Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok,

monic üdvözöllek. Én is kiakadtam, hogy 2 éve szeded. Nekem ez az 5 hónap és egyben az utolsó.
Nagyon drukkolunk holnapra, egyből gyere a hírekkel. :D

Monyó, ez mindenkinek megfordul a fejében. De mi rájöttünk, hogy csak egymástól akarunk gyereket. Nem ér az egész semmit, ha csak azért vagy egy másik emberrel, mert sikerül a közös gyerek.
Én nem tudnám ezt elképzelni a férjem nélkül.
Remélem ez így is marad :D
Te sem tudnál meglenni nélküle.

Krévi, azért írta az Árnika, hogy váltsak dokit, mert nem néz uh-val, csak töm clostival. 3 hónapja nem látott.

Vandus, 26 éves létedre, nagyon bölcs vagy. :D
Szóról szóra egyetértek veled. Nagy igazságot írtál.
gmelcsi1

Szisztok!
Monyo: Úgy örülök, hogy nem bántottalak meg, miután megírtam, egy picit elbizonytalanodtam, hogy nem kellett volna írnom. Tényleg abszolút jó szándékkal írtam le a tapasztalatomat! :D

Árnika: Én nem nevezném magam mázlistának, épp ezt próbáltam leírni. Persze örülök a -13 kilónak, de ez látjátok, hogy mégis semmire nem volt elég!!! Se pé, se ciklus,katasztrofális cukor, inzulin és hormoneredmények. Nem hinném, hogy közel állok a babához, egy év próbálkozás és 9 hónap met szedés után... Én ezt nem tekintem mázlinak, nekem a mázli mást jelent. Nem haragszom, és megértem, hogy jól hangzik ez a fogyás, de sajnos a sikerhez mégis kevés önmagában.
Ja, és ma voltam uh-on, a clostytól semmilyen említésre méltó tüszőm nem lett(sőt nem említésre méltó sem) :cry: Ez van. Ennek fényében már nem is tetszik nekem annyira az az x kiló.

További sok sikert mindenkinek!

Kép
Kép
zazzy

zazy :cry: a francba szoritottam hogy legalabb egy tuszocsked legyen.
ha szabad megkerdezhetem a parametereid? :oops: ha nem akarod ne ird meg.
az enyem 162/75 tudom hogy sok de ez van.ebbol szeretnek 5 kg lefogyni 2-3 honap alatt,remelem sikerulni fog.
(jo hogy irtad amit irtal.ennek fenyeben tagnap elkezdtem a dietat,es a menzi elmultaval tornazni is fogok)

Kép
monyo83

ja,akkor hogyan tovabb?lehetne inekcioval is nem?
nekem pem is van ciklusom is,nem rosz az inzulinom(0 perc 11 120 perc 21)ami nem szornyu es megsincs babam.
szoval fel a fejjel biztos van valami megoldas.

Kép
monyo83

Monyo: A "paramétereim" :lol: jelenleg 164/77 (ki ne számold mennyi volt!!!)
Hát most úgy tovább, hogy szigorú diéta(számolgatás)160gr CH,1440kcal/nap :shock: és mozgás, mozgás, mozgás (szobabicikli, itthoni torna Rubint Rékával dvd-ről)
Szeretném helyrerázni ezeket az eredményeket, hátha van esély spontán babára :wink:

Kép
Kép
zazzy

ja igen,olvastam a pco-sba hogy ockodsz egy kicsit a stimuzastol.
hat engem kellet volna elolvasnod tavaly ilyenkor.mindent akartam csak ezt nem,a stimu engem total kicsinal pattanasos leszek viszket a fejborom,aludni nem tudok ejszaka (5 napig szedek 3*1et)de ez meg semmi.a kotelezo egyuttlet ami kikeszit a legjobban DE mindenek ara van.nekem ez jutott,mostmar mindegy csak megmaradjon a babam.
akkor asszem pont ugyananyi a Bmi indekszunk:)

