Új privát üzeneted érkezett!

Mindjárt kétszer???
:-))))))))
Azt hiszem a sárga címsor felejthetőKép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nóri, küldtem.
Annao azt is leírtam, hogyan hagytam ott a sulit, de az már nincs meg. Kérdezd meg a lányoktól, megvan-e még vkinek, ha érdekel:-))))

Zsófi

Kismamis Táblicskut is szeretnék!!!
Tessék jelentkezni!!!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok Banyák!

Jócskán volt traccs parti! Kép

Zsófi,Meso: Gyors gyógyulástPankánal, remélem Bence is gyorsan összeszedi magát. Panka igazán aggasztó dolgokat művel. Kép
Nekem is elküldöd a történeted! Majd írom Flóra adatait!

Tegnap átrendeztük Flóra szobáját. Levágtuk az ágyának a lábát, meg le kellett tenni eggyel a fekvőrészét. Így talán nem esek bele.

Angi: Jobbulást Virágnak.

Tegnap néhány órára szabadságot vettem ki. Szundiztam egy kicsit. Addig apuci volt az ügyis. Flóra felforgatta a fél lakást, és 2x is bekakilt. Kép

Karmen: A Sári szídott le, hogy minek ilyen korán genetikára menni? általában a 20. hét körnéykén szokták csinálni.

Enikő: Ügyi Bogi!

Gabi3
inecsg

NOs. BEadta APa reggel a Zinnatot. Azt leányzó, zsupsz, kihányta, 80ml tej társaságábanKép Felhívtam a doktornénit, h írjon ki mást. Elmentümnk a receptért, mondom neki, h mintha lenne egy pici fehéres pont az ínyén, nézze meg, mert én már bizto sodalátom, annyira nem akarom adni az antibigyót. Doktornéni megnézte, és elkezdett nevetni. Angéla! Ne kezeljük már a fogzást antibiotikummal, ugyanis valóban a foga jönKép))))))))) Nos az ügyeleten megnézik a gyereket még a füle csúcsát is, de h vki megnézné, nme e a foga bújik!!! NO COMMENT. Úgyhogy nem eszünk gyógyszert, úgy de úgy örülökKép))))))))

ZSófi, hogy eszik az ÚR? ÉS PAnka hogy van?

ELolvastam a történeted. NAgyon megható, és nincs mit szégyelned rajta. Azért nincs mert felvállaltad Bencét, akár egyedül is, és remélem, h a sorsotok hamarosan jobbra fordul, és ez a fiú nem fog mgegyszer kiszállni. AZért nagyon óvatosanKép
Angi
Névtelen

Nos, képzeljéte el, hogy Virág ma reggel teljesen nagylányosan bekakilt. Pedig péntek éjjel már kakált, az nem egész 2napjaKép) Hmmmmm. És normális a kaksi. Egyszercsak ezt hallottam, hogy bbbbbbpppppppfffffffz, és elégedetten nyújtózott.
SZóval nem szeretném elkajabálni, de asszem probléma megoldva, Virág egyedül kakál.

Megpróbálok a registrált nevemmel írni

.:Angi:.
angiszeged

HÁHÁ sikerült
KIssné LUtor ANgéla=NÉVTELEN Angi

angiszeged

Nina! Köszi, de még csak rövid idöre kelek fel, reggel és du.

Mi a Corában az utolsó butikban (üvegvisszaváltó elött) szoktunk a picinek cipöt venni, ott 4000 Ft-ért jó minöségüt adnak. Erös bör, igy most hogy járni tanult ez fontos volt. Nem olcsó tudom, de én ennél még csak drágábbat láttam.

Gabici! Kollegöm aki elötte is sportolt végig biciklizett, 6 hónaposan még a 40 km-t is letekerte. De szerintem csak ha minden rendben van akkor tekerj!

Zsófi! Örülök hogy Bencénél nem találtak semmit.

Gabi3! Nem, hanem a terhesgondozó orvos. Általában igen, de azért mert nem kapnak már korábbra idöpontot, nekem ezt mondta a védönöm. Mindegy, holnap felhivom a Szabót, megkérdem korai-e szerintük. Csak tudják milyen idös mamákat vizsgálnak meg. Szerintem jobb hamarabb ha baj van, gyorsan szalad az idö, nem akarok ugy járni mint a kolleganöm.

