Új privát üzeneted érkezett!

Na, rendet tettem köztük.........

Lilla :)
Szerintem van esélyed!! Tudod, a felfázás nem biztos, hogy felfázás....Alig várom a tesztedet!

Nati :)
Bejelöltelek! Ti is arik vagytok! Az az érzésem, mintha a moszkvai Vörös téren állnátok! :lol: Pedig biztos nem ott van......Minden esetre jó képek!

Márti :)
Mi van??? Megjött?

E.

Kép

Kép
ditta76

NNNA, ELSŐ LAPTETŐ!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
ditta76

Ditta
Nekem meg lap alja. Örülök neki.
Nemsokára iderül Natinak igaza van-e, hogy a lapalja is hoz babát.

Kép
p__lilla

tankolni voltam.... Köszi :oops: szerintem is szép! Nem tudom nagyítani, mert csak kis felbontást tudok felrakni :evil: Mindenkinek tudom javasolni az outletet :wink:
magdolnam

Pintyus
Biztos a háziorvos is kiírja a vizsgálatokat. De azért volna jobb ha a nődokihoz vagy a kórházi védőnőhöz mennél mert ő tudja, hogy az adott kórházban mik az elvárások. (Pl. majd a 24 hetes cukorterhelésnél van ahol elfogadják a 2 zsemle,2dl tej verziót van ahol pedig meg kell inni a 75gr glükózt csak akkor fogadják el a terhelés eredményét…
Miért kéne elmenned UH-ra újra, már van papírod róla, hogy igazolt méhen belüli terhességed van,nem?

Kisvirág
De együtt voltatok onnantól kezdve, hogy az UH-on láttátok a szép érett tüszőket? Mert akkor biztos nem szalajsztottátok el… Mostmár ne őrjítsd magad rajta!! Bár tudom ez a pár nap várakozás a legnehezebb..

Ditta
Igen, nyilván kórház-, orvosfüggő. Csak hüvelyi UH-gal jobban látható a korai terhesség..

Andy
GRATULÁLOK!!!! És pont 6 hetes 4 naposnak ír az UH is!! Milyen pontosan működsz, tök jó!!Nagyon szép a vonalzód!!

Lilla
Már csak 5 nap!! Hogy vagy?

Magdolnam
Ügyesek vagytok, úgy tűnik jó vételt csináltatok!!Babakocsi nagyon klassz!!
Írd meg légyszi a bolt címét. Fejfájás?
A kiságy ára horrornak tűnik még akkor is ha van hozzá baldachin. 50ért olyat is kaptok simán amihez pelenkázó+kisszekrény is tartozik…még nézzetek körül
holka

Képzeljétek a vendégem rögtön rákérdezett a hasamra,hogy most olyan más a mérete :lol: :lol:

Ditta
hajrá laptető :lol:
holka

Holka
Köszi jól vagyok. Sokat dolgozom, de most nem stresszelem magam nagyon. Még küszködök a felfázás kellemetlen tüneteivel. Hőm ma is fent, 36,9, bár tegnap 37 volt. De ez még jó szerintem. Sajnos a ciklus még nem húzta be a vonalat. Lehet, nem is volt pém? A ferti behúzta 15. cn-ra. Kicsit érzem az alhasam, de mondom, lehet a felfázástól. Azért titokban bízom benne, hogy nem attól. Amúgy én is a ciklus felétől érzem, de nem beszélek be magamnak semmit, mert már az előző ciklusaimban is produkáltam terhességi tüneteket. Most mondjuk ezen kívül semmi. Ja és a cicim az ovu utáni nap eléggé fájt, utána jobb lett és tegnap óta megint érzékeny, de nem annyira. Mondjuk ezelőtt is már az ovu után érzékenyek szoktak lenni. Tehát ez nem jel. :cry:
Egyszóval semmi jel.

Kép
p__lilla

Holka, az előző oldalon leírtam a honlapcímet. Nézd meg! A kiságy maga 24000ftba kerül. A pelenkázót ha minden igaz, akkor külön csináltatjuk meg.
magdolnam

Ezt találtam a neten:

A felfázás tünetei
- nyilalló alhasi fájdalmak, nemcsak érintésre
- gyakori vizelési inger
- gyakori, fájdalmas, kis mennyiségű vizeletürítés
- véres vizelet
- vizelés közbeni csípő érzés
- láz és deréktáji fájdalom, mely arra utal, hogy a gyulladás a húgyhólyagból felfelé, a vesemedence irányába terjed.

