Kezdeném azzal, hogy tök jó volt nézni ezt a csomó szépséges gyereket! Tényleg mindenki büszke lehet rájuk!
Lili,
Gratulálok a babáidhoz! Ne aggódj, mindent jól csinálsz! Hallgass a saját megérzéseidre meg figyeld a gyerekek reakcióit, akkor nem lesz baj. A 3 óránkénti etetős f*szságot meg felejtsd el! Én nem értem, miért sulykolják még mindig ezt a hülyeséget!
Kata,
Viszek tápszert az útra, meg cumisüveget is hozzá! Remélem nem kell majd használnom, de elviszem, mert bármi lehet! 2 hét az elég hosszú idő azért! Bár szerencse, hogy még a húgom is szoptat, úgyhogy vész esetére ott leszünk egymásnak – mint mindig! Én lehet, hogy bevállalnám a Nílusi hajóutat. Ha babakocsiban tud aludni Bálint, akkor szerintem nagy baj nem lehet! Bár a városnézős túra valóban nem a legjobb…
Andi,
Levágtuk, megbántuk… Bár már kezdjük megszokni! Te nem sajnáltad először a hajukat?
Sajnálom, hogy Arni nehezen viseli a szemüveget, nem csodálom! Biztos tök nehéz a kis fülének meg furcsa neki vele látni!
Napszemcsi,
Milyen durva, hogy 40 hétre szültél! Nagyon helyesek a gyerkőceid! Jól látom, Barnusnak olyan gödröcske van az állán, mint John Travoltának? Nahát! Szexi!
Pompi,
Én is így vagyok kicsit a fürdőrucival, hogy nem nagyon kéne erőltetni…! Vízbe menni meg útálok, kivéve a tengert. Most félek is kicsit tőle, nehogy elapassza itt nekem a tejcit!
Kíváncsi vagyok nagyon a jövő heti méreckedésre! Remélem, addig nekünk is megjavítják a mérleget, mert már a mi méreckedésünkre is igen kíváncsi lennék! Már vagy 2 hete nem mértem egyáltalán!
Zsú,
Tök jó a hinta, Borka szereti?
Erika,
Tök jó, hogy jelentkeztél! Talán még nem is láttam a fiaidról képet, nagyon szép gyerekek!
Zsuzsi,
Nagyon elszánt vagy a tornát illetően! Én még nem merek mozogni, hogy nehogy elapadjon a tejci – meg jó erre fogni a lustaságomat! Megrendelted végül a hintát?
Wish,
Mekkora szemétség, hogy ellopták a kocsitokat! Hú, belegondolok, hogy ha a miénket is ellopnák, nagyon gáz! Remélem leszünk olyan szerencsések, mint annak a kisbabának a szülei, akivel együtt utaztatok! Balázson mindig megdöbbenek, hogy mennyire ügyes! Már jár….!
Katyerina,
Szerintem inkább önző vagyok, mint bátor az utazást illetően! Én menni akarok, úgyhogy szegény gyerek meg ha akar, ha nem, jön velem! Szemét vagyok, mi?! Thaiföldre csak ajánlott oltások vannak, mint pl. a hepatitis. O. még nem kaphat, de nincs is nagyon szüksége rá, mivel csak anyatejet eszik, meg viszek neki üvegest itthonról. A húgomék kislánya viszont kap oltást, összesen 5-öt! Szegény!
Látom, nálatok is favorit a járóka! Ti már leengedtétek az alját teljesen? Olivért se viselte meg se a prevenar, se a meningoc.!
Kismóki,
Nagyon zabálnivaló Klári baba! Van kedvenc cumija, vagy mindegy neki? Én Olivérnek Avon fogszabályzósat veszek, meg az kupakos is. Egyébként nem mintha lenne foga, meg ráadásul mindig fejjel lefelé rakja be magának!
Anikó,
Rendeltem nyári cuccokat a nextes Szandrától, remélem időben megjönnek. Meg vettem néhány dolgot, de túl sokat nem, mert tuti kinövi a nyárra!
Ágoston jobban van már? Tök sokat szopik Ágolyó! Én ma véletlen szopi-időben tudtam csak megetetni, és képzeld, utána nem szopizott! Na, ki is készültem! Egy nap egyszer szoktam adni neki gyümit (főleg ) vagy főzit, de mostmár kb. 1/3-át megeszi a nagy üvegnek!
Emma,
Zalán olyan szép barna bőrű! És azok a hurkácskák….! Ti mikor mentek újra a Kaáliba? Vagy megpróbáljátok spontán?
Bandika,
Képzeld, Olivér már nagyon kúszik (előre mondjuk nem ) meg forog, úgyhogy ezért is félek kicsit az úttól, hogy neki már kell a hely! Szerinted az baj, hogy a fordulást az egyik oldalára jobban előnyben részesíti, mint a másikra? Állandóan megfordul, de főleg a jobb oldalára, balra is meg tud, de nem nagyon szokott.
Balázs hogy áll a fordulással? Irigyellek a csak cumi meg simi miatt, nekem ez nem jött be. Az enyém úgy üvölt, mint akit épp kínoznak! És nagyon kitartó! Úgyhogy én adom be előbb a derekam!
Zsebi,
Nagyon örülök, hogy visszajöttél! Emlékszel, mikor még azt kérdeztem, hogy jön-e már a foguk? Akkor már elmúltak 7 hónaposak az ikreid. Olivér majdnem 8, de még semmiféle foga nincs! Nektek mikor bújtak ki az első fogacskák? Nagyon helyesek a gyerkőcök, de tényleg csak nőttek, én is simán megismertem volna őket! Szoptatsz még? Vagy ha nem, akkor meddig sikerült?
Orsi,
Nem vitás, te vagy itt talán a legrégebben! Lassan eléred a 10000. hozzászólást! Azért jár valami amúgy?
Melcsi,
Meglestem ám én is odaát a képeket, Luku milyen nagyfiús lett! Jó lenne, ha sűrűbben tudnál jönni!
A smile-kat már nincs erőm, ezt képzelje oda mindenki:
!