Új privát üzeneted érkezett!

Úhhhhhh na ezt nem akartam...bocsi Tesóka :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Móni, még nem is gratuláltam a fogyásodhoz!!! Jó, hogy megindultak a kilók! Most nincs még ortopédia, mert aki volt, csak dec végéig volt, és nincs még más helyette.

Kép

Kép
sbarbi

Ja, remélem a talin nem néztek nagyon körbe kupi ügyben :wink: :oops:

Kép

Kép
sbarbi

Tesóka, de, titok :D De abból, hogy b a c-ből nem hinném, hogy rájön ;)
:D:D:D
És igen, ott a pont...de miért nem szeretted volna? Lehet, hogy azt gondolod, hogy most napokig lelkibeteg leszek? :D:D:D Hisz ezért jáátéééék!!! :D:D

Barbi! Árgus szemekkel fogom figyelni a porszemeket nálatok ;) PErsze, hogy nem!!!! Nem rend-ellenőrök vagyunk :D Egymásért és a babókért megyünk ;) Na meg enni ;) Szóval? Mit vigyünk? :D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Barbi!
Sajnálom, hogy terpeszpelust kell hordania Vincének, de inkább mint hogy baja legyen. :roll:
Nálunk is rajta volt Nonón éjjel-nappal :(, de most már tökéletes! :D

Nonónak a fogai még mindig nem jöttek ki. :(
Az éjszakánk ugyanolyan volt mint tegnap, óránként keltünk.
Igazából már nem tom , hogy a foga miatt van-e. Volt ma a védőnéni, és mondtam neki hogy nem gyarapodott semmit, meg hogy óránként kel, és mondta, hogy 5-6 óra fele adjak neki még plusszba egy fél adag főzit, és majd meglátjuk, hogy gyarapszik-e. Most nem igazán szopizik, gondolom hogy más volt a tejcsi íze, de most már elmúlt szóval hátha hízna.
A cicim rendbe jött, asszem ez az aventos krém csodákra képes! :D

Móni!
Már csak 29 nap van Ricsi szülinapjáig?! :shock:
Készülődtök már rá????

Barbi!
Hánykor lenne a tali?
Nálam a szerdai nap elég necces, mert akkor mindig későn ér haza apa. Ma is pl. csak öt fele fog jönni. :(
És igen miket vigyünk???

Kép
niki+baba

Niki! Mióta nem hízik Nonó? De ugye nem mondta a védőnő, hogy aggódnod kellene? Nem lehet, hogy eszik eleget, csak többet mozog?
Nem lehet egyszerű neked most a fogakkal...van valami fájdalomcsillapítód? KApott Nonó?

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Niki!

Sajnálom hogy semmi sem segít, jó lenne ha már kint lennének a fogacskák...

Aventos krém tényleg nagyon jó :D még egy pici nekem is van, amolyan vésztartalék :roll:

Igazándiból annyira nem készülődünk :roll: Torta már le van beszélve. Mivel 7-e hétköznapra esik, és akkor tartjuk így nem leszünk sokan. Aki meg fel akarja köszönteni, az úgyis fel fogja amikor ráér. Ajándék megvan, még kari előtt megvettük, de szeretnék még egy hintalovat is venni. Meg lufi miatt pestre fel kell menni, mert héliumosat szeretnék hogy szálljon :D , de itt nem tudok a környéken lufiboltot csak pesten. :? Szerintem a kaja is viszonylag egyszerű lesz, leves, rizibizi, husi, így a Ricsi is tud belőle szemezgetni :D Remélem bejön: egyszerű de nagyszerű :lol:

Barbi!

Remélem hamar találnak ortopédust...mikor mi voltunk is feszegették hogy örüljünk hogy nem pestre kell menni ortopédiára :shock:

Mi hozunk nagyítót, hogy jobban lássuk a porszemeket :wink:
Amúgy nem hiszem hogy lenne nálatok mit nézni, a multkor is olyan pedáns rend volt, hogy szégyeltem magam :oops:

Tesóka!

