Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!

A kapott kedvezményt elosztanánk a családok között????
Mindenkinek egységesen?
Hülye ötlet?

Meme
szinta

Edit

Szuper vagy!!!!!

ápr 18-20!!!!

Küldöm én is az adatokat este, de most muszáj a manókkal foglalkoznom. Idáig suliban voltam és holnap is. :roll:

Brigi

Jó hallani rólatok és látni a lányokat! :D

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Oké!Akkor talán kimondható,hogy április 18-20. mindenkinek jó???
(hát az én uram még nem tudja,dógozik szegény most is :wink: )
Van ellenvetés?

Kedvezmény???A sorsolás jó ötlet!Csak hogy kivitelezzük?Merthogy most kellene azt is jelezni!
Ha nincs jobb ötletetek és megbíztok bennem,én "kalapos" módszerrel kisorsoltatom a Dáviddal a 2szerencsés családot!(mivel ahogy mondottam,mi lemondunk róla)

Cat,Judyt!
Szoba szempontjából mindegy,hogy 4 vagy 5fő!A kedvezménynél számít!!!!

Judyt!
A fizetést úgy gondoltam,hogy mivel mindenkiét egyenkét kell megrendelni és erről küldenek visszajelzést,amiben benne vannak a fizetési határidők és összegek is.Ezeket az e-maileket továbbküldem oda,ahonnan az adatokat külditek!!!Így jó?Így mindenki tudja utalni a magáét.A mostani szerint kb. 5-8ezer ft-t kell januárban befizetni,aztán kb. 30-40ezret márciusban,a többit áprilisban a helyszínen.

Eri!
Halvány gőzöm sincs,hogy miért kell az adószám!Rajta van a megrendelőn!(Apeh vizsgálat esetén,talán?)De szerintem a számlázási címet utólag is meg lehet adni.Ez csak annak fontos,aki kér róla számlát,amúgy lényegtelen.Viszont mindent lehet módosítani.Szóval ha most nem akarod megadni,akkor ne tedd!

Detti!
Februári bulit nektek kell eldönteni! :wink: Gondolom,ha az anyagiak nem számítanának,te sem mondanád vissza! :lol: Urad mit szól ía dupla kolpingoláshoz???

Brigi!
Gyönyörűek a lányok!!!!Az előttem szólók mindent elmondtak!Ha szeretnéd megosztani a gondjaid velünk,gyere és mesélj!!!

Annamari!
Csuriban a kezem egész hónapban!

Kép

Kép
edit73

Meme,Cat,Detti!

Megjött az e-mailetek!Köszi!

Várom a többiekét is!
Aki még erre jár,jó lenne,ha eldöntenénk a kedvezmény kérdését!!!Addig nem tudom megrendelni a szobákat!

Cat,Detti és én a sorsolás pártján lennénk!Többiek???

Este még benézek,ha az uram hazajött és tudtam vele időpontot egyeztetni! :D

Edit

Kép

Kép
edit73

Cat!

Írtam neked e-mailt!Légy szíves,nézz rá!Köszi!

Meme!
Igen,egyik hosszú Thomast mi kértük!!!

Edit

Kép

Kép
edit73

Csajok!

Ha kell 42.-ik személy, én is tudok hozni, csak akkor a megrendelőmet kell majd módosítani.
Az öcsém nagylánya lenne, akinek a vezeték neve is ugyanaz mint nekünk, így megjelöném saját gyermeknek, s mivel így ő lenne a legnagyobb, ingyen jöhetne.
De, persze Judyt húgáé, és Eri unokahúgáé az elsőbbség.

A kalapos módszer is jó Nekünk. Mindegy. Igy a szerencse dönt.
Természetesen megbízunk bennetek Edit, ha mindaz közjegyző jelenlétében történik!
:lol: :lol: :lol:
Ez persze csak vicc volt, húzzatok nyugodtan. De, szerintem magatokat is tedd bele. Mert Dávid kedvezményét a Kolping adta, és nem azért kapjátok mert ennyien megyünk.

