Új privát üzeneted érkezett!

Igen a másik topikban vannak képek felrakva majd ide is dobok párat csak hát nem nagyon van időm!

Voltunk a tervezőnél akivel szerettük volna megterveztetni a házat de egy igazi seggfej(már bocs)
A házra amit mi megállmodtunk azt mondta istáló,nem érti meg hogy szoba mellé mi nem akarunk klótyót (saját tapasztalaból),és hogy 3szobás lakásba már két w.c. és fürdő kellene én ezzel sem értek eggyet,szval ezt amit mi megálmodtunk megsem tervezi
Most találtunk egy másikat ami nem lenne rossz elosztású amerikai stílusú,csak mi a garázst kihagynán a házból,nem tudom ehhez mit szól ha nem tetszik neki megyünk máshoz!

Örülök hogy jól aludt Lilcsi!
Barétném is nagyon dicséri ezt a krémet mondta már hogy szerezzem be én is de hát amíg nincs baj ügye addig az ember nem nagyon veszeget ilyeneket!

Szegény Lucus,Robinak is olyan érzékeny őre volt sokáig!
Tényleg az unokatestvéred kismami?!Most volt nálunk utollyára,most majd Nagypál Róbert lesz a gyerekdokink!
Tényleg Orosz Mártát ismeri valaki gyerekdoki????(van magánja is)

Na most ennyi...dugulok!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Tegnap már túl fáradt voltam hogy jelentkezek,Franci mostanában olyan korán felkel! :(

Örülök,hogy a kis betegek azért már javulgatnak,remélem minnél hamarabb leküzdik majd ezt a fránya betegséget!

Évi!
Nem semmi amin keresztül mentetek,biztos nagyon megijedhettél!De ha már eszik azért az nagyon jó jel!Remélem te is hamar rendbejössz!

Petri!
Gratula Timikének a bilizéshez,csak így tovább!

Mongi!
Kisfiú!!!! :D Hát ez nagyszerű.

Katlina!
Gratula Robikának az álláshoz!

Na most ennyire futotta!Puszi.
Vendég

Íme a mutatvány Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Katlina! Az már rendelet, hogy új építésű ingatlanba 2 szobától kötelező a 2 wc. Ez nem a tervező heppje. De a többi lehet, igen...de nem tudom...

Van 1 iwiw meghívóm, ha kell valakinek!

Jó napunk van, Lilcsi jókedvű. Az orra sem folyik :shock: , de azért rendületlenül fújom-szívom... :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hehehe! Az első képen olyan, mintha azt kérdezné: Te jó ég, mit csinálok? És hogy? :lol:
Édes

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Jó régen nem jártam erre, egy kissé behavazódtam.
Letelt a szabadságom, így elvileg nov. vége óta be kell járnom dolgozni, közben vizsgaidőszak az egyetemen, és a szokásos többi minden, megspékelve néhány finomsággal :(
Elsején délelőtt betörténk az autónk hátsó ablakát, aztán pénteken este betörtek hozzánk, úgy, hogy észre sem vettük, pedig otthon voltam a két kisebbel :cry: , a harmadik igazi nagy szívást még várjuk. Kisebbek voltak, de ugye az biztosan nem lehet az igazi.

Szilbe-vel szerintem összefutottunk valamelyik nap, délután, este az Interspar ajtajában, de mivel személyesen nem ismerjük egymást, én meg el vagyok varázsolva mostanság, így el is rohantunk egymás mellett.

Két hét múlva letelik a vizsgaidőszak, s visszanézem mi történt veletek az elmúlt hetekben.

BUÉK mindenkinek!

Judit

Jaaa, az új munkahely kérdésem alakulóban van, ha minden igaz :)
jlevay

Jaimeeék Réka babája!! :D

Kép
Kép
Kép
Kép

Judit!
Jó hogy írsz!
ŐŐŐ én már nagyon rég nem jártam az interspárnál... Szerintem nem engem láttál... csak vkit aki hasonlított rám..

Nóri!
Orosz Ágnes!
szilbee

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni valakitől, aki már végigjárta a szolnoki kismamik ingyenes buszbérlet-kiváltási kálváriáját!
Tud nekem esetleg valaki segíteni ebben a témában?

Csongianyu Évinek köszönöm a tippet! :)

KépKép
Kép
sagi1

Sziasztok!

No, de nagy a csend! Remélem mindenki jól van.

