Új privát üzeneted érkezett!

Drága Csajok!!!

Köszönjük a köszöntést!

Chesti!
Nagyon kedves vagy!!! Külön egy-két puszi... :)

Nem lesz nagy party! Répatorta, csákó, lufi keresztapu, keresztanyu.... kölyökpezsgő...

Szép napot!

Millió puszi
MOT család!!!!

Kép
mot

Lányok, köszi a köszöntést, aranyosak vagytok! :D

Lippa,
Továbbra is jobbulást nektek!

Benszi,
Örülök, hogy kezdetek alakulni! :wink:

Toldikriszta,
Ne aggódj, én is elég érzékeny vagyok. Megnéztük valamelyik nap a P.S: I love you című filmet, és majdnem végig bőgtem! :shock: A hasam nekem is szokott feszíteni, meg a hüvelyemnél enyhe szurkálást érzek felfelé, de csak pár másodpercig. Engem is megijeszt, de remélem ez természetes.

Zsókuci,
Tetszik ez a köszöntő! :wink:

Gomba,
Nagyon megható a születéstörid, hű nagyon jól leírtad!

Mot,
Boldog szülinapot a kis tündérkéteknek!
Kép

Estrella,
Azért kíméld magad!

Lányok, van valami jó ötletetek a székrekedésre? Küzdök vele rendesen, azt hittem engem majd elkerül, de nem. :evil:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Na megjöttünk a tornáról. Ahogy gondoltam Niki babakocsik, cipők, körbe-körbe.... :) Persze minden gyerek jó kisgyerek módjára tornázik-játszik anyuval. :) Azért élveztük, Én jókat rötyögtem rajta, meg mások is, mert Ő ezerrel kacarászott, meg magyarázott. :)

Juci beszéltem az oktató lánnyal, és fel kell venni velük a kapcsolatot, hogy a Ti közeletekben nincs ilyen, nem e inditanának ott is. Pl a mi közelünkben nincs ez a cini-cini muzsika, de máris mondta, ahogy azért nincs mert Zsámbékon és Bián vannak ilyenek, és készségesen elmondta hol és mikor. :)

Ballagyo drága ezeka hormonok. :) Tessék mesét nézni, vagy vigjátékot, egy jó könyv, szép gondolatok! :) Engem ezek mindig feldobtak. :)

Rebe ebben nem tudok segíteni, eszel elég rostosat? Sok folyadék?

Na megyek altatni :lol:

chesti

Estrella
Csodálkozol???
Vendég

Chesti!

Már megtörtént, írtam, hogy van még 8 hónapjuk megszervezni :lol:

Köszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Látogassátok meg a köv. oldalt.
Mondókákat fogtok találni :-D

http://hoppa.ltime.hu/index_mond.html

Vagy

www.ltime.hu/hoppa/index_mond.html

Köszi

Sziasztok

Üdv.
maci1981

Mot, Kriszti, lélegzetelállítóan gyönyörű kislány. Boldog szülinapot neki :)

Rebe, nekem a sok gyümölcs, és a torna vált be. Meg a kaukázusi kefir.

Kép
elan

Rebe
Csatlakoznék Elanhoz, nekem is a sok gyümölcs és a rendszeres nagy séták segítettek.
toldikrisztina

Sziasztok! :D

Most egy kicsit el voltam tűnve,mert egy bizonyos projekten dolgoztunk Falatkával.... :D
Tudjátok a koraszülés miatt cumiból kapta az anyatejet,ciciztettem mindig,de nem volt még ereje kiszívni az adagját.Aztán egyre erősebb lett,de kezdett ellustulni és akkor
döntöttem,megpróbálom cicire szoktatni.Egy hét és néhány kemény nap után azt hiszem mondhatom:SIKERÜLT,olyan boldog vagyok! :D :D :D Most már csak ciciből eszünk és én vagyok a világ legboldogabb Falat-mamája :lol: :wink:

Bibarkám

olyan jó volt,hogy itt voltál,nem győzöm elégszer mondani :lol: :P :P :P

Lexi

köszönjük szépen a Sharon híreket,nagyon szorítok Nekik,ügyesen kitartottak :D

Vicuska

Nem semmik vagytok,gratula a szép súlyhoz :D

Gabi

Nekem is vérzett az orrom,meg mindig sebes volt belül és néha az éjszaka közepén arra ébredtem,hogy az uram kisomfordál a nappaliba :shock:

Gomba

szerintem tiszta apja Benedek. :D Az infacolt Lili is mindig kiköpi,utálja 8)

Zsókuci drága

jaj de megilyedhettél Vanda miatt,szegénykém.De jó, hogy meglett.Mi van veled műtét ügyben?Le vagyok maradva?

Share

haláli Máté frizuja,édes :lol: :lol: :lol:

Chesti

akkor jobban vagy már ugye?Boldog Szülinapot Neked!

