Új privát üzeneted érkezett!

Én is a NAGY T-be vagyok :D :D Te mit csinálsz pontosan?

Kép Kép
kisvirág_30

Már 2 napja laptető. Nem is tudom akarom-e :?

Kép Kép
kisvirág_30

ahogy mondtam egy kicsit rásózok emberekre dolgokat, egy kicsit rábeszélek dolgokra embereket, egy kicsit megtartok telón keresztül.
Te mivel foglalkozol?
magdolnam

Jó munka :) Akkor egész nap telózol. Én imádok telózni :)
Én pénzügyön vagyok. Elszámolom amit az ügyfelek befizetnek. Bár ki tudja mit fogok csinálni ha visszamegyek, mert most már teljesen máshová tartozunk.

Kép Kép
kisvirág_30

tudom... az integráció. Te pesten vagy? Mert onnan az embereket ...ö általában elküldték. Baromi nagy létszámleépítések voltak :?
magdolnam

Igen Pesten vagyok. Infopark. A mi osztályunk maradt, csak az igazgató ment :( Máshová lettünk átrakva. Valószínű ez miatt most kiköltözünk az infoparkból is.

Kép Kép
kisvirág_30

én úgytudom a pénzügy még ott van. Akkor te a Spák Regit ismered :D com vagy online pü-es voltál?
magdolnam

Nem ismerem őt. Comos vagyok :)

Kép Kép
kisvirág_30

:lol: Most már minden az. Hú jó neve van a munkakörödnek :lol:
magdolnam

Ja. A múlt héten küldték, hogy hová is tartozom :) Bár egy darabig még nem akarok menni melózni. Tesóbabázni fogok :D A főnökömnek már mondtam is, hogy szeretnénk tesót. :) Ő meg drukkol hozzá.

Kép Kép
kisvirág_30

Viri

Neked milyen a hód? Ugye fent van? Érzel ma is valamit?

Kép
p__lilla

Hú, most meg jó sokat írtatok!

Köszi a dícséreteket! Hát annyira azért nem volt nehéz a vizsga. Még az autóban átnéztem egyszer az anyagot, vagyis amit abból tanultam és pont azt kérdezte. Szóval nagy szerencsém volt.

De kezdhetem előlről a tanulást. Jövő héten 3 szigorlat, nem várom túlzottan. Megyek is tanulni.

Kép
Kép
nati80

Nati

Biztos sikerülni fognak a vizsgáid. Mész dokihoz tüszőnézőbe?

Kép
p__lilla

Nem volt benn a doki, csak meglátogattam a barátnőm.

Ma a hőm jó leugrott 37-ről 36.7-re. Lehet csak az a baj, hoyg korábban mértem? Most is fájogat az alhasam, gyenge mensis érzés. :shock:
Nem tudom mi van velem.

Kép
Kép
nati80

Az biztos számít, hogy korábban mérted. Nálam is mást mutat, kevesebbet, ha néha korábban mérem. Szerintem ezért.
A mensi még korai lenne. Lehet, hogy már a zigótácskád vándorolgat.
:lol:
Szerintetek van olyan is, aki nem érez semmit, és mégis terhes?

Kép
p__lilla

Tegnap szúrkált az alhasam, lehet, hogy a felfázástól, de ma meg már semmi. Lehet lassan megjön. :roll:

Kép
p__lilla

Megyek, csinálok egy palástfűteát, hátha még segít valamit.

Kép
p__lilla

Lilla
Ha jól emlélszem van közöttünk olyan is, aki nem érzett semmit. Talán Holka?
Meg lehet érezni, ahogy a babó vándorol a méhem felé? :shock: Tuti?

Kép
Kép
nati80

Lilla
Fel tudod tenni a hőd? Muti!

Kép
Kép
nati80

Nati
Íme a hőm. Vélemény? A ciklus nem húzott be vonalat, aggódom ezért. Mondjuk nem a vonalon múlik a baba. Te is feltehetnéd. Kép

Kép
p__lilla

Jan 3-tól iszom a palástfűteát, ami állítólag a beágyazódást segíti. A Leo javasolta, mert rövid a pé utáni szakaszom. (11 nap volt múlt hónapban)
Most akkor hány napos a ciklusom szerinted. 29?

Kép
p__lilla

Lilla: a hőm 3 napja 36,7. Fájdogál néha az alhasam. Éjjel meg fájt nagyon. Nem tudom mi van. Elvileg 29 napos lesz a ciklusod, ha jó helyre tette a vonalat. Egyébként nem értem ezt a fertit. Be lehet állítani mi alapján vonalazzon, de nem igazán értem.

Nati: lehet, hogy a korai méréstől ilyen alacsony. Vagy a beágyazódás miatt ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Egy kérdés a fertivel kapcsolatba, mert látom ti azon vezetitek:
Nekem nem működik normálisan a calendarium. A múlt hónapban végig mutatta a cd napokat, meg a tojásokat is betette, meg a szívecskéket mikor együtt voltunk, a piriket jelölte piros pöttyel… stb. Most meg semmit. A pés napjaimra már luther fázist ad. Teljesen meghülyült. És visszamenőleg se mutatja a novemberi hót se. Nem értem mit nyomhattam el.

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
A fertinél akármelyiket állítom be, ami alapján húzza a vonalat, mindegyik ide teszi. Nem lehet, hogy nálad az a baj, hogy nem a megfelelő van beállítva? Nézd meg szerintem és az advanced-re állítsd.

Kép
p__lilla

Viri
Ja, most nézem, hogy nálad más gond is van. Rakd fel a görbéd, megnézem. Hátha...