Zsófi! Szoktam másik forumba táblázatot feltenni, ha majd ráérek segitek hogy képként tud feltenni.
Én Excelben csinálom meg és Photoshop-al csinálok belöle képet, azt teszem fel.
Bár most szünetel, megyek is visszafeküdni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gabici: Szerintem testmozgás-ügyileg nyugodtan, viszont elég nagy az esés kockázata. Én kihagynám. De otthon szobabiciglizhetsz. Persze az elé uncsi.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Angi, köszönöm. Az ÚrKép jól eszik, bár most megunkta a várakozást, mire felolvadt az anyatej, bealudt a hintábanKép
Letettem, majd felébred.

Panka sajnos még mindig nincs jól, sőt nem is javult az állapota. Tegnap is egyész nap 38-38,2 volt a láza, 320 g anyatejet, és 120 g teát ivott, mást semmit, és volt hat kakis pelusa.
16 dekát fogyott.
Reméljük, ma már meglesznek a tenyésztés ek eredményei, és a célirányos kezelés rohamos javulást fog előidézni.

Gratula a foghoz!!!

Gabi, várom a Flóci adatait, de küldd a tiedetet is, történet küldése folyamatbanKép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Táblázat:
<!--attachment: T_bl_zat-30558.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*21.5*Bab%e1sok+t%e1bl%e1zata*T%e1bl%e1zat%2edoc --><center><pre>
KépBabások táblázata
Táblázat.doc (21.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Készül már a kimamiké is!

Köszi Kármen, ha segítesz:-))))))

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok,
nem tudjátok a Baby Bellben még mindig van nyári vásár?
A B.B. téren csak a cipők akciósak?
A barátnőm mondta, a Centrummal szemben a Márkó cipőboltban is 30%kal olcsóbban lehet venni téli cipőket.

Méri,
mél megy.
Ágci

Kép
Ágci

Nóri és Gabici:Na, telefonoztam a tb-hez. HÁt nem mondom vagy 3x küldtek el. De igaz infót nem kaptam. A tb-től elküldtek a Tákisz-hoz, aki a kifizetőm, onnan az Apeh-hez. Azt már nem hívtam. Még jó, hogy nem kerekedtem fel a Flórával és nem mentünk el blindre. Akkor tulajdonképpen hová foduljak?

Zsuzsófi: A Fló 12 hónaposan volt 7740g , 9 hónaposan 7 kg. Lehetnek nagyobbak a betűk, bocsi hogy így belekontárkodom.

Ágci: Szerintem a Zenzero-ban is van kiárustás. A Korzó mozi mellett.

Gabi3
inecsg

nick:Angiszeged
baba:Virág
kora:5hónap 20nap
ZSófi!
szül.idő, hely:Szeged, 2003.02.28.
szül súlyhossz. 800gramm, 32cm
hazaadási súly:2470gramm 50cm
KEresztúri Attila, császárm.
három hós adatok: innentől a korrigált korával írnám: MOst lesz 3hós 31én e szerint.
táplálkozás: női tej (gyűjtőből, anyukától)

angiszeged

Sziasztok!
Ágci:
Szerintem a cipők vannak csak leértékelve a B.B.
Téren. De nekem az egy nagyon-nagyon drága üzletnek tünik.
Azért mondom, hogy tünik, mert én csak célirányosan nézelődöm.Kép

Angi:
Nincs Mostani képed Virágról?
Vagy már kérdeztem?

Gabi3:
ÁgyláblevágásKépKépKép
Szilva még mindig?

Karmen:
Rosszullétek?
Vannak,voltak?
Edelweiss babója?

Ja Gabi3:
Igen erről beszéltem. Nem szabad hagyni magad.
Gabicinek szerencséje volt. De hidd el nem az az álltalános, hogy segitőkészek legyenek. Sajnos azért mert némelyik egyáltalán nincs tisztában azzal, hogy miért is ül ott.
Persze tisztelet a kivételnek.
Ugyhogy én azt mondom kerekedj fel, menj oda személyesen, és addig ne tágits, amig konkrét választ nem kapsz a kérdéseidre.
Ha addig találkozunk, majd beszélünk. ok?
Nina
nina74

Sziasztok Lányok!

Köszi a bicajos véleményeket, mindenkinek!

Zsófi: elolvastam a történeted, sajnos nagyon szomorú. Bíznod kell benne, hogy a jövőben jóra fordul minden. Én legalábbis tiszta szívből ezt kívánom neked!

Gabi3: a férjem a héten is beszélt a Tb-sekkel, konkrétan erről, és minden úgy van, ahogy eddig írtuk. Írtam mailt neked a részletekről.