Brigi!

Kész hölgyek lettek a csajok.
Ha komoly a depresszió, szakorvost javaslok. Ha nem, akkor tudod, ez egy csoda oldal....
A többiek mindent leírtak.

Meme
szinta

Jól értelmeztem?: minden 21. ember ingyen száll meg a kolpingban? Tehát ha 42 megyünk, akkor két ingyenes szállásunk van?
Ez azt jelenti, hogy per fő per éjszaka? Mert az kb annyi lenne, mintha az összes gyerek ingyen menne...

Ha 13.500 ft/éj/ fő, akkor ez 54.000 ft. Szerintem ebből a gyerekeknek meglenne a hétvége, nem?

Szóljatok, ha rosszul számoltam...

Detti

KépKép
kiliman

Okés, Edit, a Thomast szerdán postázom.

Meme
szinta

én meg pont azt néztem, hogy akkor valakik jöhetnének akik nem tudnák kifizetni amúgy. és akkor csak a 2 gyereknek kellene befizetni. pl Brigiék v Annamariék.... Én az ő részükre hajlandó lennék lemondani a sorsolásról De persze közösen döntsünk.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Edit!
Írtam mailt. :)

Eri
simones

Ha beváltható a minden gyermek ingyen jön programra, akkor szerintem az a legtutibb! Igazad van Detti!

Ha nem akkor én a sorsolás mellett döntök, de úgy, hogy benne legyenek Editék is természetesen. Ha mindkét ingyen hely egy családba jut, akkor a második helyet újra sorsoljuk, hogy tuti két család nyerjen. :P

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Nekünk is tökéletes az április 18-20. Az ingyen rész pedig szerintem vagy legyen olyanoké, akik nem tudnak jönni az anyagiak miatt, de szeretnének jönni , Annamari, Brigi, ahogy Lilla írta. De az is nagyon jó ötlet, ha a gyerekek része lenne ingyen. Ha viszont sorsolunk, akkor Edit, magatokat is be kell tenned, ez így korrekt.

Jövök még, csak most rohanok....

Brigi!

Írd le nyugodtan mi a baj!!! Egyébként én sem vagyok a toppon, de próbálom tartani magam.., szóval gyere bátran.

Kata

Kép
kateduo

Detti!
Az ötlet jó. :)

Eri
simones

Sziasztok

Edit, küldöm az emailt Neked, örülök hogy ilyen konszenzus lett!!!

Hihetetlen jó ötlet, hogy a 21. és 42. helyre esetleg olyan jöjjön aki máshogy nem tudna!!!! :P Ez a legjobb. (Ha a gyerekeket ki tudja fizetni, mert 2 éjre azért az is pénz.. nomeg az utazás. de ezt majd ők megmondják.) Ha nem jön össze, nekem teljesen OK a sorsolás is.

Kép
nettke

Oksi. Kérdezzük meg akkor első körben Brigit vagy Annamarit, hogy elfogadnák-e ezt így. Ha igen, akkor jöjjön a két felnőtt a 21 és 42. helyre. :D :D :D

Ha ez nem jön össze akkor legyen a gyerkőcök ingyen jönnek verzió.

Cat
Kép
cateye

Lányok!
Én nem viszem az unokahúgomat.
Lehet, hogy megharagszotok rám, de én nem értek egyet azzal, hogy akkor olyan jöjjön, aki nem tudja fizetni. Nem tudom, ki hogy álll anyagilag, és nem is ezen a fórumon kell ezt kitárgyalni. Minenkinek megvan a maga baja. De ha ez a verzió marad, akkor mi nem megyünk. Bocsi Brigi és Annamari, ez nem ellenetek szól.
Amit Detti írt azt támogatom, vagy a sorsolást.

Más:
Mint karácsony előtt írtam, ellopták az oviban Viki anorákját. :(
Nem látott valaki mostanában 7000 Ft körül 110-es fiús anorákot? Piros szín lehet rajta, az ellopotton is volt.

