Új privát üzeneted érkezett!

Judit
Éredekes ez a teszt :roll: Akkor akik ott dolgoznak piros körök vagy zöld háromszögek :lol: :lol: :lol: hát sokszor tényleg azoknak érzem őket..

A napokban azt figyeltem meg hogy Timi bokája nagyon befelé dől. Tudom hogy ez még nem annyira aggasztó dolog de miután az én női családtagjaim mind bütyökkel küzd engem nagyon megvisel. Nem akarom hogy ő is ezzel küzdjön -nagy a valószínűsége hogy örökli- Most megpróbálok Salus cipőt szerezni esetleg supyt. Nem tudjátok ezt hol lehet kapni?

Lehet hogy valamit rosszul írtam vagy fogalmaztam de nálunk se akar még Timi bilibe produkálni (néha ráül de megy is továbbb) Engem azzal tud a sírba kergetni hogy ő nem mindíg akar pelenkát felvenni hanem csak bugyit. De csak akkor szól ha már megy a cucc a bugyiba. Pelusnál ugyanezt sokszor le is tagadja. Kaka után szól hogy kaka vagy puki. Amikor visszakérdezek hogy kakáltál? akkor hevesen tiltakozik hogy NEEEM! Ilyenkor jön a harc tiszta pelusért..
Kész kabaré :twisted:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szilbee
Tök jó hír hogy szeret Levente bölcsibe járni :D Így se könnyebb a te lelkednek hogy ott van már Dávid és nem egyedül vagy otthon?
A férjed is annyira szupi hogy így beszámol :) az ényém tuti 2 mondatban elmesélné.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek az érdeklődést.
Szerencsére minden rendben volt az uh-on, nem is kellett sokáig várnom pont elfogyott az előző csapat.

Ma kiderült a nagytitok KISFIUNK lesz. Apukája nagyon boldog volt a telefonban. Végül is tényleg mindegy a baba neme az a lényeg, hogy egészséges legyen.
Talán egy fiú és egy lány között kevesebb lehet a surlódás mint két kislány között/ babák, öltözködés és miegyéb/

Tündi! Én is ismerem Homoki doktornőt nagyon szuper gyerekdoki, Juditékhoz hasonlóan mi is uh-ra jártunk hozzá.

Judit! Marcinak nagyon boldog névnapot kívánok!
Akkor szerencsére nálatok is minden rendeben van Marcival, nem volt újabb fertőzés, a pénteki uh is biztos rendben lesz.

Nekünk is nagyon ki kellene már mozdulnunk, de ebben a rossz idöben, nem sok értelme van.

Cleo! Elöre is köszi a privit, majd irsz.

Szilbee! De jó, hogy Ádám igy be tud segiteni. Én azt sem tudom, hogy mi lesz ha majd dolgozni fogok, hogy szortirozom ki a gyerekeket. Attila annyira rugalmas idöbeosztásban dolgozik, hogy az egyet jelent a reggeltől estiggel.

Elin! szereintem megfogadom majd azt a szülésznöt, aki bent volt, az nst miatt is meg nagyon meg voltam vele elégedve.

Nem is irtam pénteken átestem a cukorterhelésen és szerencsére rendben volt minden, jó lett az eredményem, igaz a 20. héten csinálták meg. A terhesgondozóban2 héttel elörébb vagyok hetekben mint az uh szerint és a beutalót már régen ideadták és rámparancsoltak, hogy most menjek el.

Kép
Kép
mongi

Mongi!
De jó hogy meg tudták mondani a nemét! :D És ti fiút szerettetek volna? (A párod úgy tünik igen... :) )
Névvel hogy álltok? Gondolkoztatok már rajta? van favorit?

Petri!
Azt hittem, hogy majd könnyebb lesz Levente hiányát elviselnem, de nem... Lehet ha a kisMuki nem aludna álló nap, akkor elvonná a figyelmemet! :lol:

Nóri!
De ki trükkös Csajszid van! :lol: Azta mindenit! :lol:

No ennyire futotta az időmből...
szilbee

Szilbee,nagyon aranyos lehetett Levente,ahogy előadta a dolgokat :) Dávid,hogy van?

Mongi,gratulálok :) Mostmár akkor lesz egy kisfiatok is :) Neveken gondolkoztatok már?Ki volt az uh-s doki?

Nóri,örülök,hogy Lilcsi jobban van :) Homeopátiás dolgokról vannak könyvek a gyógyszertárban,legalábbis itt nálunk.Én is használok homeopátiás bogyókat,pl tejcsi növelésre is,de amikor influenzás voltam tavaj pocakosan,akkor is homeos bogyókat szedtem és jók voltak.A Mi doki néninik nagy homeos szerencsére.Legalábbis nekem eddig bejöttek ezek a szerek,de hallottam már róluk negatívumokat is.