Nem a laptetőre gondoltam, hanem hogy a b&c-vel kezdek :wink: :D :D

Nem tudjátok, hogy a tescos ékszerüzletben vállalnak e ezüst lánc tisztítást? Vagy valahol battán?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Kép lépegetek... :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, akkor sem para :D Nyugi, nem jön rá... :D
Sztem vállalnak tisztítást a Tescoban, meg van egy ékszerüzlet (sőt, 2 is) a piactéren kívül. Sztem ott is...

:D:D:D:D:D:D NE csodálkozz, ha reggelre nem találod a Ricsit!!!! Elrabolom magamnak! Hihetetlen aranyos, ahogy totyizik már!!! :D
Remélem bemutatja a tudományát a talin is ;)
Tényleg feketeerdő tortát akarsz csinálni? :shock: Kemény vagy ;)

(Jó a motor a háttérben..asszem a fiaink együtt mennek majd robogózni, meg motorozni ;) mert már Apa is be van indulva, hogy a fia is motoros lesz, mint ő...:D Ja, és a párjaink ismerik egymást...tökjó ;) )

Kép
Kép
encu

Igen, na ezt akartam kérdezni hogy Karcsi is viszontismeri az enyémet? :lol:

Bizony motoros a Ricsi, de szerintem ez nálatok is bejön majd. Macika le lesz pattintva és irány a moci :wink: :D
És a legjobb hogy a bébitaxival nem tud mit kezdeni ezt a nagy motort meg imádja :roll: Tolja fel s alá meg úgy ül rajta mintha oda született volna :D

Na majd akkor megkérdezem a tescost, de ha nem akkor irány a piac :wink:

Nem nagy dolog a feketeerdő torta, simán megvan egy óra alatt :wink: Egyszerű csak nincs meg a tortaformám, kidobtam. Vagy veszek addig vagy nem lesz kerek és csinálom tepsiben :roll: :lol: Remélem ízleni fog, én imádom :oops:

Már én is úgy várom a talit, olyan kiváncsi vagyok a manókra meg mindenkire :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

Miért olyan sürgős az ezüsttisztítás? Ha szabad tudni... :D

Hááát, ha egyszerű torta, akkor hajrá...lesz közönség, aki befalja (ha nem egyéb, majd én ;) )!!!!

Én is tökre várom! Tavaly még picik voltak a manók és Barbival még pocakkal nyomtuk...ja, és ti ott sem voltatok...aztaaa

Kép
Kép
encu

29 nap van még a tisztításra :wink: A nagyfiamé lesz :wink: :D Csak most ezt olvasni fogja úgyhogy nem lesz meglepi ha fel akarja venni és csillogni fog :? Na mindegy :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Nem kell elrabolnod, majd mondom neki hogy felétek tolja a mocit :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, akkor bocs (hagyhattad volna az infót a talira is ;) )...így viszont 1-1 :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

ÉS szerinted fogja tolni, ha megtudja, hogy a Mumushoz kell jönni? ;) Vagy már megbékélt velem? :lol:

Kép
Kép
encu

Fiúk alszanak :D

Tesóka!

Mikor voltál a mumus? Ezer éve, azóta az az aranyos néni vagy akinél lehet kiságyba csimpaszkodni :wink: :D

Tud valaki a Csilláékról valamit? :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de ma egésznap a dédimamánál voltunk pesten!

Encu!
Apabaja volt, egész úton magyarázott neki és itthon még fél órát bóklászott lent, majd feljöttünk uzsizott és bealudt!
Borzasztóan apás, szerintem ezzel még lesz gondom!
Persze örülök is akis szövetségüknek, no meg irigykedem is néha! :oops:

Móni!
A volt kolléganőm bionetes cuccokat árul és annak idején vettem tőle, mert egyébként sokmindenre jó.
A csoportunkban is volt egy kislány akinek olyan erős ekzémája volt mind a két karján, hogy véresre vakarta, majd a szülők engedélyével, mi az óviban naponta többször is bekentük neki kézmosás után és elmúlt egy hónap alatt!
Szóval jó és képzeljétek, mintha soha nem is lett volna Flóránal, bár már abban is kezdek kételkedni, hogy az volt, mert hogy tudnám megmutatn dokinak, amikor se híre se hamva! :roll: :shock:
Ricsi naggyon ügyes, gratulálok!