Kép
monyo83

Nem is az,nem a stimu zavar engem, csak hogy gyakorlatilag még nem is adtunk magunknak esélyt spontánra, mert eddig pocsékak voltak eredmények. De hátha javulnak, és akkor lesz esély. Meg szeretném adni magunknak a spontán esélyét.
Azért nem írok semmit a te esetedre, mert nincs is rá szó. Nagyon erős vagy. És tényleg ne gondolkozz váláson, főleg, ha férjed így áll hozzá!
Annyi negatív példát látok rossz helyre született gyerekekből, hogy hiszek benne, hogy ilyen helyekre is jönnie KELL a babáknak, nem szabad feladni!Akkora öröm lesz, ha sikerül!Kitartás!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok Lányok!

krévi, már beszéltünk az inszemről a dokival, de még legalább két stimulált hónapot megpróbálunk.
remélem nem lesz rá szükség, de igazából nem problémázunk az inszemen, hiszen viszonylag nem egy nagy cécó..

fizetni külön nem kell érte, a gyógyszerek (closti,choragon,utro), viszont elég húzós.
ez kb. havi húszezer minden stimulált ciklus.

főleg a choragon nagyon drága, utro viszonylag, closti nem vészes.

ja és még esetleg merionalt is szoktam kapni, még kicsit jobban megturbozza a tüszőket.

ma megyek closti receptért, most a 28.napon vagyok, ha esetleg megjönne a hétvégén(jaj csak ne), akkor el tudjam kezdeni a 3. napon.

ez egyébként egy külön izgalom, hogy ha megjön rögtön elkezdünk számolni ,hogy a 14-16 nap hová fog esni, mert azért ugye az elég lényeges....

mensti tüneteim nincsenek, de hát ki tudja hány napos ciklusom lesz így closti szünetben....
k.vanda

én vasárnapra tervezek tesztet, ki hogy áll teszt ügyben?
k.vanda

zazy teljes mertekben megertelek.hagyni kell idot a spontanra.nalunk a ferjem iszonyu stimuellenes.utalja a kotelezo egyutleteket azt hogy marekszamra szedem a gyogyszert.
ha tehetne o csak spontanozna addig amig sikerul,csak hat 3 ev az annyi ebbol csak ket stumus ciklusunk volt a tobbi spontan.Nem vagyok egy turelmes ember,megis meg kellet tanulnom azt hogy ez nem lesz agy uram teremtom dolog.(nem gondoltam volna magamrol hogy ezt ki fogom tudni birni,varakozas,vetelesek)

vanda szoritok hogy ne jojjon meg.

Kép
monyo83

lanyok ti hisztek a megerzeseitekben,jelekben?
most jutott eszembe.
szilveszterkor mikor bontottak a pezsgot akkor jelentettem be a paromnak a babat es kepzeljetek nem durrant ki a pezsgo(meg jo hogy volt tartalek)akarhogy probalkoztak a fiuk nem nyilt ki,harapofogoval probaltak kinyitni erre beletort a dugo :shock: soha tobbet nem lehet rendesen kinyitni.
na akkor egymasra neztunk a baratnommel es tudtuk ez rosszat jelent.Mostmar tudom miert.Nekunk nem volt itt az ideje hogy unnepeljunk.
lehet hogy ez hulyeseg de en hiszek az ilyesmikben.
a paromat 3 masodpercnek koszonhetem es a megerzesemnek.

Kép
monyo83

Sziasztok,

Mindenkinek fel a fejjel! Biztos sikerülni fog vagy így vagy úgy. :D

Vandus, én is drukkolok, hogy ne jöjjön meg. De azért végtelen ciklus se legyen, ha már meg kell jönnie.

