Sziasztok!
A mostani helyzet az,hogy Gergő már alszik,megvacsizott rendesen végre.Délután 2-kor kelt fel,akkor alust utoljára,úgyhogy már nagyon fáradt volt.Kíváncsi leszek,meddig tart a nagy alvás!
Akíra:Gergő már hónapok óta nem iszik cumisüvegből,nem is tudjuk már,hogy néz ki.Most már szívószálas gyümölcsleveket iszik,rendesen a szívószállal,olyan édi.Viszont a kanállal evés nálunk sem megy.
Üresben nyomja a végét a szájába,egészen a torkáig,annyira,hogy bokákol tőle.Ha viszont van benne kaja,akkor tolja el a kezemet,nem akarja enni.Szerintem minden kajcsinál próbálkozni kell vele,egyszer úgyis menni fog.
Válogassatok csak nyugodtan a fogyireceptek küzött,tessék megpróbálni,persze csak akkor ha igazán szükséges.Persze,Nikol énsem látok rajtad felesleget.De most olvasom,téged zavar,akkor viszont 1 max 2 hetet ki lehet bírni.Ha megnézed azt,amit én csinálok most,abban is csak a hétfői napok a rázósak.Most néztem a holnapi menüt,hát a maihoz képest terülj-terülj asztalkám lesz!
Holnap zabálok!
Alig várom a vasárnapot,akkor bármit ehetek (pont ezért vannak a hétfői napok) már most tudom,hogy rántott csirkemellet akarok főtt,petrezselymes krumplival és savanyúsággal,persze csak mértékkel.
Most persze baromi éhes vagyok,de mint mondtam,muszály,azért rajtam nem 1-2 kiló van,hanem 20-25,ez nagyon sok.
Judit:Én pont azt a diétát nem értem,mert az elején azt írja,drasztikus cukorfogyasztás,de utána meg semmi cukrosat nem írt,na mindegy.
Holnap megyünk cipőt venni Gergőnek,mert eddig tartott,amit Mikire kapott,kinőtte.Kinéztem neki egy ilyen ,,gyógyszandált" a boltos nőci ajánlotta még a múltkor.Tartja a sarkát,pont az álló,járni készülő,járó babáknak van kifejlesztve.Azt hiszem 4.000 forint,az nem is sok,úgyhogy ha lesz a méretében,akkor megveszem neki.Abban nem is ba,ha egy ici-picit kinövi,mert ugye nem zárt cipő,hanem szandi.
Picit még visszaolvasok és jövök!