Zsuzsa!
Egyszer Móni adta a tippet a láz csillapításához és nekünk bevált!

Niki!
Van egy rossz hírem! :oops:
A nagy újság amit adtál leejtettem és leszakadt a borítója, de cserébe odaadom még az összes idei esküvős újságot! :wink:
Megbocsátasz, nincs harag???? :cry:
Végül úgy döntöttünk, hogy óarany fog dominálni, már kértem is árajánlatot!
Kiválasztottam a virágot a kocsidíszt és az asztaldíszt!
Az asztalon ovális üvegekbe lesz beletéve kála!
Majd még mondom ám, hogy mi hogyan!

Nos akkor a képek: Kép A három nő az életemben, akik a legfontosabbak!!!
Kép
Kép Éppen főzök!!!

Kép
gabriel79

Még képek!

Bocsi olvasok! Kép
És megint olvasok Kép
Reggel pedig ilyen vagyok! Kép
Kép

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Tesóka, akkor megnyugtattál ;) :D

Gabó! Nagyon édi a Flóra! És jó, hogy se híre se hamva annak a fránya kiütésnek! Jó lehet az a balzsam..lehet kapni valahol?
És hogy apás Flóra? Hát, igen... :) De azért ennyire csak nem "súlyos" a helyzet, hogy irigykedned kelljen... :shock: :lol: :lol: Legalább nem -csak- hozzád megy be a wc-re :D MEg ez ki fog egyenlítődni, mikor majd kellenek a tanácsok fiúzásról, nem? ;) Vagy ennyire ne szaladja előre?

Na, asszem elkiabáltam Karcsika nagyszerű alvási szokásait...vagy csak front volt... 10kor fektettem és 1kor kelt meg 3/4 6kor... (bár ez még istenes mondjuk Niki óránkénti kelléséhez képest a fogak miatt...) Nem tudjátok, volt front?

Tényleg! Mi van Csilláékkal? Már néznék képeket a kis harcosokról is!!!

Jaaj, nem is meséltem! Tegnap voltak itt a szüleim délután és pont akkor ébredt Manótj...hááát, azt a mosolyparádét, amit anyumék kaptak...el voltak ájulva...még én is, annyira kacagott velünk a kis lurkó :D

Teszek is fel egy képet, aztán csöndben maradok, hadd bontakozzatok ki ti is ;)

Kép Anyát már egész jól felismerem ;)

Kép
Kép
encu

Ja, és ott van a háttérben a bizonyos bögre :D Így sikerült ;)
Már nem kell titkolózni... :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Elvileg mindjárt jön a védőnéni...

Utána visszaolvasok és jövök!!! :P

Pusssz!

szisszka

Szisz!
Várunk a fejleményekkel! :D
Gyere! :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Hát most Vince sem aludt 9 órát, csak 7-et, mert 3kor kelt, aztán 6kor, de ez sem olyan rossz. És most reggel így csak ketten voltunk az ágyban apával, mert Szilárd sem jött át hajnalban...Mindenesetre hétvégén megyünk nagyobb ágyat nézni, valami szupi matraccal, mert iszonyúan fáj a derekam.

Gabó, nagyon csini Flóra! És hogy apás most jelenleg, az még változhat, szerintem ilyen időszaka van most, aztán lehet 2 hónap múlva meg anyásabb lesz.

Encu, nagyon aranyos Karcsika ahogy mosolyog :)

Niki, szerintem Nonó súlyával semmi gond nincs elég nagy a korához képest, normális, hogy kicsit leállt a hízása. Vagy rosszul gondolom? A tali úgy délután 3 után gondoltam, még nem tudom, Szilárd hogy jön haza, de akkoris ha én megyek érte fél4kor már tuti itthon vagyunk.

Zsuzsa, hogy van Zoé?

Gabó, Zsuzsa, Szisz még nem írtátok, hogy jó e nektek a szerda, gyertek ti is a talira!!!!! Minél többen legyünk! :D
Niki, akkor neked másik nap jó lenne? Írjatok, egyeztessünk!!!!
Csilla nem akarlak kihagyni, de gondolom a babákkal leszel, de persze te is meg vagy hívva! :D

Kép

Kép
sbarbi

Móni, tudtam, hogy elfelejtek valamit. Tudod anyukám a Tescos ékszerben dolgozik, szerintem biztos vállalnak ékszer tisztítást.