Napcsi

valami gyönyörű ez a Nóri :D tiszta anyja

Benszi

mennyi haja van Balázsnak.Olyan szép babák :D

Mamm

nagyon szép a pocid és olyan vékony vagy :D

Kép
lukrécia

megilyedhettél=megijedhettél :oops: :oops:

Kép
lukrécia

Mot
Boldoságos szülinapot Krisztinának!

Lukrécia
Nagyon ügyes vagy és kitartó!

Rebe
Aszalt szilva,rostos gyümilevek,sok zöldség!

Zsókuci drága
Gondolom már nagyon be vagy tojva,mert holnap itt van a nagy nap.Nagyon szorítok,lélekben veled leszek!És nagy kalappal Kép

Gomba
Kép Nagyon megható volt!
gabicsibe

Sziasztok!

Ma újra kicserélték az antennánkat, kb ez a harmadik, talán ez már működik, az eddigiek szoftver hibásak voltak! Egy hónapja nincs netünk.

Mindenkinek köszönöm a karácsonyi jókívánságokat, sajnos eddig el sem tudtam olvasni őket, nemhogy válaszolni!

Gyors helyzetjelentés rólam: Papírforma szerint ma kellene szülnöm, de még semmi!!!! Pedig ma már kocsit mostam és sétáltam 2 km-t! De még egy árva jósló fájásocskám sem volt!!!! :shock: :shock: :shock:
A 37. héten leállítottak minden gyógyszert, azóta nem is pihenek, egész nap jövök-megyek, de semmi! Pedig már annyira várom!!! Szeretném már puszilgatni, dögönyözni... kezdek türelmetlen lenni. Hihetetlen, hogy lassan túlhordom! Holnap megyek dokihoz!

Éjszaka visszaolvasom az egy hónap lemaradásomat! Nagyon hiányoztatok!

Kép

Kép
sharon

Csajok, köszi az ötleteket. Egész sok gyümölcsöt eszek, meg iszok rostos leveket, de azt hiszem akkor megpróbálom növelni a zöldség és gyümölcs mennyiséget.

Lukrécia,
Ügyik vagytok!

Sharon,
Hű, milyen jól sikerült a fekvés! :wink:

Zsókuci,
Holnap gondolok rád, és drukkolok: Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sharon
nem semmi,ki gondolta volna hogy még rá is húzol :shock: :shock: mindig ezzel biztattunk ugye?de azért hogy tovább is vidd :oops: :oops: nagyon jól érzi magát odabennt :wink: :wink:

Zsókuci
én is veled vagyok ám lélekben holnap,nagyon drukkolok,minden rendben lesz :oops: :oops:

Luki
nekem is olyan jó volt,úgy maradtam volna még,még annyi mindent kellett volna megbeszélnünk :oops: :oops: no majd bepótoljuk mikor egymás mellett szuszognak a kisbabáink :wink: :wink: puszillak

én megint voltam ctg-én,holnap is megyek,valószinü Olivér baba császárral fog megszületni mert nagyon nagy és a fejecskéje nem illeszkedett be a helyére :oops: :oops: nekem mindegy csak jöjjön épségben ki :oops: :oops: Megismerkedtem az új orvosommal,nagyon kedves és alapos,ugyhogy megnyugodtam :wink: :wink: ja és azt mondta hogy jövö héten leszek valószinü anyuci :P :P

bibar

Bibar!

Nagyon szorítok neked! Még a végén beelőzöl! :lol:

Kép

Kép
sharon

Szép estét!

Lukrécia, jó hogy hallok felőletek! :lol:
Mióta újra kicsit aktívabban itt vagyok, már hiányoltalak, de azt gondoltam Óváron vagy.
Nagyon-nagyon büszke lehetsz magadra és Falatkádra :lol: :lol:
Ez nagyon nagy dolog! Ügyesek vagytok!

Zsókucim, hát holnap a nagy nap!!! Veled leszek, szorítok! Ktartás!
Puszi

Sharon, milyen furcsa az élet, igaz?
Minden túlhordóval együttérzek, még élénken él bennem a sajátom :lol: :lol:

Bibarci :D Ez nagyon megnyugtató, hogy szimpi az új dokid. Szar lehet már ilyenkor váltani...
Igazad van, nem számít, hogyan jön Olivér, a lényeg, hogy egészséges legyen!
Jajj, milyen izgi! Jövő héten anyuci leszel! Programozott lesz a császár?

Chesti, Rebe :lol: :lol: :lol: Utólag is, de bolgog szülinapot nektek!!!!!!

Gomba, szép szülésed volt, igazán! Amúgy maga az epidurál nekem is pozitív volt, pedig korábban egyáltalán nem terveztem, hogy ilyesmit igénybe vegyek, igaz nem is zárkóztam el.
Miután megkaptam én is gyorsabban tágultam.
Az orvosom, és szülésznőm szerint a jó időben adott epidurál nagyon hasznos lehet.

KépKép
naposoldal

Sziasztok!