Én még nem tudom, hogy mikor fogok tesztelni. Nagyon figyelem magam, ha csak egy tünetét is észlelem a mensinek, nincs teszt. Nincs értelme, hogy elpocsékoljak ennyi pénzt. Azokat a tüneteimet, amelyek szimulációk nem veszem figyelembe pl. hányinger, álmosság.

krévi
krévi

sziasztok

Zazzy huh, azért remélem tényleg nem bántottalak meg, nem rosszindulatból írtam, viszont az akkor is jónak tartom hogy sikerült ennyit fogynod, még ha az eredmények nem is téged igazoltak most.
Lehet számodra több időre van szükség hogy helyrehozzon mindent odabent.

Mindenesetre érdekesnek tartom, hogy nekem jó egy éve azt mondták a dokik, hogy egy kis túlsúly csak jó lehet!!! sőt egy pár kilót hízhatnék(jelzem már szerintem akkor is volt rajtam egy kicsi plusz) , most meg ott tartok hogy diétázni kell, mert mégsem jó a túlsúly!!

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Sziasztok Csajok!

voltam dokinál délben, megkaptam a clostil receptet.
tehát most itt lapul a recept, csak akkor váltom ki ha muszáj.....

a program a következő lesz: ha megjön, akkor a 3.napon kell elkezdenem napi két szemet.
majd a 9. napra időpontot kérni a dokitól , mert a 9.napon megnéz UH-val.
ha lát jó tüszőket ,akkor nem kell merional ami még megturbozza a tüsző növekedést.

aztán gondolom a további a szokásos, 13.14.napon choragon repesztő, aztán szex egyfolytában. majd utrogestan dugdosása szépen:)

hát jó kis program ,még külön izgalom ,hogy jól jöjjön ki a repesztő ideje, jobb a hétvége, de hát ugye ezt most még nem tudni.

aztán tesztelés és várakozás, korán nem tesztelek többet, hiszen choragon miat álpozitívat teszteltem szépen decemberben.

persze aztán megint ott lesz, hogy az utro miatt nem jön meg ,vagy mégsem....jó moka, de látjátok ezek ám a ngy izgalmak, ezért (is) érdemes élni:))
k.vanda

ja és azt elfeljetettem írni ,hogy ez a szuper program még el is maradhat ,de csak egy okból:
ha már most terhes vagyok:)
k.vanda

Sziasztok Csajok,

Vandus, szorítok, hogy így legyen.
Nem semmi követés kíséri a stimudat. Le a kalappal a dokid előtt.

Árnika, nekem is azt mondta a dokim, hogy fogyjak, mert a túlsúly fogamzásgátlóként hat, erre egy ismerősünk 110kg és terhes lett.
Na erről ennyit.

Krévi, ne aggódj, én is probukálok mindig tünetet, már röhögök saját magamon.
gmelcsi1

Sziasztok

Azt akarom kérdezni tőletek hogy az normális ha kedd reggel 10 mm volt a tüsző, tegnap a hőm lement 36,4-re, ma pedig már 36,6 volt, hogy akkor tegnap már megis repedt? Létezik hogy keddtől csütörtökig megnőlt akkorára hogy megrepedhessen?

Remélem mindenki jól van.
Köszi

Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

kedves gabi, megmondom őszintén én pontosan ezért nem hőmérözök, mert igazából a jó ég tudja mi van ilyenkor...

annyi buktatója van a hőmérőzésnek ,főleg ilyen pár tizedes emelkedés-csökkenések esetében.

hányadik napon vagy?

egyébként átlagosan 2mm -t nő naponta a tüsző, 15mm alatt nem is szokott megredeni.
de ez a napi 2mm-es növekedés dolog is olyan,hogy az esetek mondjuk 89%-ban így van, de ugye a természet csodákraképes.
vannak bizonyos alapszabályok amit ugye az orvosok azért mondanak, mert nagy százalékban így van, de nem tutira.
a lényeg,hogy ezekben a napokban legyetek együtt, és akkor ha megrepedt ot az esély:)

29.napon vagyok, és nagyon szarul. mármint nem mensti tünetek, inkább influenza. émelygek és hasmenés egyenlőre..

vagy ez terhességi tünet???? pár nap és eldől, egy jó kis terhesség vagy egy tuti influenza :)
k.vanda