Képzeljétek ma járt nálunk a doktor néni:( Luca ekcémás nagy valószínűséggel:( Egyenlőre nem tudni mitől,doki néni kikérdezgetett,megnézte a ruháit,játékait,ágyacskáját és mindent rendben talált.Kapott rá kenőcsöt,az arcán van neki.Én sejtem hogy mitől jött neki elő.Van neki egy kantáros nadrágja,és a fém része hozzáért az arcához,akkor kipirosodtt neki,kenegettem posikenőccsel és elmúlt,ez még karácsony előtt volt.Egy picit mindig meglátszódott neki,de ma reggelre nagyon csúnya lett ,délre meg mégcsúnyábbnak láttam és szoltam doki néninek,aki jött is gyorsan.Sajnos én allergiás vagyok a fémre,remélem ő nem lesz az :(

Kép
Kép
tundi24

No, jól kezdődött a délután, ahogy mentem Csongiért az oviba, közölte, hogy anya, lebetegedtem. Tiszta piros volt, lázas, köhög. Egy évig nem volt beteg, ez meg egy hónap alatt már a második :?

Elin, közben beszéltem Lizocskával, jól vannak, még van mit csinálni a házon/ban, most kezdi szokni, hogy nem lakótelepen lakik. Tök jól elbeszélgettünk, mondtam neki, hogy a tavasszal majd meglátja, hogy tele a játszótér hasonló korú gyerekekkel és tök jó fej anyukákkal. Menni akartam hozzájuk szombaton, de úgy néz ki Csongi áthúzta a számításunkat.
Ja, net még nincs, valszeg egy darabig nem is lesz, a piszkos anyagiak miatt.

Nem tudom, leszek-e Cleo csoporttársa, nem tervezek 2 éven keresztül tanulni.... de még nem beszéltünk róla a főnökkel. De találtam egy továbbképzést, ami pont nekem illene, mert átfogó, munkaügy, tb, adó minden van benne. Majd meglátom.

Lilcsi fantasztikus jó fej csajszi! Nagyon eszes, kis hamis életrevaló!

Ivették is voltak benn az irodában, annyira édes kis lurkó Máté, igazi haspók, csak úgy nyelte a tejcsit! Kár, hogy nem volt benn fényképző.

Mongi, akkor te is népesíted a fiús anyák táborát :lol:

Petri, akkor Timi jól próbára teszi az idegeidet :wink: Csonginál ez az éjszakai pelussal fordult elő. Nappal már szobatiszta volt, de az éjszakák kiszámíthatatlanok. De pelenkát nem volt hajlandó felvenni, így úszott az ágy állandóan, mert folyamatosan öltözködtünk. Brrrr...

Most megyek, mert Csongi itt áll, hogy játszani szeretne a gépen..

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Köszi, hogy visszajelöltél az iwiw-en. Akartam irnu, hogy bejelöltelek, csak nem jutottam ide a géphez.
Remélem Csongi hamarosan meggyógyul.

Tündi! hát még nem sikerült eldönteni, hogy milyene nevet kap a baba. Majd szerintem Attila mondja ki a végsö szót.
Sajnos Antónián is ki szoktak jönni ekcémás száraz foltok, mi zsirozót kaptunk rá, de a mai napig nem tudom, hogy mitöl van.
Remélem kinövik majd idövel a lányok.

Nekem 25 éves koromban jelentkeztek az első ekcémés foltjaim. Most hol itt jön ki hol ott, én is kencézem magam, szerencsére nem viszket.

Sajnos a hajlam örökölhető. Nekem is van fémallergiám.

Szilbee! Ha megszületik a baba majd biztos kérdzgetlek erröl arról fiús témákról.

Kép
Kép
mongi

Sziasztok! Csak egy gyors bekukk :oops:
Mióta apánk eljár dolgozni még nem találtam magamra. A srácokat is rendbe kell szedni, mert már naon-naon el vannak indulva :twisted:

Cleo! Ma voltam bent az oviban és az ovi vezetőségnél is. Az oviban Ildi a vezetőnő( a nevéből csak ez maradt meg :oops: )azt mondta van hely, a központ szerint nincs. Hát ki érti ezt. De azért kicsikartam egy nyomtatványt a vezetőségtől. Holnap viszem is nekik kitöltve. Ha pozitivan bírálják el akkor leghamarabb februárban mehet a menet.

Elin! Hétfőn jöttök?

Bocsi többiek, de most csak ennyire futotta.

A fiuk nem ismerik már a déli alvást és még mindig nem akarnak feküdni, pedig reggel 7.30 óta fent vnnak :evil: :evil: :evil: Én már mindjárt kifekszem ők meg.....

Na jó éjt mindenkinek!

Zsú

KépKép
KépKép
geromilo

Elin! elfelejtettem irni, hogy a Dózsa Gy. úti patikában sok homeopátis dolog van és szerintem segitenek is választani.

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Dávidom este 9-től reggel 5-ig húzta a lóbőrt, akkor is már én ébresztettem, mert majd felrobbantak a tejtartóim... :lol:

Teszek gyorsan pár képet!

