Új privát üzeneted érkezett!

Andy!

Szerintem ne legyen lelkiismeretfurdalásod, mert (bár én nagyon bölcsiellenes vagyok),ha csak annyi időt tölt bent a kisfiad, amennyit feltétlenül muszáj, biztos nem lesz semmi gond! Nehéz lesz most, az influenzajárvány kezdetén beszoktatni! Nem próbálsz neki C-vitamint vagy Béres cseppet adni? ( bár úgy tudom ez utóbbit csak 10kg felett lehet) Nehéz ügy, de ha Te bizonytalan vagy, azt Dani is megérzi, átveszi és akkor nem lesz egyszerű, úgyhogy csak pozitívan! :lol:
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Márti
borossné becz márta

Jucmuc!

Az volt az. :-)

tjuca

Kacsa!

Hát, igen a tanfolyam este lesz, vagyis a délutáni óráknam (még pontosan nem tudom mikor), de nekem ugye innen Sárvárról át kell járnom Szombathelyre vonattal, és ha az előadás mondjuk 4kor kezdődik, nekem el kellene vinnem Danit a magánbölcsibe és aztán irány a vonat. Az meg ki tudja hogy megy. Lehet, hogy napi 3 órát is ott kellene lennie a mag. böliben, és ez heti 2-3 alkalom x 4 héttel = 25000 Ft egy hónapban. Akkor így meg nem éri meg az ingyen tanfolyam. És nemhogy nem éri meg, de nem is tudnánk ezt kifizetni.
Először úgy szeretném megcsinálni, hogy amikor nincs sulim, akkor ebéd után megyek is érte, ha meg megyek suliba, akkor apa megy érte 5-re. Aztán ha ez nagyon megkeveri, akkor minden nap megvárom az alvást és csak utána megyek érte. Ez a megoldás annyiból lesz jobb, hogy így lesz időm délelöttönként tanulni is. Legalábbis most ezzel nyugtatom magam.

Na most megyek, mert az Úrfi legózni kíván és nem ám egyedül: ANYÁVAL!!
Kihasználom ezt a kis időt, amíg még együtt legózhatnk.... :( :(

Andy

Kép
oriandy

Márti!

Kb. 1-másfél hónapja kapja Dani a Cebion cseppeket. Azért azzal kezdtem, mert ugye akkor még nem volt 10 kg. Viszont tegnap voltunk tanácsadáson, és..... Átléptük a bűvös 10 kg-t!!! Ehhez van 84 cm magasság. Azt hiszem Dani nem izomra, hanem tudásra gyúr! :D

Kép
oriandy

Juca!

Koszonom szepen! :D

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Syry!
Kacsa fog híradozni. :)

Jucmuc!
Nem csodálom, hogy kifárasztott a tegnapi nap. Pihenj, amennyit csak tudsz. A lényeg, hogy nem találtak semmi kórosat.

Jó éjszakát!

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Tina! :D :wink:

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc!
Izgalmas napotok volt, a lényeg hogy minden rendben van!!!Pihenj soakt, amig megteheted! :wink:

Andy!
Nektem lesz egyszerű az élet, kitartást a bölcsihez!Remélem nem lett Dani náthás!

Jucmuc!
Nálad ki fog hírazni?Angie, ha jól emléxem?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Jucmuc!
Sokat gondolok rátok és izgalommal várom a kisbabád megszületését. :)

Mindenkit puszilok.
Vendég

Junko!

Köszönöm szepen, nagyon jol esik! :D

Panka!

Igen, pihenek is amennyit csak tudok. :D Masra nem is lennek kepes sajnos. Annyira meg vannak dagadva a labaim kezeim, hogy menni is alig birok. Azt hittem ez velem nem fordulhat elö... :lol: Aztan kb. 4-5 napja kezdett olyan lenni a labfejem mintha egy plussz kisparna lenne rajta... :lol: 8) De tenyleg nem izgat ez sem csak Davide jol legyen!

Igen, Angie fog hiradozni majd! :wink:

Szep napot mindenkinek! :D

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc!

