Amica
Ágnes csak este szopizik már?? Vagy napközben is még?? Kajálással hogy álltok?? Miket eszik??
Megsúgom, hogy unokahúgom (13 éves múlt), még nemrég is szopta az ujját. Remélem, nem olvassa.
Igaz, csak akkor, ha fáradt volt. Asszem, most már leszokott róla. Bár nem kérdeztem.
Remélem, Janka hamar leszokik az ujjszopiról és időben vagytok még!!
Cumisüveget mi sem használtunk. Milyen érdekes, hogy míg pocakos voltam, azt kalkulálgattam, mennyi kell majd belőle. Aztán szinte nem is használtuk. Csak pár hetes koráig, mert abba tettem a lefejt tejet a Normaflore-ral, amit az antibiotikum adtam neki. Azóta is csak vizet melegítek benne a mikroban.
Ágnes babának jobbulást!!!!
Kismok
Örülök is, hogy ilyen könnyedén elhagyta a cumit. Szerintem a foga miatt lehetett. Anyukám mesélte, hogy én is sokáig cumiztam. Úgy szoktam le, hogy új cumi nem kellett, viszont a régi már „nyúlt”. Ekkor közösen kidobtuk a szemétbe, és mikor kerestem, tudtak erre hivatkozni.
Na, Fici karkötőnek nem nagyon fogja tudni a Montessorit használni, mert kb. egy gyerekujj szélességnyi a lyuk benne. Max. gyűrűnek tudná használni.
Annak viszont túl széles.
Nekünk is volt ilyen tornyunk, még megvan Anyukámnál. A miénk műanyag volt és emlékszem, hogy a korongokat később fánknak (értsd farsangi fánk) használtam játék közben.
Sajnálom, hogy Sára nem élvezi a hordozókendőt sem.
Hát, úgy emlékszem, hogy májusban, mikor még otthon voltunk, Fici akkor sem volt el magában, és állandóan cipelni kellett a sejhaját. Akkor 8 hónapos volt.
Asszem, mikor már gurult, mászott, akkor kicsit többet elvolt, de nem az a magának való gyerek. Jaj, ma olyan édes volt. Délután ledőltem, mert őkelme nem akart aludni, én viszont fáradt voltam. Persze jött utánam, hozta, amivel épp játszott. Én feküdtem az ágyon, ő meg állandóan odajött, dugta az arcát és odadörzsölgette az orrát az enyémhez.
De ezt kb. fél órán keresztül. Utána is csak azért hagyta abba, mert felkeltem. Később meg a földön ültem a fotelnek támaszkodva, és megint csinálta. Hogy honnan vette???
Boboka
Olyan furi, hogy Krisi milyen picike, de az arca olyan nagyfiús!! Nagyon édes ebben a sapiban!! Miért csak apás képet raksz fel????
Szép a fátok!!!
Én nem tudnám sírni hagyni Ficit. Egyszer próbáltam meg, de mikor fél óra múlva is ugyanúgy sírt, nem bírtam tovább. És most sem bírnám. Inkább felveszem. Nem hiszem, hogy ha órákon keresztül sír, akkor csak hisztizik. A másik meg, hogy olyankor úgy érezném, hogy a kis lelke sérül, esetleg úgy érzi, cserbenhagyom. De ez csak az én véleményem!
Nelli
Tök jó, hogy Brigi ilyen sokat hízott. Nem is kell elsietni a hozzátápit!!
Drukkolok, hogy a köhögés is mihamarabb elmúljon!!
Nagyon aranyos Brigi! Nekem a fürcsis képen tetszik. Tisztára olyan képet, vág, mintha azt mondaná, mi van, mit fotóztok, nem láttatok még kisbabát?!? Tényleg szép hurkái vannak!!
Timi
De rendes Annától, hogy ennyit alszik. Ha mindenáron próbálkozni akarsz a gyümölccsel, próbáld meg a körtét. Ficinek nem ízlett az alma, akkor próbáltam neki adni és bejött. Én üvegest vettem, asszem Nestlé-set. Nem tiszta körte, hanem szentjánoskenyérmag-őrlemény is van benne (mint a Sinlac). Talán érdemes megpróbálni. Jobbulást neki!
Úgy látszik ez a tél ilyen betegeskedős! Lekopogom, de úgy néz ki, Fici mégsem kapta el Apától a göthöt. Kicsit folyt az orra, de elmúlt.
Bogáncs
Hát, azért van ennél sokkal szebb része is Pécsnek.
Fici 6 hónapos koráig csak cicit kapott. Utána fokozatosan leszokott, de még 1 héttel ezelőttig is volt napi két (reggel kelés után és este fekvés előtt) szopi. Most már az sem kell neki.
Mi is Nuk-ot használtunk. De Ficinek mindig csak az 1-est tudtam beadni, nagyobb nem kellett neki.
Emma
Én sem akartam a cumit, de kénytelen voltam adni neki. Én is örülök, hogy ilyen „egyszerűen” leszokott. Mondjuk néha jól jönne…
Az ujjrágás most nálunk is megy, mert nőnek az örlői. Na, meg a nyálcsorgatás is.
Hú, én már előre félek, mi lesz, ha Fici már érthetően fog beszélni. Ma szinte be sem állt a lepénylesője!