Én és a fiaim
Ádám és a srácok
Ádám és Levente
szilbee

Jobb reggelt...

Szilvi, nagyon jók a képek!!! Dávid kezd egy sharpeire hasonlítani :lol: :lol:

Mi meg alig aludtunk... :cry: Lilcsi olyan csúnyán, szárazan köhögött egész éjszaka. Pedig tegnap már alig köhögött, még néztem is, hogy elfogy az a pár kanál gyógyszer és addigra oké is lesz. Reggel meg kihányta az éjszaka folyamán lenyelt slejmet :cry: . De láza nincsen, meg amióta függőlegesben van, rossz mint kutya...
Úgyhogy szerintem hétfőn még biztosan nem megyünk bölcsibe. :evil:

Homeós bogyó nekem nem jött be szoptatásnál sem, és mint az ábra mutatja, Lilcsi náthájára sem. December eleje óta nyomatom bele az Oscillot, meg az Echinecheát is. De befejeztem. Semmi látszatja. :evil: Könyvem nekem is van, eladó, ha kell valakinek.
Ja, amúgy ekcémára is van bogyó :wink: :)

Mongi! Gratula a kis tököshöz!!!

Évi, meg tudlak érteni, én sem bírnék már ki még 1 tanfolyást. Még netes tanfolyamot sem, pedig az ingyé lett volna, de egyszerűen nincsen hozzá idegzetem már.
Köszi a híreket Lizocskáról, Csonginak meg jobbulást! Akkor most te is otthon vagy? Vagy anyukád?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jaimeevel váltottam sms-t, hogy szeretnétek, ha beszámolna valamilyen fomrában az elmúlt egy hónapról - mert hogy Réka már egy hónapos!!! :shock: :D - és a mindennapjaikról...

Ezt a választ kaptam... :lol:

[quote]T írta:elhetelen banda. :) Most írtam négy oldalnyi sztorit. Azt hittem márciusig azt emésztitek vagy elfelejtetek. :) Majd írok a naplómból.
Friss hír: Alig aludtunk, Réka anya/cici függő... Apja szerint dínóvér is van benne, néha fura hangokat hallat. Jajj olyan szép! Apja lánya! Kinőtt két rugit vagy összementek.
Puszi!
szilbee

Nekem se jön be mindegyik homeobogyó... :? Legutóbb az arényérellenit próbáltam... de semmi.. lehet nem tót használtam, annyira sajna nem értek hozzá lehet csak annyi volt a baj. Egyedül az oscillo, a corizália, a homeovox és a homeogéne az amire azt tudom mondani, hogy használt valamit...

Évi!
Jobbulást Csonginak! :(

Többi kis beteg hogy van????????
szilbee

Sziasztok!

Elin, anyukám jött reggel, én bejöttem délelőttre dolgozni, mert ugye hó eleje van, aztán nincs aki megcsinálja helyettem. De délben mennem kell haza, mert anyu temetésre megy, én meg viszem Csongit a dokinénihez!

Tényleg, Cleo, nem tudod, 3-tól vagy 4-től rendel a dokinénink?

Tegnap este már azt hittem megússzuk, a lázcsillapítótól lement a láza és nem is jött vissza lefekvésig. De hajnal 2-kor lázra és köhögésre ébredtünk :(

Szilbee, hát Dávid már kész "díjbirkózó" :lol: Nagyon szép család vagytok!

Tündi, Csongi is ekcémás volt/van, már akkor kijött rajta, amikor tisztán csak anyatejet kapott. Nyáron az izzadságtól, télen a száraz bőrtől, meg a fene tudja mitől. Mi megszenvedtünk vele, remélem nálatok enyhébb lefolyású lesz!

Évi és
Kép
csongianya

Hali.

Évi.15-től rendelt mostanság mindíg csürörtökön!!!

Zsu.hát kivi vagyok mi lesz az ovi ügyből.remélem jól alakul majd minden.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szilbee,nagyon jók a képek :) Dávidnak jó kis alvókája van,adhatna belőle Lucának is. Jaimee,nek üzenjük,hogy dehogy felejtjük el :)

Évi,szegény Csongi,remélem hamar meggyógyul!!

Nóri,Lilcsinek is jobbuálst!!

Mongi,a fiú névben nálunk is apa mondta ki a végső szót akkor amikor kérdezték a szülőszobán,ahogy vittek császározni.

Reggelre szebb lett Luca arca a kencétől,remélem hamar helyre jön neki.Csak tényleg rossz,hogy ezt örökölheti :(
Mit szóltok ehez az undorító időhöz?Szerintem borzalmas :(

Kép
Kép
tundi24

Tündi!
Átadom neki! :)

:?:Lányok!
A bölcsiben is szoktak farsangot tartani?
És mikor érdemes érdeklődni a oviknál a beiratkozás végett?
szilbee

No, itthon vagyok. Fél egykor lázcsillapító nélkül 38 fok láz, most lázcsillapító után egy órával 38.2 :(
Fél háromkor megyünk a dokinénihez.