Hát igen ezt mindenki hiszi, hogy vele nem. :wink:
A lényeg, hogy nézzenek Titeket. Egyél természetes vízhajtót, és rengeteg fehérjét erővel is. A paszta pedig felejtős erre a pár hétre. Hátha lejjebb megy a víz kicsit. Ja és ne ijedj meg, ha a dagadás egyre feljebb kúszik, a lényeg, hogy nézzenek. Az biztos, hogy a fiad nem lesz 4 kiló, de nem baj, majd idekinn megnől. Kinga sem gyarapodott nagyon az utolsó szakaszban, de sokat jelentett, hogy a 40. hétig benn volt. Nálam is ment a flowmetria, pisi, vérnyomás, és az amnio. Nekem ilyen stressz tesztet nem csináltak, de gyanítom beindult volna a szülés, így is elég volt egy burokrepesztés, és onnan 4 perces fájásaim lettek. :-) Ja és fontos, hogy igyál eleget! Tévhit, hogy nem szabad inni, és az is, hogy nem szabad fehérjét enni, pont az ellenkezője az igaz.

Nem tudom mennyire term. szülés pártiak az olaszok, de tudd, hogy az EDA lenyomja a vérnyomást, tehát ha az orvos is egyetért, akkor a császár előtt ez még lehet megoldás, csak sajnos Magyarországon ezt gyakran nem ajánlják fel (tény macerásabb).

És sajnos most már minden vizsgálat egyre kellemetlenebb lesz, ahogy nyílik a méhszáj, ezért nem mindegy, a szülésznő/orvos keze. Persze nyilván ügyeletben nem lehet kérni, és azt sem tudom, hogy ott van-e szülésznő választás. Talán még most sem lenne késő. :-P

Én is izgulok értetek!

Pusza:

j.

tjuca

Juca!

Draga vagy, köszike! :D Szerencsere sokat iszom, egyfolytaban pisilek is.
Hat igen, negy kilos tutira nem lesz, :lol: de nem banom lattam kedden egy 2620 gr-os kislanyt gyönyörü volt, es nem is volt olyan picike. :wink: Nagyon varom mar, hogy hetfön ujra menjünk, reggel kell majd hivni az orvost, hogy mikor mehetünk.
Igazabol nem tudom, hogy itt van-e szülesznö valasztas de szerintem nincs. Az az igazsag, hogy az orvos ismerösünk azert is jarunk ebbe a korhazba O ott a föorvos.

Mar talalkoztam egy-ket szülesznövel mindegyik szimpi volt, remelem majd a szülesnel is jot fogok ki. :D

A vernyomasom is rendben van, csak ellenöriznem kell minden nap.
Az EDA-rol annyit mondott csak az orvos, hogy egy bizonyos intervallumban lehet adni ha szükseg van ra.
Attol függ, hogy halad a tagulas stb... en abban bizom, ha mar pici a baba legalabb meg tudjam szülni termeszetesen es ne kelljen csaszar.

Kép
Kép
jucmuc

Andy
Bölcsi :( de nyugi minden rendben lesz

Jucmuc
Jajj..minden rendben lesz picúrkával
A kék piros :) az volt.

Kacsa
Hát most nézem Timcsa 9 hónapos :) hogy röpül az idő, mindjárt az 1 éves szülinapi tortát nézegetjük :)

Tina
Már te is finishben :) izgi

Mindjárt mindenki megszül aztán kihal a topik...ne máá csajok gyertek gyakrabban egy kicsit

Tegnap oltás horror. Lilla estére belázasodott és úgy üvöltött és sikított mintha nyúznák. Szerencsére anyum itt volt így a kúp témában segített. Első alkalom volt.
Majd megszakadt a szívem értem. Mikor felemeltem is még annyira hüppögött, hogy az egész mellkasa mozgott, tudjátok milyen az :(
szerencsére ma már jól van, ma alvós nap van.
Amúgy tök rossz volt, mert én totálisan nyugodt voltam, h nem lesz semmi az oltástól, mert nem szokott lenni és anyu vette észre, h melegebb és nem én. Pedig én is nézegettem.
Olyan lelkismeret furdalásom volt :(

Anyuék tegnap megint jöttek, ma beszéltek az altatós dokival, vérvétel és egyéb dolgok. A szívhangban találtak egy enyhe eltérést így most mehet kardiológushoz is. Még ez is,
Az ember csak dokival ne kezdjen, akkor mindent megtalálnak.
Valószínű jövő hét utáni héten műtik.
Szval ma megint két gyerekes anyu voltam. De hát Bálinttal nem olyan könnyű, mert eléggé akaratos, de büszke vagyok magamra, h tudtam olyan határozott lenni,
h szót fogadott. Azt hiszem érzi, h vannak dolgok, amiből nem engedek.