Sziasztok Csajok,

Vandus olvastam, hogy náthás tünetek is kisérhetik a terhességet.
Reméljük nálad is így van. :D

Gabi,
Én csak egy hónapig mértem a hőmet, aztán úgy voltam vele, lazítok.
Hanyadik napon vagy?
gmelcsi1

vanda drukkolok neked hogy babás legyél.

vanda nekem mst lesz majd a műtét utáni első menszim, és a keddi uh-on voltam a 20. napon, ma pedig a 23. napon. eddig nekem mindig látszódott mikor volt pe. És nekem is fura volt hogy most ma felment, tegnap viszont le, tehát akár lehetne repedés is. Csak fura volt hogy keddtől csütörtökig megnőtt akkorára hogy meg isrepedt.

Bár ha belegondolok hogy amikor babás lettem, akkor a 13. napon semmi tüsző nem volt látható az uh-on, majd a 19. napon még is lett és megisrepedt, abból lettem babás.

Kép

gabi1

sziasztok.

vanda hat en is nagyon cudarul vagyok.par napja hasmarsom van most meg olyan hanyingerem hogy nem is tudom mit csinaljak.na nekem tuti nem terhesegi tunet.

gabi 0,2 tizedes emelkedes meg nem feltetlenul utal pe-re ha holnap meg feljebb megy a hod akkor talan igen,megrepedt.

Kép
monyo83

monyo köszi. Eddig hőmnél amiket mértem, nem volt nagyobb kiugrás, de mindegy is. Majd meglátjuk mi lesz.

monyo jobbulást neked.

Kép

gabi1

monyo látom te is fogyózol. Én is azt akartam hogy majd most januártól ey kicsit nem ártana. Mivel az elmult hónapokban rámjött 5-6 kiló. De nem kell, mert a műtét óta teljesen magától semmi diéta, lement 3 kiló. És jelentem már most sokkal könnyebbnek érzem magam, pedig hát nem voltam egy nagydarab. 154 cm és 60,5 kiló, most 57,5 vagyok.

Kép

gabi1

gabi pe nel elfogadott a 0,3-0,5 fokos emelkedes pe utan.

cudarul vagyok nagyon :cry:

nem fogyozom csak dietazom,a fogyozas nem megy mert rosszul vagyok.

Kép
monyo83

monyo de a diétázással is fogysz. fogyózni éhezni én se tudok, meg soha nem is kartam, az nem egészséges dolog.

igen az pe utáni emelkedés az megvolt minidig csak az első nap még először csak ilyen 1-2 tizedes, és utána emelkedett jobban meg

Kép

gabi1

akkor jobblást Neked is koedves monyo!

szerintem nálam estére kiderül ,hogy mi van mert ha influenza (amire ebben a nagy járványban komoly esély van), akkor biztos jön a láz és végtagfájdalom.
most még csak általános rosszullét és kisebb hasmenés.
vasárnap reggel dobok egy tesztet, bár tudom ,hogy az még csak a 31.nap lesz, de hát ki tudja:)

puszi:)
k.vanda

Vandus, csuriban kezem-lábam. :D És jobbulást

Gabi, nekem is így emelkedett mikor mértem. A pé utáni nap 0,2 fok és utánna ment fentebb. Szerintem is a holnap reggeliből kiderül.

Monyó, gyógyulj meg, pihenj sokat, kamilla tea.

Krévi, Árnika merre vagytok?
gmelcsi1

Sziasztok,

Sajnos megjött. Így én nem is tesztelek. :( :( :(
Ma voltam nőgyógyásznál. La akarta venni a kenetet a rákszűréshez, erre közli, hogy azt sem tudja, mert vérzek. Tök ciki volt. 28. napon még nem szokott semmi sem jönni. Sűrű elnézések közepette elhagytam a rendelőt, majd kértem másik időpontot.
De azon gondolkodom, hogy vissza sem megyek, hanem megyek egyből a meddőségibe, ott úgyis csinálnak rákszűrést.
Megkérdeztem az orvost, azt mondta, 3 hét mire az állami intézményekben megérkezik a lelet. Magánrendelésen ez 1 hét. Nem semmi.