Szilbee, a Jósika úti bölcsiben volt farsang. Ovi...hát ha nem vagytok körzetesek, akkor érdemes hozzákezdeni. Ha körzetesek vagytok, akkor elég szerintem majd a tavasszal.

Cleo, köszi az infót dokinéni ügyben. Hideg-meleg élelemmel megyek, biztos rengetegen lesznek.

Évi és
Kép
csongianya

Én is azon filózok, mikor induljunk a dokihoz? 1/2 4-től rendel 1/2 6-ig, szerintem még nyugodtam uzsizunk és majd utána indulunk.

Tényleg Tündi! És ha fiú lett volna, mi lett volna a neve? Biztosan írtad akkor, dehát... :roll:

Lilcsi nagyon csúnyán köhög... :cry: Mi lesz ebből?

Lányok! 2 kúra antibiotikum közt mennyi időt kell kihagyni? Valikával beszéltem, és említette a Cedax babyt. Utánaolvastam, és hát regéket írnak róla, hogy milyen jó szer. Dehát az Ospamoxot még be sem fejeztük... :cry:

Meg olyat is olvastam, hogy akinek sűrűn van fülgyuszija, esélyes az orrmandula kivételére. Tisztára bepánikoltam, bár még a 2. otitisnél tartunk :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

sziasztok

1000 a dolgom,de Elin,neked 1-2szó először :)
tényleg nem sok a 2fülgyuszi,hidd el!!! akkor szokták javasolni az orrmandula-kivételt,ha a váladék az orrmandula-túltengése miatt nem tud ürülni és rárakódik erre-arra.De....a fülgyuszit nem csak az okozz,hogy "rámegy a takony".Zsoltinak pl.legutóbb vírus ment rá...
Mi már jártunk párszor fülészeten és egyszer mondták csak Sziszinek,hogy javasolják az orrmandi-kivételét (nem akarom amúgy),de azt is azért,mert hatalmas neki...
2 kúra antibigyo között meg ha a szükség úgy kívánja nem is kell szünetet tartani,de ált.ha az első fajta nem jön be...írnak újat.
Gondolj bele,akinek 3hóig kell szedni az sem tart szünetet.

A köhögésre hátha kaptok valami jó szert.ha szedtek antibiotikumot akkor nem alakulhat ki tüdőgyuszi és társai (elvileg)...

Zsu.Jó,hogy összefutottunk ma :) :) örülök,hogy elcsíptél :)

Évi.majd írj,hogy mi volt a dokinéninél.hátha nem lesznek sokan...:)

Szilvi.nem tudom,hogy más ovikban hogy van,de nálunk szokott a beíratkozással együtt nyílt hét lenni májusban (v.ápr.végén?!)-akkor be lehet vinni a csemetét is játszani.
Mi nem körzetes oviba mentünk és kb ápr elején bementem beszélni velük és papírt kérni (mert ugye beíratkozáskor azt már vinni kell),de akkor még úgysem tudtak mit mondtani...

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Évi,mi volt a dokinál? Remélem lement Csongi láza.

Nóri,Lilcsi sem akar ezek szerint javulni :( Ha fiú lett volna Luca akkor Zsombor lett volna :) De apa olyan neveket mondott,hogy te jó ég:) Pl Vajk,Ajtony,Hunor, és társai :)

Kép
Kép
tundi24

Itthon vagyunk. Kedden még vissza kell mennünk, azt mondta dokinő, szerinte meggyógyul hamarabb, de ne kapkodjuk el :roll: . Most írt fel Fenistil cseppet. Olvasom, hát az allergiára való. Hogy ezt honnan szedte? :shock: Meg Rhinatiol helyett Stodalt. Kíváncsi leszek. Vettem Normaflort is, majd azt is adagolom. Lassan több gyógyszert szed, mint anyum :? . De nagyon csúnyán köhög, nem tudom, milyen éjszakám lesz, de már szédülök.... Valami kencét a kis mellkasára meg elfelejtettem venni, pedig lehet, az is könnyítené a légzését. Vietnami balzsam van itthon, lehet, majd kenek rá...
Istenem, itt ül az ölemben, de fél percenként köhög :cry:
Andi, köszi ezt a vígasztalást, vagy mit :lol: . Azért leszűrtem, belőle, hogy lehet még ennél rosszabb is.

Halkan megsúgom, hogy Szazsa is jelentkezett, és próbált jótanácsokkal ellátni... :wink:

Kérdeztem a Cedax-ot is dokitól, persze, hogy nem tetszett neki! Azt mondta, hogy ha a fülészeten nem azt írták az Ospamox helyett, akkor jó az is. :evil:

Szóval nagyon menőkém van másik orvoshoz.

