Új privát üzeneted érkezett!

Cseriani!
Összehozhatjuk a 2 lurkót, két ilyen szép szemű baba illene egymáshoz.

Ma a dokinál az Olit kislánynak nézték, igaz , hogy be volt öltöztetve és csak a kicsi pofija látszott ki: A kék szemei , kicsi rózsaszínű szája és a fehér porcelán bőre. Azért levetkőztetve bundazsák és sapi nélkül már fiúnak mondták inkább...

Kép
timesz

Timesz, ez a kissrác tényleg, mintha nem is 4 hónapos lenne... Nagyon gyönyörű, okos kis buksija van! Unokatesóm kisfiának is volt ilyen kiscipője, helyrehozta a lábát. Biztos nagyon kényelmetlen szegénykének... :cry:
70? :shock: (Most vagy ez sok, vagy az kevés, amit én adtam a Vargának... :oops: ) :roll: Moni, mondd meg a férjednek, hogy kb a negyedét szokták kérni magánrendeléseken annak, amit adni szeretett volna... :lol: Csak, hogy képben legyen. :wink:
Vendég

Timi kinél voltatok dokinál??
Vendég

70 ezer??? Tejóisten! :o És ezt így ki meri mondani?
Ha nekem anno Varga összeget mondott volna, akkor látott volna utoljára. Cserianihoz hasonlóan vizsgálatokért 5ezret kapott (de magánrendelésen mindig UHgal együtt!) és a szülés után 30at.

Timesz,
gyönyörű Olivér! :)
Cserani,
remélem jobban vannak a ragtapaszaid :)
Vendég

Köszi Cseriani a kérdést, igen napról napra jobban vagyok, de azért még van itthon segítségem, nem is engedi a család hogy én csináljam a dolgokat.

Móni! Szerintem is korrekt az ár, itt vidéken azért nem kérnek annyit, mint Pesten. Én 40 000 adtam a dokimnak a szülésért. És elötte körbeérdeklődtem, mindenki ekörül forog.

Kép
timesz

A Streicher doktornál voltunk, aki pénteken itt Bonyhádon van az Sztk-ban, de amúgy Szekszárdon is, sőt magánrendelése is ott van.

A 70 000-et azért én is sokallom egy kicsit egy szülésért.

Kép
timesz

Hú csajok!
Nagyon nehéz ezekre most ugy reagálni hogy ne bántsak meg senkit.
Lehet ha nekem is lenne még egy gyermekem és férjemnek nem lenne nagyon jol fizetö állása én is sokalnám a 70 et,de amig telik rá és láthatóan ér is valamit ha tömjük a doki zsebét pénzel addig nem sajnáljuk rá.
5 ezret kér a vizsgálatokért és 10 ezret kap.de nehéz volt lebeszélni a férjemet hogy ne adjon többet.
De lehet mi csináljuk rosszul.
Mi olyan 150 et gondoltunk szülésnél ha ott lesz és megleszünk vale elégedve.
Most lehet meg lesz a véleményetek rólam,de mondom nem én vagyok a kasszás. :oops: :oops: :lol: :lol:

Timesz!
Remélem jobban van egy kicsit a lelked!
A kisfiad gyönyörü!!!!!!!!
Büszke lehetsz rá!
Vendég

Móni,kb 16hetesen mentem először hozzá,mert addig Bonyhádra jártam,mert az előt is ott szültem. De mikor ott megszünt az én dokim is elment,ezért úgy gondoltam jó leszitt nekem helybe nem kell utazgatni,más dokikat meg nem nagyon ismertem. Így mentem az Imréhez. Nem is volt vele bajom,csak csalódott voltam,mert d.u. megbeszéltük hogy ma meglesz a baba,mert császárosnak nézett ki. Erre hagyott kínlódni 13 órát és a célegyenesbe elment(jó lejárt a műszak és nem maradhatott bent,de tudok olyan dokit aki bent maradt)na mindegy.......szóval elment és a Répási megcsászárpzott. Ami még rosszul esett hogy utána se jött be egyszer se hozzám amíg bent voltam. Úgyhogy nem kapott semmit.....így járt ....meg én is!

Kép
Kép
josi

Timesz,irígy vagyok a szép kék szemekért :)

Kép
Kép
josi

Köszi Móni, igen , már a lelkem is gyógyulgat, nem csak a sebem.

Persze, végülis igazatok van, ha nektek ez nem okoz problémát anyagilag és így jobban bíztok a doki lelkiismeretes munkájában, adjatok csak amennyit gondoltok. Biztos felcsillan rá a doki szeme.

Kép
timesz

Köszi Josi, büszke is vagyok a drágámra! Napról napra újból beleszeretek!!!!

