Bocsi csajszik, h én is így eltűntem, de apa nálunk is hosszabb ideig itthon volt az ünnepek alatt és úgy élveztem. Hétközben a munka elragadja tőlem.
Bebi
Hát..
szegény már biztosan felkenődött az ablakra...
Ritus
Fúú mennyi fog, gratula
Esteleg próbáld meg azt, hogy teszel egy játékot a babkocsira, amit nagyon szeret és amivel csak a kocsiban játszhat. Hát el is hiszem, h megfájdul a derekad. Nekem
Lillától is, pedig ő még 6 kg sincsen.
Sziszike
éddes
Mamiblue
A kismama januári számához van naptár és annak a végén van egy hozzátáplálási útmutató. Szerintem tök jó.
Gratula a házfűtéshez is
akkor ezek szerint be is költözetek?
Ha még szükséged van rá, nekem van egy tutiii mézeskalács receptem. Puha marad és ez nekem is vééégre, mert eddig nem sikerült eccer sem.
Kérdésedre a válasz lent
közösbe írtam
Szorítok Bebi és Jásmin
Jásmin
Ne viccelj 5 hónaposan szerintem tök ok ez a méret.
Van egy tök jó web oldal, itt nagyon sok mondóka van, meg vers is. Mi is nyomjuk már Lillussal és nagyon élvezi
http://marci.co-net.hu/mondokak.htm
Taga
de szerencse, h csak ennyi dolgot vittek el.
És mi:
62 cm 5880 gramm túl a 3 oltáson, az utolsó jól kifogott rajtunk, mert most először be is lázasodott. Nagyon sírt szegény. Egyre édesebb, sokat vigyorog, most már kacarászik is
meg tudnám zabálni olykor olykor. Persze, ha sírás van akkor az rögtön óriási és alig lehet megnyugtatni, de már általában sikerül kiatálni miért, így már nem aggódom annyira ilyenkor, mint
az elején.
A múltkor pl elég sokáig kerestük az okot-ajánlom lányos anyuk figyelmébe-és végül az volt, h a puncinál a két nagy ajak közt volt egy pici repedés és a pisi csípte neki.
Hát pár órán keresztül volt nagy üvöltés meg sikítozás
. Végül azért az ügyeletre is levittük, h biztos ez e az ok.
Aztán már nyáladzás van ezerrel, persze azért fogat még nem várok ilyen hamar. Hozzátáplálást én csak 6 hónaposan szeretném kezdeni, addig anya tejci.
Forog már az oldalára. Időnként ha oldalra teszem sikerül neki hasra billenie, és egyszer már sikerült neki hasról hátra is
Szval kis ügyi.
Vettünk mi is egy könnyített babakocsit, mert a mostani túl nehéz és nagy ahhoz, h a városban csavarogjak vele és én biztos nem fogok tudni a fenekem ülni, ha itt lesz a tavasz és szerencsére Lilla
társaság kedvelő (csak 5,5 kg a kocsi, szval tényleg pille) Legalábbis eddig...kop..kop.
Ja és amiért még nem nagyon jöttem anyukámat műteni kell és jó párszor feljöttek Pestre és olyankor én vigyáztam öcsire is.
No meg van másik topik is amiben fórumozok és az nagyon pörög és mire végzek az átolvasással addig mindig van valami Lillával is
De azért nem szeretnék ennyire eltűnni a jövőben.
2008 januári taliban benne vagyunk