Azt hiszem, mi kezdünk jobban lenni, már Csongi is játszik, bár még a torka fáj. Nekem sincs már lázam, de még nem vagyok az igazi.

De most beszéltem a barátnőmmel, akinek a kisfiára a múlt héten vigyáztam, ők is elkapták, most jöttek az ügyeletről. Szintén 39,5 láz, vírusos torokgyulladás, ők nem kapta antibiotikumot...

Elin, Lilcsi hogy van? Az éjjel eszembe jutottál :wink: Csúnyán köhögött Csongi, erre eszembe jutott, hogy nálatok bevált a Baby Loof és hogy nekem is van itthon. Éjfélkor bekentem, és reggel fél 9-ig aludtunk!

Judit autó+ lakás betörés! Jó ég! És otthon voltatok és nem vettetek észre semmit? Hát én nagyon megijjedtem volna, az biztos! Remélem nem lesz harmadik!!!

Évi és
Kép
csongianya

Nóri,örülök,hogy jobban vagytok :) Majdcsak kikeveredtek már a betegségből.

Évi,hát remélem ti is hamarosan jobban lesztek,jól belesetetek ebbe a lázas betegségbe.Gyógypuszik :)

Katlina,nagyon ügyes nagyfiú Robika:) Igen terhes az uncsitesóm,juniusra van kiirva.Most februárban lesz az esküvőjük is:)

Szilbee,nagyon édes Réka baba :)Olyan nagy haja van,hogy csuda :) :) Köszike,hogy közvetítesz :)

Lucának szépen javulgat az arca szerencsére:)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Örülök, h javulnak a betegek!

Katlina! Gratula Robinak!! Nagyon cuki :)

Tündi! Nekünk is volt szerencsénk az ekcémás foltokhoz.... Lassan de szépen javul majd.

Jamiék Rékája is gyönnyörű!

Petri! Timi nagyon ügyi! Nekünk is rengeteg matricánk van a fiúk "sikereiből" :D

Elin! Remélem hamarosan találkozunk a bölcsiben! Ez a balzsam nekünk is bejön, ill. nekünk még jó esténként a lándzsás utifű szirupból is egy kv-s kanálnyi. Ja biztos lesz akinek nem tetszik, de nekünk Kürti bevált a magánrendelésen. Gergőt már 3* gyógyította meg. a 3.-ról ugye nem kell sokat mondanom ;-)

Milán is megy már végre hétfőn bölcsibe..... Hááát december eleje óta itthon vannak a fiúk, már kell egy kis levegő. Na jó ne értsetek félre, de.... kicsit el vannak indulva :twisted: :evil: Ketten kitesznek egy csapat gyekőcöt is. Így mondjuk legalább tudom, h egészségesek, de akkor is....

Na befogom , mert már kiátkoz a család :oops:

Üdv mindenkinek:Zsú

KépKép
KépKép
geromilo

Sziasztok!

Réka baba nagyon szép és milyen szép barna a pofija.

Sagi!Te is szolnoki vagy ezek szerint. Mekkora gyerkőcöd van?Buszbérlet: Igénylőlapot kell kérni / én nyáron kértem, akkor a városháza ügyfélszolgálati irodájában adták ide/ után kitöltve a régi Néplap szerkesztöségében van az iroda, ahová be kell vinni. Ott majd pontosan megmondják, hogy melyik ajtó, ha jól emlékszem sorszámot is kell húzni ,onnan kiderül.
Hogy pontosan milyen iratokat kellett leadnom már nem emlékszem, gondolom személyi lakcim kártya gyerkőcé is meg szül. anyakönyvi kivonat és ott aláirattatnak veled még egy papirt/ talán, hogy keresőtevékenységet nem folytatsz./

Kb.egy hónapon belül küldenek egy határozatot, amivel majd a Volánhoz kell elmenned egy fénykép és 2000ft társaságában, ott elkészitik az igazolványodat.

Bérletváltáshoz pedig mindig vinned kell a határozatot meg a bérletedet is és álá is kell majd irnod, hogy átvetted az éppen akuális betétlapot.

Nem túl pontosan irtam le de remélem azért tudtam valamannyit segiteni.

Zsú! Örülök, hogy a fiúk meggyógyultak, gondolom nem unatkozol mellettük. Antónia is rendesen leszivja az erőmet pedig egyedül van, de mindig játszani kell vele.

Évi! akkor ti is hamarosan meggyógyultok. Mész már holnap dolgozni?

