Jamina!
Bár én későn kelek, de későn is fekszem, úgyhogy éreztem a hajnali friss levegőt...Lefagyott a lábam
Járólap--az itthon is van bőven...Hogyan lehet azt felrögzíteni?
Phaedra!
A decoupage papír ki volt vágva, vagy Te vágtad ki?
Egyébként megdöbbentő, hogy volt türelmed a citrom-alma-szőlő motívumot kivágni
Anyapoc!
Ez az a papírtörlő, amit egy hete nyúltam le anyósomtól. Képnek nem elég szép, viszont poháralátétnek, reggelizéshez tányéralátétre tökéletes. Nyolc motívum van rajta, a fentivel megegyező színben, és az oldalán fut az a border, ami itt keretezi az alátétet.
Kedves!
Köszönöm (nem tudtam kiírni a címét
).
Gigóca
!
Most, hogy mondod...Azt én is csináltam! Jééé!
Bár nem vittem fel ragasztót rá, hanem csak a festéket. A Kreatív Hobby festéke nem fedett, de a Nerchau, meg a DEKA az igen...Akkor lehet, hogy a K.H. alá is ragasztó kéne...jó tudni
Egyébként küldd el nekem nyugodtan Anyapoc szalvétáit, neki nem kell, csak naprapörgős...
Köszi, hogy felraktad a képeket!
Ez ugye mind gyurmás, igaz?
Vettél valamit a Liánban?
Csempematrinca: Nagyon örülök neki
Végre nem látszik az a rettenet virág a csempén.
Ami nem jön le (már megint) a képről, az az, hogy a keretére a festéket higítás nélkül vittem fel, így jól kiemelkedik a síkból. Mivel a fólia átlátszó, így mindenhol előbukkan a szalvétán kívül a csempe gyári mintája, csak a virág helyét maszkoltam ki fehér akrillal. A fóliát pont akkorára vágtam, mint a csempe, így egyáltalán nem látszik
Véletlenül van itthon egy olyan festékem, ami tökéletesen megegyezik a WC és kád színével, ez a kép kerete. Olyan, mintha oda lenne festve a kép
. És persze eltávolítható.
Itt összemosódik, és nem látszik az sem, hogy a keret sem összefüggő...
Csat--hegymászó-boltokban néztétek már? Ott biztos van (babakocsi áráért
)
Én is megyek mosni...brrrr.
Csi
ui.: Mediterrán mániások: DEKA festékből a 12-81 es Siena nevű az a terrakotta.