Új privát üzeneted érkezett!

A középidőre gondoltam, ahonnan kéne a 14 napos luther fázist számolnom. Én is úgy gondolom, hogy tuti megrepedtek, csak a hőm elég furi. Elvileg amikor a szuri repesztett fent volt a hőm és utána esett le.
Meg lehet tényleg a szuri naoja volt a pés napom és az ovus napom ezt követő 2 nap. Jajj annyira hülye vagyok már.
Helppp...

Kép Kép
kisvirág_30

Holka!!!

Te beszélsz hogy mi szépek vagyunk!!!!!!!!
Hát ti aztán egy igazi szerelmse pár vagytok, és nagyon összeilletek. Szép kis család vagytok!!! És most bővülni fog!!!

Szupi!!
Vendég

Lányok! Ti aztán termeltek rendesen.
megyek visszaolvasni, egy kicsit pihentetem az agyamat, mert túlcsordult már. Nem fog az agyam, lehet tornáznom kellene egy kicsit.

Kisvirág
Én a 14. napra tenném, mert akkor ment az átlag fölé.

Kép
Kép
nati80

Pintyus
Még az első trimeszterben menj el laborokra.(vérkép,ellenanyagok,vércsop,vércukor,vizeletvizsg+EKG)
A kórházban a terhesgondozáson van olyan,hogy új terhes felvétel ennek során szokták kiírni a szükséges vizsgálatokat.
Én kiskönyvért kb 8 hét környékén mentem eddig de most megvárom a 12 hetes UH-ot ha ott is minden rendben akkor megyek csak érte..

Odri
néha nagyon optimista vagyok,néha szorongok én is...
holka

Szia Ordi!!!!

Kismamik! Olyan mintha nagyon gyenge mensis görcseim lennének. Fáj egy kicsit a derekam is. Tényleg tornázok egy kicsit és ha nem múlik el attól, akkor az nagyon jó!!! Én Andy görbéjén se oda tenném a pét, ahová a program húzta, de nála is bejön, hogy a + ovuteszt után 24-48 óra. Ott ment fel a hő jobban.

++++++++++++++++ VAGYOK!!!!!!!!
El sem hiszitek milyen jó nektek leírni ezeket az érzéseimet. Nem merem még mondani páromnak, hogy miket érzek, mert nem akarom, hogy lássa az esetleges csalódottságomat, ha megjön. na persze nem fog!!!
Majd este beszélek vele ezekről a fura dolgokról. Végülis ketten csináltuk!!!

Kép
Kép
nati80

De ezeket a házidoki is kiirhatja??? Vagy feltétlenül a korházba kell menni és be jelentkezni az új terhes felvételre?

És mehetek ugy is hogyha a nődokim nem tud róla?? És nem küldött ?? Vagy szóljak neki hogy megyek?

bocs a sok hülye kérdésért, csak furcsának találom hogy miért nem mondott semmit nekem most hogy kéne menjek vizsgálatokra. Ha ti nem vagytok akkor csak a 13dik héten megyek el. Ez fura!!!
És a leleteket kihez viszem ha meg vannak???
Vendég

lányok
vendégem jött.. de este jövök vissza!! :lol:
holka

na andi már bent van!!!!! Nagyon kiváncsi vagyok!!!!!!!!!!!
Vendég

mi történt???????????? mindenki eltünt??????????
Vendég

Nati: akkor lehet jó időben kaptuk el a dolgokat. :)

Pintyus: nem tudom nálatok hogy megy ez, de nekem a nődokim írta ki mindig a laborokat. És hozzá érkeztek a leletek. Furi, hogy a doki nem mondta, hogy kell a labor. Elvileg 7 hetesen kell egy terhesrutint (ez teljesen vér és vizelet vizsgálat) és kell egy ekg-t is csinálni.

Odri: te mikor mész laborra? Vagy már voltál? Dokihoz mész mostanában? Örülök, hogy múlóba vannak a rosszullétek.

Andy: gyere már....

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Andy :)
Majd gyere, számolj be! De biztos minden oké!

Holka :)
Én már kettőt szültem, de nekem még sose csináltak hüvelyi uh-t! Az elsőt 8 hetesen, a másodikat 7 hetesen nézték sima uh-val, és már szívhang is volt! Még jó, mert eléggé idegenkedek a hüvelyi uh-tól!

Nati, Virág :)
Ti tényleg együtt haladtok! Nagyon drukk nektek!
Iwiw elérhetőséget megadnátok?

Edit

Kép

Kép
ditta76

Na mostmár teljesen megzavarodtam!!!

Mit csináljak?? Hívjam fel a dokit és kérdezzem meg tőle hogy nem e kell vizsgálatokat csinálni?? Nem szivesen hívnám fel ezért, eléggé elfoglalt és nem ismerem még olyan jól.

Vagy menjek el magamba a körzetishez és ott jelentkezzek be, csinálnak egy Uh t is és akkor elküldenek laborra meg stb.??

