Hellabella
Fanna, hogytudodmán
Jahjaja, nem voltunk itthon. Ha mégis, akkor is úton
Írtam neked jó hosszút tennap este, el is szállt a dög, úgyhogy 2 perc fojtott hangú qrvaanyázás után (aludt a gyerek) úgy döntöttem, majd máskor megismétlem...
Szilbee, az nagyon jó, hogy Levente így elvan a kisöccse körül
Nagyfiú már ő is...jó sok mindenben segít neked
Ditke, gratu az alakuló új rendhez!
Csak így tovább!
Nah, mennyi vegyész van a csapatban...
Sagi, én nemtok sajna segíteni...
Évi
Gyógycuppok Csonginak, gyógyuljon meg minél előbb!
Enyém védőnőnk tök rendes, mindig bejelentkezik
Asszem utoljára a 4. hó környékén volt
De ha kell, hívhatom, meg az orvosi vizsgálatok előtt rámszól... 6 hósan voltunk a dokibácsinál, aszonták a következő 2 hónap múlva esedékes.
Olga, akkor a még hátralévő 5 vizsgádhoz drukk-drukk! Ezekhez meg gratula
Betti, neked is a szakápolóshoz! Mindegy milyen az a jegy, csak görbüljön
A legtöbbet úgyis majd az életben...
Robika milyen jól négykézlábazik
Dorka, jóa vámpis kép
Kicsit benosztalgiásodtam a Vámpír szóra, nekem évekig ez volt a csetes nickem...régi szép idők...ide is ezen akartam regelni, de gondoltam tán dúúúva lenne
HPV: majd elolvasom, amit Dorka linkelt be, addig annyit, hogy én úgy tom, amíg aktív szexuális életet él valaki, érdemes beadatni, csak így (szexuális élet megkezdése után) kb. 5 évente ismételni kell az oltást.
Amúgy olyantot is hallottam, hogy a méhszájsebet meg lehet plasztikáztatni; hogy ne rákosodjon el... Én mosmán kicsit parázok, mer állítólag az enyimé elég nagy...
Katlina, egy tervező elmondhatja a véleményét (sőt), de mindenáron meggyőzni ne akarjon. Ha emberileg nem jöttök ki egymással, hagyjátok a fenébe!
Annalucusnak látszik már a negyedik fogacskája is
Sereg-forog mán, és újabban próbálkozik a négykézlábra állással is
Ma meg asszem véres volt a kakija
Igazából nem vagyok benne biztos, de mintha csipkelekvár lett volna a kaksiban...de semmi ilyen színűt nem ettünk, meg újfajtát se...
És vettünk új babakocsit, mer a Bergon egyik kereke megadta magát
Égi jelnek vettem... PegPerego, kép még diccs róla
Egyelőre ennyi...