Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Encu, itt vagyok :D Sikerült rendet raknod, készen állsz a vendégségre, és kaja is lesz, vagy nem te főzöl?
A bögre tényleg jó ajándék, én első Szilárddal töltött karira kaptam páromtól egy Szilárdos bögrét, elsírtam magam :oops: És azóta is abból iszom a reggeli kávét :D

Szisz, kár hogy nem tudsz jönni, örülnék ha esetleg mégis jönnél a talira.

Igaz még nem is tudjuk mikor lesz :lol: Gabó, Zsuzsa, még nem nyilatkoztatok! Kedd vagy csütörtök, melyik lenne jobb?
Annak örülök, hogy Encu, Móni, Niki, ti már biztos jöttök :D Na meg persze a babák.
Lehet inkább csokis muffint csinálok, arra csak lesz időm :roll:

Móni, egyébként megkérdeztem anyumat, és persze, hogy megtisztítja az ezüstödet, vigyed bátran :wink: Ágyat holnap nézünk, de szerintem 2méter széleset fogunk venni, hogy maradjon kettőnknek 40 cm körül...

Képzeljétek tegnap belegyömöszöltem magam egy farmeromba, büszke voltam rá nagyon, de séta közben sz.rrá fagytam :lol:
Tényleg, hogy mikor fognak rámjönni a ruháim :roll: Mennyit lehet sportolni szoptatás alatt, mert nekünk is van elliptikus trénerünk, gondoltam már rá, hogy el kellene kezdenem futni rajta.

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Most csak gyors leszek, aztán ha engedi a Ricsi jövök még...

Timcike!

ejha mennyi kép :D Bizti jó lehetett a tali, nemsoká nekünk is lesz :D :D :D :D

Attyci még mindig nagyon édi és ügyes is :wink:

Azért gratulálok, ok?!! :wink: :D

Tesóka!

Tényleg, hogy álsz a rendrakással? Ma volt a takcsinéni is nem? Mehetünk piszkolni??? :wink:

Barbi!

Ha elég erőt érzel magadban szerintem nyugodtan kezdj el mozogni, bár nekem anno a dokim azt mondta hogy minnél későbbre toljam ki a testedzést mert apaszthat. Nem tudom mekkora az igazság tartalma :roll:

Még egy tesót nem akartok? Lehet akkor érdemes lenne egyből 250 es ágyat venni :wink: :D :D

Tegnap megjött nekem is :evil: :evil:

Na megyek, felfordította a Ricsi a szobát :lol: :lol: hogy tud pakolni :lol: :lol: katasztrófa :roll: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Sziasztok!

Egy csomót írtam, erre nem elszállt??? :evil: :evil:

Barbi, Tesóka, most ment el a takcsinő nemrég, szép rend van...már csak meg kellene őrizni holnap du. 4-ig ;) Remélem nem lesz nagy kihívás az uramnak sem ;)

Főzni nem én fogok, 20 emberre kicsit sok lenne...REndeltünk az Osváth-tól. Ők csinálták az esküvőre is és fini is volt, meg megbízhatónak is tűntek.

Barbi! Ugye, milyen jópofa dolog a bögre? :D:D:D A sportról azt olvastam, hogy ha nagyon intenzíven csinálod, akkor tejsav termelődik, ami befolyásolja a tejci ízét...én maradok a sétánál és az itthoni nyújtásnál ;) Ja, meg 3 napja nem zabálom ezerrel a csokit, hát le is ment a hasam :D

Tesóka! Akkor jöhet az újabb baba? :D
Vagy előbb rendet raksz? ;););) :D

Kép
Kép
encu

Hát csajok akkor még halogatom a sportot :D Lebeszéltetek róla könnyen :wink: Én nem szeretnék sokat fogyni, inkább formálni szeretném a kényes részeket...

Móni, tényleg hajrá kistesó!! Én most úgy gondolom, hogy elég kettő :roll:

Kép

Kép
sbarbi

encu-ne márrrrrrrrrr!Mondom nem volt semmi.Se lánykérés,se gyűrű vétel,se menyaszonyi csokor,semmi nah... :oops: Ez csak úgy jött,a papirok miadt,mert már tele a hócipőnk,h.semmit nem lehet nélkülük elintézni,és mindenhol csak a várakozás. :evil:

Hazajön anyós,akkor lesz,ha nem jön soha haza,akkor is lesz,de sajna hazajön.Nagyon nincs mit eről az "esküvöről" beszéljek.Mert,mint irtam számunkra ez nem volt az.