Hát én ebből párat produkálok, bár a csípő érzés már jobb. Úgyhogy most már tudom, hogy az alhasi izéim is ettől vannak. :cry: :cry:

Kép
p__lilla

nekem volt hólyag hurutom és az nem egyszerűen görcsöl.... Neked is ilyen extra durva görcsölésied vannak??? Mert ha nem, akkor akár más is lehet. Lásd Andit! Nagyon szorítok ám nektek!
magdolnam

sziasztok!

elkösöznök lassan, nagyon elfáradtam ma a sok idegeskedéstől.
kicseréltem a vonalzómat, mert eza napot is mutataja nemcsak a heteket.

mindenkinek szép estét!
és köszike hogy aggódtatok értem, nagyon aranyosak vagytok

Kép
andyfekete

Görcseim nincsenek. Érzem az alhasam, meg szúrkál is kicsit, de eléggé lent, szerintem a méhem nem ott van. De a csípés akkor mitől van, ha nem a felfázástól.

Kép
p__lilla

hm, a csípés az viszont valami felfázásos dologtól van.... ebben igazad van.
magdolnam

Hát igen, el is vagyok kenődve kicsit, hogy ez miatt ebben a hónapban sem lehet baba. Minden hónapban van valami. Ez nem igaz. Egyszer nátha, egyszer torokfájás, most meg ez.

Kép
p__lilla

sziasztok!!

Magdolnám!!
Nagyon tuti babakocsi szett :-)

na ma végre meglett az eredménye ennek a torchnak. Azt nézték, hogy rubeolás voltam és védett vagyok és még egy másik betegséget is. De azt mondta a doki, hogy ok minden! és hajrá :oops: :lol:

Lassan mi is felíratkozunk az "éles" listára :lol: éljen!!

Nati!
Remélem ezek jó jelek :-)

Kép

Kép
dbabett

jaj szegénykém! Erre ne gondolj, nem szabad. Egy kis felfázás még nem zárja ki a dolgokat, de sajnos túl elbízni sem lehet magának az embernek. Kitartás! Meglásd megéri. Én is 7 hónapot vártam rá :)
magdolnam

Virág! Én jövő hét kedden megyek dokihoz, akkor kiderül, hogy hány petezsák van.
Majd ha a doki mondja akkor megyek laborba. A beutalóm megvan már a házidokitól hozzá. Elvileg csak úgy magamtól nem megyek.
Én is örülök neki.
Remélem Ti már hárman vagytok... :lol: :lol:

Pintyus! Nem kell feltétlen kórházba menni. A házidoki is beutalhat és az SZTK-ba is megcsinálhatják a viszgálatokat.
Nekem az elsőnél igy volt.
Elvileg miután a dokid megirja a papirod, utána mehetsz a vizsgálatokra. Szerintem a dokid megvárja a biztos 12. hetet.
Várd meg mig ő mondja.
Még én se voltam laborba. A dokim azt mondta, hogy várjunk még vele.

Puszi

Kép
Kép
odri

sziasztok. Tegnap is elolvastam mindent, csak már nem volt energiám írni... Most sincs sok hozzáfűznivalóm, de azért leírom. :)
pintyus, mi pont ezt a színt vettük meg ebből a babakocsiból, csak én nem találtam elsőre ilyen képet és lusta voltam tovább nézni... :) De nekünk pont ez van. :)
hasi kontra hüvelyi uh: igen, a hüvelyihet teli hólyag tilos, hasihoz meg az a legjobb.
magdolnam, ti is ugyanazt a kocsit vettétek, csak kékben. Nem akarlak lehangolni, de a budaörsi brendonban ez a szín most 79.990 egy olyan kuponnal, amit a kismama vagy a babamagazinhoz (most hirtelen nem jut eszembe) adják... mi a narancssárgát vettük, amiről pintyus is rakott képet és az viszont 99.990... De hogyhogy kéket vettetek? És ha lány lesz? Mi ezért akartunk semlegest... :)
Na most megyek mert megsült a rakott krumpli. :) Mindenkinek jó éjt! :)
És Jenny tényleg nem jó játék! Nehogy már egy hónap után beparázz! ITt van egy csomó csaj, aki hét meg nyolc hónapja próbálkozik. Ne akadj ki, inkább kösd le magad velünk. :) De tényleg tök rossz hogy nem vagy.