Jaj Sharon!
Már össze izgultam magam, próbáltam Neked vasárnap írni az iwiwen de sztem tele a postafiókod, vagy valami ilyesmit írt.
Nagyon ügyi vagy hogy ilyen szépen kihúztad!!!!Most meg olyan jól érzi benn magát hogy ki sem akar jönni :D

Holnap én is megyek Kaposvárra a Kórházba a Szájsebészetre. Mondnám hogy fussunk össze, de ha minden igaz kiműtik 2 fogamat úgyhogy lehet nem leszek beszédes kedvemben. Nagyon para, Zsókuci mellett gondoljatok kicsit Rám is. Ennyire még nem féltem semmitől, amúgy is a sima fogfúrástól is rosszul vagyok, érzéstelenítés meg társai úgyhogy ezt nem tom hogy vészelem át. De ha esetleg holnap mégse csinálják meg teszek egy karikát a szülészet felé és csak egymásra ismerünk.

Zsókuci drága!
Légy ügyes, gondolok Rád holnap! Majd Te lebegsz a szemem előtt hogy Te azért mégiscsak mandulaműtét helyi érzéstelenítéssel, szóval ha Te hős vagy így én is próbálok hősiesen viselkedni.
Aztán du írok smst, már ha túléltem.....

Rebe!
Éhgyomorra jó meleg tea. Nekem ez vált be.

Ügyeletes kismamik!
Mindenkinek drukk, gyors és fájdalommentes szülést! Hiszen ki tudja mikor lesz az indulás?
Úgy szeretem az ilyen időszakokat, babaeső várható, most egy jó darabig mindig lehet valakiért izgulni.... :D

Sok puszi mindenkinek, ha túléltem a szájsebészetet jövök.....

lanett

Drágáim,
Sajnos már nem tudok mindenkinek írni, de szeretném megköszönni a drukkokat és a jó kívánságokat holnapra! Olyan édik vagytok! :oops:

Lanett,
Én is nagyon drukkolok Neked holnapra! Na aggódj, nem fogsz belőle semmit érezni!

Ha jobban leszek, azonnal írok Nektek, remélem csütörtökön, ha hazajöttem, akkor tudok néhány mondat erejéig írni nektek.

Még egyszer köszönöm, nagyon szeretlek benneteket! :D :oops:

Jó éjt! Megyek bepakolni a cuccaimat :roll:

Kép

Kép
zsókuci

Moték Krisztinája! :D

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Csajok!

Néhány pillanat a tegnapi party-ról.... :)

Kép

Kép

Kép

Még jön majd egy-két kép...

Szép napot!!!

Keresztanyu és keresztapu jött el a nagy napra....

:)
mot

Két ajándék...

Kép

Kép
mot

Zsókuci, Lanett, giga-mega drukkok!

Lukrécia, Falatkával nagyon kis ügyik vagytok!

Puszi!

Judit

jucicuki

Lucia drága!
Boldog születésnapot Don Zsombornak, és Luca babának!

"Ha én írhatnám sorsod könyvét, szíved, lelked vágyát, életed örömét,oly széppé írnám, mint egy tündéri álom, a legboldogabb Te lennél ezen a világon! Boldog születésnapot kívánok!”

Kép Kép Kép

"Nem csoda, hogy rossz a kedvem. Az ikertestvérem elfeledkezett a születésnapomról." :lol: :lol:

Ezt pedig szeretném viszonozni:

[quote]S írta:ziasztok csajszik!

Gyors bejelentkezés, mert soha nincsen időm semmire. Nem tudom Vikit te hogy vagy vele? Jelentem már 4 napja itthon vagyunk, bébik jól vannak, elég gyorsan ki is engedtek, bár Zsombornak az elején tüdőgyulladása volt, szerencsére elég gyorsan kiheverte. Visszaolvasni nincsen időm, csak a táblázatból látom, hogy Moték bébije is megérkezett, nagy-nagy gratula!!!!!

Rólunk annyit, hogy végül 6 hét szigorú fekvés - II. női klinika, némi csótány és piszok - után bégül természetesen szültem, elkezdett szivárogni a magzatvíz, szülőszoba, stb. 3 óra alatt kibújtak, rém ügyesek voltak, és a szülés csodálatos élmény volt. Bár amikor Lucát a pocakomra rakták, elég fura érzés volt, hogy Zsombor még bizony odabenn van... És hát ki is kell valahol jönnie. Vannak képek, majd teszek fel frisset, de nincsenek lekicsinyítve, ezért csak a szülőszobán készültet tudom most felrakni.

Mindenkinek sok puszi! Amint tudom jelentkezem!

Kép

chesti

Boldog születésnapot az ikreknek....

Millió puszi

Moték

mot

Szóval "csakazértis"

Lucia
Sok boldogságot kívánok az ikreknek!! :wink: :lol:
Vendég

Lukrécia!

Már hiányoltalak! Nagyon ügyesek vagytok Falatkával :lol: :lol: :lol:

Sharon, Lanett, Zsókuci!