Gabici (7+0)
gabici

Sziasztok

Zsófi, Mesó mielőbbi javulást Pankának és Bencének. +++
Zsófi, küldtem e-mailt az adataimmal, és szeretném kérni a történeted.

Melinda, gratula a 2. helyhez, csak így tovább Kép, lesz az első is.

Gabici, én inkább nem biciklizek, bár engem se tiltottak.

Gabi3, jó már a gépetek? Jó ez a TB. Kép

Angi, gratula a leendő kis fogacskához. Kép

Karmen, örülök, hogy tudsz jönni néha fórumozni. Kép

Banita, hogy bírták a gyerkőcök a nyaralást?

Gigi 18+0
gigi1

Nina! sose voltam rosszul, csak vérzés volt igen erös, ezért voltam 1 hónapot kórházban.

Edelweiss volt itt nemrég, meglátogatott, de sajna a picit nem hozta. Elmondása alapján jól vannak, nagyon aranyos és jó kisfiú.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Az előbb kimaradt:
Jó lett az AFP-m, nagyon örülök neki. Genetikai uh kb egy hónap múlva.
Gigi 18+0
gigi1

Karmen:
Mitől volt a vérzés?
nina74

Zsófi: Tessék kiüríteni a postafiókodat,mert nem megy el a mailem!Kép

Nina:Ne aggódj nem adom fel. Csak kicsit kiakadtam. Tudom, hogy a hivatalokban ilyen izék ülnek. Az illeték hivatalba is majnem 3x kellett mennem.

Gigi: Már jó a gépünk. Teljesen meggyógyult.

Gabi (7+4)
inecsg

Sziasztok!

Gabi, Kiűrítettem:-)))
Karmen mindjárt küldöm!

Sajna nincsenek jó híreim. Nemhiába volt fúrcsa, hogy kakilt a Bence, ugyanis megy a hasa. Nem tűnik vészesnek, azt mondta a dokinéni, de Panka miatt megvan a belépőnk a fertőzőre:-((((
Az ötórási busszal viszem be.

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi!
Társulok Karmenhez, és én is azt javaslom, hogy excel-ben csináld, és csak óvatosan bánj a szinekkek! A történetedet az indexről kb. ismertem, hát nem semmi!

A beteg babáknak mielőbbi gyógyulást!

Gabi! Szerintem se hagyd magad, egy hővösebb napon, vagy reggelen menj ki babástól a tb-hez, és addig el ne mozdulj, amíg a megfelelő infót, meg papírokat meg nem kapod! Ezen az egy napon kb. egy millió múlhat, ami biztos jól jönne az új háznál. Vagy vigyél esetleg valakit magaddal, aki keményen kitud állni a jogaitokért, párodat, barátnődet, valakit...

Gigi jó gyorsan meglett az AFP-ed, nekem csak szept 1, mert addig szabin vannak, de mondjuk engem egy cseppet sem izgat. A klinikára is csak szept 17-re van időpontom, de az se izgat.

Lányok! A terhessége folyamán használt valaki biztonsági öv terelőt, hogy ne pont a pocakját nyomja a szíj, mert nekem mostmár hosszabb úton kellemetlen. Mi a tapasztalatatok erről az övterelőröl? Merre lehet venni? Megéri? Esetleg, ha van valakinek használt eladó, írjon! Előre is köszi!

Nóri (17+4)
norcee

Táblázat:
<!--attachment: T_bl_zat-30604.doc*mime_msword.gif*application/msword*22.5*Bab%e1sok+t%e1bl%e1zata*T%e1bl%e1zat%2edoc --><center><pre>
KépBabások táblázata
Táblázat.doc (22.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Máskor azért nem fogom ilyen sűrűn küldeni:-)))

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Majd átszokok az excelre, de előbb kitanulom:-)))

Kismamik:

<!--attachment: Kismamik-30607.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*20.0*Kismamik+t%e1bl%e1zata*Kismamik%2edoc --><center><pre>
KépKismamik táblázata
Kismamik.doc (20.0 k)</pre></center><!--/attachment-->

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szijasztok!

Meso! Nagyon szoritok, hogy Panka legyen már túl ezen a betegségen!

Angi! Elolvastam a honlapotokat, nagyon megható ahogy le van irva minden. A férjed irta? Hihetetlenül jól ir!

Zsófi! Történetet nekem iiiiis!!!!lécci!
Jó nagy lesz a táblázat! Szerintem minél egyszerübbet kéne, hogy gyorsan letöltse a gép,bár te tudod.