Eri
simones

Sziasztok!

Nagyon szép ötletnek tartom, hogy azoknak adjuk, akik most az anyagiak miatt nem tudják bevállalni, kérdezzük meg őket.
Bár, szerintem még így is húzós.
Meg hát nem is tudom... ( ha nekem ajánlanátok, meghatna, de nem is tudom, vegyes érzelmeim vannak)
De, az ötlet maga, az indittatás, az nagyon szép.

De, írtam a családok közötti egyenlő felosztást, fenntebb pár hsz-el.
Mert szerintem nem gyerekekre kell eloszatni, mert van akinél 3 van, van akinél csak kettő.
De, ha kiszámoljuk, hogy a kettő felnőtt díja mennyi, és azt családonkét leosztjuk, az úgy a legigazságosabb.

Kalap, ahogy írtam, csak Editékkel. Azért ismétlem magam, mert ezt még rajtam kívűl Kata kérte. Többiek? Ha sorsolás lesz?

Meme
szinta

Eri, ha látok szólok. Babaszobán már kerested?
Jesszusom, mik vannak???!!! :roll: :roll: :evil: :evil: :twisted: :twisted:

Meme
szinta

Meme!
Köszi. A babaszoba nem jó. Nekünk ui. számla kell, mivel szerencsére az ovi most kifizeti. Még alig használtuk, ez volt az első overall, amit újonnan vettem nekik. :cry: :cry: :cry: Addig mindig kaptunk ismerősöktől kölcsönbe. Legalább 4 hasonló overalt láttam az oviban, de mind kopott volt.
Karácsony környékén, ill. utána pedig nem nagyon van választék már. :twisted:

A Te ötletedet is támogatom, de mi ugye most ?-esek vagyunk.

Eri
simones

Nos, nekem mindegy, hogy kié lesz a kedvezmény. A lényeg, hogy ha már van, akkor használjuk fel.

Tőlem sorsolhatunk is, el is oszthatjuk a családok között egyenlően. Tök mindegy, csak döntsük el gyorsan, csak nehogy késő legyen!!!

Detti

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Nekem már csak egy dolog nem tiszta, biztos én vagyok a hülye vagy vaksi...., de árban hogy van a szoba és a kisapartman? Ugyannannyi?
Segítsetek.

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok :)

Aranyosak vagytok, de inkább szervezek tavaszra vagy nyárra egy fél-vidéki talit nálunk. Remélem lesz kedvetek még egy közös programhoz. :) Meg remélem addigra olyan állapotban lesz a ház is, hogy nem égünk miatta. :wink:

Lilla :)
Ha levizsgáztál akkor azért mi találkozhatunk. Most ti jöhetnétek hozzánk, örülnék neki, mert a vezetési tudományom nem sokat javult, viszont messzebb lakunk és még tél is van. :oops:
A vizsgákhoz egy kalappal.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Ja ezt elfelejtettem, aztán eldugulok:

Van a lányoknak egy harisnyája, amelyiknek az egyik térde ki van kopva. Nem lyukas, csak már olyan hálós egy foltban. Átlátszóbb, ritkább. Egyik reggel Réka üvöltve, mivel Borkára adtam rá:

"Ééééééén akajtam az abjakos hajisnyát!!!!!!!!!!!!!"

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Csajok!

Csak olyan megoldást választunk ami mindenkinek jó. Akkor a felajánlást rászorulóknak napoljuk, de a többit nem értem.

Most biztos én vagyok a figyelmetlen, de miért nem jó ha a gyerekek ingyen jönnek? Ahol 3 van ott 3, ahol 2 ott 2. :P A kalapos módszernél egyszerűbb lenne, és így az egyenlőség jegyében mindenki jól járna. :?: Este is van meg fáradt is vagyok, bocsi ha nem fog az agyam. :oops:

Cat
Kép
cateye

Brigi :)
A telefonszámodat és a nevedet elküldenéd nekem priviben? Ha nem bánod akkor ráteszlek az ikres mobillistára. :P

Nagyo édes az "ablakos hajisnya" beszólás.