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Este már jobb volt a helyzet, most nem óránként keltünk, hanem két és fél óránként, ez már haladás. :lol: Igazán kibújhatna már az a két foga. Azért nekem is hiányzik az, hogy eddig csak egyszer keltünk éjszaka, remélem azért előbb-utóbb vissza fog majd állni!

Hízás ügyileg annyi, hogy hetente egyszer (pénteken) szoktam mérni, de csak a saját megnyugtatásomra, és már négy hete egy dekát sem hízott, de nem is fogyott.
Tegnap is úgy kellett bele erőltetni a főzit is meg a gyümit is, mert nem akart enni, de gondolom a foga miatt ilyen. :? Viszont szopizni végre normálisan elkezdett tegnap óta, majd pénteken kiderül hogy hízott-e. A plussz főzit pedig nem erőltettem már neki tegnap, de szerintem nem is fogom.

Móni!
Nagyon aranyos ez a kép Ricsikéről!! :D

Gabó!
Milyen kis helyes Flóra, és nagyon szép a rucija is!!! :D
Ugyan miért haragudnék már, ne viccelj!!!! Csak egy újság...
Majd ha ráérsz küldj át képeket, kivi vagyok miket választottál!
És, ha segítség kell, szólj! :wink:

Encu!
Hát ezzel a mosollyal levesz mindenkit a lábáról Manótj. :D
És klassz lett a bögre! :wink:

Barbi!
Hogy normális-e hogy nem hízott nem tom. :? Azt tudom, hogy elvileg egy éves korára a születése 3-szorosát kellene elérnie. Mindenesetre most a fogára fogom hogy nem akar enni!
Nekem a kedd vagy csütörtök jobb lenne tali szempontjából, mert ha apa későn ér haza szerdán akkor nem tudok lemenni. Most is negyed hatra ért haza tegnap. A szerda, péntek ált. ilyen. :(
Viszont nagyon szeretnék menni a talira! :D

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Gabó!

Nagyon csini Flóra :D Az utcsó kép a kedvencem, azon annyira nőcis :D De az olvasós sem semmi :lol: És szépen nő a hajacskája!

A krém elég jónak tűnik, remélem sosem kell majd, de elraktároztam az infót! :wink:

Örülök, hogy anno segíthettem a lázcsillapításnál. Bár megmondom őszintén fogalmam sincs, hogy mit tanácsoltam :oops: Viszont tök jó érzés, hogy tudok olyat is írni ami azért beválik :roll: 8)

Barbi!

Köszi, így már magabiztosan megyek ékszert tisztíttatni :wink: :D max. elhajtanak :lol:

Mekkora ágyat szeretnél? :roll:

Ha át kell tenni a tali időpontját másik napra, nekünk bármikor jó, a 3-3.30 körüli időpont meg szuper, addigra túl vagyunk az alváson meg az ebéden is :P De később és előbb is jó, úgyhogy tényleg jó bármi is legyen :lol:

Amúgy én is úgy tudom, hogy a kezdeti gyors gyarapodás lelassul sőt stagnálhat is. A Ricsi most 10 dekát hízott de az Anna pl. azt várta hogy fogyni fog mert sokat mozog már. :roll: Ez annyira egyéni dolog...

És köszi a gratut, próbálkozok fogyni :roll: :P

Tesóka!

ÉÉÉééééééééééééééééééééédik vagytok :D
Mi is sokat keltünk :? De nekünk a 6. fog kavar be még :twisted: félig kint félig bent :shock: megált a fejlődésben vagy mi van :shock:

Jó a pohár :wink: , miért írtam bögrét :roll: :lol: Tetszett Karcsinak?

Na felkelt a Ricsi mennem kell

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csajok akkor kedd, vagy csütörtök válasszatok!!! Csak legyünk sokan :D

Niki, biztos a foga miatt nem eszik annyit Nonó, szegényke jól megszenved velük :cry: És drukkolok azért, hogy hízzon, a plusz főzi nem biztos hogy táplálóbb lenne, mint a tejcsi.

