Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Tobi, hajrá neked mától :D

Én mától már csak a Gonalt szúrom :) Egyébként ez érdekes, hogy most mennyire lazán megy...mikor a Puregont kaptam még a Margit kórházban csak úgy, lesz ami lesz alapon, akkor minden szúrás előtt paráztam...
Tényleg, a használt tűkkel mit csináltatok? Én egyelőre gyűjtöm külön őket, de tanácstalan vagyok. Adjam le gyógyszertárban?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Allegro,
:P
neked meg jó tüszőnövesztgetés :wink:

KépKép
tobi

Bella: írtam neki, köszi.

Egy csésze kávé

Egy csoport diák, akik nagy karriert futottak be, összejöttek, hogy
meglátogassák régi egyetemi tanárukat. A beszélgetés hamar panaszkodásba csapott át a stresszes élet és munka kapcsán. A tanár, kávét ajánlva fel vendégeinek, kiment a konyhába, s egy nagy kannányi kávéval és többféle csészével tért vissza: porcelán, műanyag, üveg; néhányan simák voltak, néhány közülük drága és ritkaság volt, s szólt, hogy mindenki szolgálja ki
magát. Amikor minden diák kezében egy csésze kávé volt, a tanító így szólt: "Megfigyeltétek, minden szép és drága csésze elkelt, hátrahagyva az olcsó, műanyag csészéket. Habár mindannyiotoknak az a természetes, hogy mindenből a legjobbat kívánjátok önmagatoknak, ez a problémáitok és a stresszetek
forrása is. Amit valójában mindenki akart, az a kávé volt, s nem a csésze, de tudatosan a jobb csészékre vadásztatok, s egymás csészéit figyeltétek." "Feltételezzük, hogy az Élet a kávé, s a munkahelyek, a pénz, és a társadalmi pozíció a csészék. Ezek csak eszközök az Élethez, de az élet minőségét nem változtatják meg." "Néha, azzal, hogy csak a csészére figyelünk, elmulasztjuk élvezni a benne lévő kávét." Tehát, barátaim, ne engedjétek, hogy a csészék irányítsanak....a kávét élvezzétek helyette.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Kicsit lemaradtam..... kaphatnék egy táblát? :oops:

snufi

Oooooo, akkor kezdem újra :oops: :

Bella!

A'szem megfejtettelek az iwiw-en........ :roll: :roll: :roll:

Aláírás:
Őszőkesége, azaz én
:oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Allegro!

Nem tudom, máshol hogy van, de nálunk (kisváros), ki van jejölve egy gyógyszertár, ahol beveszik a használt fecskendőket. A többi elhajt a búsba..... :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tessék, Snufi.
Kép Kép

Lányok :P
Ha van új info, írjátok meg lécci.

Angel :P
Igen, remélem jól vannak mindketten. 14-én megtudom 8)
A derekam meg szerencsére jobb, kopp-kopp-kopp :D

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni: köszi. :D :D

snufi

Tobi!
Hogy-hogy szúrsz mától és mégis februári a lombik??? Ez valami ultrahosszú protokoll?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Snufi,
Szívesen!

Lois,
:D

Alle, Tobi
Jó szurkálást!

A tűket még én is őrizgetem.

Fanni,
Örülök, hogy jobb már a hátad.
Vendég

Lois,
long protokollom van :wink: úgyhogy szurizásban nem lesz hiány
és
megtörtént az első döfés :P

Bella,
köszi, megvolt :lol:

KépKép
tobi

a használt tűket és fecskendőket hozzátok be az ultrahangnál. Majd kidobjuk a Septox-ba.

