedves ismerösünk adta az övékét kölcsön,mert nekik nem kell mostanság!
Mamával is sikerült tegnap beszélnem,mert mostmár 2 telefonkészülék van náluk,egyik a mama ágyánál!
Hát a lábai fájnak neki,igazán nem si ápolták azt,csak kötözték és kész! Sehogy se igazán jó neki,se feküdni,se ülni! Rengeteget lefogyott,nincs étvágya,csak levest,gyümölcsöt tud enni! Hát a kórházról csak annyit mondott,hogy sose menne vissza,és mi is nagyon vigyázzunk magunkra,mert nagyon rossz tapasztalattal jött haza! A nővérek mind bunkók,csak odavágták a kaját,és megse kérdezték,hogy nem kelllene segíteni esetleg,mert persze megjegyzem,hogy inni se tud egyedül,olyan gyenge anyu itatja,de az ott dolgózókat ez nem érdekelte! Úgy beszélnek veled,mint a kutyával és még sorolhatnám a sok rosszat......
Reméljük majd azért lassan felerösödik,legalább magát el tudja látni,az már jó!
Most egyik szomszéd néni fogja ápolni,de persze nem ingyen,mert az senkitől se lehet kivánni a mai világban!