momi-azért köszönöm a gratulát. :oops: Hát,nagyon jol telt,az biztos,csak a baj ott van,h.nem mindenkire tudtam koncentrálni,meg fényképezni,beszélgetni,és nagyon hamar elrepült az idő.De legközelebb nálunk lesz a babatali,a jövő hónapban. :roll:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Barbi! Nem kellett sokat győzködni ;) :D Én is így vagyok vele, csak formásodni szertnék, meg visszanyerni a terhesség előtti súlyomat. (tehát még 6 kiló mínusz)

Timci!! Jóóóólvanna!! HA nem mesélsz semmit, nem tudhatok semmit, nem igaz? :D
Te tartod a babatalit? Húúúha :D Sikerült berendezkedni az új házban? Minden szép takaros? :D

Kép
Kép
encu

encu-legkozelebb nallunk lesz megrendezve,igen. :wink: Mar a tavaj sikerult szepen berendezkedni.Gyertek le es nezzetek meg! :wink: Meg egy par dolo hianyzik,de nem lehet mindent egyszerre.Idovel. :lol: 8)

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

nem vesztem el csak anyuéknál vagyunk!
Neknk jövőhéten a szerda jó, mert kedden jövünk vissza, csütörtökön meg babáspartink van minden héten!
Még jövök!

Kép
gabriel79

Nem kéne akkor még egy hetet tolni a talin, hogy mindenkinek jó legyen? Vagy az meg már végkép nem jó? :roll: nekem mindegy :wink:

Tesóka!

Balázs :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, lemaradtam róla... Itt volt anyósom... :D

Jó lenne kitalálni akkor véglegesre ezt a tali-dolgot, nem? És tényleg úgy, hogy mindenkinek jó legyen...lehetőleg.. :roll: 8)

Kép
Kép
encu

Csajok! Tolhatunk egy hetet tőlem is, csak hogy mindenkinek jó legyen :D És akkor a keddi nap tűnik jónak.

Kép

Kép
sbarbi

Ohhhh, pedig jó volt, naaaagyon :lol:

Karcsinak amúgy már volt a szülinapja, hogy megkapta a bögrét? :roll:

Jaj és elfelejtettem megköszönni, hogy megkérdezted a campiban a tisztítást, köszi! :wink: :D édííííííííííí vagy :wink:

Barbi! Neked is nagyon szépen köszönöm, most akkor már tuti, valamelyik nap beadom apa láncát :D

Niki!

Nem stagnált nekünk, és rosszul is írtam a multkor mert nem 10 dekát hanem 50 dekát hízott most a Ricsi :oops: elővettem a kiskönyvet mert már nagyon keverem a kilókat :oops:

Nem sok egy kicsit a 3szoros születési súly :roll: bár ugye ki mennyivel született :D , mi akkor most léptük túl a 3szorost :D De eddig akárkinek mondtam a Ricsi súlyát, elképedt, hogy még nincs egy éves, mert ennyivel egy másfél éves rendelkezik :oops: Viszont ha egy átlag 3 kilós gyereket nézünk akkor tényleg nem sok a 3szoros, azaz egy évesen a 9 kiló. Na ezt jól megbeszéltem magammal :oops: :lol: Az átlag centit nem tudod, hogy mekkorának kell lennie? kiváncsi vagyok :oops:

Szuper hogy újra megy a szopi, bizti nem ízlett Nonónak amíg megvolt :wink:

Szisz!

Ne aggódj a pocifájás miatt, lehet te ettél valamit ami miatt fájt Marci pocija. Figyelgesd melyik kajád hogy hat rá :wink:
Vagy már el is múlt???? :D :wink:

Visszahíztam a 2 kilót :cry: :cry: mondjuk nem csodálom, nemrég vertem be egy rakat kakaós palacsintát :oops: :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Akkor két hét múlva kedd? :D :D
hű de soká lesz :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, majd legközelebb rihegek én is a Balázson ;)
Ma van a szülinapja, csak nem bírtuk ki ;) Még lehet csalni...majd a gyerek mellett nem, amikor már tudja, hogy mi az a szülinap :D De volt ám öröm ;)
Kakaós palacsina???? NNNNNNnnnnnnyammmiiiiiii!!!! :roll: :roll: :roll:

Igen, olyan messze van!!!!! Bűűűűűűű!!!!!

Kép
Kép
encu

Tesóka!