Fanni!
a dokid érdeklődött felőled, hogy hogy vagy , és lehet hogy majd fel is hív azt mondta. Tudod jövő héten konferencián lesz, gondolom, hogy akkor még a héten.
harcimokus

Tobi!
Gratu az elsőhöz :)
Együttérzésem akkor a longhoz, ott tényleg jó sok a szuri:-)

Fanni!:D
Fájdalommal és mély depresszióval tudatom, hogy ezennel a nevem mellől a táblában a "30"-as csendben kimúlt három hete :roll: Ha frissítesz öregíts rajtam egyet, beletörődtem :?
:lol: :lol: :lol:
Együttérzésem a hátadhoz :(

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:(már megint :lol: )

31-én abbahagytam az Utrót, elkezdtem barnázni, másnaptól 3-4 napig sok barna volt (mondhatni mensi, de nem piros), majd csökkent, abbamaradt és 2 nap után is mét lett kevés. Még mindig van. Ez normális lombik után?Ugyeár 10 nap akárhogy is nézzük.
Harcika? Mit gondolsz?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Tobi,
gratuláció az első long szúrásodhoz! :D

Allegro,
én is gyűjtögetni szoktam ezeket és leadom gyógyszertárban! Ha nem volt gyűjtő, általában akkoris átvették!
De innentől lehet, hogy a Kaáliba fogom vinni, köszi, Harcika, az infót! :)

Drukk a holnapi UH-hoz! :)

Fanni :P
örülök, hogy a derekad jobb, bár csak javulna innen... :roll:
Még 4 nap! :P :P

Lois,
Boldog szülinapot! :D

Bella, te vagy a kutyás lány? :wink:
angel37

Angel,
Úgy is mondhatjuk! :wink:
Vendég

Angel,
köszi :D

KépKép
tobi

Snufi, nagyon tetszik a kávés történet, amit írtál.

Allegro, Tobi - hajrá a szurikhoz!

Akik kérdezték, jövő hét pénteken megyek UH-ra, hogy megnézzük hányan vannak.
leo50

Sziasztok!

Kicsit kimaradtam, mert ledöntött az influ, de már jobb, csak szüttyögök..
Baba! Az első után nekem is ilyen volt a mensim...-szerintem normális-De majd Harcika úgyis ír Neked!

Mindenkinek cupp! :)
Szurizóknak drukk+tüszinövelő!

Rólam:Ma voltam Uh.-on, hááát.. lustik a tüszik, kaptam egy kis gyorsítót, vasárnap újra UH.Babákat kb a 20.-i hét elején kapom vissza, de legalább, addigra már K.P. visszajön.-és rendesen meggyógyulok. :roll:

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Viktu,
akkor hajrá! :wink: Jobbulást!

Tobi,
jó a vonalzó aláírásod! :)
Jó sok szuri, még a végén beérlek! :wink:

Bella,
:wink:
Tegnap este, ahogy kinéztem az ablakon, épp ott sétálttak egy basset-et! :) Jó dagi volt szegény....sztem már nem fiatal.
angel37

Viktu: tüszőgyorsító energyt küldök!!! ++++++++++

Allegro, Tobi: hatékony szurizást!

snufi

Angel! Snufi! Köszi :)

"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Viktu,
drukk ++++++++++++++++++

Snufi,
köszke :)

Angel,
Te is gyúrsz februárra? :wink:

KépKép
tobi

sziasztok!

kemence: köszi :wink:

tobi: hajrá szurik! jó sokáig kell szurnod.

alle: drukk az uh-hoz!

snufi: tetszik a szöveg.

fanni: köszi a táblét. örülök, hogy jobb a derekad.

lois: boldog szülinapot utólag is!

viktu: hajrá tüszők, és gyógyulást kívánok!

katica
katica30

Tobi,
febr. végén én is kezdem a szúrást, ha minden igaz! :)
angel37

Angel,
az tök jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :P februárban születtem, szóval jó hónap :wink:
ma már másodszor írom a felhasználónevemhez a neved :D

KépKép
tobi

Nahát :lol:

Azt mondod jó hónap lesz? Lássuk! :wink:
angel37

én megteszek mindent, most már csak az égieken múlik :wink:

KépKép
tobi

Harcika :P
Köszi, felhívott ma. Nagyon jól is esett :D Megint csak egy piros pont a lelkiismeretességéért :roll:

Lois :P
S innentől kezd rohanni az idő... de sebaj, mert jövőre ilyenkor már kisbabá(i)d lesz(nek), s valahogy fel sem fogod venni az idő múlását :wink:

Angel :P
Egyelőre stagnálok, de nem vagyok telhetetlen. Gyógyszer nélkül nehezebb gyógyulni... csak rosszabb ne legyen és akkor akár még elégedett is lehetek :roll:
Igen, már csak 4 nap :wink: Hogy figyelsz :shock: Köszönöm!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Részemről okés a dolog :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bella: megkötöttük az "üzletet", köszi még1x.

snufi

Jó reggelt nektek!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Snufi,
Szívesen! Remélem bejön! :wink:
Vendég

Sziasztok.