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Barbi! Nekem is nagyon rugalmas az élet, mehetek, amikor a mindenkinek jó! :D

Köszönjük a dícséretet! :D
Már nagyon várom, hogy lássam a babókat!!! :D:D:D:D

Niki! Jó, hogy megint jobb az étvágya Nonónak..gondolom te sem stresszelsz így.. Próbálsz neki valahogy segíteni a fogacska kibújásában? Vagy nem lehet? Próbálok felkészülni erre az időszakra tudással ;)

Tesóka, nem pohár az, hanem bögre. Egy szép fehér bögre nyomattal ;) És nagyon tetszett neki...örülök, hogy eszembe jutott. Ez olyan személyes..és én az ilyen ajándékokat szeretem ;) Persze kapott még mást is, de ő is ezt értékelte legtöbbre ;)
JA, tegnap a Camponában érdeklődtem...ott is vállalnak ezüsttisztítást, 500forintért...

Nem tudom mi van ma, Karcsikát alig tudom letenni...most egy kicsit nyugisabb, bent van a hintájában, ami egyszerre hintáztatja, zenél meg forognak a halak...de csak így jó. Kicsit hisztis ma... csak az ölemben jó...vagy ha fölé hajolok... Viszont azt állandóan meghálálja nagynagy mosolyokkal ;) Most már nagyon tudatosan csinálja..ha meglát, akkor egyből, ha grimaszolok neki vagy beszélak hozzá, akkor is ;) Na, de nem ömlengek ennyit a fiamról, mert a végén még kitagadtok ;)

Szisz! Mit mondott a védőnőni?
Zsuzsa! Hogy vagytok??? Zoé jobban van?

Kép
Kép
encu

Barbi! Nekem mindegy a nap. Úgy csinálom, hogy ott legyünk ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Írtam egy csomót, de sikeresen el is tűnt az egész :(
De most nincs erőm újra írni az egészet! :( :oops:

Védőnéni volt, végülis minden rendben, azt mondta ez a pocifájás
"normális" dolog ne parázzak... meg felirt pár dolgot, hogy mikkel
próbálhatjuk enyhíteni.
Mondjuk mi vettünk tegnap Mecsek-teát, de tegnap Marcinak nem
fájt a pocija. Ma viszont hébe-hóba igen, hajnalban pocak-simire elmúlt neki. De adtam ma már teát is neki, most alszik.

Nekem meg ezer dolgom van, mosás, mosogatás, pakolás stb.
Ja, és ma van Apája szülinapja is, kemény 30 :lol:
Viszont engem is megviselt ez a nemalvás Marci pocakfájása miatt,
úgyhogy asszem megyek, pihizek kicsit.

Ha tudok jövök még ma!

Ja, a tali: hát nem tudom, sztem mi ezt kihagyjuk, főleg, h Marci most ilyen nyűgös a pocija miatt :( A másik meg az, hogy Apája minden nap 6-ig dolgozik és a kutyákat nem tudom igy itt hagyni :(

szisszka

Encu!
Segíteni nem tudok a fog kibújásában.
Enyhíteni lehet valamennyire a fájdalmát. Lehet kapni ecsetelőt, vagy amit Gabó mondott kúpott, vagy baby panadolt.
Bár mondjuk most én este nem adtam neki semmit, és most "egész jól" aludt!
De minden baba más, látod az első két fogával nem volt semmi probléma, ezzel a kettővel meg most megszenvedünk. :(

Móni!
Nektek is stagnált valamikor a Ricsi hízása nem? Én úgy emlékszem. :roll: De utána meg hízott szépen! Ricsike nagyon szép súlyban van! :D

Barbi!
Köszi, hogy áttetted a talit! :D
Nekem is mindegy, hogy kedd vagy csütörtök! :wink: :D

Kép
niki+baba

Szisz!
Miért nem lehet egyedül hagyni a kutyákat??? :roll:

Kép
niki+baba

Igen, Szisz! Jó lenne, ha jönnél... :roll: :wink: :lol:

Kép
Kép
encu

Megint eltűntetek... :shock: :roll: :lol:

Kép
Kép
encu

Merre vagytok?

