Húúúúú, már megint le vagyok maradva!!!! Jó sokat írtatok!
Na annyit beszéltünk a fogzásról, hogy jól befogzottam én is. Csütörtökön elkezdett fájni a fogam, pénteken megmár csillagokat láttam. Gyerekdoki mondta, hogy ha lehet akkor max 4xfél algo, pana, rubo... na hát mondtam ez a jelenlegi állapotom mellett lehetetlen, főleg hogy fél fájdalomcsillapító nem segít semmit, igy nem is vettem be. Meg kaptam a hős státuszt!!!!
aztán tegnap gyorsan kerítettem egy fogorvost, nem kis összeszervezés volt. Apa maradt a csajokkal, szomszédasszony meg jött velem fogdokihoz. Hát az első több órás kimaradásomat nem így képzeltem. ők jól vették az akadályt, nekem meg nem volt erőm aggódni, hogy mit is csinálhatnak. Szerencsére a fogam megmaradt, most nem fáj, de még mehetek vissza...
Hát, nem vagyok olyan rendes, mint Anikó és Hajni, úgyhogy most személy szerint nem írok senkinek!
amiket megjegyeztem.
ruha:
szeretek rájuk szépruhákat adni, de nem vagyok márkafüggő. Szeretem a minőséget és a kényelmeset. ezt tartom szemelőtt a lányoknál is. Nekem beváltak az auchanos és tescos cuccok is és szívesen öltöztetem őket abba, szerintem azokból is lehet szépen öltöztetni őket.
nekem a favorit felszerelés általában kantáros nadrág+ hosszúujjú body, vagy kantáros szoknya, harisnya +hosszúujjú body, ezt azért szeretem jobban, mert a harisnyát nem szedik le a lábukról, mint a zoknit.
az elején nekem is volt szép meg itthoni ruha, meg paráztam azon, hogy most foltos lesz és nem tudom tovább adni...stb.
aztán rájöttem, hogy annyira gyorsan nőnek, hogy a szépruhát max 1x tudom ráadni, mert nem megyünk annyit sehova, meg lesz.rom a köv generációt, hogy foltos ruhát örököl vagy nem. Így nem parázok.
Járóka. Nekünk karámunk van és abban szabadon garázdálkodhatnak és mellesleg még én is be tudok ülni közéjük. egyenlőre nem szerencsés, ha szabadon mászkálnak a lakásban, mivel cserépkájhával fűttünk és párszor már én is égettem ki ruhámat vele, mikor hozzádőltem. Szerintem elég ha jövő télen megismerkedünk a melegkályhával. Kutya is van, szoba eb. Tacskó. miatta nem aggódtam. az ismerőseim körében általában tanulókutyaként működik, mert elég kicsi ahhoz, hogy ne féljenek a gyerekek tőle és még kutyaformája van. Na meg iszonyatos türelme. Gyereknek olyat megenged amit felnőttnek nem. Gaja már ismerkedik vele. már többször is kinyúlt a karámból és megpróbálta beráncigálni fülest
, ő meg csak felnéz és áthelyezkedik olyan helyre ahol nem macerálják. utánna megtörlöm a kezét és ennyi.
hajmosás.
én a babylove-os sampont használom heti egyszer, nekem a koszmóra is jó volt. hidratálásra nivea soft creme.
na erre emlékszem, Lili kérdezte a piros popsit.
Az is lehet, hogy a popsitörlésnél ledörzsölted a bőrt. Nekünk Gajánál volt ilyen, nagyon pici volt és vékony a bőre, és nagy lelkesedésünkben a végbélnyílás körül ledörzsöltük neki. Próblj meg valami puha törlőkendőt választani és nem törölni, hanem felitatgatni a cuccost. nekik még folyékony...
meg a sudocreme nálunk az ász, eddig mindenre hatott.
Szopi.
hát ezzel én is csak dicsekedni tudok, mert még mindig szoptatok és még egy szopi sem maradt el. Az elején még fejtem is mellettük annyi volt, aztán igyekeztem a fejéseket elhagyni, mert nagyon utáltam, (ezért minden elismerésem és tiszteletem Zsebinek!!!!!) és beálltunk pont annyira amennyi kell.
Kistestvér project!
mindenkinek megy a drukk aki belevág! Én most azt hiszem tökéletesen kivagyok elégítve a 2 csemetémmel. néha szoktuk mondani, hogy akciós gyerekek, mert egyet fizet kettőt kap akcióban kaptuk őket.
viccet félretéve, pár napja állapítottam meg, hogy most mellettük képtelen lennék mégegy terhességet kihordani. úgyhogy most vadul védekezem.
na azt hiszem elvesztettem a fonalat... mi volt még?