KépKép
muffin

Jó éjszakát Lányok!

Én is megyek aludni, és remélem éjszaka mindent megtanulok álmomban. :lol: A fájdalom most csak fokozódott. Fáj a derekam, az alhasam. Eléggé feszül, na mind1. majd meglátom mi van. Máskor nem igazán éreztem középidő után ilyeneket, csak mensi előtt.

Holnap ha hazaérek jelentkezek. Addig is minden jót Nektek!

Natasa

Kép
Kép
nati80

jó reggelt! Az az igazság hogy én nem akartam semmiképp világos színt venni mert kényes. Ezt is simán fel lehet dobni lányos színekkel, takaró, játékok ja és a baba rucijával. Nekem ez annyira nemlényeg, hogy a kocsi színe mien :) meg a babának se. Viszont pirosat meg nem akartam....
magdolnam

Sziasztok!
Gyors bekukk:
jelentem:
megérkezett a niagara, iszonyú fájdalmak közepette, nagyon görcsölök... :cry:
Puszi mindenkinek, mennem kell, viszem Robit úszni, én meg úszok a boldogságban... :evil:
Pusz-pusz!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt!

Már itt gubbasztok az irodában........... :(

Márti :)
Sajnálom......Majd legközelebb! Akkor most (majd) doki következik?

Edit

Kép

Kép
ditta76

Jó reggelt!!!!

Nekem ez reggel! Mert felkeltem párommal 8kor de ő elment és én vissza aludtam. :oops:

Andy: hogy érzed magad igy igazi vonalzós kismamaként??? :lol: :lol: :lol:

Nati, lehet nagyon jó je ez a fájdalom nálad!!! Szurkolok a vizsgádért!! Biztos éjszaka minden a bukdidba ment!!!

Ditta, mit dolgozól?

Muffin: akkor ezek szerint egy az izlésünk! Nekünk csak ez tetszett, mi imádjuk a narancssárgát, nem is anyira világos mint egy fehér, vagy rózsaszín. Nekünk az esküvői dekoráció is narancssárga volt. Fotózd le légyszi a tiéteket köelről is!!! És milyen?? könnyü? lehet a fogantyuját másik irányba változtatni???
Ti hól vettétek?

Magdolnam nagyon tudlak irigyelni a fájdalomküszöbödétrt! Az enyém nagyon kicsi, én a kicsi fájdalomtól is megőrülök. :cry: Kéne mejek fogdokihoz de anyira félek hogy nem tudom rá szánni magam. Szégyen és gyalázat amit művelek! :oops: :oops:

Odri, akkor te is vársz a laborral a 12dik hétig?? és a védőnővel is??? Most akkor mit csináljak? Viri azt mondta hívjam fel a dokimat és kérdezzek rá hogy nem kéne menni laborra meg ilyenekre!
Vendég

Megint szüneteltek??? Mindenki dolgozik vagy már a városban van, én meg csak most keltem fel!!!
Vendég

Nem volt valami nagy forgalom még ma.
Vizsgám sikerült valami csoda folytán. Ma bemegyek barátmőmhöz a kórházba, mert még mindig benn vanna.
Fájdalmaim ma is vannak, de nem olyan erősek. Beszélek ma a dokimmal, hogy nem csinálna e egy uh-t, hogy van e tüszőm még erre a hónapra. Lehet azt érzem. Hőm is egy kicsit lenn volt reggel, bár 2 órával korábban mértem a szokottnál.

Még jövök valamikor.

Kép
Kép
nati80

Pintyus :)
Hát igen, aki megteheti, hogy 11-ig alszik..... :lol:
Pénzügyi referens vagyok egy kistérségi társulásnál....De nem csípem! A munkával nem is lenne baj,(bár az is gáz néha....), inkább az itteni légkör.....De már nem sokáig kell kibírnom remélem!
Fájdalomküszöböm nekem is elég kicsi....A fogorvos meg egyenesen mumus.....Inkább szülök, mint egy kezelés....
Narancsszín......... :wink: Ez jó!

Nati :)
Gratula a vizsgádhoz!

Na, folytatom a melót....jaj, még csak 1 óra lesz.......Mikor lesz már 4?

Edit

Kép

Kép
ditta76

Nati!! Gratulálok a vizsgádhoz!!! Látod minden helyére áll!!!
Felmennétek Pestre a dokihoz megint???