Tündi! Én az Epres Panni-Benedek Tibor fiának a nevére is rácsodálkoztam: Mór. A Hunor az még elég felkapott név is.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Hát mi ezt nagyon kifogtuk :cry: Nem jutottunk el a dokinénihez, végül ő jött hozzánk. Fél kettőtől folyamatosan ment fel a láza, 39,5 nem akart az istennek sem csökkeni, sem hűtőfürdőre (üvöltött), sem másra. Végül kihívtam a dokinénit. Persze addigra ment neki le, úgyhogy injekciót végüln nem kapott. Írt fel neki antibogyót (Suprax), erre fél óra múlva megint 39, 5. Most lement 38.5-re, de hogy mi lesz éjszaka :(
Közben ugye egyedül vagyok, azt sem tudom, mit csináljak, ha folyamatosan 39 fok fölött lesz a láza???
3 éve nem volt ilyen beteg!

Elin, a Csongi orrmanduláját 3 évesen kivették, mert akkora lett, hogy ráment a hallására. De hallottam sok olyat, aki simán "kinőtte", gyereke válogatja. Az biztos, hogy az orrmandula műtét óta most lett igazán beteg, eddgi egy-két megfázással megúsztuk!

Bocs, most csak ennyi.

Évi és
Kép
csongianya

Évi.

Zsoltinak is ha ilyen magas láza van alig akar lemenni...
milyen lázcsillapítót adsz neki?
nekünk a tabik jöttek be:Algopirin,nurofen tabi,amidozopheoni (bizti nem jól írtam,de ezt ki is vonták...)

Mellesleg én nem is szoktam hűtőrürdőt csinálni+borogatást mert az enyémeknek semmit sem ér..

Gyógypusza neki,majd írj,hogy mi van

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo, akkor azt mondod, ne izguljak, túléli? Én már tiszta para vagyok!
Dokinéni is a tablettát mondta, algopirin, rubophen, áhhh, már megint 39 nél járunk... Remélem jó erős a szervezete!

Évi és
Kép
csongianya

sziasztok!

hát a betegeknek csakis jobbulást kívánok!!!!!

Nekem meg már csak vagy még kitudja három vizsgám van, ma is voltam hát nagyon nem jól sikerült nehéz volt:-( aztán majd meglátjuk hanyas lesz 18 vagy 20.-án tudom meg.

most puszika mindenkinek és a gyógypuszikat küldöm :)

Kép
kbernadett

Évi.

persze,hogy ne izgulj!!4óránként adj váltott hatóanyagú lázcsillapítot,de tényleg tabit--a szirupok,kúpok ilyen nagyfiunak már lókaki...
Hány kg-os Csongi? Zsolti 20,és kb 1/3Algot adok neki,de a dokik azt mondták mehet a 1/2is.és az legalább tényleg erős..
a nurofen tabinak is jó a hatóanya-én most vettem először.
Amúgy ilyenkor bőven elég,ha picit 38alá megy lázcsillapítóval azt mondják-többet nem kell várni,már az is jó.
De nem az influenzát nyelte be???az tuti csinál ilyen magas lázat.

Betti.kitartás a vízsgákhoz,majd írd meg légyszi milyenek lettek a vízsgáid...:) Bettike szereti az ovit?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Évi!! Csongi hogy van?????????
szilbee

[b]Nóri! Milyen éjszakátok volt???? Tudtadok pihenni????[/b]
szilbee

Cleo!
Köszi az infót! Akkor még nem látok hozzá, csak megnézem milyen ovik vannak. Erről a Rózsa útiról nem sok jót hallani... Egynlőre tök tanácstalan vagyok ez ügyben... :?
szilbee

Évi,Nóri,hogy vannak a kis betegek? Remélem éjszaka jól telt mindkettőtöknél!!

Kép
Kép
tundi24

Ó, szegény Csongi! Évi, jobbulást nektek is!!

Szilvi, köszi az érdeklődést, sz@r volt újfent az éjszakánk :cry: . Lilcsi elaludt még 8 előtt, aztán 11 körül elkezdett köhögni és abba sem hagyta olyan 1-ig. Addig Sterimar+orrszívó (gondolom, örültek a szomszédok :oops: ), meg adtam neki még 1 kanál Stodalt is. De nem javult egyiktől sem. Aztán csillapodott, és olyan 5-ig húztuk. Utána már csak úgy aludtam, mint nyúl a bokorban, meg mindig teát kért, ezért feszt a popsiját tapogattam, hogy nem ázik-e még? És reggel éreztem, hogy nem ott jött ki a pisi, hanem a derekánál :evil: :cry: Nem akartam 5-kor tisztábatevéssel felébreszteni, reméltem, hogy alhatuik még egy kicsit.

De majd most mondom az SzTKban a dokinak, hogy olyan furcsán köhög, mert csak 1-2-t köhint, de azt jó erősen, erőlködve, mintha tüsszentene. Mintha valamit ki akarna köhögni. :shock:

Menek is, mert 9.50-re van időpontunk. Utána meg megyünk mamához, már régen voltunk.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin!
Szegénykéim.. :cry: Hát nagyon kíváncsi vok mit mond a doki! Remélem nem valami komolyabb dolog húzódik meg a háttérben! :? :(

Gyanús hogy Évi még nem jelentkezett! Remélem nincs semmi komoly!! :(
szilbee

Sziasztok!