Akkor nagyon boldog szülinapot Karcsinak :wink: :D
Kép

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Karcsi köszöni szépen! :D

Kép
Kép
encu

Timcike!
Nagyon helyes kis pasi Atticy!!! :D
Olyan jó, hogy csak egy nap van köztük Nonóval, így látom, hogy már Atticy miket tud. :lol:
Tök jó, hogy már magától ül! Nálunk még nem ül magától csak, ha felültetem, akkor már sokáig megtartja magát egyedül. Nonó most inkább a kúszás és mászás között van. Hihetetlen, hogy mennyit "mászik" már. :D
És van egy nagyon jó bevált praktikám, hogyha mégjobban ösztönözni akarom, hogy másszon. :wink:

Jajj lányok látom mindenkinek jó a szerda. Miattam nem kell átteni, de én sajna nem tudok lemenni, mert azt mondta apa, hogy nem hiszi, hogy korán érne haza szerdán. :( Tehát nálam kétesélyes, vagy tudok menni, vagy nem. :?
Viszont, ha nagyon szeretnétek már a talit, akkor ne várjatok, majd legközelebb ott leszek. :wink: :D
Bár az tény, hogy már nagyon szeretném látni a babókat!!! :D

Barbi!
Én is gondoltam muffinra, mert én pl. imádom!!!!! :D

Gabó!
Milyen babáspartira jártok minden héten??? :roll:

Móni!
Olvastam, hogy az első három hónapba hetente kell mérni a babák súlygyarapodását, utána pedig fél éves korig a jól fejlődő csecsemő megkétszerezi, 1 éves korára pedig megháromszorozza a születési súlyát. Ja és azt is olvastam, hogy fogzási időben megállhat a súlya, csak akkor lenne gond, ha fogyott volna, de szerencsére nem volt ilyen nálunk.
Ma mértem Nonót, és most hízott a drága!!!! :D :D
A babaszoba.hu-n van hosszúsági görbe, ott meg tudod nézni. :wink:

Kép
niki+baba

Niki! NEm tudtok lesétálni? Nincs olyan messze....komolyan!!!De ha esetleg kocsival megyek, akkor fel is mehetek értete, ha úgy jó...
Vagy elétek megyek sétálva. Tetszik valamelyik megoldás?

Kép
Kép
encu

Nagyon drága vagy! :D
De nem tudok Nonóval lesétálni, mert sütit is szeretnék vinni és nem szeretném ha összetörne, meg üccsiket is. :) Meg ugye Nonónak is a cuccai, pelus stb.
Tudom, hogy nincs messze, de nekem körülményes így, vagy én vagyok körülményes. :?
Azt meg nem kérhetem, hogy furikázd le a popómat. :roll:

Kép
niki+baba

Hogyne kérhetnéd! Ennyi a minimum, hogy összejöjjön a csapat ;)
Szóóóóóval?? :D

Kép
Kép
encu

Nekem nyolc hogy jövő hét vagy utána! Várom már nagyon, de nem az a lényeg hogy minnél előbb, hanem hogy a lehető legtöbben ott legyünk. Úgyhogy részemről ok a kéthét ha az mindenkinek megfelel :wink:

jó éjt :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jó reggelt!

Lányok! Csak közös nevezőre kellene jutni... Már csak a sütikészítés miatt is ;);):D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Merre vagytok?

Kép
Kép
encu

:shock: :? :roll:

Kép
Kép
encu

:cry:

Kép
Kép
encu

Hát ez botrány... :D

Kép
Kép
encu

Az Tesóka :wink: botrány :lol: :lol:

Hááát nem tudom érdekel e valakit, de a budaörsi auchanban babaruha kiárusítás van. Pl. 799-ért tök jó vastag rugik vannak :D

Holnap buli Tesóka? :D Vagy csak kanparti lesz :roll:

Niki!

Köszi, meg is néztem a kalkulátorokat :wink:

Merre vagytok ???? :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vagy ma volt a parti? :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok lányok!

Először is: Boldog Új Évet mindenkinek!

Sikeresen megérkeztünk Dáviddal Debrecenből. Jelenleg mind a két fiú a Pétreffyben van súlygyarapítás céljából. Dávid 1680g, Bálint 1210 g. Sajnos a Bálint pocakja püffed még mindíg, de Dáviddal már a szopizást próbálgatjuk, ma elöször sikerült neki szopizni, kemény 10 g-ot evett ciciből, utána pedig 15-öt cumiból. Minden nap megyek hozzájuk reggel és csak este jövök haza. Kezdek eléggé fáradni, de a régi szlogen még mindíg él: "A fiúkért mindent!" :)

Nem tudom, hogy mikor jelentkezek ismét, mer elég zűrösek a napjaim, de megpróbálok minnél hamarabb visszaolvasni és gyakrabban jönni ismét! :oops: :oops: :oops:
rnecsi

Sziasztok!

