Hella
Ditke, az ára: 91E lett volna, de kaptunk 10% kedvezményt, mivel 90E felett vásároltunk, úgyhogy 82E-t fizettünk érte (Pöstön, a Bocskai úti Elefáni bababoltban). Húzós...de ezzel most kielégítődtek az igényeink. A gyerek ugyanúgy jót alszik benne, mint a Bergonban (az azé tágasabb volt), nagyon könnyű irányítani, ééééééés esernyőre lehet csukni!
A Bergont egyelőre elvittük anyumékhoz; pótoljuk a selejtes kereket (ha el tudom érni a bergonosokat), aztán megpróbáljuk eladni.
Jahjah, végre láthattam Szabibabát teljes valójában - nem alvósan, hasonfekve
Még picit nyűgisen is olyan aranyos! Nagyon megfontoltan tud nézni
Dorka, nekem meg itthon jutott eszembe, hogy ha mán felébredt Annalucus, igazán kivehettem volna a kocsiból, hagyismerkeggyenek kicsit
De valszeg nem olyan nagy baj, nektek úgyis progitok volt
Ehehe...tijéd embered is szimpi
Méhszájseb...nekem már életem első nőgyógyis bekukucskájánál mondta a dokim, hogy van. Az a doki ecsetelte...Szalay Márta meg aszonta, azt nem szabad... Jakab még nem nyilatkozott
Évi, nem volt más állagú a kaka, mint máskor... ma termelt a kicsike, abban már nem volt semmi piros
Remélem ezek után se lesz...
De jó, hogy már kifelé álltok ebből a hülye betegségből! Jobbulást nektek továbbra is!
Szamóca, nem volt még probléma abból, hogy Jázmin nem eheti azt, amit a család többi tagja? Mán nem töltöttkáposztára gondolok...
De már benne van abban a korban, amikor kinézik az ember szájából a falatot...
Vagy rosszul gondolom?
Tényleg, Annának már bizti nem látszik a harapásnyom az arcán, szal jöhetne pár fotó róla is
Jaimee, Réka baba egyre tündéribb
Fajin a nagy haja is
Szilbee, jaók a közös képek
Ehh... há nem sajnálod Dévidbabától a tejcsit
6,5 kg...azannyát
Kismamáink nagyon hallgatnak...
Nyomok akkor pár képöt...Védávaltalálkozósat, meg babakocsisat