Hát lányok, a tegnapi napot nem kívánom még az ellenségemnek sem. Csongi alvás előtt 10 perccel kihányt mindent Tiszta para voltam, mert csak pár korty teát ivott meg, aztán bevágta a szunyát tök lázasan. Erre kb. fél óra múlva elkezdett magánkívül beszélni, össze-vissza, felkelt, ki akart menni, közben nyitva volt a szeme, de nem tudta mi van. Magamhoz szorítottam, becézgettem, szörnyű volt. Aztán végre elkezdte kiizzadni a lázat, még hajnal 2-kor adtam neki Algopirin-t és reggel láz nélkül ébredtünk!
De a torka nagyon fáj, és olyan kis elesett, de még mindig jobb, mint a tegnapi nap!
Anyukám van vele, mert be kellett jönnöm, de mindjárt megyek már haza! Remélem nem ismételjük meg délután a tegnapi napot!

Bocsi, most csak ennyi helyzetjelentés!

Évi és
Kép
csongianya

Na, még egy pár sort.

Elin, akkor nektek sem volt jobb éjszakátok! Mindenképpen nézesd meg dokival, nehogy a tüdejére menjen!

Cleo, hát igen, el szoktam már én ezektől a betegségektől. Azért is voltam tanácstalan, mi a fenét csináljak! Köszi a tanácsokat!!!
Kérdeztem az influenzát, végül is az is lehet, de nem vett tőle mintát :wink: Mindenesetre torokgyulladás lett megállapítva.

Évi és
Kép
csongianya

Ezek szerint egy torokgyuszi ilyen magas lázzal is járhat? :(
Szegény Csongi! Jobbulást! Remélem nem ismétlődik meg a tegnap este!! :( Nagyon ilyesztő lehetett! :?
szilbee

Sziasztok!

Olvastalak benneteket de most írni nincs időm!Este ha tudok majd még jövök és írok!

Puszi mindenkinek! A kis betegeknek pedig gyors gyógyulást kívánok!!!!!!
Vendég

Kis betegek gyógyuljatok meg minnél hamarabb!!! :!: Ne ijesztgessétek kedves anyucit!

Letettem az előbb aludni, 20 perc után nagy kiabálás: -Anya gyeje mááá! Bementem... ő mintha már aludt volna mondta hogy kiszáll -kiságyban alszik még. Kivettem de mondtam neki hogy aludni kell, mindenki alszik ilyenkor... Kérdeztem hol akar pihizni. Hajnalban mikor felébred együtt alszunk cicizés után a nagyágyon. Most oda kéreckedett, kíváncsi vagyok elalszik e ott egyedül vagy jön ki a szobából. Eddig még nem jött :)
A mai másik nagy esemény hogy pisilt a bilibe :D Az úgy volt.. én pisiltem, ezután őt is fel kellett ültetni a wc-re. Ez nem újdonság :) Ilyenkor megpróbálja letekerni az összes papírt ha hagynám. Kérte vegyem le, oké. Ment a bilihez és ráült majd levette a nadrágját is. Ezután a wc és a bili között ingázott. Negyed óra után kezdtem unni de nem akartam a kedvéd szegni. Közöltem vele hogy akkor pisilhetene is már.. ha lesz pisi a biliben akkor kiviheti a wc-be kiönteni, majd lehúzza és kap matricát és felragaszthatja a wc ajtóra. Láss csodát elkezdett pisilni, egy kicsit csodálkozott, kissé fel is állt és úgy nézte hogy csurog a bilibe. Nagy örömmel vitte majd ragasztotta a matricát. Még jó hogy találtam itthon.
Még ezután is alig bírtam pelusba rázni mert folyton a bilire ült hogy ő bizony pisil..

Juhéjjj, elaludt a nagyágyon :D remélem nem akar a délutáni alvásról leszokni
Itt olyan szépen süt a nap :D bentről nézve olyan mintha tavasz lenne
:D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Évi! Remélem, hogy Csongi most már nem lázasodik be. Szörnyü lehetett.
Este jutott eszembe, hogy gyerekkoromban nekem is mindig magas lázam volt és nehezen tudta anyukám lehúzni és volt egy eset, amikor gyógynövénykeverék segitett csak/ szakember állitotta össze/ Nem tudom, hogy létezik-e még ilyen.

Elin!Hogy van Lilcsi?

Petri! Timinek gratulálok a bilizéshez. Ez a matricás dolog jó ötlet.

Szilbee! Nagyon jók a fotók, nagyon szép kis család vagytok, olyan nyugisak lehettek.

Tündi! Igen, Jakab csinálta az uh- ot, de bent volt a saját dokim is.
Szerintem a férjed szép fiú neveket választott. Igaz a döntés sokszor nehéz, mert a gyereknek egy életen át kell viselnie.