Edit: kitartást a munkahelyen, már nincs is olyan sok, jesszusom, már 1 óra van!! Hogy eltelt az idő. Megint lefeküdnék!! :oops: Tele ettem magam most álmos vagyok!
Vendég

Sziasztok!

Kende megkapta délelőtt az oltását. Nem is sírt nagyon. Igazi kis hős volt.

Magdolnam: szép a kocsi. Ez fekvőkocsi is egyben?

Ditta: Igen Gyöngyösön szenvedtem. Csak nem te is?

Lilla: esély mindenre megvan. Lehet ott lapul a pocidba már a babó. Hogy áll a hőd?

Holka: teljesen igazad van. Nem tudom mi a fenét szenvedek. Láttam a tüszőket, repedtek is a szurira, sokat együtt voltunk, tényleg lüke vagyok :lol: Na és türelmetlen az tuti, mert szívem szerint már most tesztelnék, de az agyammal tudom semmi értelme még.

Babett: hajrá projekt ;) Pont időbe jött meg az eredmény. 3 nap a pédig :)

Márti: sajnálom hogy ennyire görcsölsz, de holnapra jobb lesz. És mehetsz a dokihoz is.

Pintyus: nem szégyelled magad ilyen sokáig aludni? Egyébként jól tetted ;) Mikor Kendét vártam volt, hogy délbe keltem fel, de délután megint mentem aludni és az éjszakákat is átaludtam. Na most nem lesz ilyen király dolgom.
Fájdalomküszöb: én minden érzéstelenítő nélkül szültem. ;) Nem kis fájdalom egy szülés. :)

Nati: okos lány vagy! Gratula a vizsgához. Nekem is enyhült mára a fájás. ;)

Kép Kép
kisvirág_30

Nati:
Gratu a vizsgádhoz!!! Még így is sikerült, nagyon ügyes csaj vagy! :)

Én ma csináltam egy tesztet, de nem emlékszem, hogy a kontroll csíknak hl is kell lennie, alul vagy fölül... Persze egy csíkos, de a csík fölül van.. Persze még nem jött meg, de sztem idő kérdése.. Csak ne vacakolna már, essünk túl rajta..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ja fájdalom:
Én is azt hittem, hogy nekem alacsony a fájdalom küszöböm, és én is érzéstelenítő nélkül szültem :) Büszke is voltam magamra, a doki bá is azt mondta, nagyon szépen szültem. :) Na akkor azért nem gondoltam ezt, de így utólag tényleg :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csajok!
Aki a Fertin vezeti a hőjét segítsen nekem egy picit légyszi.
Nem működik normálisan a calendarium. A múlt hónapban végig mutatta a cd napokat, meg a tojásokat is betette, meg a szívecskéket mikor együtt voltunk, a piriket jelölte piros pöttyel… stb. Most meg semmit. A pés napjaimra már luther fázist ad. Teljesen meghülyült. És visszamenőleg se mutatja a novemberi hót se. Nem értem mit nyomhattam el. Valaki helppp!!!

Kép Kép
kisvirág_30

Mágnes: én is büszke vagyok magamra. Pedig a vége már nagyon drasztikus volt nekem :D

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág:
Drasztikus?? Hogyhogy?
Én nem panaszkodhatom , első fájástól kezve 2 és fél óra alatt megszületett Anna. Első szülésnél ez szuper :) Pedig Apával szendvicseket is hozattam, gondoltam sokáig lesz velem. Negyed órát volt bent, majdnem elkésett :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

érzéstelenitő nélkül!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????

Jujjj hogy bírtátok??? még olyan gázt sem kértetek??? Csak simán, felfeküdtetek és nyomtatok és mindent éreztetek??? és a gátmetszés???
Vendég

pintyus:
pontosan :) Asszem a klinikán nincs is gáz. Én akartam még szülés előtt, hogy kapjak érzéstelenítőt, de az az igazság, hogy nem fogtam nagyon fel, hogy vajúdok, így amikor már rájöttem, késő volt :)
Elárulom, hogy a gátmetszés nekem egyáltalán nem fájt :) Akkor metszenek, ha nagyon kell, és akkro már látszik a baba feje, nem is éreztem. A burokrepesztés sem fájt, pedig attól féltem :)
A varrás kellemetlen, de akkor már ott van a baba, és mindenért kárótol. Nekem mondjuk jó háromnegyed óra volt az öltögetés, tiszta hímzőszakkör feeling :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nati: Gratula a vizsgádhoz! Ügyes vagy :)