Pusszantás nektek.

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

Jaj, szegény kicsi Lilla! A kúpot hogy viselte? Emlékszem, Csabi eső alkalommal vagy 3x kikakilta, mire 1 kúp végre bent maradt!
Lényeg, hogy már jól van a kis tündér! És drukk-drukk anyukádnak, bár már túl lenne a műtéten!
Végre nálunk senki sem köhög, nem lázas, nem rohangál zsebkendőért! Bár Csabi az oviból bármikor hazarepíthet nekünk megint valamit, de azért bízom benne, hogy nem így lesz! Tombol a bárányhimlő, úgy örülök, hogy beoltattam a fiúkat ellene, a barátnőm kisfia az oviból vitte haza, szenteste jöttek az első pöttyök, a két kicsi (a legkissebb 1 éves) pedig már csupa pötty, még a szájukban, szemükben is van kiütés!
Én a skerláttól félek nagyon, durva betegség és nincs ellene oltás! Egyébként azért nem vagyok híve annak, hogy minden ellen oltassuk be a gyerkőcöket!

Márti
borossné becz márta

Márti
örülök, hogy mindenki egészséges! bár most tényleg nagy a veszély, állandóan az influenzia járvánnyal riogatnak (ami valószínűleg nem alaptalan). mi nem járunk közösségbe, ill. zenebölcsi, torna van, de még idén nem volt, bár Apa is hazahozhatja a vírusokat:evil: . jó hogy említetted az oltásokat. febr. elején megyünk Mátéval az 1 éves kontrollra/méreckedésre (már van időpontunk. most megyünk először az új dokihoz, a régi nyugdíjba ment. :( ) szóval én is az oltásokon morfondírozok, mit kapjon, mit ne. bárányhimlőn én is erősen gondolkodom. (én már voltam 7 évesen, tesómmal szinte minden gyerekbetegséget egyszerre megkaptunk. ami nem csoda. de kérdeztem a páromat, ő még nem volt. úgyhogy Mátétól akár ő is megkaphatja. és felnőttként nem egyszerű ez a betegség. tudom, mert egy ismerős felnőtt megkapta és jobban szenvedett vele, mint a gyerekei. :evil: ) eddig Máté még csak a kötelező oltásokat kapta. kullancs ellenin is gondolkodom, de azt később is be lehet adatni. meglátjuk. (skarlátos a tesóm volt, kb. 5 évesen, szegény 1 hétig kórházban is volt. annyira csalódott voltam, hogy nem mehettem látogatni. én bent maradtam a kocsiban, szüleim is csak üvegajtón keresztül nézhették meg.)

Fleur
sajnálom a lázat. ugye ma már elmúlt????? ne bánkódj a miatt hogy nem vetted észre. ezért vannak a nagymamák. :D kívánom, hogy Anyukád mihamarabb és problémamentesen túl legyen a műtéten. Bálint mekkora is? Már iskolás, vagy még ovis? Ügyes vagy vele kapcsolatban. Nem könnyű határozottnak lenni. (nekem az oviban nem sikerült, volt is belőle gond. persze akkor 21 éves voltam, most meg 36.)

Jucmuc
őszintén sajnálom a vizesedést és hogy megijesztettek. biztos nem lesz gond. a vizsgálat valóban nem kellemes a végén. (szülés előtti nap 5 doki vizsgált meg, a 6. volt a sajátom. de volt különbség, ő volt a legkíméletesebb, és szavakban is kedvesebb volt. ami szintén számít szerintem.) Én úgy tudom, ilyenkor kerülni kell a sós kajákat. egy ismerős már a 6. hónaptól vizesedett, neki is diétázni kellett.tudom hogy nem könnyű, de már nem sok van hátra. :D

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Jucmuc!
Sajnálom, h vizesedsz! :( Vigyázz Magatokra, és ne aggódj, a kis Davide biztosan jól van odabenn.

Fleur!
Gyógypuszi megy Lilla bébinek!!!

Syry!
Mingyááááááááááá tesóprojekt... ;)

Andy!
Nem irigyellek, h bölcsibe kell adnod Danit, Neked is nagyon rossz lehet... :( De fel a fejjel, menni fog!

Most megyek is, bocs, h csak ennyi, de már hamar fáradok...