Szerencsére szép volt a délelőtt, legalább a piacot már elintéztem.
Holnap megyek kozmetikushoz arcmasszázsra, már nagyon várom.

Kép
Kép
mongi

Évi,te jó isten.Én is nagyon megijedtem volna.A mi "jkis" ekcámánk ehez képest semmi,de én már ezen is aggódom,mi lesz velünk,ha elkapunk egy ilyen nyavaját.Remélem a mai napotok jobban fog telni.

Nóri,Lilcsinek mit mondott a doki?Nekem is szokott az őszi-téli időszakban nagyon csúnya szárazt köhögésem lenni,de nekem megállapították még anno bp-en a svábhegyi gyermek szanatóriumban,hogy allergiás vagyok.Remélme Lilcsinek semmi komoly baja nincs!!

Lucának egyre csúnyább az arca,hívtam doki nénit,azt mondta ne ijedjek meg,sajnos benne van már aszervezéteben ezért egyre több helyen jelentkezhet,és minimun 5nap amíg kezd elmúlni.Pedig tegnap már sokkal szebb volt,de most délelőtt iszonyú lett megint,és nagyon meleg is volt neki :(

Kis betgeknek gyógypuszik :)

Kép
Kép
tundi24

Petri!!!!!!
De ügyesek vagytok!!! Azért mondom többesszámban, mert ez a matricás dolog nagggyon jó ötlet! :D

Na nekem meg mennem kell kontrollra a dokihoz... de baromira nincs kedvem... : :? Már majd két hete halogatom... most már muszáj lesz elmenni.

Mongi!
Fura! De jelen pillanatban tényleg nyugisabbak vagyunk, mint mikor Levente volt olyan pici mint Dávid! én se értem hogy van ez.. :lol: De nagyon élvezem! :D
szilbee

Szió!

Na, lefeküdtünk pihenni, én aludtam is vagy egy fél órát. Csongi semmit :wink:
De nincs láza, csak alig tud nyelni. Ennél rosszabb már remélem nem lesz!

Elin, mit mondott a doki???

Ekcéma, hát az egy szemét dolog. Csonginak ugye legutóbb a lábán volt, kellett neki vagy egy hét, mire szebb lett. Én vettem neki Halicor kenőcsöt, az homeopátiás és nem szteroid, így lehet vele huzamosabban is kenni.

Mongi.. kozmetikushoz? De jó neked! Én a múltkor futottam össze a kozmetikus barátnőmmel, és megjegyezte, hogy azt hitte már máshoz mentem, de látja rajtam, hogy nem :wink: Nos, nekem sem ártana, de annyira nehéz időt találni rá!

Petri, akkor jobb, ha felkészülsz egy zacskó matricával! Ügyesek vagytok, csak így tovább :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Hali, hazaértünk mamától....
Hát, nem lettem okosabb. Szerintem legközelebb maszekhoz viszem. Tudtok valakit ajámlani?
Kérdeztem a dokit, mitől alakulhat ki ílyen gyakran, egymás után ez a fülgyuszi, hisz még az előzőt ki sem heverte, az orra folyamatosan folyik, most meg nmég csúnyán köhögni is kezdett. Erre csak azt mondta, ami nyilvánvaló volt eddig is számomra, hogy hát a hallójárat meg a garat meg mittomén még mi szűkebb, meg rövidebb, könnyebben megreked benne a váladék...bla-bla-bla.
Erre jöttem óvatosan a Cedax Babyvel. De az mindegy (szerinte), mert antibiotikum-antibiotikum. Hát így jártam.
És Lilcsi továbbra is kitartóan köhög, viszont változás az, hogy eddig alig folyt az orra, de most alig győzöm szívni, törölni, meg sorozatokat tüsszent. Anyum azt mondja, ez jó, mert így tisztul az orra :shock: . Neki lassan már jobban hiszek, mint a dokiknak.
Ja, vettem Baby Loofot is, bekentem vele a hátát, de javulást nem tapasztaltam.
Hogy fog ez a gyerek szerdán bölcsibe menni???
Főnököm is hívott, pont, mikor az SZTKban voltunk, hogy mikor megyek már. Ezek leszedik a fejem, ha szerdán mégsem tudok menni.... :cry:
Ja, és az SZTKban 1 órás csúszás volt, ilyen sem volt még! :evil:

Évi, én biztosan rohantam volna az ügyeletre! Még hogy te pánikoltál! Ügyes vagy, hogy ekkora lélekjelenléted volt..!
Amúgy tegnap, amikor meghallgatta a tüdejét a doki, mondta, hogy szép, nem sejtes :roll: :shock: , tehát ez a köhögés nem tudom, mitől, honnan jön? Lehet, ezért írta fel a Fenistilt? De ez sem javított rajta :cry: ...

Pircsi, ti is ügyesek vagytok! Szépen lassan akkor szobatiszta lesz Timi is. De jó nektek.
Jó ez a matrica tényleg, majd nem dobálom már el ezután azokat a matricákat, amiket a rendelőkben adnak. :wink: Valamire jó lesz alapon...