Kép
csucsu05

Mágnes: a végén olyan fájásaim voltak, hogy mondtam a dokinak most azonnal császározzon meg. Erre a doki kiröhögött, hogy minek, már látja a baba haját. Na az a szakasz nagyon fájt.
Ja és hogy gyorsabban táguljak 5 ujjnyira bekötötték az oxitocint, ami nekem leállított mindent. Fordítva hatott. :lol: És várni kellett, hogy újra induljon minden. Na az se volt leányálom. De megérte. :lol:
Egyébként nekem 3/4 11-kor repesztették a burkot és 3/4 3-ra baba lett. 4 óra alatt. :)

Pintyus: azért azt nem mondom, hogy csak simán feküdtem. :) Én javarészt állva szenvedtem, csak akkor feküdtem fel az ágyra mikor jött egy fájás és a szülésznő közbe megvizsgált.
A gátmetszést meg nem is éreztem, mert fájás közbe csinálta a doki, :) És persze végig éreztem minden fájdalmat. És milyen megkönnyebbülés volt, mikor kicsusszant a bébi és megszűnt minden fájás. Na az volt a legjobb rész. :)

Kép Kép
kisvirág_30

Mágnes: én is a burokrepesztéstől fostam nagyon :) Pedig az semmi nem volt. Utána jött az ereszd el a hajam :lol:

Én egyébként nem is kaphattam volna érzéstelenítőt, mert az addig adják be míg nem vagy 2 ujjnyira nyitva. Hát én az egész táncot 2 ujjnyi nyitottsággal kezdtem Már napokkal szülés előtt kinyíltam.

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág:
Én is úgy szerettem volna sétálni :) El is terveztem, hogy majd Apával rójuk a köröket... persze nem így lett, feküdtem.

Nekem a kitolás egyáltalán nem fájt, én közben vigyorogtam, mint valami bedrogozott spiné :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Na mennem kell, felébredt, ebéd, aztán séta :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: Kellemes délutánt. ;)

Kép Kép
kisvirág_30

hát csajok nagyon hősök vagytok!!! Tök jó hogy már tudtok erről beszélgetni!!! Bár csak mi is ott tartaánk!! Alig várom vége legyen ennek a 12 hétnek és nyugodtabban legyek, igy mindenért izgulok!!!
Vendég

Nyugi Pintyus hamar elszalad a 9 hónap. És ha letelik a 12 hét utána is fogsz izgulni, csak mindig más miatt. ;)

Kép Kép
kisvirág_30

azt gondolom, de ez igy most nagyon rosssz, főleg hogy még 5 hétig nem tudhatom meg mi van odabent!
Vendég

Ó lesz az még több hét is, ha csak a kötelező uh-kat fogják csinálni. Mert elvileg a 18 hét után csak 28 vagy valahol csak a 32 heti uh van ;)

Kép Kép
kisvirág_30

sziasztok!

Na melóban...
Kisvirág, igen ez fekvőkocsi is. Át lehet alakítani sporttá :)

Mágnes, minden elismerés a fájdalmadért. Én úgy érzem, hogy a hasam a gyengepontom, minden más fájdalmat "simán" elviselek.

Nati, nagyon ügyi vagy, mondtam én, hogy sikerülni fog!!!!
magdolnam

Magdolnam: te hogy dolgozol? Van mikor reggel, van hogy du, este? Valami műszakfélébe mész? És mit csinálsz a cégnél?

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!
Sajnos ma nem tudtam jönni, nagyon dolgozom egész nap.

Hőm ma 37,1

Nati
Gratulálok!

Szülés: Hát nem tudom, én nagyon félek tőle, de még nem foglalkozom vele. Ha megtudom, hogy terhes vagyok, 8 hónap alatt lesz min izgulnom eleget, vele együtt a szülésen is. Nekem biztos komplikált lesz, mert semmi nem sikerül egyszerűen az életbe. :cry:

Kép
p__lilla

Lilla: dehogy lesz komplikált. Nekem se jött be nagyon sok dolog az életbe és mégse lett a szülés komplikált ;) Ne beszéld be előre! És szupi a hőd. :)

Kép Kép
kisvirág_30

Én a nagy *T***Birodalom központjában dolgozom, rátukmálással :lol: amit imádok! Több műszak van, a legkésőbbi 12től indul.
magdolnam

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?