Gabici!Ezt már én is hallottam, hogy nem javasolják a biciklizést, de nem is tudom eldönteni, hogy miért, a folyamatos rázkódás miatt vagy azért nem, hogy nehogy baj legyen egy esetleges esés miatt..

Képzeljétek Hangának nagyon piros a puncija, ill. csak a bör, elöször azt hittem, hogy kicsipte a pisi, és bekentem Neogranormonnal, de nem használ, söt semmi nem használ, már kamillával is kenegettem. Holnap lehet, elviszem dokihoz. Tegnap és ma egész nap pelus nélkül mászkált, hogy érje a levegö, de igy sem gyógyult, viszont a szönyeg és az ülögarnitúra tiszta pisi lettKép

Szijasztok, Lara
lara

LAra, mail ment.

Én is megyek, beviszem Bencét a kórházba:-((((

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

LAra, köszi!
Nina, de van csak nem digitális, be van skennelve,de elég rossz minőségűek, azért Apával szúratok be este.

Én a biciklizést nem ajánlanám, bár szoktam mondani, h rám nem kell hallgatni, mert egy teljesen eseménytelen terhesség alatt tótágast is lehet állni, akkor sem lesz semmi baj, én meg hiába feküdtrem, még a terhestornát sem engedték, aztán mégisKép((( Lásd Shobert Réka. NAgyon haragszom rájuk.

angiszeged

Schusy, sajnálom, szegénykékKép((((((

angiszeged

Zsófi:
Ebbe a táblázatba nekem kell beírnom az adataimat valahogy? Vagy csak küldenem kell az infot?

Bocsi, én még ilyet nem csináltam. Kép

Gabici
gabici

Sziasztok!

Angi!
Pár nappal ezelőtt én is elolvastam a honlapotokat. Nagyon megrendítő volt, minden tiszteletem és csodálatom a Tiétek. Azért tényleg fantasztikus, hogy az ember mennyit kibír ép ésszel...

Zsuzsófi!
Valaha Ágci is készített egy nagyon jó kis táblácskát, ha gondolod, nézd meg!
Majd én is küldöm az adatainkat.
A történetedre pedig én is kíváncsi lennék!
Pankának is, Bencének is mielőbbi gyógyulást, én is biztos vagyok benne, hogy acélirányos kezelésre hipp-hopp eltűnnek a bacik! (vagy vírusok)

Sziasztok!

Anita
fanita

Nina! Hát ugye mindig ez a miért a legnehezebb. Nem lehet tudni, lehetett rossz megtapadás (amit én kizártnak tartok mert a sok hasizom gyakorlatra kizárt hogy megmaradt volna akkor amig még csináltam) lehet hormonprobléma is. Az a helyzet, hogy szednem kellene folyamatosan Bromocriptint, de mivel 2 orvos is határozottam mondta nem lehetek terhes véletlen sem, abbahagytam a tudtukkal, hadd tisztuljon a szervezetem. Nos a 3 hónap alatt igencsak megemelkedhetett a hormonszintem, ami szintén vetélést okoz (prolaktin). Lehet hogy a progeszteron is alacsony volt, nem lehet tudni miért történt, én se kerestem a választ.

Zsófi! Köszi, nagyon érdekes volt, akartam válaszolni de visszadobta.

Gigi! Örülök hogy minden OK. lett.

Hát ha nem kérek halasztást (holnap mégis felhivom a Szabót mit mond) akkor 15 nap van arra, hogy megszerezzem valahogy az AFP eredményemet. Csak a védönéni elmegy szabira, igy még öt is meg kell kérdeznem akkor hogy jutok hozzá. Hátha anélkül is lehet UH-zni. Végülis az csak egy irányado valami, gondolom nem kevésbé néznek meg ha normális akkor sem.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Zsófi! Én is elolvasnám a storydat. A címem a profilomban.

Mi szombaton babazsúron voltunk, Békéscsabán. A bnőm kislánya volt 2 éves, Lottika személyre szóló meghívót kapott. Jó sokan voltunk, vagy 12 baba a szüleikkel. A legkisebb 1 hónapos, a legidősebb 7 éves volt. Jól éreztük magunkat. Lotti is imádta a társaságot, jól eljátszott a babákkal.

Jobbulást Bencének és Pankának is!

Enikő! Nagyon ügyi kislányod van.

Jó éjt!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Tegnap este egy kicsit kiütöttem magam. Olyan hulla voltam, hogy még a géphez sem bírtam ülin.