Katlina! Ez igen, Robika nagyon ügyes erős baba.

Kép
Kép
mongi

Mongi!

Köszi az infókat! Jó kis tortúra, de megpróbálom lejárni!
Igen, és is szolnoki kismami vagyok, most született nemrégen a kisfiam, ma 3 hetes!:) Így mi még nagyon az elején vagyunk a dolgoknak!
sagi1

Sagi!
Üdv itt! :)
szilbee

Zsú,jó hogy ilyen jó hírt írtál :)

Sagi, üdv a csapatban :) Akkor neked még nagyon kis babócád van :) Hogy hívják a kisfiad? Jó kisfiú? Mesélj magatokról :)

Jó éjt mindenkinek!! :)

Kép
Kép
tundi24

SZIASZTOK

Sagi.üdv közöttünk.gyere,írogass ide ha van kedved és persze időd minél gyakrabban.

Évi.örülök,hogy javulgattok :)

Szilvi.mi újság veletek? Levi segítkezik a kistesónál?

VALI.hogy vagytok?gyerekek?munka kilátásban?bölcsi?

Zsu.gondolom láttam múltkor,hogy nem csak a Te gyerkőceid elevenek :twisted:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Zsú! Priviben megírnád nekem, mikor rendel Kürti?? Azt tudom, hogy az Oroszon rendel....és a tarifáját is légyszi!!!

Sagi! A Néplap székházba igazolást is kell vinni, hogy gyetet, gyedet, vagy mit kapsz!! Azt meg kifizetőhelytől kell beszerezni. Ha a munkahelyed az, onnan, ha nem, az OEPtől.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,hát nem semmi videók :) Az első az tutira elnyerte a tetszésem :P Lilcsi jobban van?

Évi,ti hogy vagytok?

Többiek miért nem irtok?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Nos, én még mindig nem vagyok jól :? Tüsszögök, köhögök, brrr... Ma még nem voltam dolgozni, de holnap már menni kellene...

Csongi jobban van, de még köhécsel néha. Képzeljétek, voltam ma az oviban, mert befizetés volt. Összesen 5 gyerek volt a csoportunkban!!! Mondta az óvonő, hogy pénteken délután folyamatosan hívták a szülőket, hogy 39 fokos láza van a gyerekeknek!

Elin, Lilcsi hogy van???

Hát igen Zsú, nekem Kürtivel kapcsolatban rossz emlékeim vannak... De tudom, hogy sokan szeretik, és hát nem sok választása van ilyen szakorvosokból Szolnokon az embernek :?

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Elin! Igazad van, tényleg tegnap ezt az igazolást kifelejtettem.
Tudsz menni szerdán dolgozni?

Tündi! Tényleg nagy a csönd ma , én a terhesgondozóban üdültem ma déltől. Most meg Antóniázok, mert délelött kimaradt.

Megyek rendet rakni, amig tart a mese.

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Szilbe, o-ó valószínűleg én tévedtem, most ráfogom Elinre, hogy ő futott arra :oops: legalábbis, ahogy a fotót elnézem....

Mongi! Csak nem Emődinél voltál terhesgondozáson? Melyik körzethez tartozol? Katasztrofális kivárni, én mindhárom csajjal végigszenvedtem, vagyis csak az elsőnél, a második kettőnél már nagyon lazára vettem a dolgot, sőt harmadikra már Julikával is barátok lettünk. Most pedig egy csoportba járunk bölcsibe a Eődi lányával.

Na, ma letudtam 2 vizsgámat (kommunikáció és államvbevételi jog), így már csak 1 van hátra a 12-ből !!!!
Soha többet iskola, ha ezt egyszer befjeztem :roll:

A betegeknek jobbulást!

A törpék édesek!

Hol tudom megnézni a betegutamat? Nem találom a magyarorszag.hu oldalán :(

Judit
jlevay

Sziasztok!

Szilbe, o-ó valószínűleg én tévedtem, most ráfogom Elinre, hogy ő futott arra :oops: legalábbis, ahogy a fotót elnézem....

Mongi! Csak nem Emődinél voltál terhesgondozáson? Melyik körzethez tartozol? Katasztrofális kivárni, én mindhárom csajjal végigszenvedtem, vagyis csak az elsőnél, a második kettőnél már nagyon lazára vettem a dolgot, sőt harmadikra már Julikával is barátok lettünk. Most pedig egy csoportba járunk bölcsibe a Eődi lányával.