Eri :)
A C und A-ban láttam akciós overállt. Narancssárga-szürke volt. Igaz a Váci utcában volt a Fontanában. Érdemes lenne felhívni őket. 6900 Ft-ra emlékszem az árára.

Cat
Kép
cateye

Meme!
Igen, én kértem a hosszú Thomast......, bár a rövidekből kb. 3-at tudnak megnézni egyszerre, de majd eljön a hosszó ideje is..... :D :D
Nagyon köszönöm!!!!!

Brigi!
Elfelejtettem írni, nagyon nagyok már a csajok és nagyon szépek! A dumcsijuk meg tünemény, alig várom már hogy az enyémek is így beszéljenek.

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Brigi

Tök jó lenne egy tali megint! Én is épp azon gondolkoztam fürdés közben, hogy azért egy nyári buli ismétlés nálunk jó lenne. De átadom a terepet neked. :D
És szívesen meglátogatunk titeket mostanában, köszi a meghívást. Nagyon vidék amúgy? :wink: Milyenek az utak- takarítják rendesen télen? Csak éljem túl a pénteket! Meg a kölkök addigra ne legyenek betegek....

Rékának jó a dumája. :D

Én ilyen poén szövegekkel nem tudok szolgálni, bár szoktak aranyosakat mondani. Dávid pl mostanában úgy mutatkozik be, hogy Bordás Kisfiú vagyok. :D

Eri

Nem akarok veszekedni, még vitatkozni se. A véleményedet el tudom fogani, jogod van hozzá és úgy gondolom, hogy tiszteletben is fogjuk tartani. Azt viszont szeretném hozzátenni, hogy a stílusa nekem rossz érzéseket okozott. (Azért is szeretem nagyon ezt a közösséget, mert véleményünket próbáljuk árnyaltan, mások számára nem bántóan leírni. )

Lányok

Akkor sztem ezzel el is vethetjük az ötletemet, hiszen ha Eriék nem jönnek, a közelében sem leszünk a 41 főnek és a kedvezménynek- tehát nincs miről beszélni.
Akkor viszont, hogy senki ne érezhesse megrövidítve magát, sztem is dobjuk szét a pénzt családonként egyenlő arányban.
Nekem már így is rossz szájízem van a dologgal kapcsolatban.... :?

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Cat!

Én is iszonyat fáradt vagyok, mert még most tanulok...
Ráadásul alig fog az agyam.
De, szerintem ha még 2 felnőttet számolunk fejenként 2 éjszakára, akkor sem fedezi ez az összeg, az összes gyermek után való fizetni valót.
De, lehet nem jól számoltam... :oops:

Meme
szinta

Kata

Nem te vagy "hülye", én is rákérdeztem Editnél az árakra

ezt írta:

"A szoba létszámtól függ!Tehát ti 4-en kisapartmant kaphattok!Felár csak akkor van,ha ennél nagyobbat azaz nagyapartmant szeretnétek.
A kisapartman egy kétágyas szobából,egy nappaliból és zuhanyzós fürdőszobából áll.A nappalihoz erkély tartozik.Van egy kis fözőfülke (fözőlap,mosogató,evőeszközök,pohár,edények)is. Nappaliban 1 vagy 2 ágy van,ami kisgyermekeknek kénylemes.Kiságyat (igény szerint) akár a szobában,akár a nappaliban el tudnak helyezni.Szóval ez tulképpen 2 egybenyitott szoba. Van hajszárító,wc-szűkítő,bili,kis zsámoly a mosdóhoz.Lehet kádat és pelenkázót is kérni.