Toljuk el inkább egy héttel!
Niki!
Szívesen fölmegyek ám érted, talán én még Flórával mobilisabb is vagyok, mint a többiek a kicsikkel!

Tényleg én mit vigyek? Mit csináljak?
Legyen megint tiramisu?

Csilla!
Gratulálok a fiúk súlygyarapodásához és a kitartásotokhoz!
Örülök, hogy jelentkeztél!!!

Még anyuéknál vagyunk, de este már otthon leszünk!
Pusza nektek

Kép
gabriel79

Sziasztok Lányok!!!

Szóval nekem tényleg mindegy mikor jöttök, akkor legyen 22-e kedd, ha ez mindenkinek jó. Jó lesz így???? Igaz, hogy Vince névnap, de nem ekkor tartjuk :wink:

Csilla, gratula a fiúkhoz, és neked is a kitartásodhoz! :D Mikor jöhetnek haza? 1 hónap múlva már lehet itthon lesznek?

Encu, tegnap volt a buli, nem??? Hogy sikerült? És nem volt nálatok tüzijáték? Valahol arra, olyan szépeket lőttek fel :)

Gabó, a tiramisud isteni :wink:

Niki, te is csinálhatsz muffint, én is imádom egyébként :D

Kép

Kép
sbarbi

Halihó! :D

Háát, tegnap lett volna a buli, de szegény Karcsi belázasodott és így lemondtuk... Nem akartuk, hogy kisgyerekek elkapják, ha fertőző...
Meg voltunk este az ügyeleten..kapott Algopyrint és attól lement a láza. De éjjel megint felugrott 39,3-ra... most szerencsére megint nem lázas. És még azt is remélem, hogy a kicsi nem kapja el... :evil: Hűűű, nagyon kiakadnék..
Szóval ennyit a buliról ;) Viszont a kedélye jó, úghogy jól elvoltunk itthon, tv-ztünk meg ilyenek.
Ma meg tervezek egy sétát, hogy szellőzzünk egyet.

Nekem mindegy a nap, csak fixáljuk már le...!!! :D:D:D:D

Csilla!!! Ez fantasztikus!!! Jó nagyot nőttek!!! :D De jó!!! :D Gyere még ilyen jó hírekkel és ha tudsz, szerezz képet is ;) Pusza a fiúknak-is- !!! :D

Barbi, nem nálunk volt tüzijáték, de legközelebbi ötletnek jó! :D

Tesóka! Szülinapra nem kanparti dukál(t volna...) :D

Kép
Kép
encu

Hihetetlen ez a pangás... :S

Kép
Kép
encu

Botrááány!! :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Feladom... :? :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Gabó, Encu!
Tényleg nagyon rendesek vagytok, de ha nem most szerdán lesz a tali, hanem jövőhét kedden, akkor apa le tud vinni minket.

Gabó!
Igen tiramisut csinálj!!!!!!! :D :D :D

Encu!
Jobban van már Karcsi???
Nálunk is apa kapta el először, és mikor már gyógyulófélben volt, akkor kaptam el tőle. :?

Csilla!
Nagyon szépen gyarapodnak a fiúk!!!! :D
Kérünk szépen képeket!!! :wink:

Lányok mindenki édes sütit készít? :roll:

Barbi!
A muffint akkor rád bízom, én majd mást viszek! :wink:

Kép
niki+baba

Sziasztok!!!

Éjszakánk jó volt nagyon, Vince este 8tól reggel 5ig aludt, ez már majdnem hasonlóan megy 1 hete :D

Niki akkor most már jobb Nonó étvágya, és hogy állnak a fogak? Éjszakátok?

Encu, hogy van Karcsi? Jobbulást neki! Vigyázz, nehogy elkapjátok!

Mindenki írja meg, hogy jó e a tali időpont! Már nagyon kiváncsi vagyok minden babára :D

Kép

Kép
sbarbi

Niki! Szívsen, ha kellek, leszek! :D

Barbi! De most akkor mikor lesz???? :D:D:D

Kép
Kép
encu

JA, KArcsi kicsivel jobban van, folyamatosan megfigyelem, kell-e neki gyogyi vagy valami...csúnyán köhög meg fáj a tüdeje... :( De remélem hamar rendbejön!!! Én még nem érzem, hogy elkaptam volna, ls Karcsika is jól van...
Még jövök..csak fáj a fejem...

Kép
Kép
encu

Encu, Csajok akkor én a jövő hét keddet javaslom :D

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok

nálam minden oké

Zoé holnap már megy bölcsib

nekem mindegy a tali idöpont ja és akkor oszatok rám is valamit mit vigyek :D
anha

Sziasztok!

Csilla!