Melcsi, és te hogy állsz?

Monyó, gyógyulj meg.

Vanda, neked még drukkolok, hogy egy jó kis terhesség legyen.

krévi
krévi

Sziasztok!

Már jó rég írtam ide,de azért mindig elolvaslak benneteket. :wink:
Még mindig baba nélkül vagyunk, most volt meg a hormonvizsgálat, azt mondta az orvos,hogy tökéletes lett.-andrológia már megvolt,az is szupi-Megnézte uh-gal a peteérést,szerdán voltam a 15. napon és volt egy 18mm-es tüszőcském. :D Úgyhogy most keddtől szombatig be lett tervezve az esti "program". Annyira jó lenne,ha végre most össze jönne. Bár nem értem, hogy miért nem kellett vissza mennem, hogy megnézze, hogy megrepedt-e az a tüsző.
Szerintetek, ha a 15. napon még volt egy 18mm-es tüszőm,akkor az max. péntekre meg kell,hogy repedjen,ugye? A hőmet nem mérem,mert abba már nem hiszek.
prücsök2

Ja, és szedtem decemberben a Clostilt,5*1-et. Ezek szerint most valamit ért.
prücsök2

prucsok akar mar csutortokon is megrepedhetett.

Kép
monyo83

Monyo, bízom benne nagyon! Most rajtunk aztán nem múlott. Olyan fura,hogy minden lelet és vizsgálat rendben van, helyre állt a ciklusom is,de a babónk nem jön. Bár gondolom, hogy ezzel vagyunk így egy páran.
Az a kedvencem amikor a 2-3 gyermekes anyukák mondják, hogy ne izguljak,mjad jön az........na ezt már nem bírom.
Jók legyetek!
prücsök2

Jó reggelt csajok,

Prücsök, gratulálok a szép eredményhez, szerintem is megrepedt az a 16-17. napon.
Nekem is mindig ezt mondják a gyerekes anyukák, hogy majd jön. Egyedül azok a barátaink nem, akik szintén 3 évet vártak, ők megértenek minket.

Monyó, jobban vagy?

Krévi sajnálom, hogy megjött. Én nem tudom hanyadik napon vagyok, ebben a hónapban nem számolgattam direkt. Valahogy jövőhét végén kell megjönnie.

Vandus?
gmelcsi1

Sziasztok

Krévi én is sajnálom hogy megjött.

Vanda nálad mizus?
Monyo hogy vagy? Vérzés már elmult?
prücsök engem meg mindig azzal vígasztalnak hogy mit akarsz van már 3 gyereked, ha nem jön össze az sem gond. Hát nem valami jól esik az ilyen kijelentés. De most már elengedem a fülem mellett.

Nekem ilyen a mai hőm

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 96000_.png

Kép

gabi1

sziasztok.

krevi sajnalom hogy megjott.mit mondott a dokid felirja neked a clostyt?

melcsi foggalmam sincs mi bajom van.ilyen meg nem volt.az este is naygon hanyingerem volt.remelem jobban leszek hamarosan.talan nem jon meg.

gabi a verzesem mar tegnapelott elmult.ugy nez i tenyleg megvolt ped,hamarosan megjon es ujra belevaghattok a projektbe.

szerncsere nekem nem jonnek az ilyen majd sikerul storyval.aki nekunk fontos az tudja hogy mi a helyzet es nagyon tapintatosak.

Kép
monyo83

Sziasztok,

monyó, szóba sem hoztam a clostyt. Azt mondta, míg a rákszűrés eredménye nincs meg, nincs semmi. Így most várunk.
Most gondolkodóban vagyunk, hogy mi legyen a következő lépés. Ha kitaláltuk, szólok. Neked jobbulást kívánunk.