De ehhez mit fog szólni a dokim ha megtudja hogy az ő tudta nélkül elindultam csak úgy?
Vendég

Andiiii, még nem értél haza?????
Vendég

Sziasztok!
Végre itthon vagyok. Nagyon sokat dolgoztam ma. Sajnos mostanába így lesz egy darabig.

Nati, Kisvirág
Remélem bővítitek a kismamik táborát ebben a hónapban. Mikor teszteltek?

Kép
p__lilla

na sziasztok!
itt van a picurim!
minden rendben vele

hallottam a hangját is, hihetetlen.
Kép

Kép
andyfekete

Andy

Jajjj de nagyon jóóóó! Aranyos a picurkád!
Tiszta apja. :lol: :lol: :lol:

Kép
p__lilla

kicsit ferde lett, de remélem látszik.
sokat vártam, sok kismama volt.
rendes volt. hüvelyi uh volt, és egyből mondta hogy nagyon jó él, és meghallgassuk a hangját? úgy vert neki, biztosan ő is izgult velem együtt.
Aztán kérdezte hogy vagyok, mondtam szarul, azt mondta nagyon jó ha hányok, meg hányingerem van, az a legjobb. Meg modntam neki hogy kiirattam magam, nem vagyok jól. Azt mondta hogy írassam ki magam amig rosszul vagyok, aztán menjek vissza ha úgy gondolom.
savlekötőt is lehet szedni a gyomorégésre, mega sepiat is megengedte.
legközelebb a 12.héten kell mennem.

Kép
andyfekete

ja és mondta hogy keressem fel a védőnőmet akár már holnap is, ráérek ha táppénzen vagyok, ő meg elküld mindenféle vizsgálkatokra.
szóval nálunk így zajlik.

köszi Lilla aranyos vagy, neked megmutatom majd élőben is az uhs képet.

Kép
andyfekete

Sziaaaaaaaaaaa

Jajjj HATALMAS GRATULA

Dre nagyon örvendek!!!! Látod nem volt ok az aggodalomra!!! De én már nagyon izgultam!!!

Meséld el milyen volt, mit csináltak, mekkora a pici?? A méret megfelel a terhességi számitásnk???
Mit mondott a doki? Mikor menjél vissza?? és labor stb.
Vendég

bocsi, már megelőztél a beszámolóval :oops:
Vendég

mekkora a pici???
Vendég

ezek szerint neked is sokat kell várni mig meglátod a picidet megint!!!!
Vendég

Pintyus
Gondolom, hogy rossz a várakozás. Ha tehetnéd biztosan minden nap megnézegetnéd, hogy megvan-e, hogy van, hogy ver a kis szivecskéje, mennyit nőtt. Olyan jó lehet.

Kép
p__lilla

Pintyus: de ciki. Ha nála szeretnél szülni szerintem a háta mögött ne intézkedj. Egyszerűen hívd fel és kérdezz rá. Mondd, hogy a neten olvastad, hogy ilyenkor 7-8 hetesen csinálnak vérvételt és nem tudod hogy jó értetted-e, hogy neked csak a 13. héten kell menned. Max kicsit hülyének néz, de nem kell neked mindent tudni.

Andy: örülök, hogy minden ok. Szép a kis babszem. Hatalmas gratula hozzá! :wink:

Kép Kép
kisvirág_30

Lilla: leghamarabb 2 hét múlva tesztelek. Még csak a 18 napon vagyok :D

Kép Kép
kisvirág_30

köszike aranyosak vagytok
azt mondta, me rá is van írva hogy 7 mm.
az jó?
megnézem valahol.

Kép
andyfekete

megnéztem, 7-8 mm nek kell lennie a 7.hét közepén.
akit érdekel:

http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Kép
andyfekete

Andy
Nagyon aranyos a kis pöttyöd. Tényleg tiszta apja! :lol: :lol: :lol:

Lilla
Én szerintem 21-én fogok tesztelni. Akkor vagyok a 33. napon és eddig is akkor kött meg, bár akkor nem a 17. hanem a 21-22. napon volt pém. Azért várok még 10 napot és majd akkor meglátom.

Tornáztam, jó volt, de most is érzem a hasam alul. :roll:

Kép
Kép
nati80

Ditta: azt hiszem megtaláltalak az iwiwen. :) Nagyon helyesek vagytok. A gyerkőcök is édik nagyon. Szépek vagytok így négyen. Lassan öten :)

Kép Kép
kisvirág_30

Andy: az szerintem nagyon jó!! Nekem 6 hetesen 2 mm volt. Én megijedtem hogy picike, de azt mondták teljesen változó!

Viri ezt fogom tenni, felhívom, istenem, hülyének néz!! legalább én érdeklődöm. Nem tudok itt ülni még 5 hétig és csak várni!
Vendég

Nati
Ez szerintem nagyon jó jel, hogy érzed a hasad alul. Andy, Pintyus is érezte. Most én is érzem egész nap, de lehet, hogy csak a farmerom volt szoros kicsit. Bár most szabcsiba vagyok.

Kép
p__lilla

Ja, de lehet, hogy még mindig a felfázástól. :cry:

Kép
p__lilla

Andy: 8.29-re írt ki az uh-s gép észrevetted?