Zsófi: Jobulást mind a két babának!

Melinda: Ti soha nem ültök a feneketeken?! Nemmintha baj lenne...Kép

Angi: Miért haragszol Schobert Rékára?

Nóra: Nem is hagyom annyiba a dolgot. Az igaz,hogy a szerződés mellett még 15ezer bevételednek is kell lennie? Én soha nem használtam olyan övleszorítót, de biztos jó lehet.

Lara: Szegény Hangi.Kép

FAnita:Te hogy vagy?

Gabi3 (7+5)
inecsg

Képzeljétek, Flóci 38,5 fokos lázat produkált. Most lekonyult és durmizik. Azt mondta a doki néni, hogy lehet hogy egy egynapos vírust kapkodott be. Remélem...

Gabi3
inecsg

Szegény Flóci. multkor az oltás, most meg ez
nina74

Sziasztok

Gabi3, szegény mindig doktor nénit kell alakítanod otthon. Hol Flórát - hol a számítógépet... Kép
Flórának mielőbbi jobbulást.

Zsófi, mi újság veletek? Bence? Panka?
Köszi a történetet, kívánok egy nagyon boldog happy endet.

Nóri, miért nem izgat a genetikai uh?

Voltatok a Grill fesztiválon? Este kinézünk.

Gigi
gigi1

Gigi: Mi is szándékoztunk volna kimenni, de így hogy Fló nem érzi jól magát, így ez a buli lefújva. Bár egy órát aludt és mintha elfújták volna. Kapott egy kúott az levitte a lázát, már csak hőemelkedése van.

Gabi3
inecsg

kúott=kúpot
inecsg

Gigi!
Azért, mert már nagyon régen (sok éve) eldöntöttem, hogy én nem vetetek el babát, beteget illetve betegnek jósoltat sem, így nincs min izgulni, illetve megváltoztathatatlan dolgokon nem szoktam izgulni, mondjuk alapból is elég nyugis természetem van.

Gabi3! Remélem felbukkan Gabici is, én ugyanis tőle tudom, hogy kell 15 000 Ft jövedelem, de, hogy ez elég kamu dolog, nyílatkozni kell, hogy van, és állítólag senki nem ellenőrzi.

Látom, biztonsági öv terelőt senki sem használt, és nem volt nagyon kényelmetlen autókázni pocakkal? Engem pont ott szorít, ahol a baba van.
Képzeljétek, ha oldalra fordulok, a pocakom teljesen felrecsúszik, az egyik fele tiszta lapos lesz a másikban meg ott a baba. Férjem nagyon jókat szórakozik rajta.

Nóri
norcee

Nóri:Engem egyáltalán nem zavart az öv. Szóval elég ha valakinek órát adok?

Gabi3
inecsg

Na ma felhivtam a Szabó asszisztensét, javasolta halasszuk el 1 héttel a genetikát, addigra meglesz az AFP eredmény. Nem értem miért ragaszkodnak ennyire hozzá (én eleinte el se akartam menni erre a vérvételre) ha magas csak akkor nézik meg jól a babát? HA meg nem számit, akkor miért olyan nagy baj nekik, ha nincs még meg a papir? Na kimérgelödtem végre magam.

Flócinak jobbulást.

Én sajna nem merek elmenni a városba, semmilyen rendezvényre. Egyelöre csak az udvarra ülök ki.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Flócinak még mindig38 felett van a láza. Remélem holnapra elmúlik. Ha nem akkor hívjuk a dokinénit, vagy irány az ügyelet. Biztos örülni fognak nekünk augusztus 20-án. Vacsorára nem evet szinte semmit.

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Nóri, ne használd az öv alsó felét, mert egy balesetnél nagyon könnyen megsérti a babát. Elvileg azért van az övterelő, hogy lehúzza az övet, hogy az egy ütközésnél ne a babát nyomja meg.
Azonban ez az övterelő egy vagyon, azt hizsem nyolc, vagy kilencezer forint.
Ezért én úgy csináltam, hogy előre bekapcsoltam az övet, így az alsó része a hátam mögött húzódott, a felsőt meg maga melé húztam.

Bence jól van, mikor du bementem hozzá, azt hittem megzabálom, mert így aludt:

Kép

Imádja a répalevet, míg Panka nem issza meg a negyven grammot, addig Bence Bevág belőle 100-at. Igaz ő azt kapja pótlásként.
Most este, megette az előírt negven gramm répát, majd szopizott negyven grammot, majd üvöltve követelte a repetát répából. Újabb 60 g:-)))))
Ma nem is volt széklete, így valszeg (kop-kop-kop)
Bence túl van rajta, vagy el sem kapta.