Na, ma letudtam 2 vizsgámat (kommunikáció és államvbevételi jog), így már csak 1 van hátra a 12-ből !!!!
Soha többet iskola, ha ezt egyszer befjeztem :roll:

A betegeknek jobbulást!

A törpék édesek!

Hol tudom megnézni a betegutamat? Nem találom a magyarorszag.hu oldalán :(

Judit
jlevay

Sziasztok!

Ohh Andi ha az enyim gyerekek csak ennyire lennének elevenek :oops:

Évi és ha nem túl indiszkrét megkérdezhetném, h mik a rossz tapasztalataid kürtivel?

Sagi! Üdv itt! Majd ha lessz időd a pici mellett azért írhatnál bővebben magatokról!

Nóri megy a privi!

Megyek fektetem a fiúkat. Hátha végre megszánnak és elalszanak. Ma még a miki is meglátogatott úh totál kész vok. Ki mondta azt h a szülés után nem fog görcsölni....... :evil: :evil: :evil: :evil:

Jó éjjt mindenkinek!

Zsú

KépKép
KépKép
geromilo

Mongi! Holnap megyünk vissza délután a gyerekdokihoz, akkor derül ki, hogy megyünk-e szerdán? De remélem, mert már a főnököm türelmetlen :? ...meg én is :oops: . Én, szívem szerint, még "pihentetném" kicsit Lilcsit, mert ahhoz képest, hogy nyáron mekkora távokat sétáltunk, most negyed annyit sem bír, és kéreckedik fel. :cry: Ha olyan állapotban lenne anyum, biztosan megkérném, hogy a héten még legyen vele, de mivel nincsen...ez van.
Amúgy ma reggel megint váladékos volt a szeme, úgyhogy csepegtetek neki megint. Az orra is csordogál, reggelre tiszta mocsok volt a kis arca tőle. Attól tartok, megint a fülére megy, ahogy szokott... :cry: :evil:

Judit! Én szoktam a Sparba járni, de amióta Lilcsi betegeskedik, nem voltam. Múlt héten bizti nem....Tescoban, meg CBA-ban intéztem a bevásárlást.
Betegutat sztem az oep.hu-n keresd (már nem emlékszem)...már, ha regisztrált magyarország.hu-s vagy.

Évi! Akkor nálatok is van ideje most a gondozóknak a gyerekekre! Anyum is ma a bölcsi mellett ment el, azt mondja, 4 gyerek volt az udvaron Marika nénivel :shock: . És ebben az az érdekes, hogy a nagyobbakkal együtt szoktak ugyebár kint lenni a kicsik is, azaz 2 csoportból összesen voltak négyen.

Ma megkaptam a vadi új személyimet. Nekem még a régi fajta volt, tudjátok, 3 fényképpel. Azt is visszakaptam :wink: . Ezen az újon meg tök jó a képem :lol: , pedig nem szoktam tetszeni magamnak....
Októberben meg a jogsim jár le, legalább abból is lesz szép :wink:

Zsú, olvasom mindjárt, előre is köszi!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali!

Hát nálunk a böliben felütötte a fejét a rota és már a bárányok is bégetnek... Szal nem megy Levente egy pár hétig... De azt képzeljétek el, hogy nem szóltak volna, ha mi nem kérdezünk rá!! :x

Andi!
Nyaéja-falja az öccsét Levente mostanában. :lol: Remélem semmilyen bölcsis kórságot nem ragaszt át rá! :shock:
És szokott segíteni is körülötte. :)

Nóri!
Szoktad még melengeti Lilcsi fülét? Talán meg lehet azzal előzni, hogy a fülére menjen a cucc megint..., vagy nem? :?

No menek hunyni!

Szép Álomkat! ;)

Kép
szilbee

reggelt! vagy inkább jobbat, mint a mienk!

A srácok taknyosak... de leginkább Levente. Kezd felmenni a hője is! :? De legalább jókedélyű!

Dévid naphosszat az öklét falja háton fekve. Csak a cummogást hallani. Olyan ügyes, ráadásul hason úgy felemeli magát, hogy a feje már kilátszik a kiságyból! :lol:

No egyenlőre ennyi! Megyek pesztrálni a srácaimat!

Szép Napot!
szilbee

Sziasztok!