NAGGGGYON drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Végre egy hét után ma kitehetem a lábam a lakásból: este szülésfelkészítő :lol: Az ember lánya hogy tud ennek örülni!!
ballagyo

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a priviket! Nagyon aranyosak vagytok.
Vendég

Lucia
Boldogságos szülinapot a gyerkőcöknek :D

Lanett
Ne izgulj fájni nem fog,viszont kellemetlen lesz!Utána lesz rossz!jegeld majd sokszor keveset!!Nagy kalappal!Szorítunk neked is!!!!

Sharon
Erre nem gondoltál ugye :D ,de mindjárt itt lesz a nagy nap :D

Bibar
Hú ilyen tudattal jövőhétig :shock: Nem félsz?Örülök,hogy szimpi volt a doki!
gabicsibe

Sziasztok!

Zsókucinak írtam, Szegénykém már túlvan rajta de borzalmas volt és soha többé nem vállakozna rá. :cry: Mindenkit puszil!

Én is túlvagyok rajta kivették az egyik fogam (sors ironiája hogy a két rossz közül azt ami még nem fájt) de ez alatt volt egy akkora ciszta mint a kisujjam utolsó ujjperce :shock: azt hittem dobok egy hátast amikor kivette a doki és megmutatta. Abszolút nem fájt, most még happy vagyok, de ha a fülemet vakarom még azt sem érzem. :? Gondolom ha ez elmúlik majd akkor lesz frász....

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
MOT CSALÁD, LUCA, ZSOMBOR!!!!!!!

lanett

Vicuska,
Nagyon szépen gyarapodik a kis Rami. :lol:

Gombahölgy,
Nagyon szép a szüli történeted. :D

Mot,
Utolag is nagyon sok boldig szülinapot Krisztinának, nagyon szép kis csaj. :wink:

Lucia,
Nagyon sok boldog szülinapot kivánok az ikreknek!
Tegyél majd szülinapos képeket te is. :wink:

Chesti,
Niki nagyon édes lehetett a tornán. :lol:

Falatka mama,
Nagyon ügyes vagy drága. :lol:

Bibar,
Jaj de izgi , hamarosan a kezedben tarthatod Olivért! :lol:

Zsókuci, Lanett
Szoritok nekek nagyon! :wink:

Majd még jövök csak felkelt a kis drágám.

Puszi neketek

Kép
bibike27

Juci ezt találtam, és vannak Székesfehérváron is! :lol:

http://www.csiri-biri.hu

Luki drága nagyon nagyon ügyi vagy. :) Van benned kitartás. :) Remélem csomagot megkaptad!

Biiibbaaarrrr :)

Zsókuci, és Lanett gondolok rátok!

Mot jó lehettt a buli. :) Répa torta hajrá. :)

Kiscsaj reggel pizsiben. :)

Kép Kép

chesti

Sziasztok!

Látom, több szülinapos babánk is van,
Minden édes kis csöppségnek Boldog Szülinapot!![color=red][/color]

Lukrécia! Le a kalappal a kitartásodért, szuper csajszi vagy! Ez a legjobb a kis Drágádnak!

Sharon, Bibar, hú, már jó közel vagytok!! Izg-izg!! :lol:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Szisztok!

Az előbb elkezdtem írni aztán azt vettem észre, hogy a gép kikapcsolt. Hát az én kis boszorkám keze volt a dologban szó szerint, úgyhogy most bekalickáztam a járókába egy kicsit.

Hát van egy csomó restanciám, először is szeretnék Rékának gratulálni, kicsit megkésve ugyan, de annál nagyobb boldogságot és sok tejcit kívánok nektek!

Sok szülinapos is ünnepelt mostanában, kicsi és nagy egyaránt, nekik nagyon boldog születésnapot kívánok!!!

Emlékszem tavaly ilyenkor mennyien vártuk, hogy előjöjjön a gyerkőc. Termékeny volt a január -február.
Vikiék , Moték, Luciáék és mi is.
És lassan az én lánykám is 1 éves lesz.Nagyon gyorsan repül az idő.

Hát ha tavaly ilyenkor valaki azt mondta volna, hogy 1 év múlva már a tesó is itt fickándozik a pocakomban, biztos körbe röhögtem volna.
Bizony tegnap végre éreztem a kis lurkót megmozdulni. Épp mondtam tegnap a dokimnak, hogy már ideje lenne és kicsit parázok, hogy mizu, erre megnyugtatásképpen megnézett uh-val, csak, hogy ne aggódjak, mozog az a gyerek. Özönvíz előtti uh-ja van, eddig fel sem tűnt, hogy van neki, na mindegy , szóval integetett a kis csibész és megnyugodtam. Aztán este egész határozottan tudtam, hogy bukfencezett. Eddig nem voltam benne biztos, de abban a pillanatban tudtam, hogy ez Ő. Szóval újra itt ez a borzasztóan jó érzés. Ha minden jól meg pénteken kicsit tovább kukucskálhatok otthon, ahol a barátnőm dolgozik sutyiban uh-zunk egy kicsit.

Hát most ennyi, Jázi jól van, már próbálkozik egyedül megállni és egyre jobban megy neki. Lassan elindul a drágám, jaj nekünk :lol:

Még utoljára előre is nagyon boldog szülinapot a lurkóknak is !