Lilcsi majdnem ülve alszik itt mellettem. De nem akarom korán letenni, mert akkor mi lesz reggel??? :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jelentem, ma egész nap nem volt láz!!! De a torka az rendületlenül fáj. Viszont este már jól bevacsorázott, úgyhogy van remény!

Elin, azért nem rohantam az ügyeletre, mert volt "szerencsém" 2 évesen a kórházhoz, hát Isten mentsen tőle még egyszer! Amit lehet megteszek, csak hogy oda ne kerüljünk!

Hát Lilcsivel kapcsolatban én is tanácstalan vagyok. A Fenistilt arra is szokták adni, hogy a trutyi ne rakódjon le a torkára, illetve ne "fulladjon" be.
Vannak ilyen makacs vírus-bacik, amikből megy a gyerek egyikből a másikba.
Hát nagyon remélem, hogy el tudsz kezdeni dolgozni!!!
Egyébként ki a dokinőtök és melyik fül-orr-gégésznél voltatok? Csonginak Rahat Omid vette ki a manduláját, akkoriban nagyon lelkiismeretes volt. Gyököst kerülöm, mint a forró kását, mert ronda, modortalan, és nem vette észre két héttel előtte, hogy őrült nagy az orrmandulája a gyereknek!

Évi és
Kép
csongianya

Hát Nóri nagyon sajnállak nem lehet könnyű és persze Lilcsinek sem!
Pusszantás megy ezerrel!!!!

Évi!
Hát szerintem én már rég a hajam szaggatnám zokokva,nem tudom mi lesz velem ha nálunk is jelentkeznek ilyesfajta betegségek,kitartás!

Cleo!
Nagyon ügyes lánykád van!

Kép

Kép
katlina

Halihóóó!

Nézzétek meg aköv oldalt!!!

http://hoppa.ltime.hu

Üdv.
maci1981

Sziasztok!

Na, a francba, vagy visszaestem, vagy elkaptam Csongitól, de egész éjjel lázas voltam, és még a bőröm is fáj :( Jól nézünk ki! Csonginak torka rendületlenül fáj, én meg alig élek. Jön anyukám ápolni. Most már csak abban reménykedem, hogy ő nem kapja el!

Katlina, édes Robika, még mindig gyönyörű szemei vannak! És már áll?! Nem semmi :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Évi,nagyon sajnálom,jól elkaptátok ezt a nyavajás betegséget:(
Próbálj meg pihenni jó sokat,izzad ki magad! Csonginak akkor már nincs láza?

Nóri,hát akkor nem lettél sokkal okosabb :( Az szerintem is jó,ha folyik az orra,mert legalább tisztul neki,és talán nem rakodik le.

Nálunk Lucának ma reggelre kicsite szebb lett at arcocskája,délután házavató és egyben bucsú "buliba" megyünk,mert apa legjobb barátjáék kedden utaznak Koszovóba fél évre.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!
Jelentem, Isteni éjszakája volt Lilcsinek!! :lol: Este megint elkezdett köhögni, de annyira, hogy majdnem hányt. Akkor bekentem neki a mellkasát azzal a Baby Luuffal, amit vettem, és gyönyörűen megnyugodott tőle. Hajnal 4-kor megint arra ébredtünk, hogy köhög, fél óráig szenvedett, akkor megint bekentem neki. 3 perc múlva édesen szuszogott és aludt is szépen 1/2 8-ig.
Én persze nem bírtam visszaaludni, de az már nem is érdekel.
Reggel hatalmas szemekkel, kócosan botorkált ki hozzám, olyan édes volt....még copfit is kötöttem neki, mert valahogy olyan volt, hogy hiányzott a fejéről :wink: .

Évi, örülök, hogy Csongi jobban van. A torokra nem jók ezek a szopogató tabletták? Vagy gyerekeknek nincsen olyan? (Nem tudom) Az legalább le is zsibbasztaná neki kicsit, nem fájna neki annyira.
Ügyelethez még nem volt szerencsém. Most azt is átalakították (állandó személyzet lett), remélhetőleg ott is lesznek pozitív változások.

Most kedden is és tegnap is ennél az Omidnál voltunk, pedig délelőttre a ... Zita volt kiírva. De már mind a 3 doki ismeri Lilcsit :lol: .
Omid mondta azt is, hogy midegy, milyen antibiotikumot szed. DE AKKOR MIÉRT GYÁRTANAK ANNYIFÉLÉT??? :evil: Sz'al....áhhh!
Én a Gyökössel is meg vagyok elégedve. Mi előtt 2 héttel nem vette észre, hogy nagy a mandulája Csonginak?

Szia Katlina! Hogy vagytok? Régen írtál már!

Szilvi! Nektek ki a dokitok, aki már nem fogad kis beteget?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Mi van? Robi áll?? :shock: HŰ, DE ÜGYI! GRATULA!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?