Árak: felnőtt 13.500Ft/fő/éj+ 290Ft ifo
gyerek 3éves korig 2.200Ft/fő/éj

Az ellátás félpanziós: büfé reggeli + vacsi"

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Szerintem Eri csak abban az esetben írta, hogy nem jönnek, ha a grátisz helyeket felajánljuk rászorulóknak. Igaz Eri? Amennyiben nem így döntünk, akkor Ők jönnek. Mivel volt egy ellenvetés, nem ezt a megoldást választjuk, hanem a gyerekek ingyen üdülését.

Erit annyiban hagy védjem meg, egyrészt, hogy én nem tartottam a stílusát bántónak egyáltalán, másrészt pedig, hogy Ő nem ismeri személyesen sem Brigit sem pedig Annamarit mint mi. Így nem is várható el, hogy valakinek felajánl úgy ingyen helyet, hogy Ő kifizeti a saját unokahugát azért, hogy kapjunk egy ingyen helyet egy számára idegennek.

De írjátok meg ha nem így látjátok, én most Eri szemszögéből néztem a dolgokat.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Hú,csajok!!!Nálam teljes a képzavar!!!
Először is:

Eri!
Akkor most jöttök vagy sem?????Mert a kedvezmény csak az adott feltételek mellett él!Tehát:
jön 20 ember,a 21. ingyen!!!Aztán megint 20!(ez már így 41) És a következő azaz a 42. ingyen!!!És azt nem tudom,csak feltételezem,hogy a kedvezményt szülő veheti igénybe (holnap rákérdezek!!!!

Amúgy nekem is jó lett volna a felajánlás valakinek!De részemről is oké,ha a gyerkőcök jönnek ingyen!

Összegzés:
akiktől már megkaptam az e-mailt az adatokkal

Szinta 5fő
Kiliman 4fő
Cat 4fő
Kata 4fő
Anett 5fő
Lilla 4fő
Edit 6fő
Eri ?
Judyt ?

Eddig ez 32fő!!!!Ugye Eriék és Judyték vannak még!Tehát még 10 ember kell,hogy megvalósítható legyen ez a dolog!!!

Edit

Kép

Kép
edit73

A 3 évet betöltött kölköknek mennyi az ár? Help!

Cat
Kép
cateye

Szóval holnap rákérdezek erre a kedvezmény érvényesítésre és ha összejön a 42ember,akkor már holnap délután megrendelem a szobát!!!Okés így???

Lilla!

Most kezdtem el Katának is írni! :lol:

Kép

Kép
edit73

Cat!

5.800Ft/éj!!!

Edit

Kép

Kép
edit73

Edit!

Nekünk okés. Megnéztem az árat, és 5800 Ft/éj a mi kölkeink ára.

Cat
Kép
cateye

[quote="cateye"]L írta:cateyeilla :)
Szerintem Eri csak abban az esetben írta, hogy nem jönnek, ha a grátisz helyeket felajánljuk rászorulóknak. Igaz Eri? Amennyiben nem így döntünk, akkor Ők jönnek. Mivel volt egy ellenvetés, nem ezt a megoldást választjuk, hanem a gyerekek ingyen üdülését.

.

világos. ezért mondtam, hogy akkor tárgytalan. Eriék nélkül nincs kedvezmény, ő viszont csak akkor jön, ha osztozunk. Tehát javaslatom elvetve.

amúgy akkor nyilván a magunk közti sorsolás se felelne meg, hiszen akkor se biztos hogy ő kapná- minket pedig pont ugyanannyira ismer, mint Brigit és Annamarit. Vagy nem?

Osszuk el a pénzt és kész. Csak azt döntsük el, hogy per fő vagy per család osztunk?

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Csajok, az árak:

Tuti, ők írták, az árajánlatban.

Gyerekek:

0-2,99 : 2.200.-
3-4,99: 5.800.-
5-7,99: 6.500.-
8-11,9: 8.100.-

Felnőtt: 14.600.- + 290.- idegenforgalmi adó

Ha marad a felállás, akkor a mi össz gyermekeink után: 150.200.- fogunk fizetni.
A kettő felnőtt pedig 58.400.- + idegen forgalmi adó.