Puszi

Kép
Kép
zuzmó

Chesti, köszönöm szépen! Megnéztem, ki fogjuk próbálni, ha akkorák leszünk.

Puszi!

Judit

jucicuki

Lucia és Mot!!!!!!

Boldog szülinapot a gyerekeknek!

Ballagyó!
Amikor keményedett a hasam,akkor meleg vízzel teli kád volt a jó,de ott is csak 4kézláb,mert nem lepte el a hasamat a víz és fulladtam ha feküdtem a kádban!

Chesti!
Köszi a bíztatást,de egy ilyen frontdús napok után nem érzem magam jó nőnek,hanem felmosórongynak!

Lexi!
A film jó volt,csak engem sem dobott fel,mert szembesültem a saját nyomorommal,ami évekig tartott!Nem adott erőt,csak elkeseredést,hogy nem elsőre sikerült nekik,hanem többedjére és én elég türelmetlen típus vagyok.Adj uram azonnal!

Gomba!
Szép szülésed volt!A Szentpéteri doki a férjem másodunokatesója!

Rebe!
Székrekedés ellen Laveloc!Császár után is ezt adják!

Luki!
Köszönöm a skacok dícséretét!Nagyon szuper,hogy tudsz szoptatni!

Sharon!
Jó,hogy jelentkeztél!Nagyon ügyes vagy,hogy kihúztad idáig!

Bibar!
Ha császárod lesz vegyél haskötőt és műtét után azonnal tedd fel!Drukkolok nagyon!

Zsókuci és Lanett!
Jobbulást nektek!

Két napja alig alszanak a kölkök a frontok miatt,csak rengeteget durrogtatnak és főleg álmukban!Nagyon helyesek!Annyit vigyorgok olyankor!Holnap megyünk kötelező csípő UH szűrésre velük!
Már mosolyognak néha,ha beszélek hozzájuk!
Ja és olyan zabásak,mint állat!Dóri 125-ket,Balázs 140-160-kat kajál!Igazi kis varacskos disznók!
Tök érdekes,mert fejjel lefelé volt kb.20.héttől és ő magzati pózban van állandóan,Dórra meg pörgött-forgott a hasamban és esze ágában sincs összegömbölyödni.Ő szétdobja kezét-lábát,mint majd 20 év múlva fogja! :oops: :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!

Luca és Zsombor mindenkinek nagyon köszönik a jókívánságokat, most sajnos nem tudnak gépközelbe jönni, mert éppen nagyon játszanak. A kedvencük most a bújócska. Zsombor a fotel mögött, Luca előtte. És nagyokat sikongatnak.

Chesti, Te mennyire aranyos vagy!!! :) :) Köszönöm szépen! Jó így visszaemlékezni. Még ma is sokszor hihetetlen! Szüléstörténettel azóta is tartozom... Majd egyszer igérem bepótolom. Zsókuci, neked külön köszönöm, hogy még mandulaműtét előtt mi voltunk az első gondolatod! Egy csoda vagy! Igen Zuzmó, a következő Jázmin lesz akinek az 1 éves szülinapja lesz!

És az ünnepeltek:
Kép az 1 éves Anna Luca és Zsombor

Puszi mindenkinek
Lucia

Kép
lucia1

Lexi!

Köszi, hogy írtál helyettem. Most éppen működik a net, de én már nem bízom bennük, lehet, hogy még igénybe veszem a Lexi-féle üzenő szolgálatot! :lol:

Csajok!

Sehol nem tartok a visszaolvasásban és azt hiszem, hogy nem is fog menni. Annyira türelmetlen vagyok, csak arra gondolok, hogy mikor találkozok már végre a lányommal! Önző módon nem tudok másra figyelni.
Ma voltam dokinál, minden ok, magzatvíz tiszta, nst ok, méhszáj szinte semmit sem nyílt a 21. hét óta!!!! :shock: Minden nap be kell mennem a kórházba ezután és ha péntekig semmi, akkor már nem fognak haza engedni a hétvégére. Szóval péntekig jó lenne kicsalogatni a kis lustaságot. Van valami jó ötletetek???? Eddig nem segített a séta, sem a lépcsőzés sem a sex! Még egy árva szúrást sem éreztem, bezzeg a félidő körül folyamatosan szúrt, fájt, keményedett...érti ezt valaki? Eddig azért imádkoztam, hogy ne legyen koraszülött, talán túl jól sikerült az ima?

Mindenkinek sok puszi!

Bibar!

Lehet, hogy megvárlak és egyszerre szülünk????

Kép

Kép
sharon

Sharon!

Nekem a melegvizes fürdő vált be. Bár lehet, hogy anélkül is elindult volna. Szóval szombat este már nagyon fájt a derekam - lehet, hogy ez előjel volt. Felhívtam a szülésznő barátnőmet, hogy mi lenne, ha fürödnék egy nagyot , mert addig tiltva volt, és úgy éreztem ez segítene. Azt mondta fürödjek nyugodtan, hátha a szülést is beindítja, hát el is indult másnap reggelre és estére megvolt Jázmin.