Kép
Kép
encu

encu-Karcsika,tiszta Julia,igy ahogy mosolyog...Tuti!Le se tagadhatna,h.az unokaja. :lol: :wink:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Ma voltunk bent Kecson,babanet tali volt.Atticy telyesen odavolt a pajtikert.Imadott jatszani veluk.

Kép Kép Kép KépVedul Agica is csatlakozott a fiuk klubjaba. :lol:
Kép
Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Meg egy par,aztan huzok aludni,mert hosszu napom volt ma.Jo ejt mindenkinek!!!! :wink:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

En nagyon elvoltam a 3 pasitol ragadtatva,ez latszik is,mert szinte csak oket fenykepeztem. :lol:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci!

Még jó, hogy hasonlít ;) :D

Édesek a képek, jó sokáig elnézegettem őket :D
És Atticy egyre ügyesebb, ha jól látom ;)
Az a vörös pulcsis, fekete hajú lány ki? Annyira ismerős...
Atticy mondikál már valamiket?

Kép
Kép
encu

encu-azt a csajt nem hiszem,h.ismered,Kriszti,Arab ferje van es kint elnek Egyiptomban.Most hazajott a babaval egy honapra pihenni. :wink: :lol: Az O babaja a feher piros csikos elokes baba.
Atticy mar mondogat,persze,az O sajat nyelven,ennivalo. :lol: Veletek minden ok?Mi van Csillaekkal?Reg nem olvastam rolluk. :roll:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci!

Velünk minden oké. Karcsika már folyamatosan nevet rám és élvezi, ha grimaszolok, meg ha beszélek hozzá. Ő is enivaló ;)
Akkor tényleg nem ismerem a lányt...viszont a babája tényleg elég egyiptomias. Fekete haj, meg kreolos bőr. Szép baba ős is :) De Atticy kenterbe ver mindenkit ;)

Csilláékról nem tudunk egy ideje semmit :( Az az utolsó infó, hogy rendben vannak a fiúk, hízogatnak meg esznek, de elég rég jelentkezett Csilla is, meg Viktor is... Remélem hamarosan hírt adnak magukról!!!!!!!

Kép
Kép
encu

Jaj, juteszembe!!! Írtam neked iwiw-re, de nem ment el a levél...aztán írtam SMS-t...megkaptad????? :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
encu

Lányok!!! Merre vagytok??

Kép
Kép
encu

encu-megkaptam az sms-t,es fol is hivtalak,de nem vetted fel.Az iwiw-en sajna nem mindig megy el az uzenet.Mit irtal? :roll:
Ohhhh,koszonom szepen a bokot.Hat en is igy vagyok vele.Atticy mindenkinel gyonyorubb,es ezzel minden anyuka igy van.Az O babaja a legszebb.Tegnap mindenki bokolgatott,h.tiszta en vagyok,gondolhatod,mennyire el voltam magammal.He he.Most vettem neki kezdo fogkefet a Nuktol,nagyon imadja.Meg a hintajaba nezi Telebabiekat.

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Azt kérdeztem, hogy titokban férjhez mentél? Mert az iwiw-n mindkettőtöknél házas van beírva ;) Nos? Miről maradtam le? :D

Kép
Kép
encu

Igen.De csak a polgari volt,es en meg Attila sem tekintjukezt hazassagnak.A papirok vegedt tettuk.Es csak 5 en voltunk.Mi es a 2 tanu.Ennyi.Majd ha hazajon anyos,akkor meglesz a normalis lagzi. :wink: Nem maradtal le semmirol,ne aggodj.

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci, akkor gratula!! :D De remélem is, hogy lesz lagzi ;)
Mikor jön haza anyósod? :D

Kép
Kép
encu

LÁNYOK!!!! :shock: :?

Kép
Kép
encu

kb.meg masfel ev.De felolem ott maradhatna orokre is. :wink: 8)

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

És akkor nem lenne lagzi??? VAgy akkor nem kellene várni vele másfél évet ? ;) Van gyűrű? És Attila kérte meg a kezed? Vagy hogy volt??? Nem is mesélted, te DÖG!!!! :D:D:D:D:D Nem szép dolog!!

Kép
Kép
encu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?