Valaki ismeri Tancsik Andrea doktornőt?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni bölcsi ügyben. Szeptembertől valószínű elkezdenénk a bölcsit Zsófival, akkor lesz 2 éves. Ehhez lassan jelentkeznünk kellene, csak egyáltalán nem ismerjük a bölcsiket.
Legyetek szívesek írjátok meg a véleményeteket a bölcsikről, illetve, hogy mi mindenre kell odafigyelni a bölcsi választásnál!

Előre is nagyon szépen köszönöm!

Éva
ewa

Ivett, nekünk Ő a gyermekorvosunk. Én elégedett vagyok vele nagyon, viszont viszonyítási alapom nincs. Antibiotikumot csak akkor ad, ha tényleg szükség van rá. Kedves és elmondja a dolgokat, lehet tőle bármit kérdezni. Szóval nekünk csak jó tapasztalatunk van vele :-)
ewa

Na csajok!

Mondok egy számomra tök új dolgot! Bár ezt van aki már tudja, de inkább leírom.

Influenza ellen 3 éves kor alatt 2x kell oltani és 4 hétnek el kell telnie a két oltás között, így erről frankón lemaradtunk.

Viszont baromi pipa vagyok, mert ha akkor adatjuk be, mikor én mondtam, már rég be lenne neki adva mind a kettő... de a doki akkor azt mondta, hogy ÁÁÁÁÁ ráérünk még vele.... Most meg, azt hogy MÁR nincs értelme beadatni!!! Hát majd felrobbanok!!! :evil:
szilbee

Sziasztok!

Sikeresen megcsináltam a csajok vonalzóját, DE NEM TUDOM beilleszteni :cry:

Segítsetek légyszi!!!

Ivett, mi a Tancsik Andrea fiával együtt jártunk oviba. Mivel nem vagyok elragadtatva a házidokinktól, és örülni szoktam neki, ha az ügyeleten vele futunk össze. Ő ismerte fel Kinga skarlátját is az ősszel, a mi dokink nem.
Egy barátnőm hozzá jár a lányával, ő nincs tőle elragadtatva, szerinte csak kísérletezget a gyereken. Én ugyanígy vagyok Rotyissal.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Judit! Mi nem megy? Nem tudod, mit, hová kell tenni? Vagy nem veszi be az oldal?

No, Szilvi, akkor neked is lesz dolgod...mintha eddig a lábad lógattad volna :lol:
JOBBULÁST LEVENTÉNEK!
Oltáshoz nem tudok hozzászólni....

Amúgy melegítem még Lilcsi fülét, de attól gyógyulna meg, ha kitisztulna a garat-fül közti járat. Ami orrfújás, orrszívás híján nemigen fog bekövetkezni :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Évi azt hittem már jobban vagy!!Csongi?

Nóri,ti is kikeveredhetnétek már ebből a betegségből!!Akkor most "megújultál",de sztem a régi igazolványodban sem lehetett rossz kép.

Szilbee,hát sajnálom,hogy ti is beleestetek!Nálunk is rotavírus van azt mondják,és amúltkor a tanácsadásra behoztak egy ilyen gyereket :evil: Mi beoltattuk Lucát,na de akkor is!!Az oltáshoz nem is tudok mit hozzáfűzni,ezt adokinak tudnia kellene!!!
Nagyon aranyos a képen Levente :) Olyan édesen alszik :)

Mongi,én is utáltam tanácsadásra járni,még jó,hogy eleinte csak havonta 1x kell,de a végén..jajj jó már túl lenni rajta :) Nevet találtatok már a kis pocaklakó fiúcskának?:)

Képzeljétek ma voltam a tulajjal a banknál,kikértük a papírt és talán ma utalják neki a jelzálogot!Jó lenne már túl lenni ezen a herce hurcán.

Más.Luca éjszakánként oylan változóan alszik,most 1,5 óránként kelt és tiszta nyűgi,nem tudok rájönni,hogy mi van vele,ha odarakom közénk visszaalszik,és ha vinném vissza a kisűágyba,akkor meg felébred.Eddig ezt nem csinálta.Szeretem ha köztünk van,de nem akarom oda"szoktatni".Van valami ötletetek,hogy mitől lehet?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Elin, és mit mondott a doki? Mehettek holnap bölcsibe, dolgozni?

Szilbee, remélem azért Levi nem kapta el ezt a fránya influenzát! Kétszer kell oltani? Akkor azt már jobb ha ősszel elkezdi az ember, nem???