Csak arra vigyázz, hogy legyen valaki a közeledben aki kiszed a kádból, mert egyedül képtelenség kijönni :lol: a pocaktól.

remélem minden rendben lesz! Sok sikert és gyors szülést kívánok!

Puszi

Kép
Kép
zuzmó

Sharon :) Látod látod, jól benn tartod a kiscsajt. :)

Juci ez is van nálatok, és erre már mehettek amikor úgy érzed ki akarsz mozdulni a lányokkal. :)

http://www.ringato.hu/

Csajok ez egy nagyon jó honlap ajánlom figyelmetekbe:
http://www.okosbaba.hu

Zuzmó a mászást ki is hagyja Jázmin? :) De jóóó neked, én én én is akar újraaaa. Irigy-birigy! :lol: :lol:

Vicuska kaphatunk képet? Hogy telnek a napok?

Taptau, Share, Lippa?

chesti

Sziasztok Lányok!
Most csak ezt az oldalt futottam át :oops: ezer bocsánat érte... De látom azért vannak események! Mindjárt három szülinapos baba és két majdnem anyuka... :)

Lucia!
Nagyon boldog szülinapot kívánok Don Zsombornak és Lucababának! :)
Annyira édesek ezen a képen!

Mot!
A fentieket csak ismételni tudom: Nagyon boldog szülinapot kívánok a kislányotoknak is!
Tündéri! :)

Sharon!
A melegvizes fürdő tényleg jó lehet. Az én dokim is ezt ajánlotta. Sőt úgy tudom, hogy Zuzmón kívül Bibikénél is ez vált be. :wink: Úgyhogy rajta! Szorítunk nagyon!

Zsókuci!
Túlvagy rajta, most már csak jobb lehet! Kitartás!

Lanett!
Jobbulást Neked is!

Chesti!
Niki! :) :)

Bibar!
Jaj, de jó, nemsokára Te is anya leszel! A császártól ne félj, nem olyan gáz. Én is örültem a végén, hogy akárhogy is, de meglettek a gyerkőcök!

Lukika!
De jó, hogy tudtok szopizni! Nagyon ügyik vagytok! :)

Rebe!
Úgy tudom a szilvalekvár is segít, bár nekem nem volt ezzel gond.
Jól látom, most Te vagy az egyetlen ikres kismami körünkben?

Képzeljétek, tegnap felfedezte egymást a két gyerkőc. Gergő elkezdett kacagni Zsuzskára, aki egy ideig csak nézte, aztán ő is elkezdett gurgulázni. Annyira édesek voltak. :) Ma is volt egy kis egymásra ismerés, de aztán nem foglalkoztak egymással.
Lucia! Nálatok hogyan alakult ki ez?

A képek is jönnek hamarosan....

Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Sharon,
Nekem a melegvizes fürdö csalogatta ki a lánykámat, probáld ki te is! :wink:

Lucia
Nagyon szép Luca és Zsombor :lol:

Gica,
Jaj nagyon édesek lehetnek ahogy kacagnak egymásra.

Mi pár napja elkezdünk répát enni, izlik neki szerintem, ma már majdnem egy egész répát megevett persze a répaevés után ugy vetödik a cicire mint aki egész nap nem kapott volna enni, na és cici után jön a fél órás sikongatás.Egyre többet magyaráz,hangosan nevet, hasrol még nem fordul vissza akkor sikongat hogy segitsek.A többi babánál hogy volt? Tegnap este azt vettem észre hogy hasrafordult meglátta a távirányitot és addig forgolodott mig el nem érte. :lol:
A jövöhéten megyünk sajnos megint oltásra :cry: , a bcg-t ujra meg kell kapnia, sajnos nyoma sincs, pedig 5 hetesen szépen látszott.
Dobok egy pár képet.
Puszi mindenkinek
Kép
Kép
A lábát hiába teszem le visszarakja a tálcára. :D

Kép Kép
Jaj de fincsi a lábam. :lol:

Kép
bibike27

Sharon!
Nagyon jól meghallgattatott az imád!

Gica!
De várom már ezt apillanatot,hogy felismerjék egymást tudatosan.

Bibike!
Nagyon édes ez a kiscsaj!

