Sziasztok Lányok!
Itt vagyok, csak nemtom meddig leszek
:)
Szóval igen, január 3-án, 15.58-kor megszületett végre a kis Lókötő
Gyönyörű szép szülés volt, azt kell mondjam, nagyobb élmény, mint Rékus, mert bár kértem EDA-t, utána vettük észre, hogy ki volt csúszva a kanül, így a lényegi időben nem hatott, csak a vajúdást nyújtotta meg 2 órával
De így is összesen 6 órát voltam a szülőszobán, és végül gátvédelemmel kibújt Bulcsú
3850 gramm, és 55 cm, és nagyon cukorfalat. Vasárnap hazajöhettünk, és azóta minden oké, Ő csak alszik és eszik, és néha nyekereg, mert a végsőkig alszik és mikor felébred már éhen akar persze halni
Viszont Rékusom nagyon beteg lett sajnos, így emiatt nehéz most ez az időszak
1 hete nem alszik éjjel, mert be vannak duzzadva amandulái, és fullad
A párom egy hete van vele éjjeli műszakban, de nemtom mi lesz jövő héten, amikor már dolgozni kell mennie...
Vicsokékról van hír? Nem nagyon olvastam vissza, ahhoz nincs türelmem most!
A kórház jó, azt kell mondjam, 3 ágyas szobák, két ajtóval, az egyik a látogatófolyosóra visz, a ,másik meg a csecsemőosztályra, van saját fürdőszoba. A szobákba nem jöhet látogató, és a csecsemőosztályra sem, a babát a szoba ablakán keresztül tudod megmutatni. Szerintem ez nagyon jó, hogy nem lehet kivinni őket ilyen kicsi korukban! Van egy nagy étkező-társalgó, ahol kajáltunk, nekem ez is tetszett, hogy nem az ágyban kellett enni
Nekem továbbra is a volt Szabolcsos nővérek a nyerők, de nagy bajom senkivel nem volt igazán, persze nem is volt bajom semmi, és Bulcsi is oké volt.
Ami rohadt nagy gáz, hogy nincs hely. Volt olyan, hogy éppen az ebédet ettem, mikor lehoztak tolószékben egy kismamát, aki épp szült, de NEM VOLT ÜRES ÁGY, így az egyik szobát kérték meg, hogy bemehessen szoptatni!!!!!!!
Január 5-ig 59 szülés volt, számoljátok ki!!!!!!! Voltak szült kismamák a terhespatológián és a nőgyógyászaton is, mert a gyermekágy fullon volt minden nap. A babák meg csak születtek, ami persze jó, csak hát elég gáz ez az egész reform!
Na, most ennyi, vigyázzatok magatokra, ha tudok, majd jelentkezem!
Lamme: nagyon köszi a látogatást!
pusza