Csajok!

Lászlókámnál most " szakadt " el a cérna... :D
Nem bírja amit művelünk.Itt hagyott, elment aludni.

Ja, és akkor mi tudunk vinni plussz egy főt, aki úgy mint Editéknél Dávid ingyen lenne!!!!
Edit, ezt majd módosítom!

Meme
szinta

Nem, engem ismer személyesen. :lol: :lol: :lol: A sorsolást is elfogadhatónak tartotta, olvass vissza. :P

Először várjuk meg, hogy tényleg jönnek-e Eriék és Judyték 5-5 fővel, aztán döntsünk az ingyen helyekről.

De tényleg a többség az egyenlő leosztást mondta, tehát legyen ez. 54.000 Ft-ot leosztunk. Nekem mindegy, hogy per fő vagy család. :P

Cat
Kép
cateye

Meme :)
Az én uram első felvetése is az volt, hogy osszuk le egyenlő részletekben, aztán itthagyott. :P

Cat
Kép
cateye

Meme!

Szerintem sem jön így ki az összes gyerekre a pénz!
Amúgy az egyéni ár a 14.600Ft,így nem értem ezt!!!!Csak meg kell nézni a 2008-as árlistát,fönt van a neten!!!

Edit

Kép

Kép
edit73

Lányok!

Könyörgöm!Olyan szépen indult a dolog!!!Ne veszünk össze a pénzen!!!!Annyira nagy kár lenne!

Judyt,Eri!
Kérlek jelentkezzetek,hogy jöttök-e illetve hány fővel!

Meme!
Várom a módosítást!A plusz egy fő:fiú vagy lány lenne?

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!
Eddig tutui 4-en megyünk.A hugicámmal még nem tudtam beszélni.Holnap délig megírom.
Én is az egyenlő szétdobás mellett szavazok, ha lehet ilyet!!!
Ha nem akkor sorsolás.

Edit!
Máris írom a mailt.

Cat!
Észre vettem, hogy tegnap óta nem jön be az atw-s oldal. :(
Frászt kapok, ha eltűnik. :evil:

Judyt
KépKép
judyt

Edit!

Na, akkor nagyon nem értek valamit! :cry: Pedig Nekem ezt közölte a hölgyike az ajánlatában.
Akkor lehet valamit nagyon félre írt.
Egyéni ár? Igen, az megnéztem közben. Eddig vakon bíztam abban amit kaptam.
Na jó, ez jó hír, csak 13.500.-

Húúú, a gyerekeket sem jól számoltam. Akkor bocsi, a téves adatokért. Holnap pihent fejjel megnézem.

A lényeg, amit írni akartam:

Igen, tényleg először nézzük meg holnap mire vagyunk jogosultak, aztán akkor gyorsan viták nélkül döntsünk.
Bár én nem éreztem itt semmi bántót, ebben tényleg igazad van Cat!!!!

Edit, még annyi, akkor lesz módosítás, ha kell az a plussz fő. Lány lenne, 12 éves. Miért?

Meme
szinta

Meme!

Részemről lényegtelen lenne!A Dávid nagyon megörült,hogy lesz vele egykorú gyerkőc is!!Arra viszont "fel kell készíteni",hogy egy lányt is be kell venni a csapatba.Tudod,mi még ott tartunk,hogy az olyan ciki! :roll:
Amúgy te kiemelt időszakra kértél ajánlatot,nem???mert akkor lehet emelt ár!!!

Lányok!
Akkor ha Judyték 4 fővel jönnek,Eriék 5-tel és Meméék 6-tal,meglesz a csapat.De az se gond,ha Judyték jönnek 5-tel!!!

Judyt!
Várom az e-mailedet!Köszi!

Edit

Kép

Kép
edit73

Nettke!

Nem felejtettem el a receptet!Ha meglesz a megrendelés,akkor e-mailen átküldöm a receptet is!

Edit

Kép

Kép
edit73

Judyt!
Megjött az e-mailed!Köszi!