Kép Kép
kisvirág_30

Lilla
Ismerjük mi ezt a felfázást már! :lol: Andy is ilyen gonddal küszködött. Még jó, hogy nem gyógyult ki belőle.

Az ok, hogy te érzed a hasad, de nekem még nem korai? 3 nap!

Kép
Kép
nati80

Jajj Lilla kívánom, hogy olyan felfázásod legyen, mint Andynak :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Én is szeretnék ilyen tartós felfázást! :wink:

Kép
Kép
nati80

igen észrevettem hogy augusztus 29-re írt ki a gép, doki 30at mondott, tök mindegy a lényeg hogy midnen oks

és mindenkinek hasonló felfázást kívánok!!!!
annyira kimerültem ebben a nagy izgalomban. remélem ma már jót alszom.

a vonalzóm hogy tetszik?

Kép
andyfekete

na hazaértünk :) Megnézegettük a dolgokat, végülis nem azt vettük meg, hanem egy másikat. De ez szuper!!!!!!!! Van benne mózeskosár, bébihordozó (valami tartó vagy talppal együtt) és maga a kocsi. A kocsin minden szirszar van (óra, hőmérő, stb) van hozzá lábzsák, magyarul minden. Ééééééés 160ról volt leértékelve 86ra. Utolsót hoztuk el. És milyen könnyű vele menni.... Szuper. Kérdeztem, hogy mégis majdnem 50%kal olcsóbb, miért? Azt mondta a csaj, azért mert idén már nem ez a szín a trendi. Szerintem meg tök kirély. Majd jól lefotózom és felrakom.

Ez bp. erzsébeten van. A brendon cégé, egy és uaz, csak itt ami már nem trendi, azokat lehet kapni. De én nem is gondoltam volna, ha nem krdezem meg, hogy ezek már nem trendik....
magdolnam

Kiságy:
Kinéztünk egy meseszépet, masszívat, matrac, huzat, paplen, baldahin, meg valami védővel együtt 50eft. Sztem így ez jó ár.

Andy, nagyon helyes kis pacád van! :lol:
magdolnam

Mondjuk a szülés dátuma, csak egy kb adat. Az esetek nagy százalékában nem akkor indul a szülés. :)
És Szép lett a vonalzód.

Kép Kép
kisvirág_30

Magdolnam
Milyen márkát vettél? majd add meg légyszi a pontos címet. Van weboldaluk?

Kép
Kép
nati80

Magdolnam: örülök, hogy sikerrel jártatok. Nem rossz a kiságy ár se főleg, ha ezt tényleg adják mellé. A védő az a rácsvédő lehet. :wink:

Kép Kép
kisvirág_30

Azt hiszem vagy beteg vagyok, vagy valami van, mert bugyburog az alhasam. :shock: Tök jó, ha holnapra elkap egy jó kis .... betegség.

Kép
Kép
nati80

Gracot vettünk :D
http://www.babyoutlet.hu/ itt megtalálsz róla minden. De minden min 40%kal olcsóbb! És tök segítőkészek.

Az 50eft csak kerekítés volt, annál kevesebb. De az is nagyon szép. Legközelebb azt vesszük meg
magdolnam

nem is tudom, aszem Pintyus írta hogy viszket a cici és poci. Megnyugtatom, nekem is iszonyúan viszket, nekem inkább fokozódott :shock:
magdolnam

Most lelépek, vacsi, pancsi, altatás... Este még benézek.

Kép Kép
kisvirág_30

Kép
ez lenne az
magdolnam

Sziasztok!

Andy :)
De jó!! nagyon szeretek ilyeneket nézegetni!! örülök, hogy minden oké!

Virág :)
Én is megnéztelek! Nagyon aranyosak vagytok ti is! Látom, te is Gyöngyösön végeztél!

Nati :)
Mit szoktál tornázni? Én szobabicajozni szoktam, de mostanában semmi kedvem.....pedig kéne, mert teljesen eltunyulok..... Nyáron rendes bicajon szoktunk menni nagy túrákat.

Magdi :)
Babakocsit tök jó áron vettétek! Tisztára rábeszéltek egy új kocsira...... :roll: Pedig úgy gondoltam, marad az, ami a kisfiamé volt..... De olyan sok jó kocsi van...

Na megyek, áll a bál....A kisfiam hozzápiszkált Veroni Barbijához, és most bömböl! :shock:

Edit

Kép

Kép
ditta76

Magdi!
Szééép!!! Egy kicsit közelibb képet nem tudsz??

Kép

Kép
ditta76

Magdolnam
Ez nagyon szupi, meg hogy van hozzá minden. És az ára is jó.

Amúgy én tényleg felfáztam, higgyétek már el. Síelni voltunk és a felfonón ülve mondtam is a férjecskémnek, hogy tuti felfázás lesz. Még mindig vannak tünetei... de inkább nem részletezem. Úgyhogy ez miatt lehet, hogy a baba meg sem fogant. Mondjuk még pé előtt voltunk. Szerintetek van esély?

Kép
p__lilla

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?