Tündi, mennyi macera van ezzel a hitellel!?
Hát, annál már jobban vagyok, mint tegnap. Bementem az irodába, meg is jegyezték, hogy "jól nézek ki". Ami annyit jelent: Látom, rosszul vagy. Lázam elmúlt, de az orrom megint/még mindig be van dugulva és köhögök, meg gyenge vagyok.
Tündi, éjszakai nyűgi sok mindentől lehet. Fronttól, fejlődési ugrástól, hasfájástól, bármitől. Ha nem szeretnéd, hogy mellétek szokjon, akkor sokszor ne vegyétek magatok mellé, mert visszaszoktatni sokkal nehezebb lesz!
Szopik még éjjel, milyen gyakran?

Ewa, bár mi már régen jártunk bölcsibe, de mi a Jósikára jártunk és én nagyon meg voltam vele elégedve.
Egyébként szerintem a gondozónőkön múlik, de azt előre kiválasztani... Pl. én azt hittem az egyik gondozónő lesz Csonginak szimpatikus, erre pont a másikat szerette meg jobban.

Évi és
Kép
csongianya

ÉVI!!! Némá, mit találtam :lol: !

3-5-ig van ma rendelés, majd ezután megyünk még! Kiscsaj meg alszik 12 óta :shock: . Nem szeretném, ha ez megint azt jelentené, hogy lipántos!!! :roll:

Tündi! Én meg már azt hittem, el is felejtetétek a bankozást!

Nekem is le kéne menni a dokihoz, mert egyre szarabbul vagyok. De az is 5-ig rendel :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

De sokat irtatok ma.
Én már nagyon kezdem utálni a telet, ma sem mentünk sehová.

Judit!Nem Emődinél voltam, de ő csúszott meg nagyon fél1-kor még szép kis csapat várakozott rá.
Svédhez tartozom, a Városmajor úton lakunk. Julika is sokszor olyan mint az időjárás.

3 gyerkőc mellett tanulni, az igen, nagyon ügyes vagy.

Elin! Szoritok nektek, hogy Lilcsi gyorsan meggyógyujon, igaz holnap már szerda, hátha hirtelen nagyot javul.
Nekem is új személyim van és ezzel kivételesen én is meg vagyok elégedve. Bezzeg a kismama bérletem fotója katasztrofális.

Szilbee! Sajnálom, hogy igy jártatok az oltással.
Levente milyen békésen alszik. Tényleg amikor Levente is otthon van akkor hagyják egymást a fiúk aludni? És éjszaka Levente nem ébred fel Dávidra?
MOst ezen töröm éppen a fejem, hogy majd az alvászat, hogy alakul nálunk májustól.

Tündi! Név még nincs, ahogy Attilát ismerem majd csak a szüőszobában találja ki. Hát nem tudom, lassan dönthetne.
5 hét múlva kell majd mennem megint tanácsadásra de, hogy a végén nem fogok 2 hetente járni az fix.

Luca nagyon édes baba, tudja mi a jó. Nem hiszem, hogy a fogak lennének ilyen korán. Esetleg tegyél a buksija alá egy olyan polódat, amit viseltél és van még rajta egy kis anyaszag. Hátha ezzel is beéri majd.

Ewa! De régen irtál már. Bölcsi ügyben sajna nem tudok segiteni. Mi újság van veletek, akkor szeptembertől mész vissza dolgozni?

Kép
Kép
mongi

Szilbee!nektek Orosz Ágnes agyerekdokitok,mert úgy emlékszem hogy neki van magánja is és Robinak ugye nem nem lenne rossz találni már végre egy dokinőt vagy férfit

Nóri!
Veled álmodtam éjjel,nálatok voltunk :D :D :D :D :D :D
Remélem tudsz már menni dolgozni

Kép

Kép
katlina

Évi,örülök,hogy jobban vagy :) Luca még kel éjszaka szopizni,de nagyon változó hogyan.Van úgy,hogy 6től éjfélig bírja,és utána 3óránként kel,de az is előfordul,hogy végig 3óránként,és amit mostanában produkál az 1,5 óra :( Szerintem igy ő sem piheni ki magát rendesen,és én sem.Arra figyelek miket eszem,a fogánál nem érzek semmit,sokat nyáladzik,de nem tudok tapintani semmit sem.

Nóri
,én is szeretném már elfelejteni ezt a sok macerát,alig várom,hogy kifizessék nekik,és lenyugodjanak a dolgok!

