Mimi,
Köszi, akkor lehet, h keverem a szezont a fazonnal
Most mindenesetre megrendelem a 15 hós oltás kivezetőszerét
És szuper, h minden okés volt a dokinál
A másik topikon pont most volt szó erről a hasbaszúros vizsgálatról. Őszintén szólva mindenki hevesen tiltakozott ellene, mert most már olyan vér-és uh vizsgálatok vannak, h teljesen felesleges ilyen kockázatnak kitenni a bébit is és a mamát is. Drukkolok, h erre a dologra aztán végképp ne kerüljön sor!!!
Jucc,
Köszi, h utánajártál
A levágással nincs gond, csak a nevelés nem megoldott. Apa ilyet nagyon nem szeretne.
A védőnőt meg szerintem csak telefon tudják megmondani a védőnő szolgálatnál. Nekem is ott tudtak segíteni. Balázsodnak pedig ++++, hogy hamar megszokja az ovit!!!
Gabi,
Remek hírek ez Jotikádról
A torna meg soha sem árt. És szerintem Jotikád egyáltalán nem kislányos, nem is értem a dokitokat
Arivirág,
De jó, h rendbe jöttél
Vísitásos hajmosás
És tényleg megnyitják a vasúti átjárót? De jó lenne
mennyivel egyszerűbb lenne átjutni a tücsök zenére.
Erről jut eszembe, ha vki szeretné megnézni a tücsök-zenét
jövő héten kedden indul újra.
Gabi, Arivirág,
Hajrá!!
Én itthon nyomom azóta is, persze nem mindennap, de már ez is haladás, h elkezdtem. Ráadásul most már egyre egyszerűbb lesz, mert Adél ma totál eltolta a cicit
úgyhogy nincs akadálya a mozgásnak. Következő pocak előtt mindenféleképpen vissza szeretnék fogyni.
Tesóprojetk:
Én már nagyon tervezgetem. Az az igazság, h nagy korkülönbséget képzeltünk mindig is, de most úgy vagyok vele, h még sem. Ha már ennyire benne vagyok az egész dologban, akkor miért ne? Biztos baromi nehéz lesz egy ideig, de aztán egyre könnyebb és jobb lesz.
Szóval mi 2009 év eleji babát szeretnénk