Tényleg, kinek küldhetek sms-t, ha esemény van? ;)

Kép
Kép
norwell

Norwell, ha gondolod nekem. :oops: (átküldöm priviben a számom.)

Kép

Kép
syrynx

Norwell
közvetlenül az e-mail címedre írtam. nst-n voltál már?

Andy
sikerült a beiratás? Itt pesten sok helyen váró lista van, olyat is hallottam, hogy 1 évvel kezdés előtt be kell jelentkezni. :shock:

Kép

Kép
syrynx

Syry!

Amit még érdemes beadatni, az az agyhártyagyulladás elleni oltás! Nálunk már volt az óvodában, a fertőzés elkerülése miatt a megbetegedett gyerkőc környezetét telenyomták antibiotikummal! Súlyos a betegség és eléggé fertőz, csúnya szövődményei lehetnek! 1 éves kor után 1 oltás az egész, ha lehet, még Máté 1 éves kora előtt írasd fel a dokival, és váltsd ki, a hűtőben eláll, és a szülinapja után kell beadni, így sokkal olcsóbb, mert, ha 1 éves kor után írják föl, már jóval kevesebb rajta a TB. támogatás! Az első esetben az agyhártyagyulladás elleni oltás 5000.- alatt van, a bárányhimlő elleni pedig talán 6-8.000.- között, ha jól emlékszem!

Jucmuc!

Sok-sok paradicsomot egyél és petrezselymet és igyál minden nap egy nagy bögre csalánteát, remek vízhajtó, nekem bevált, pedig rajtam több liter víz volt! A csalántea még vaspótlásra is jó, a dokim külön megdícsért érte! És tényleg szolidan kell bánni a sózással és az erős fűszerezéssel, mert megköti a vizet!

Márti
borossné becz márta

Syry!
Még nem, nálunk a betöltött 38. héttől csinálják (gondolom, ez is spórolás nekik, addig van esély, h egy kismama megszül :? ). Akkor Neked megy a híradó, oké? ;)

Tegnap felhívtam a szülésznőmet. Hát csajok, nekem nincs szerencsém ezekkel a kórházi dolgokkal... Egy csomó átszervezés volt most, és szegény csaj átkerült a szülészetről a nőgyógy-ra, így csak akkor tud velem lenni a szülésnél, ha épp szabadnapos... :( Mert ha nappalos, akkor sem igazán futkározhat két osztály között, éjjeles műszakban pedig EGY SZEM nővér van a nőgyógyon... :evil: Köszönjük, Feri bácsi (és mindenki másnak, akinek köze van hozzá)... :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Syry!
Igen, sikerült a beiratás. Igaz mondta a vezető nő, hogy nagyon sok a gyerek és kevés a hely, de még sikerült bearkni egy nem túl zsúfolt csoportba.
Biztosan nem lesz semmi gond, és szeretni fogja, főleg a játékokat és a gyerekeket, de ez akkor is nehéz. Lelkileg főleg nekem. Biztos őt is meg fogja viselni, de aztán ő ellessz a gyerekekkel én meg egyedül itthon. Remélem nem megy majd az aggódás a tanulás rovására!

Kép
oriandy

Sziasztok!

Először is NAGYON BODOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Sziszka!
Még nem is gratuláltam Nektek :D Sok boldogságot és egészséget kívánok Mindnyájatoknak!

Juca!
Gratulálok a Picúrkádhoz! :D Jó, hogy már itt tartotok!

Évi!
Úgy sajnálom, hogy nem sikerültek az inszemek :( Nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!

Átköltöztünk egy másik albérletbe így nem volt egy jó ideig netünk, pedig sok minden történt mostanában.
Csak röviden, hogy ne legyek hoszzú, elmesélem.
A 22. napon elkezdtem barnázni, de nem akart megjönni, így a 28. napon csináltam egy tesztet ami nagyon halványan de pozitív lett, rohantunk a dokihoz. Sajnos nem látott semmit, de adott utrogestant, és azt mondta, hogy 2 hét múlva újra megnézzük.
Viszont ma reggel elkezdtem rózsaszínezni. Gyorsan csináltam egy tesztet, de ez tuti pozitív már, viszont a rózsaszínezés még mindig tart. Most nagyon elkezdtem félni, az Uh pont egy hét múlva lenne esedékes. Olyan ideges vagyok, nem tudom, hogy mit csináljak, és talán az zavar a legjobban, hogy nem is igazán lehet mit tenni. Nem is tudom miért képzeltem, hogy minden rendben fog menni. :( Kép teszt

dido
dido

Jucmuc!
Már nagyon a finisben vagy :D !
Sajnálom a vízesedést.