Pankáról viszont kiderült, hogy mégis szalmonellás!

Úgy higyjétek el, hogy apát kereste egy nő az ÁNTSZ-től, hogy ua a székletminta, ami tegnap negatív volt, mára pozitív lett.
Sajna ezzel egyidőben Pankának be kellett kötni az infúziót.
Kép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi: Szegény PankaKép Jobbulást neki.

Flóci egész éjszaka bömbizett. Szerintem fájt a hasa. De már nincs láza.Kép Meglátjuk ma mit fog enni.

Gabi3
inecsg

Jobbulást a beteg babócáknak!!!

Gabici
gabici

Sziasztok!
Még kezdő vagyok itt a topikoknál, napok óta nézelődtem hogy melyikbe is csatlakozzak be de azt hiszem ez áll a legközelebb hozzám, ugyanis én Szeged mellett lakom.
Valaki tud segíteni hogy hova és kinek kell küldeni e-mailt a bemutatkozásról?

Köszi a segitséget előre is Szilvi
szedem

Szilvi: Milyen bemutatkozást akarsz elküldeni és hová? Üdv köztünkKép

Flócinak már nincs láza, de nem nagyon eszik. És már 2 napja nem kakilt. Holnap megyünk a doki nénihez.

Melinda: Boldog első szülinapot Lottinak! Volt babazsúr?

Gabi3
inecsg

Zsófi!
Köszi a tanácsot, de én még mindig nem vagyok kibékülve ezzel a témával, mert ha csak felül fog az öv, az nem kevés? Lehet, hogy mégiscsak veszünk egy övterelőt, csak tudnám hol lehet ilyet kapni! Mondjuk így egyelőre próbálok ritkán autóba ülni, de anyósomék, és anyámék is 100-200 km-re laknak, és néha csak elkéne mennünk hozzájuk, így is, azt már kikötöttem, hogy csak addig utazgatunk, amíg be nem jön a rossz idő, utána jőjönek ők, én nem kockáztatok egy jó kis megfázást.
Egy ilyen aranyos kisbaba, mint Panka, mitől kap szalmonellát? Örülök, hogy Bence kimaradt, a buliból!

Szia Szilvi!
Senkinek nem kell küldeni emailt, hanem ide kell írogatni, aztán szép lassan megismerjük egymást. Merre laksz? Van már babád, vagy most várod? Írj magadról, mit csinálsz, tanulsz, dolgozol?

Nóri
norcee

Sziasztok!
Holt fáradt vagyok, így nem írok sokat.
Bence Jól van, szerintem holnap kiadják, ha negatív az eredmény.
Panka állapota változatlan. Jól érzi magát, nem lázas, nem eszik (ma 220g összesen), és ugyanúgy megy a hasa.
Küldök nektek egy szép képet róla.
Kép

Meso
Meso

Sziasztok,

Szilvi,
látom makói vagy, ide is ír egy anyuka Fellegi Anita, majd biztos megismered. Amúgy szia, és ahogy írta Nóri, várjuk a bemutatkozásod!

Nóri,
mi is elég sokat utaztunk a szüleinkhez, én nem használtam övterelőt. Szerintem inkább azok tudják jobban kihasználni, akik mondjuk nap mint nap autóba ülnek, és vezetik, pl. a munkába járnak vele, vagy a munkájukhoz tartozik, hogy autóznak. Egyébként a Brendonban lehet kapni, sajnos nem tudom megmondani mennyibe kerül, de úgy sincs tőletek messze, elsétáltok.Kép

Gabi3,
Flócinak javulást kívánok, biztos nem komoly, adj neki teát vagy ásványvizet, és főtt, tört krumplit. ha jobban lesz, magától el kezd majd enni, meglátod.

Pankának és Bencének is jobbulást.

Karmen,
te csak pihengess, majd sétálsz jó nagyokat a babával.Kép

Gigi,
voltatok a grill fesztiválon. mi most voltunk, jesszusom, mennyi ember volt a belvárosban. Nagyon fincsit ettünk, majd megpróbálom itthon is megcsinálni, de a kedvesem lehervasztoptt, hogy a tűzhelyen sajna nem fog olyan jól sikerülni.
Jó éjszaktá:
Ági

Kép
Ágci

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?