Kép
p__lilla

Átállítottam oda. Nekem a 12. nap lett a középidő. Viszont a calendar így se működik jól. Azt hol állítsam be?

Kép Kép
kisvirág_30

Nem tudom, mi lehet a gond. A napokat és a cn. kiírja?

Kép
p__lilla

Kép

Kép Kép
kisvirág_30

Csak a dátumok látszanak. Semmi cn nap.

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Ezzel szerintem nincs semmi gond. Én mást nem szoktam használni a fertibe. Lehet, hogy azért nem írja, amire gondolsz, mert lejárt a VIP-d és nem fizettél elő a szolgáltatásaikra. Így csak az alap dolgokat engedi.
A ciklus.hu-n nem vezeted a görbéd?

Kép
p__lilla

Nézd meg az enyémet, azon sem látszanak a pé utáni napok. Ez azért van, mert lejárt a VIP, és nem ír ki semmit, csak a görbét vezetheted ingyen. A többi szolgáltatásaikért fizetni kell.

Kép
p__lilla

Valahogy így fest:

Kép

Kép Kép
kisvirág_30

na ez nem sikerült :D
Ja és csak akkor mükszik, ha fizetek érte? Na akkor ez nem is fog többet :D :D

Kép Kép
kisvirág_30

Vezetem a ciklus.hu-t is az most még nem adott pét.
Ja és köszi a segítséget. Tuti ez a vippes dolog a ludas.

Kép Kép
kisvirág_30

Igen. Hány hónapja vezeted a fertin?

Kép
p__lilla

2 hónapja

Kép Kép
kisvirág_30

Lilla
Szerintem volt péd, de a ciklus 17-18. napján. Én tuti oda tenném.
Szerintem kb 30 naposnak kellene lennie most, ha a pét az én verzióm szerint nézzük. Ha a behúzott vonal szerint, akkor 3 nap és meg kell jönnie.

Virág
Én nem tudok benne segíteni, sajnálom. Csak használom, de nem tudom hogyan. :?
De én két nappal későbbre tenném a te pédet is. Nem akarok okoskodni, de pesten jól ki lettem okosítva, vagy inkább csak sasoltam, hogy rám ragadjon egy csomó dolog.

Beágyazódás??? Még az sem lehetne. Kérdésem!!! Ha hancúr közben van tüszőrepedés, akkor hány óra múlva találkoznak a "génjeink"?
legkevesebb hány nap kell, hogy a méhbe érjen a babóka?

Kép
Kép
nati80

A ciklus nekem sem adott még pét. Ez hihetetlen. De a ferti szerint meg volt. Már mindjárt vége a ciklusomnak. Nem tudom, miért nem rakott.

Kép
p__lilla

Nem is tudtam, hogy fizetős a ferti. Sajna nekem a ciklus.hu nem mükszik. De nekem az alap ferti szolgáltatás is jó lesz.

Kép
Kép
nati80

Nati
Úgy tudom, hogy a beágyazódás pé után 7-13. nap van.
Amúgy ezt találtam:
A spermiumok 2-3 mm-t haladnak elöre percenként és kb. 50 perc alatt teszik meg a 15-18 cm-es utat a petesejtig. Az egész periódus, amelyben a petesejt és a spermium egyesülhet, kevesebb, mint 24 óra. Ha ilyen egyesülés nem történik, a petesejt elhal és szétesik. Ám a petevezetékben mozogva a pete találkozhat olyan, élö spermiumokkal, amelyek egy néhány nappal korábbi koitusz során érkeztek oda.

Kép
p__lilla

Nekem 1 hónap után már jelelzte, hogy fizessek elő a szolgáltatásaikra, ha akarom a VIP-t. De nekem is jó lesz az alapváltozat. :lol:

Kép
p__lilla

Viri
Én a 13. napra tenném a vonalat nálad.

Kép
p__lilla

Tehát ezek szerint a mi génjeink a hancúr után kb 1-2 óra után egyesülhettek? Akkor már 4 napja haladhat a méhem felé. Azt olvastam én is valahol, hogy a petevezetőben való haladást is meg lehet érezni. Egyre joban érzem az alhasamban a mensis görcsöt. nem is görcs, csak "elfáradt", vagy mi.

Kép
Kép
nati80

Viri
Bocsi én is egy nappal tenném csak későbbre, nem kettővel. Lillának igaza van, pé 13. napon volt.

Kép
Kép
nati80

Nati
Akkor lehet, hogy a haladást érzed. És melyik oldalon? Ahonnan jött a petécskéd? Vagy ennyire nem lehet megérezni?

Kép
p__lilla

Szerintetek nálam nem lehetett a 23. cn-on beágyazódás? Akkor a hőm is alig ment fel 36,9-re. Már ki akartam venni, akkor csipogott. Az előző csipogás kb. 3 perccel előtte volt.

Kép
p__lilla

Lilla
A szurkát a jobb oldalamon éreztem, de most fura helyen, de a comb és a szeméremdomb találkozásánál érzem ezt a fura, idegesítő érzést. Biztos éreztetek már ilyet, mikor már két napja megvan és csak tompán fáj, de a folyamatosság mmiatt idegesítővé válik. Meg a derekam is fájogat egy kicsit.

Kép
Kép
nati80

Ha akkor volt beágyazódásod, akkor még 2-3 nap és kimutatható lesz.

Kép
Kép
nati80

Ébredjek fel, mi? Méghogy beágyazódás. Nálam?

Kép
p__lilla

Nem lehetetlen a dolog! Mikor voltatok együtt??? :oops:

Kép
Kép
nati80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?