Nem igazán vagyok képben, visszalapoztam táblát kerseve, hogy képbe kerüljek, de nem találtam, így csak nagyon véletlenszerűen trudok írni.

dido
dido

Dido!

Úgy örülök!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ha megnyugtat ugyanígy vérezgettem, utro stb. Nem lehet ma elmenni uh-ra? És légy pozitív minden rendben fog menni!
http://www.fertilityfriend.com/home/c13dc

Amúgy emlegetett szamár vagy tudod? Monyónak említettelek egy másik topikban. :wink:

Lányok!

Kinga kivételével családilag benyeltük a fosós-hányóst. Reméelm a babának nem lesz semmi baja. :cry:

tjuca

sziasztok.

didooooooooo ez szuper.nagyon nagyon+++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
egy kis rozsaszin szerintem nem art,erosodik a csikod es az jo.nekem nem erosodott szinte semmit,de a tied csucs:) :lol: :lol:

Kép
monyo83

a regiek kozul ketten maradtunk junko es en :cry: :lol:

Kép
monyo83

Juca, Monyóka!
Köszi, bár még várjunk ezzel, mert tudjuk, hogy ez még alakulhat máshogy is.

Juca!
Meddig vérezgettél?

dido
dido

2. progis napig, de annyira, hogy azt hittem megjött. Csak azért nincs H vagy M a fertyben, mert automata üzemmódban nyit egy új ciklust.

Dokit el tudod érni? Van dokid most?

Monyó!

Még ott van Seszi, kicsit fiatalabbak: Pupy, Eszter... :cry:

tjuca

H helyett L-t akartam írni bocs. Azért annyira nem volt erős, mint a cunami.

tjuca

juca seszinek nincs babaja?en ugy tudtam hogy van. :roll:

Kép
monyo83

Seszinek van babája??? Hűha erről miért nem tudok??? Na náluk kevés reménytelenebb eset volt, és mégis, jajj de jó!

tjuca

tjuca ez nem biztos csak en igy emlekszem,de lehet tevedek.
vedd ugy hogy nem is mondtam semmit.

Kép
monyo83

Juca!
Van, fel is hívtam az előbb, azt mondta, hogy ha csak kis rózsaszínezés van, az ilyenkor normális is lehet, mert most van a lepényképződés és ilyenkor lehetséges a "rózsaszín váladékozás".
Annyit mondott még, hogy feküdjek, és végül is már egy hete kiírt táppénzre, úgyhogy azt mondta, hogy továbbra se dolgozzak.
Egyébként én már pont 7 napja használom az utrót.
Az előbb nem is írtam, hogy jobbulást Nektek, és reméljük Kinga kimarad ebből a nem túl kellemes buliból!
Melyik topokban emlegettél?

Monyó!
Pedig nagyon drukkolok ám Nektek is! Nekem is sokszor eszembe jutott amit írtál, hogy a régiek közül kinek , hogy alakult baba téren az élete, de nem szabad ezen rágódni, mert teljesen elkeseríti az embert.
Egyébként Veletek mi újság? nagyon régen nem olvastam Rólad.

dido
dido

Sziasztok!

Dido!

Régóta vártam, hogy valami ilyesmivel fogsz jelentkezni. Drukkolok hogy minden rendben legyen...a többit majd később. :)

Monyó!
Hát utolsónak levésben nagyon jók vagyunk az tény. :) Legalább ebben... :roll:

Nekem is Seszi jutott eszembe, meg még Jófi vagy Zsófi...nem is tudom már. Őket már nem is ismertem annyira mégis mi lehet velük...
Vendég

Dido!!!
Hát most minden drukkom a Tiéd!!! Egyelőre csak halkan, aztán majd hangosan is... ;) Mindenesetre a csík az nagyon ott van! :)

Kép
Kép
norwell

Dido!!
Gartula és drukk, hogy minden rendben menjen! Márpedig miért ne menne!? :wink: :wink:

Kép
oriandy

Dido!
Haaaatalmas gratula!!!Már nagyon megérdemeltétek!!!!Minden rendben lesz, próbálj erre gondolni csak!!!Én is véreztem, és látod sokan mások is.Utrót szeded, pihensz, ennél többet nem tehetsz.
Egyébként hogy vagytok?Úgy emléxem lediplomáztál, és talán saját lakást is néztetetk?Látom most még albiban vagytok.Mit dolgozol?
Férjed mit szólt a teszthez?(azonkívül hogy nagyon happy :wink: )

Pupy, Eszter????????????????