Kép
timesz

dehogy bántasz meg moni,mindenki annyit ad,amennyit tud...de ezért mondtam azt,hogy pl.Kundoktorbácsi egyáltalán nem viselkedett velem máshogy,hogy " csak" annyit adtam neki...
Szerintem ha a kétszeresét adom,akkor is ilyen aranyos lett volna :D
Vendég

csak moni nehogy úgy járjatok,mint josi...ha lejár a munkaideje,vagy épp vidéken van,akkor úgyem fog bemenni,beérni,bármennyit is adnál,vagy adtál előzőleg. Ez sajna nem magánkórház :?
Vendég

Kép

Kép
Kép
josi

Az én Csillám :lol:

Kép
Kép
josi

Timesz, Olivér különleges kissrác, már most látszik rajta. :D Örülök, hogy javulgatsz! Cseriani, annak is örülök, hogy te javulgatsz! :)
Moni, sztem senkit sem bántottál meg; egyetértek szó szerint Timesszel! Én is mindig úgy éreztem, keveset adok Vargának (nem is adtam sokat mondjuk :roll: ); a fél életemet odaadtam volna az egészséges gyerekekért. És Árminnál bizony sok múlott rajta... Hanna meg ugye nem is lett volna nélküle, hogyúgymondjam. :P Szóval, értem a szempontjaitokat; hameg van miből, miért ne? Ez egyáltalán nem ciki.
De ebben a 100 százalékban azért ne legyél biztos, bármi, de tényleg bármi közbejöhet a dokidnak is, mégha ő is úgy gondolja, hogy ott lesz...
Vendég

Na milyen ügyi vagyok,sikerült végre képet raknom. :oops: Megpróbálok Noémiről is.

Kép
Kép
josi

Josi!Hát most egy kicsit elbizonytalanodttam.
Vajon miért bánt veled igy el a végén?
Pont amikor a legnagyobb szükség lett volna rá hogy melleted legyen.
Sajnálom hogy igy jártál vele!
Remélem én szerencsésebb leszek1
Majd meglátjuk mit mondok róla szülés után!
Csajok!
Annyira gyorsan megy az idö!
Nem rég voltam 5 hetes. :shock: :shock:
Vendég

josi,de ééédddeeesss!!!
Nagyon aranyos,kis mosolygós :D
És igen,ügyi vagy :lol: :wink:
És látom,Csillának is fülbevalója :D
Vendég

moni és majd ha már megszületik milyen gyorsan megy majd az idő :cry:
Vendég

Josi, Csilla egy tünemény! És azok a szép fülbevalók, drágaság!!!

Köszi a bókot Emmamami, tényleg különlegesnek érezzük őt, mivel pontosan tudta mikor kell jönni, hogy még jöhessen!!! Az sem mellékes, hogy pont tavaly karácsony 1. napján fogant, tehát őt tényleg a Jézuska hozta nekünk legnagyobb örömünkre!!!

Kép
timesz

Kép

Kép
Kép
josi

Jaj...köszi csajok. Az a fülbevaló az amit belőttek neki,most már másik van....az amelyik marad is neki.

Kép
Kép
josi

Ügyes vagy Josi!

Noémi is gyönyörű, büszke lehetsz 2 ilyen szép lánykára, a férjed meg féltékeny!!!!!

Kép
timesz

Áfi köszi kérdésed,ragtapaszaim jól vannak,igencsak ragaszkodóak,szó szerint. Megint úgy fogok kinézni,mint akit összevertek. Még 6 cicamosdásos nap,aztán már lehet rendesen zuhanyozni. Na,onnan lesz rossz az egész,minden zuhanynál le a ragtapasz,fel a ragtapasz :?
Vendég

Timesz, igen, és ez látszik is rajta! :D
Josi, neméééér! Ennyi szép babát idepakolni! A te Csillád is gyönyörűséges, épp, mint a nővére - már az iwiwen is a csodájára jártam... :D
Vendég

Josi, nagyon szépek a gyerkőceid!!! :)
Vendég

Cseriani! Átérzem a gondodat, nekem is még csak cicamosakodás van, a sebem le van ragasztva, ráadásul a haskötő is rajtam van, nem egyszerű a dolog.

Kép
timesz

Emma te ne szólj semmit,nézd meg a gyönyörű lánykád és a nagyon cuki kisfiad!!!
Vendég

Josi!
Gyönyörüségesek a gyerekeid!

Csajok a beöntésröl tudna nekem valaki infot adni hogy hogyan történik ez?
Bocsi hogy ilyen kérdésekkel bombázlak titeket. :oops: :oops: :oops:
Vendég

Timi a haskötő jól jönne nekem is,csak más funkciója lenne,mint nálad. Ma megint kismamának néztek :twisted:
Vendég

moni nagyon egyszerű a dolog,felfekszel,és két fájás között(ha jól emlékszem)beléddugnak egy gumicsövet,és belédöntenek langyos vizet :oops:
Csak egy kicsit kellemetlen :evil:
Vendég

Szerintem itt egyikőnk se panaszkodhat...mindenkinek gyönyörűséges és okos gyerekei vannak!!!!! :wink:

Kép
Kép
josi

Hú, ma aztán pörög ez az oldal, de ráér mindenki!