Hát csajok,nagyon durva éjszakán és nappalon vagyunk túl!
Dóri este 8-tól éjjel 1-ig üvöltött.Kaja alig kellett neki.Semmi nem volt jó!Ha letettem az a baj,ha felvettem az a baj,ha itattam-etettem az a baj!Túlpörgött és csak üvöltött!A sírással meg gyilkolni lehet embereket!Mondtam az uramnak elegem van,vigyük vissza.Erre rákezdett éjféltől hajnal fél 3-ig Balázs is.A pöcs kivan.Mikor hazajön az uram,általában Balázsra rácuppan,ő eteti.De annyira fáradt,hogy etetés közben ő alszik be és nem a gyerek.Majd a karjában tartva alszanak együtt.Nem mindig tudom kivenni a kezéből,ha éppen mást csinálok.Ez a kis strici meg megszokta és az istennek nem hajlandó aludni,ha nincs kézben.Úgyhogy az uramat letiltottam a dajkálásról.Velem cseszett ki.Türelmetlen lettem,mert kegyetlen a gyereksírás.Olyan frekvencián nyomja,hogy mindkettő,hogy elviselhetetlen.Tudom tegnap meg előtte front volt,de bas....a meg.Fáradt vagyok és végkimerült!Igazi szar anyának érzem magam.Annyira elegem volt tegnap,hogy csak néztem a kölkeimet,amint vergődve üvöltöttek és nem vettem őket fel,hagytam sírni.De ez sem segített,mert nem bírtam elviselni sem a sírást,sem azt,hogy lelketlen legyek.Nagyon kemény.Ja és könnyük az nem volt,hanem száraz szemmel sírtak,szóval hisztiztek.Néha azt érzem én nem ezt szerettem volna.Ezt senki nem mondta,hogy ennyire durva.Néha úgy visszakapnám a régi életemet.Nem tudom elképzelni mikor lesz apával egymásra időnk,úgy intimebben.Az is hiányzik.Nehéz volt a terhesség is+6hét fekvés bent és előtte 2 hét fekvés otthon.Szar anya vagyok?Uramtól is kérdeztem,azt mondja nem tudja,majd a kölkök megmondják.Mint Juciéknál!!!!Segítik az ember önbizalmát és lelkierejét növelni a pasik!Alig várom,hogy anyu jöjjön segíteni és akkor átpasszolom őket neki,de akkor meg ezerrel lelkiismeretfurdalásom van,hogy ez az én dolgom lenne!Ördögikörben érzem magam.
Bocsi a kifakadásért!
Vendég

Benszi!!

Nekünk egy Tündérünk van, de én azt az egyet is vissza akartam vinni egyszer kétszer úgy üvöltött a Drága!!! :)

De minden rendben lesz!!!

Le a kalappal az ikersek előtt......

Szép napot!!

És nyugi már, jó anya vagy!!!
mot

Benszi, ne legyen lelkiismeret furdalásod, szerintem mindenki érezte már magát így két gyerkőc mellett ( lehet, hogy egy mellett is).
Nem vagy szar anya!
Közben rájöttem, hogy nem a környezetünktől kell megerősítést várni, magunkban kell hinni és ráhangolódni a gyerkőcökre és akkor megy minden magától.
Az meg teljesen normális, hogy az ember lánya néha kiborul, ha halálosan fáradt.
Nem tudok most semmi bíztatót írni, de hidd el, idővel jobb lesz.
Azt olvastam valahol, hogy ha nagyon ideges vagy, inkább menj ki a szobából pár percre, nyugodj meg, mert nagyon megérzik rajtad és még kevésbé nyugszanak meg.

Kitartás!

Nálunk a hétvégi bevásárlás lett a nagy "romantikus" program. Anyuékra hagyjuk őket és másfél órán át kettesben vásárolunk, többnyire pelust és popsitörlőt :lol: :roll:

Puszi!

Judit

jucicuki

Chesti!

Köszike, megyünk is :lol:
Itthon is énekelgetek nekik, de mivel nem sok hangom van, félek, hogy csak elrontom a hallásukat :oops:

Jaj, lányok én meg olyan gonosz vagyok! Tegnap is voltunk Dévényen, Lili sikoltozik közben, annyira sírhatnékom volt már. És akkor néz rám, hogy anya segíts :shock:
Ati szerint mások is felnőttek enélkül, de nem szeretném, ha ferde lenne a nyakuk, csámpásak lennének, vagy nem tudnának rendesen írni-olvasni. Vagy olyan öt órás gerincműtétjük lenne, mint nekem volt, mert nem vették észre a velem született gerincrendellenességet, csak 16 évesen :roll: . Annyira sajnálom őket ilyenkor, már arra is gondoltam, hogy nem megyek be, de azt sem tudom megtenni...

:cry: :cry: :cry:

jucicuki

Benszi drága! NEM VAGY SZAR ANYA!!!!
Mikor az okos azt mondták megváltozik az életed, hát nem csak egy üres frázis volt. :)
Igaz amit Juci irt, a babák a kisugárzásodra, az érzéseidre vannak hangolodva. Ha ideges vagy ők is azok lesznek. Menj ki olyankor, nekem is az segitett, pár levegő kint, majd vissza, vedd kézbe, és sugározd azt, hogy semmi baj, anya itt van, és vigyázz rád. Ez két gyerekkel nem lehet egyszerű.
Mindig mondtam le a kalappal az ikresek előtt!!
Ha ennyire ki vagy merülve, és jön anyukád ne legyen lelkiismeretfurdalásod. Vonulj el akár zuhanyozni, vagy sétálni 10 percre, hidd el feltöltödsz egy kicsit, és sokkal többet segitesz ezzel a babáknak is, meg magadnak is.
Ragadj meg minden olyan pillanatot, amikor el tudsz vonulni kicsit levegőhöz jutni!
Lesz idő mikor kettesben is tudtok lenni hidd el, csak ugy kell alakítani. Na nem most, de pár hónap múlva, főleg ha vannak tündér nagyik akik bevállaják. :)