Angie, Brill?????????????????

Képzeljétek úgy néz ki veszünk egy lakást :D Újat egy lakóparkban, 2 szintesbe a 2. emeleten.Jövő héten lesz szerződés.Most be vagyunk zsongva.

Emilinek pedig úgy néz ki jön a bal alsó egyes foga, felette piros az ínye, és kicsit lilásan bevérzett is.Pár nap alatt eldől tényleg fog-e?

Juca!
Húha, ez rosszul hangzik!Jobbulást Nektek, remélem Kinga nem kapja el!!!

Kép
pankaa

Csajok!
Csak elbúcsúzni jöttem!
Már megint elutazunk (de hát nekünk ebőll áll az életünk :wink: ), vasárnap viszont jövünk is haza!!!!

Mindenkinek szép hétvégét!

Pusszancs!
Andy

Kép
oriandy

Fleur!

Draga vagy, köszönöm! :D Remelem mara mar jobban van Lilla baba! Szegenykem...
Mennyi idös az öcsed?

Syry!

Igen, kerülni kell a sos kajakat, igyekszem is betartani. Egyre többet beszelek Davideval a talalkozasunkrol ami hamarosan be fog következni, es szerintem hallgat ram segitökesz lesz! :D Egyszoval ügyesek leszünk mi ketten! :lol: De a vizsgalat az tenyleg gazos... :shock:

Norwell!

Köszönöm! :D Nagyon izgi mar nalad is a szitu! De jo hamarosan ketgyermekes anyuka leszel! :D

Marta!

Köszönöm szepen a tanacsokat! :D A csalantearol meg nem hallottam. Megprobalok beszerezni belöle. :D

Dido!

Nagyon jo latni ezt a tesztet, nagyon drukkolok Nektek! :D

Juca!

Sajnalom a fosos-hanyos dolgot, :( igyal sokat a babanak semmi baja nem lesz csak lazad ne legyen!

Panka!

Uj lakas...de jo! :D :D Orülök Nektek! :D

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok Lányok!

Panka!
Köszi a hiányolást. Mi végre kikecmeregtün a férjemmel az influenzából, viszont tegnapra Szilárdka belázasodott. Nem úszta meg szegénykém. Nagyon ledönti őt a láz, egész nap sir, vagy ha épp nincs láza, pár pillanatig játszik, aztán eszébe jut, hogy rosszul érzi magát. Doki szerint piros a torka, mást nem hallott. Lázát csillapitjuk, talán még pár nap, és jobban lesz.

Dido!
Minden drukkom a tied. Sokat gondoltam rád, és szeretném látni a kezedben azt a kisbabát minél előbb, azaz 8 hónap múlva.

Syry!
Már nem sok van hátra a tesórojektig.

Jucmuc!
Nagyon kis ügyi vagy, hogy ilyen hősiesen birod még. Már várom az smst. Gondolom, te is szeretnél már túl lenni rajta.

Tina! Norwell!
Ti is nagyon finiseltek. Drukkolok!

Juca!
Jobbulást. Reméljük, a babának semmi baja nem lesz. Vigyázz nagyon magatokra.

Most rohanok, mert van dolog bőven. Sziszkó épp elaludt.

Puszó!
Vendég

Dido
ez egy gyönyörű teszt. :lol: rózsaszínke meg majd elmúlik, a gyógyszer segít majd (talán anélkül is elmúlik.) SZORÍTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juca
jobbulást a családnak!

Szilárdkának szintúgy!!!

Márta
köszi a leírást az oltásokról.

Panka
örülök, hogy lesz saját otthonotok. már aláírtátok a szerződést?
folytatom a kérdőjeleidet:

Maci, Annácska, Pupy... jelentkezzetek. :D

Kép

Kép
syrynx

Jajj most nem tudtam mindent visszaolvasni, na de Dido hát végre végre...:) jajj de örülök, nagyon szorítok, h minden rendben legyen. Spontán???:)

És Monyo és Junko is előkerült. Hát igazán nézhetnétek néha erre is :)

Na majd még jövök máskor és akkor válaszolgatok is.