Móni, Beöntés, egész friss 1 hetes élményem van róla. Szóval felfekszel a nőgyógyászati székre szétett lábakkal, behoznak 1 kancsó vizet egy slauggal aminek a végét bedugják a fenekedbe a kancsó a magasban van, a csövet kicsit megrázzák és már folyik is belád a víz. Nem vészes, én jobban féltem tőle. Utána kicsit szorítani kell a popsit, hogy kiérj a wc-re.

Kép
timesz

Josi: :D
Igen, moni, így megyen ez; az utána következő rész az igazán kellemetlen - ha fájások is vannak közben -, egyébként az is kibírható. :wink:
Vendég

jajjjjj,beöntés......legalább olyan "kellemes" mint a katéterezés :?

Kép
Kép
josi

Ez olyan móni,hogy ha simán szülsz,kapsz beöntést,de nincs katéter. Ha császáros vagy nincs beöntés,de van katéter....Ennek ellenére nekem volt részem mindkettőbe,mert azt hitték hogy megszülöm,aztán mégse,császár lett a vége.

Kép
Kép
josi

Nekem tudták hogy császár, mégis volt beöntés is, meg katéter is :?
Vendég

Josi, én eleve császárosnak indultam és beöntés is volt, meg katéter is. Egyébként ha szülés után kinnt vagy a folyosón a 2 órás megfigyelésen és nem tudsz spontán pisilni, akkor is megkatétereznek!!!!

Kép
timesz

Egy folyosón fekve ki a franc tud pisilni??? :twisted:
Vendég

Én lassan megyek,mert Csilla éhes,aminek hangosan is jelét adja :lol: Utána irány az oviba Noémiért. Képzeljétek itt süt a nap,úgyhogy sétálunk is egy nagyot végre!

Kép
Kép
josi

Áfonyaaa! Én mikor bennt voltam úgy láttam, hogy a kismama alá raktak egy tálat míg feküdt ott a szülőszoba előtti kis folyosó szerűségen, ahol a dokik is szoktak ücsörögni.

Kép
timesz

Hát ettöl vagyok rosszul nem a szüléstöl.
mi a francnak beöntés jo tudom miért kell a katéterezésre meg gondolni se merek a fájhat mint állat.
most kész vagyok teljesen.
Köszi csajok azért hogy leirtátok!
Vendég

Én már nem is egyenként írok a gyerkőcökről. Egyik szebb mint a másik. Úgy tűnik Tolna megyében csak szép gyerekek vannak. :P :P
Moni én sokallom a 70 ezret, de igaza van a többieknek, ez a ti dolgotok. Csak azt nem szabad elfelejteni, hogy bármennyit is kap az orvos, attól még nem biztos, hogy 100%-osan fog teljesíteni. Lehet, hogy az ügyeletessel sokkal jobban meg leszel elégedve. Én is annyit adtam az orvosomnak mint Cseriani, csak vizsgálatonként tőlem 4000-et kért, magánrendelésen. Éreztem,
hogy keveselné a kapott 30 ezret. Pedig velem tényleg foglalkozott. Miattam nem ment el konferenciára. Csaszi után pedig éjjel simogatta a hasamat. 6 hetes kontrollon pedig a nőgyógyászatra mentem és engem vett előre a baba miatt.
Josi a beöntést én sem úsztam meg. Nálam is úgy volt, hogy simán szülök.
Vendég

A (látogatós) folyosón nem tesznek alád ágytálat (legalábbis bízom benne ) :shock: - én is a folyosón vártam Hanna után, mer rengeteg szülés volt - ugye, Cseriani :wink: -, de előtte, még bent, ahol a pozékat is csinálják, ott kaptam ágytálat. És katétert, mer nem sikerült... :evil: Úgyhogy semmire sincs garancia... :mrgreen:
Moni, ha elég későn érsz be, megúszod a beöntést... :twisted: :wink:
Vendég

Moni, ha jön a tolófájás az olyan mint, mikor erősen erőlködsz a wc-n, csak még jobban fáj. Ilyenkor, ha szeretnéd, sem tudod visszatartani a dolgokat.
Vendég

Evelinnél én sem úsztam meg a katétert, pedig sikerült 2 csepp pisit kipréselnem magamból.
Vendég

moni engem katétereztek Kristófnál is,meg Elizánál is,de semmi rossz nem volt benne,nem fájt. Vagyis nem katéter volt ez,hanem az a kis üvegcső,amivel megpiszkálnak :oops:
És utána legalább megkönnyebbültem.
Timi engem visszatoltak a szülőszobába,és ott tették alám...
Vendég

Akkor én késön fogok beérni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

moni az állitólag kellemetlenebb,mikot oda... a doki orra alá :?
Ráadásul állitólag nagyobb a fertőzésveszély is.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?