Mekkorát nőttek a fiúk :shock: :D :D :D Szuper :D :D :D

Kitartás++++++++, lassan de biztosan haladtok a hazajövetel felé :wink:

Tesóka!

Jobbulást Karcsinak!

Barbi!

Nagyon szuperül aludtok :D irigykedem is :oops:

Ok a jövőhét kedd :wink: :D

Niki!

:lol: :lol: Hasmenésünk tuti nem lesz ennyi édestől :D

Rendeződtek már az éjszakáitok? Fogacskák?

Zsuzsa!

Nő a pocid????

Örülök hogy minden ok, csak így tovább :wink: :D

Szerintem hozz amit akarsz vagy tudsz, egy kis édeset :wink: :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Honnan tudod, hogy felnőttél?

A növényeid egészségesek, de nem tudod elszívni őket.

Több kaja van a hűtőben mint sör.

Reggel nem lefekszel, hanem felkelsz.

Meghallod a kedvenc zenédet a Sláger Rádióban. A hírcsatornát nézed.

A barátaid megházasodnak és elválnak, nem pedig összeállnak és szakítanak.

A nyári vakáció három hónapról három napra zsugorodik.

A farmer és póló már nem számít rendes öltözéknek.

Te dörömbölsz a falon, mert a szomszédban bömböltetik a gyerekek a zenét.

Idősebb rokonaid a füled hallatára disznó vicceket mesélnek.

Nem tudod, mikor zár a Mc'Donalds.

A kocsid biztosítása csökken, de a havi részletek nagyobbak .

A kutyádat kutyakonzervvel eteted, nem hamburger maradékkal.

Megfájdul a hátad, ha a fotelben alszol.

Nem szunyókálsz délutánonként.

A vacsora és a mozi maga a randi, nem pedig a bevezetése.

Nem gumiért, hanem aszpirinért mész a patikába.

A reggelit reggel eszed.

Továbbra is a számítógép előtt ülsz egész nap, de nem játszol.

Ha egy ismerősödnek gyereke lesz, nem szörnyülködsz, hanem gratulálsz.

Kétségbeesve keresel ezen a listán legalább egy jelet, ami nem igaz rád.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Gabó!

Jó lesz a tiramisu. :wink: Bár a multkoriból nem ettem, de elképzeltem és nagyon bejött :D :D

Amúgy merre tekeregtek? :roll:

Én is lépek, felkelt a Ricsi... :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ok, jövőhét kedd.
Elkaptam Apától...jó szarul vagyok. Ezerrel fáj a fejem és az izületeim és kezd felmeni a lázam. Gorsan elmegyek patikába, míg még nem vagyok nagyon lázas.

Még gyüvök.

Tesóka, jót kuncogtam a válogatásodon ;)

Kép
Kép
encu

Encu!
Jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vegyél calcium pezsgőtablettát, az nagyon jó!!!! :wink:
És csak akkor vegyél be lázcsillapítót, ha 38 fölé megy, és akkor 2 algopyrint.

Nonónak a fogai még mindig nem bújtak ki. :?
Az éjszakáink ugyanolyanok, vagy óránként kel, vagy kétóránként.
És igazából az is baj, hogy sokszor átfordul éjszaka hasra, és nem fordul vissza, hanem inkább elkezd nyöszörögni.
Viszont már mászik össze-vissza, olyan édes. :D És olyat is szokott, hogy odamászik hozzám és odabújik , meg a hasamra teszik a fejét stb. Ja és képzeljétek, próbál felállni! Ha odajön hozzám úgy erőlködik, hogy felakar rám mászni, hogy megpróbál felállni. :shock:

Kép
niki+baba

Niki!

Vettem be Panadolt, segített és most iszok Calcium D-Sandozt. Kicsit jobban vagyok.
De Algopyrint azt mondta a gyógyszerész, hogy nem lehet....Ezért PAnadolt vettem.

Nonó nagyon édi lehet ;)

Jaj, KArcsika prünnyög, remélem nem kapta el!!!!!!!!!!! :evil:

Kép
Kép
encu

Halihóóóó!!! :shock: :? 8)

Kép
Kép
encu

Na, megint mi történt? :D

Kép
Kép
encu

Niki-Atticy meg nem ul fel egyedul,csak ha en felultetem,meg meg piciket instabil,d belejon.Mar negykezlab ringatja magat,ugyhogy szerintem,hamarosan maszas lesz belole.

Es Nonoka hol tart mar?Miket csinal?Hany kg es hany cm? :roll:

Mi ma voltunk tanacsadason.Fix 8 kg es 67,5 cm. 8) :wink:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Vissza: Lakóhely szerint