Öcsi 4 éves-ovis

KépKép
KépKép
fleur

Angie!

Jobbulast Szilard babanak! :D Szegenykem, ugy sajnalom amikor a picik betegek...örülök, hogy Ti mar jobban vagytok!

Igen, nagyon-nagyon szeretnek mar tul lenni rajta! 8) :D

Fleur!

4 eves kisöcsed van! :D De jo neked!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

TINA HÍRADÓ!!!!!!!!
Tegnap 13.15kor megszületett Dávid!!!!2800g, 50 cm.Reggel 8kor folyt el a magzatvíz,utánna kezdődtek a fájások.Szopizást még gyakorolják.
Ennyi volt az sms.
GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!Jó egészséget, sok tejcsit kívánok!És sok boldogságot Dávidkához!!!

Kép
pankaa

Draga Tina!

Gratulalok! :D Isten hozta David babat idekint! :D Jo egeszseget kivanok Nektek!

Panka!

Köszi szepen, hogy megirtad! :D

Puszi,

Kép
Kép
jucmuc

Gratulálok!

Kívánom, hogy az elméleti rutint gyorsan a gyakorlatba is sikerüljön átültetni. Dezsavű, nálunk fél kilenckor volt burokrepesztés, és fél egyre lett meg Kinga. Ti is gyorsak és gyanítom ügyesek voltatok. :wink: :lol:

tjuca

Tina!
Sok bolodgságot és jo egészséget kivánok!
Isten hozta a kis Dávidot!

Szissz!
Neked is szivböl gratulálok a kis Marcikádhoz!!!

Dido!
A lehetö összes porcikám csuriban van és igy is marad még nyolc honapig érted! :wink: :D

Juca!
Örülök,hogy minden oké veled! :D

Csajok mindenkinek drukkolok innen a háttérböl!!!! :D :D
Még Norwell és Jucmuc miatt jönni fogok!!! :wink:

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Tina!
Gratulálok!!! Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok Mindőtöknek!

Junkó, Jucmuc, Syry, Anikó!
Köszönöm nagyon aranyosk vagytok!

Norwell!
Köszönöm!
Ti is már nagyon a vége felé jártok. Pedig olyan, mintha még csak most lett volna, hogy kétcsíkod lett Kende babával :D .

Panka!
Köszi Neked is!
A diploma már tavaly nyáron meglett, a lakásunk még mindig tatarozás alatt van, sokkal lassabban haladunk vele, mint ahogy elterveztük :?
Jól hangzik a saját lakás gondolat, sok-sok kitartást és örömet kívánok hozzá!

Andy!
Köszönöm, és jó utat Nektek!

Angie!
Köszi szépen!
És még meg sem köszöntem az sms-t sem, úgyhogy nagyon köszönöm azt is, Szilárdka nagyon édes a képe, most pedig jobbulást Neki!

Virág!
Köszönöm!
A karácsonyi üdvözlős Lilla baba nagyon édes, már tegnap is akartam írni.
Igen teljesen spontán, ha beköltöztünk a saját lakásunkba, és rendeződnek a dolgok azután akartunk újra belevágni a "nagyüzemi" babaprojektbe.

dido
dido

Nohát, nohát... :D :D :D

Tina!
Nagyon nagy gratulációm Neked a kis Dávidhoz, biztosan ügyesek voltatok és lesztek ezután is!!! :)

Dido!
Azért ez a baba nagyon tudta, mikor kell jönni... ;) Ugye milyen érdekes, h egész másra koncentráltál, és mégis? :)
Köszi nagyon! Bizony szinte mintha ma szültem volna Kendét, most meg már másfél éves elmúlt... És mindjárt itt a hugi...

Anikó!
Hogy vannak a picurok? Képet nem dobsz róluk? :)

Ma hozzátettünk egy kicsit Saci baba könnyebb kijöveteléhez... :twisted: Egész délelőtt mászkáltunk. Éjjel Kende nagyon xarul aludt (így mi is... :roll: ), biztosan a szél miatt, kb. éjféltől fél kettőig csak forgolódott, még közöttünk is...

No megyek is vízszintbe...

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Tina
szívből gratulálok Dávidhoz! :lol: Jó egészséget és sok boldogságot mindkettőtöknek+ az apukának!

Kép

Kép
syrynx

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?