Vanda, vasárnap dobsz egy tesztet?

krévi
krévi

Csőváz csajok:)

Ami biztos az a bizonytalanság:)
Párom kezdeményezésére már szombat reggel teszteltem (30.nap), de full negatív.
Betegségem érdekes volt, péntek estére 38.6-os láz, és émelygés ,hányinger.
Aludtam egy jó nagyot és szombat óta nincs lázam.
gondolom akkor ez nem influenza, egy nap alatt az nem megy le.
gyomrom most is rossz, de semmi egyéb.

mensti sehol (ma 31.nap), mensti tünetek sem jönnek.

kb. szerdán teszt, ha akkor is negatív akkor ez meesetleg maratoni ciklus lesz.
clostil kiváltva, tehát ha elindul az új ciklus rajtra kész vagyok:)
k.vanda

Jó reggelt csajok,

Vandus, nagyon izgi. Kibírod szerdáig?

Többiekkel mizu?
gmelcsi1

jó reggel csajok!

nem nagyon pörög ez a topic...
melcsi, muszáj kibírnom szerdáig mert igazából nekem átalagosan 32-34- naposak a ciklusaim, szóval ma is még csak a 32. napon vagyok.

igazából el sem hinném ,ha pozitív lenne, viszont a péntek esti lázam nem túl jó dolog.
érdekes volt, egy este láz, majd semmi.
már terveztem,hogy szombaton ebből doki lesz, biztos több napig lázas beteg leszek. erre szombat reggelre szinte mindent elmúlt.

sajnálom krévi,hogy megjött, fene egye meg ezt a nem kívánt menstit....
gondolom a láz nem terheségi tünet :shock:
k.vanda

sziasztok.

vanda drukkolok,meg siman lehet pozitiv az a teszt.
nekem is elmult a nyavajam kop kop

Kép
monyo83

találtam egy érdekességet a lázzal kapcsolatban:

"Visszakanyarodva a tünetekhez.

A sikeres megtermékenyülést követő napokban még biztosan nem fogunk semmit érezni, az első tünetek, szurkálás hastájékon vagy a petefészeknél, és az a bizonyos „mindjárt meg fog jönni” érzés csak az elmaradt menstruáció körüli napokban jelentkezhet. Szintén viszonylag hamar észlelhető a mellfeszülés, a mellek megnövekedése és a testhőmérséklet növekedés, sokan még lázról is beszámolnak, sőt olyan anyukával is beszéltem már, aki mindkét gyerekről azt hitte, hogy influenzája van, mert izomfájdalmat érzett és belázasodott. Hőhullámok is már a 4.-5. hét környékén előfordulhatnak. A hőmérsékletnövekedés csalóka tud lenni. A peteérés utáni napokban ugyanis a legtöbb nőnél felmegy a testhőmérséklet, a menses előtti napokban, vagy a menses napján pedig általában lecsökken, van azonban olyan is, hogy valakinél csak akkor csökken le, amikor már megjött a menstruáció, így önmagában a hőmérsékletnövekedés alapján nem állítható biztosan, hogy teherbeestünk.
"
k.vanda

Sziasztok Csajszikák! :)

Hát...a szerda lesz nekem is érdekes. Azt mondta a doki, ha a 35-ik napig nem jön meg, akkor csináljak tesztet, és utána szedjek duphastont.
Ha jól számolok szerda környékén kellene (nem kellene) megjönni. Nem fűzök nagy reményeket, hisz az is csoda hogy egyáltalán peteérésem volt poz LH tesztel. Hasam szúrkál, hirtelen szúr, feszül az alhasam. Hőhullámok gyötörnek. Mindenki nagy pulcsiban dolgozik, én meg gyűröm fel a pólom izzadok mint a ló. :( Vagy a változókor felé haladok. :( 27évesen :(

Szerintetek ha tüszőérés van, és nagyon nagyon szúr, az a megrepedést, vagyis hogy kijött a petesejtecske, vagy pedig a duzzadást, a nagyságát, vagyis hogy csak nagy a tüsző jelenti? Na... dehülén leírtam. Szóval nem feltétele a petefészekfájdalom és a poz. LH teszt annak, hogy a tüszőm meg is repedt. ...valami ilyesmi.