Ne haragudjatok, hogy így ismeretlenül írok, de most egy nagyon fontos dolog foglalkoztat és nagyon szeretném, ha tudnátok nekem segíteni.

Röviden az esetről: Egyik barátnőmnek kimondták, hogy saját petesejtből nem lehet gyermeke. Hosszú út után megkeresett engem is, hogy esetleg tudnék e segíteni. Itthon megbeszéltük a férjemmel és úgy döntöttünk oké.
Lezajlott 2 lombikprogram sikertelenül, mert nála a párjánál is vannak gondok, így alig tudták megtermékenyíteni a petesejteket. Én a második donációs program után (leszívás után) menni alig tudtam itthon. 2 napig nagyon rossz volt, de utána simán elmúlt. Mondtam nekik, a második előtt, hogy ezután már mi is szeretnénk kisbabát.
Mostanra kiküszöbölték náluk a problémát a férfi tagnál. Mivel nagyon megsajnáltam őket, azt montdam, hogy harmadjára úgy vállalom csak be, hogy fele petesejtből nekem csinálnak lombikot, feléből neki. (Nekem is inszeminációval sikerült az első gyermekem és munkaügyi szempontból is nagyon sürget már az idő).
Hallottam már ilyenről, hogy szoktak így csinálni.
Elmentünk egy orvoshoz ezzel és....... Mi elmondtuk, hogy kifizetjük az én lombikomat, mivel ugye tb által nem vagyok rá jogosult, mert inszeminációval sikerült a gyermekem. Erre az orvos azt mondta, hogyha ám hiperstimuláció lesz, akkor nem tudnak nekem visszaülteteni abban a ciklusban és csináljak végig mégegy donor programot és utána majd menjek vissza hozzá inszeminációkra.

Én a második program után azt gondoltam, hogy egy harmadikat már nem merek bevállani, nehogy visszaüssön és nekem ne lehessen gyermekem, mert annyit stimuláltak már és annyira megterhelje a szervezetemet. Tényleg sajnálom a barátainkat ezért is mondtam ezt a felesben való dolgot. A doki természetesen eyértelműen megpróbált lebeszélni, csak én valahol azt érzem, hogy petesejtjeim egészét akarja, hogy a párnak nagyobb esélye legyen és engem meg megpróbált beparáztatni.

Légyszi mondjátok el a véleményteket, oszlassátok, vagy támasszátok alá a kételyeimet aggályaimat.

Minden intézethez felteszem ezt az írást, mert elárulni nem szeretném, melyik intézetről is van konkrétan szó.
minema

Minema
Ez azért egy elég nehéz kérdés, amit itt feltettél.
Téged először is aranyba kellene foglalni azért, amit a barátnődért tettél. Nagyon kevesen vállalkoznának ilyesmire valaki más miatt!
Sokadszor törlöm ki azt, ami a fejemben van, mert úgy érzem, hogy túlságosan privát az is, amit leírtál, meg az is, ami ezen felül a véleményem.
Kívánom, hogy saját magad számára találd meg a legmegnyugtatóbb választ!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fannikám, hogy vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

Édes vagy, Baba :P
Ma azt mondta a gyógytornászom, hogy azért arra ne számítsak a folyamatos "terhelés" és várható további kilók miatt, hogy jobb, vagyis hogy tökéletes lesz a derekam, de ha szerencsém van, akkor stagnál és nem kell több gyógyszer, mert ezen a szinten karban tartható. Ha ez marad, kibírom végülis, csak sajna kicsit korán kezdtem a nem alvás/keveset alvás projektet. De ez legyen a legnagyobb bajom :wink:
Remélem, a Te kis lelked is jobban van!
Puszi

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

"Mi elmondtuk, hogy kifizetjük az én lombikomat, mivel ugye tb által nem vagyok rá jogosult, mert inszeminációval sikerült a gyermekem"
ez így ebben a formában nem igaz.
Annak, akinek első gyereke spontán baba is lehet, hogy a másodiknál lombikra lehet szüksége. Tehát én ezt a pontot nem értem.