Mongi,kipróbálom ezt a pólos dolgot,hátha segít :)

Kép
Kép
tundi24

Katlina!
Igen! Ő a dokink, de fél éve azt mondta, hogy nem fogad már több magán beteget. Viszont azóta változhattak a dolgok. 21-én viszem Dévidet oltásra, akkor majd megkérdem mi a helyzet most. oké?!

Mongi!
Ne agyalj még most ilyeneken, úgyis a körülmények határozzák majd meg hogy alszanak a csemeték. :)
Nálunk egyébként nincs gond e téren. Dávid a mi szobánkban alszik (ami egyben a nappali is), Levente pedig a sajátjában. Viszont napközben Levente folyton a nagyszobában van... ugye ott ahol én is... Dávid szerencsére jól tud tőle aludni. Csak akkor van gond, ha nem zajban alszik el és Levente nagy visongatások közepette benyargal a szobába. Pl. most egy hét alatt teljesen elszokott Dávid a zajongástól, mert Levente bölcsiben volt, de hál"stennek gyorsan visszaszokott. Fura de a második gyerek sokkal jobban tűri azokat a dolgokat, amitől az első gyereket annyira óvtuk... és azt kell mondanom, hogy Dévid sokkal jobb kedélyűbb és kiegyensúlyozottabb, mint Levente volt ennyi idősen.
szilbee

A mai produkció :D Kép

Kép

Kép
katlina

Elin! Évi!
Ne máááááááá... :lol: Ti is Rahat Omid funok vagytok?? :lol:

Ewa!
Írhatnál most már gyakrabban is!! :D
szilbee

Sziasztok!

Szilbee, fan-nak nem mondanám magam, de Csonginak ő vette ki a manduláit, és azóta, ha véletlen van valami, hozzá megyek!

Jut eszembe, Kürti... ez egy régi történet, már leírtam egyszer. Csongi sokat volt beteg, egyik légutiból mentünk a másikba. Aztán meguntam, elvittem magánrendelésre. Pár perc, több ezer forint, semmi újdonság.
Rá két hétre nagyon rosszul volt, 39 fokos láz, nem evett, nem ivott, végső elkeseredésemben irány a kórház. Ott benn tartották, tüszős mandula gyanúval. Kivették a 2 éves gyereket a kezemből, még azt sem nézhettem meg hová viszik, könyörögtem, hogy benn maradhassak, de nem lehetett. 3 napig volt infúzión, közben naponta kétszer látogathattam, kétszer kellett ordítva ott hagynom. Vittem az egészségügyi törvényt Kürtinek, mely szerint 14 éves kor alatt a betegellátás zavarása nélkül a szülő benn lehet a gyerekkel. Nagyon összevesztünk...
Végül 5 nap után kiderült, hogy nem tüszős mandulája van a gyereknek, hanem afták vannak a szájában. Nem kellett volna még antibiotikum sem, nemhogy 5 nap kórház.
Nos, nekem ne mondja senki sem, hogy ezt egy kórházi főorvos nem veszi észre...

Évi és
Kép
csongianya

Tündi! Lehet, hogy ez csak egy ilyen kis nyűgös időszak Lucánál, és simán elmúlik majd magától, türelem :)

Évi és
Kép
csongianya

Én sem vagyok Omid fan, nekem olyan, mint a többi, se nem jobb, se nem rosszabb. Csak iwiwen találok néha finomságokat :wink:

Szóval nem mehetünk dógozóba :cry: . Azt mondta dokinő, maradjak még vele a héten nyugiba, kúráljam ki a náthájából, mert tényleg könnyen a fülére mehet megint. Meg menjünk el Baranya Erzsébethez. Az viszont csak péntek délután-este fog magánban rendelni, amikor is bejelentkezni kell hozzá, az SZTKban nincsen most. Pedig felváltva lennének állítólag... :roll:

Közöltem a főnökömmel is, reszkető lábakkal, hogy mégsem megyek holnap. Ő sem tudott mit mondani persze, csak hogy nagyon kellenék már, mert kezdődik a leltárelőkészítés. Ilyenkor tudnék csak tanulni!!!

Jó ötleteket várok, hogy lehet orrfújásra ösztönözni a gyereket?!!!

Katlina! :lol: Felőlem jöhetnétek, ha nem lennénk tele nyavajával :wink: .