Drukkolok mindenkinek!!

A mensizőknek meg kitartás, a köv hó befutó lesz! :)

Puszi

Nyusz
nyuszifülû

nyuszifulu.akkor neked is drukolok szerdara:)

nem feltetele.vagyis a poz lh es a petefeszekfajdalom nem jelenti azt hogy a tuszo meg is repedt.
szerintem ne filozz ezen!megrepedt es kesz,es ha most nem talatatok celba akkor majd a kovetkezo honapnal ujra probalkoztok.

Kép
monyo83

nyuszi, ezek azért nem rossz jelek, ebből még lehet terhesség :wink:

lényeg,hogy remélem sokat voltatok együtt ebben a ciklusban és akkor lehet reménykedni.

egyébként nekem is lenne egy kérdésem ,főleg monyohoz:)

most nem használok utrogestan kúpot, doki sem mondtas. ez ugye totál spontán ciklus.

ha mégis terhes lennék ,mi van???
nehogy ebből legyen a baj!
vagy azétt nem is mondta a doki, mert ennyire nem hisz benne,hogy spontán sikerül...
k.vanda

vanda en ugy csinaltam hogy amikor megudtam hogy terhes vagyok akkor kezdtem el hasznalni az Utrot.nem sok ertelme volt dehat azt ugye akkor nem tudtam.

nem tudom menyire rosz a progi szinted.azt sem tudom az enyem milyen.
spontan ciklusban nekem eselyem sincs hasznalni az utrot pe tol hisz nem is tudom mikor van pem,ha meg mar tudom hogy terhes vagyok akkor meg lehet hogy mar keso.nem tudom.

Kép
monyo83

Sziasztok,

Vanda, Nyuszi, megy a sok drukk. Legalább nektek sikerüljön.

Már egy kicsit megnyugodtam. A szokásos nem kívánt mensi utáni rosszkedvem múlóban.

Viszont még mindig nem dolgoztam ki a haditervet. Az biztos, hogy a sok sz...-t, amit szedtem nincs értelme tovább szedni, hiszen egyáltalán nem használtak. Azért ami van, még beszedem, és megtartom egyedül az Elevitet.
A hőmérőzésen is gondolkodom, hiszen, ha kétnaponta úgyis együtt vagyunk, értelmetlen. Viszont ha elmegyek orvoshoz, azt egyből kérik. Így azt meg kéne tartanom.

Lehet, hogy elmegyek egy talpmasszőrhöz, aki állítólag "gyerekcsináló". Meg nagyon gondolkodom a meddőségi kp-on, hogy legalább az alapvizsgálatokat csináltassuk meg, úgy mint a petevezeték átjárhatósági és a sperma vizsgálat.

Melcsi, te hogy állsz?

krévi
krévi

Sziasztok Csajok,

Vandus én ebből az összes tünetet pródukálom minden hónapban. :D
Szorítok szerdára nagyon.

Krévi mi izgulunk a holnapi viszgálat miatt, hogy rendben legyen.
Nem csodálom, hogy tanácstalan vagy. Én is hallottam már talpmasszőrőrl, sokan dicsérik.
Nagy dilemma. mielőtt az ember MC-be megy.
Én is abba hagytam a hőmérőzést, semmi értelmét nem láttam.

Monyo, örülök, hogy jobban vagy.
Mikor kezded a stimut?
gmelcsi1

produkálom :D
gmelcsi1

melcsi valszeg a kovetkezo honapban.

Kép
monyo83

hihetelen szomorú nap ez a babaneten.
más topicban olvastam kiscsillag és junko történetét.

monyo, te talán ismered junkot???

mit takar ez a kromoszóma rendellenesség?
k.vanda

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?