Úgy gondolom, hogy ezt tényleg Neked kell érezned, hogy mennyit vállalsz. A hiperstimu tényleg nem gyerekjáték.

Itt elég sokan több lombikon vannak túl, én azt gondolom 3 stimu után is lehet saját gyereked... de! ezzel egy percig sem mondom azt, hogy be kellene, hogy vállald.

az, hogy a doki mit akar szerintem aztán sokadrangú ebben a történetben, és nem igazán hiszem - akármelyik intézet akármelyik dokijáról is legyen szó -, hogy téged bárki meg akarna ijeszteni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Fanni, örülök, hogy jobban vagy. Amit kérdeztél:alakul.

babaimádó
Kép
babaimado

Örülök, Baba :D
Puszi

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok,

egy gyors helyzetjelentés: mindkét oldalon szépen nőnek a tüszőim, 4-5 van mindkét petefészekben, 11 mm-esek. Kaptam még Gonalt, hétvégén még szuri, hétfőn reggel UH, és ha minden úgy alakul, ahogyan kell, akkor szerdán lesz a punkció.
És most tök boldog vagyok, hogy idáig már eljutottunk.

Jó éjt mindenkinek.

allegrobarbaro

Allegro :P
Gratulálok és drukkok a továbbiakra!
Megint megkérdem, hogy nem akarsz-e bekerülni a táblába?
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

sziasztok lányok!
A debreceni kaális topicból írok, ott most nagyon nincs senki.
Lenne egy kérdésem: Aki szed Aspirin Procektet ahhoz főleg: minden nap egyet kell bevenni, vagy csak az első nap?
a lapon azt értelmezem, hogy minden nap egyet, de mintha azt mondta volna a doki, hogy első nap. De lehet, hogy azt mondta, hogy első naptól :oops:
légyszi, válaszoljon, aki tudja, vagy sejti:)
ebba

Ebba!
Én már tul vagyok a babaváráson de szedtem aspirin protectet amikor a lombikom volt!
A 12-ik hétig kellett minden nap egyet!
Igy biztos azt mondta hogy az elsö naptol! :D

KépKépKépKép
aniko24

Köszi, bevettem:)
Most csak Gonalt kapok , azt is kis dózisban, mert szinte mindig cisztám lett a stimutól. Remélem, ez bejön :)
ebba

Allegro,
drukk a tüszőnövetszéshez+++++++++++++++++++++++

KépKép
tobi

Sziasztok!

Allegro,
ügyes vagy, jól haladsz, így tovább! :wink:

Tobi,
egy-két szurival máris közelebb vagy te is! :wink:

Fanni :P
Tényleg kicsit korán kezdődött a nemalvós időszak :? , de remélem az a ronda fájás legalább stagnálni fog!
Még 2 nap! :wink:

Baba,
puszi, jó az új avatarod! :)
angel37

Jó napot!

Jelentem vagyok néha, de csak lájtosan.
Gépem még mindig beteg, félévzárás miatt sok a meló, év eleje ürügyén sok a pótszilveszter (ennek okán a másnapi henye-tunya).

Puszi mindenkinek!

Harcika! Kedden mégsem tudtunk menni vérezni hozzátok, de majd jövő héten. Ha vagy, beugrunk egy puszira!
zölddisznó

Sziasztok,

Fanni, egyelőre nem szeretnék a táblába kerülni. Majd a zebráért jelentkezem :wink:

Pandusról tudtok valamit? Nagyon nem ír ide...

allegrobarbaro

Sziasztok!

Alle! Nagyon jó! :) Tüszinövelő!++++++++++++++++++++++++
-Kukkants át a "szomszédba", Panda tett fel képet magukról-
Tobi!+++++++

-köszönöm a drukkokat, gyógyulgatok :)

Cupp, Mindenkinek!

viktu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?