Én is voltam dokinál, kaptam antibigyót. Meg orrspray nekem is, meg még Mebucaint is vettem. De nem sokat ér :evil: Azt mondta, ha nem múlik a dugulásom :oops: , menjek vissza, elküld röntgenre. Na, engem várhat! :lol:

Remélem, azért Kürtinél nem ez az általános...mint ahogy más orvosoknál is van. Van, akinek bejön egy doki, van, akinek nem. Sajnálom Évi, hogy ti így jártatok! :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kép Máté baba

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Kép Máté

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok

Termeltetek.:)

Szilvi.na..ez nekem is új,méghogy 2szuri 3évig?! végülis minket nem érint,mert én amúgy sem akartam beadatni nekik.De ari lehet ahogy levi segítkezik.szerintem nyugodtam nyalja-falja -ha át akar ragadi valami róla anélkül is meglesz...tapasztalat.Eleinte ha beteg lett az egyik lurkóm...na irány a másik szoba éjszakára,nincs puszika stb...hiába csináltam tuti elkapta a másik.most már jóideje hanyagolom ezt... 8)

Évi,Elin.gyógyuljatok ám.
nekem is egykutya mindegyik fülész...a Sohajda Zitánál voltunk legutóbb ari volt.de ismi Gyökös,Omid...meg még sorolhatnám :twisted:

Ivett.gyönyörű ez a Máté :)

Robikának is gratula az álláshoz,nagyon ügyi :)

Ewa.örülök,hogy visszajöttél,írj sűrűbben ha van egy kis időd.Bölcsiben segíteni nem tudok,nem voltunk bölcsisek.barinőm kisfia a széchenyire jár,tőle érdeklődhetek,de szerintem nektek az kiesik?!

Kürti.mi is voltunk párszor nála,de rájöttem,hogy egy fokkal sem jobb mint a házidokink (ugye Évi?:) ).végülis azért vittem el anno Zsoltit,mert mindíg antibigyot kapott a körzetben.igaz Kürti nem írt neki azt...de...szóval nem érte meg.bevallom őszintém Nemes kati még eddig minden betegségből meg tudta őket gyógyítani és számíthatok is rá...szeritem 2évesen Zso sem került volna kórházba ha hozzá viszem..........
na a szolnoki kórház gyerekosztálya szerintem nem ép eszű embernek/gyereknek való.az állatkertben is különb (emberileg) ellátást lehet kapni.bocs,ha kicsit durva volt,de én az ellenségemnek sem kívánom,hogy bekerüljön...és aki megtapasztalta tudja miről beszélek

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Hát én birom Omidot! :)
A hangomat is neki köszönhettem anno... tanár lévén ez ugye nem mellékes. :wink:
Valahogy kritikus időszakokban, mindig hozzá vetett a sors. pl. most is mikor várandósan arcüreggyuszim lett! :lol: Már a tudat is jó volt, hogy ő volt bent akkor ügyeletben... valahogy tudtam, hogy szülésre bizti rendbehozza az arcüregemet! 8)

Nóri!
Hát bizti nem könnyű ilyen esetben mondani a főnöknek, hogy nem tudsz menni! De hát tényleg a csemete az első... kár hogy anyud sem tud rá vigyázni már.

Évi! + Nóri!
Gyógyulgassatok!!! :( ++++++++++++++++++++

Évi!
Csongi hogy van?
szilbee

Cleo, hát igen egyről beszélünk! :? :wink: Anno, ha a dokinéninek mutatom Csongit, szerintem pillanatok alatt megállapította volna az aftát, nem kellett volna hozzá 5 nap!
Egyébként minket is mentett már meg kórháztól vagy 2x minimum, és tud annyit, mint Kürti...
És ugye most is kijött este 6-kor, pedig másfél éve látni alig látott bennünket!
A gyerekosztályról is egyezik a véleményünk!

Elin, hát nehéz lehetett a főnöködnek megmondani! De azért szerencsés vagy ám, hogy úgy állnak hozzá, hogy nagyon várnak, nem pedig úgy, hogy van helyetted másik, ha nem jössz!
Szerintem ilyen kis korban hiába is fújja az orrát, attól még nem tisztul ki, mert nem tudják rendesen kifújni. Melegítés, orrspray, porszívó. Ennél többet nem igen tehetsz, sajnos!
Jobbulást!

Szilbee, hogy van Levi?

Manó, de elhallgattál! Ti hogy vagytok?

Ivett, édes ez a Máté gyerek :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?