Juci biztos olvastad Te is, hogy tök mindegy milyen rossz hangja van anyunak, akkor is énekelejünk nekik, mert az a lényeg nekik, hogy anyát hallják. :) Ringatóban majd jó sok dalt tanultok. :)
Szegény Lili. :(

chesti

Eszti olvastam, de azért bennem van, hogy nehogy hamisan tanulják meg :oops:

Nézzétek meg ezeket is, vannak aranyos dolgok:

http://www.mondoka.hu

http://www.egyszervolt.hu

Judit

jucicuki

Benszi
Hidd el jó anya vagy!Ha nem lennél az nem tennél meg mindent azért,hogy a gyerkőcök ne sírjanak,ne fájjon a pocakjuk!!Ha van segítséged nyugodtan fogadd el és addig szánj magadra egy kis időt!Séta,egy jó kis fürdő vagy egy masszázs és sokkal jobban fogod érezni magad!Kitartás lesz ez jobb is idővel!!

Sharon
Azt hiszem túl jól imádkoztál :wink: megy a drukk hétvégére!!!!

Imádom a gyerkőcök fotóit nézegetni,még,még :D
gabicsibe

Sziasztok lányok!

Köszönjük szépen még egyszer a köszöntéseket, dicséreteket. Aranyosak vagytok. :) :)

Gica, tök jó hogy írtál! Megnéztem mindentudó füzetkémben, kb. 3 hónaposan már egymásra nevettek. Moat meg már bújócskáznak. Nálatok milyenek az éjszakák? Babakocsi bevált? Én bevallom néha visszasírom, igaz ebben kényelmesebben ülnek, viszont azt sokkal könnyebb volt tolni. Sokat gondolok ám rátok!

Benszi kedves, NEM VAGY SZAR ANYA!!!!!! Csak valószínűleg rettentő fáradt. Gondoltatok arra, hogy fogadjatok segítséget? Nálunk volt az első 3 hónapban, egy ápolónő a kórházból, hetente 2x, 3x jött, hogy pihenni tudjak, meg hogy néha el tudjak menni a gyerekek nélkül is, pelenkát venni, bárhova. Barátnőmék úgy oldották meg, náluk is most novemberben születtek az ikrek, hogy találtak egy ápolónőt, aki hetente 2x jön, és viszi a komplett éjszakát! Így tud pihenni egyhuzamban 8 órát. Fontos hogy tudjál pihenni, ha gondolod megkérdezem kicsoda az ápolónő, vállalna-e máshol... A naplónézés közben ilyen bejegyzéseket találtam: "ma iszonyú nyűgös, DE APA BEALTATTA". Nálunk is votl hogy nem aludtak, de szerencsére 3 hónapos korukra átaludták a teljes éjszakát, 8-tól 8-ig. 2 hónaposan is már csak 1x keltek, olyan hajnali 4 fele. Viszont Zsombort műtötték 2 hónpsan, az egyik gyerekem kórházban, a másik itthon, azt sem tudtam hányfelé szakadjak. De ezek megoldódnak, hidd el! 1 év múlva már csak a szépre, jóra fogsz emlékezni.

Bibike, szépek vagytok. Már a répánál tartotok? Így elment volna az idő? Mintha most született volna.. Az etetőszék ismerős..

Chesti, Lencsilány nagyo nszép kislány! Nem baj ha eleven, és (most leírom helyesen) neked több energiádba kerül is most, míg utána mész, ez egyszer ezerszeresen visszajön. :) Amúgy Zosmbor is kezd gáz lenni, nem tudom, hogyan, de mindig megtalálja a tilos dolgokat. A legújabb, hogy kilincsre zárt ajtót kinyit. Nem tudom hogyan, látszólag alig éri fel a kilincset. :( :( Ha nagy csönd van, az bajt jelent, azt már megtanultam. Tegnap például, miután minden konnektort leragasztottunk, azt vettem észre, hogy kibontották a falban az elektromossági dobozt. NO COMMENT. 220 V. Szóval zajlik az élet ezerrel.

Puszi nektek

Megyek, megint nagy csönd van.
Lucia

Kép
lucia1

Gica, találtam ilyen bejegyzést: "Luca hason, felemeli a fejét, öccse vele szemben, hason, ő is felemeli a fejét, és nevetnek egymásra ezerrel. Mi meg mintha ott se lennénk!" Ekkor voltak 3 hónaposak. Érezni talán előbb érezték egymás jelenlétét. Amikor Zsom kórházban volt, Luca nyűgösebb volt. Persze lehet hogy ezt csak mi beszéljük be magunknak. Puszi nektek!

Kép
lucia1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?