Sziasztok!
Na, végre elhoztuk a kiságyat, félig össze is raktuk, csak 10 csavarral kevesebbet adtak unokatesómék és venni kell még, hogy teljesen össze legyen rakva. Zoli vagy 3x futott neki, mivel ugye nem új és nincs leirás hozzá, hát ki kellett legozni, mit hova teszünk...
de sikerült... kell vennem majd matracot bele, meg a pelenkázószekrényére is, de az a legkevesebb. Volt ugyan hozzá, de azért két évet állt a pincében és inkább újat veszek, mert a szivacsból a port sem lehet eltüntetni... igy jobb az új, az nem olyan vészes ár azért...
Holnap fizetés, igy holnapután mehetek kicsit vásárolgatni, pl. a szivacsot
meg elhozom a babaturiból két félrerakatott ruhácskánkat is
meg benézek a DM-be is
najó, már a gondolatban elköltött pénz igy egy perc alatt is sok, úgyhogy a gondolkodást is abbahagyom
Van még két 4D-s képem, Zolinak sikerült kivágni a dvd-ből tegnap...
Fiúk elkezdtek köhögni, marha jó, mert a héten kéne mennem a terheléses cukorra, persze nem vagyok elkésve még, mert a 28.hétig kell levenni, de nem ártana a héten megejteni azt is... vagyis már túllenni rajta, úgy utálok laborba menni, várni, bleeee
Két napja én alig alszom, Zoli úgy köhög éjjelente mellettem, hogy csak könyökölök fél éjszaka az ágyon mert kint Attila köhög a gyerekszobában, bent meg Zoli mellettem....
én meg alvásmegvonásban vagyok..
persze, tudom én, hogy nem tehetnek róla és nekik is rossz, de én meg baromi rosszul viselem, ha nem tudok aludni... igyis egyre nehezebb az alvás, mert most már félig-hason sem megy, a kisasszony rögtön ébreszt, ha úgy fekszem, és rólam tudni kell, hogy mániás hasonalvó vagyok...
nagyon rosszul viseltem a fiúkkal is, hogy nem tudtam hasrafordulni pocakkal... igy az oldalamon meg félóránként ébredek...
Harivera! Remélem, péntekre látnak majd valami kis úszkálót a petezsákban...