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Látom nagyban folyik a szervezkedés, biztos tök jó lesz. Sajnos az én férjemnek még a két gyerekünk is sok, elő sem hozakodnék egy több tucat kisgyerek dologgal, mert azonnal kihajítana :lol: eleve nem hajlandó kolpingba és társaiba menni, ahol sok gyerek van, elég neki a sajátunk hisztijét hallgatni, nemhogy még mikor a mienk nyugton van akkor meg másét hallgassa :(
Szóval nálunk ilyen össznép buli kizárva :(
Amúgy sem nagyon menne, ez az év nyár elejéig nagyon sűrű, még van vizsgám, a héten nyelvvizsgázom, aztán márciusban megint, közben diplomamunkát írok és májusban államvizsga. De aztán itt a nyár :D
Mi most a nayaraláson gondolkozunk: felmerült bennünk, hogy elmennénk egy hétre kettesben valami tengerpartra, a csajok meg a nagyikkal felváltva. A baj csak az, hogy annyira nem rajonganak a gyerekek a nagyikért és a nagyik sem tudom mennyire bírnák cérnával egy hétig... szóval lehet, hogy erős leliismeretfurdalás és gyerekhiány miatt mi sem éreznénk igazán jól magunkat...
Meg persze gyerekekkel is jó lenne elmenni valahová, de ez már elég húzós lenne anyagilag, valószínűleg két normális nyaralást nem tudnánk kinyögni :(
Na nem mintha megoldást várnék, csak ez olyan "elmondom ami foglakoztat fórum", nem? :lol:
A másik: ma éjszaka ügyeletben egy "kedves beteg" leütötte a férjemet :evil: De szó szerint, nem tetszett neki, hogy injekciót akar neki adni így ököllel fejbe vágta. Persze matt részeg volt, na de akkor is :twisted: Ráadásul parázunk, hogy mit csináljunk: mert feljelenthetjük közfeladatot ellátó személy elleni erőszakért, csak akkor az egész népes család felkereshet minket, kiszúrhatja ezután a férjem kocsijának kerekét ha ott parkol ügyeletben, kihívhatják leközelebb és mégtöbbet kaphat.... Vagy hagyjuk a fenébe, de akkor ezek már mindent megtehetnek??? Mondjuk nagy baja nem történt, elég kemény feje van, de totál kibukott. :(
ditke62

Még tartozom a karácsonyi képekkel:
Kép

A bontogatás nagy élmény volt, azóta folyton mindent becsomagolnak és hozzák nekem, hogy ajándék, bontsam ki :)
Ja, és feltették az első kínos kérdést: "oké, hogy a Télapó hozza az ajándékot, de ki csomagolja be?" Na persze felvázoltam az egész jól működő céget az árubeszerzőtől a logisztikai asszisztensen át a csomagolási főelőadóig :lol:

Kép

Csengénél a legnagyobb sikere a babakocsinak volt, már régóta szeretett volna olyat amiben fektetni is lehet a babát.
Kép

Kép

Pepe pedig egy óriási Tigrisnek örült a legjobban:

Kép

ez pedig a nagy Thomas vidámpark, szintén nagy sláger:
Kép

amit még szretnek az az orvosi táska, meg egy öntapadós öltöztetős baba-játék. Kaptak még egy lepkefújó elefántot is, az is tök jó lenne, de kb. 1 nap alatt lemerül annyira benne az elem, hogy már nem bírja kifújni a lepkéket. Van valamelyikőtöknek ilyen? Ez mind ilyen vagy csak a mienk hibás??
ditke62

Ja, és a nyaralásról jutott eszembe, hogy még nem kicsinyítettem le a tavaly nyári képeket. Jobb későn mint soha :oops:
szóval egy kis nyár a télben: :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
ditke62

Folyt. köv:
Kép

Kép

Vízi aerobik nehezékkel :)
Kép

Alvás: :shock:
A buszon Pepe elaludt a reptérre menet :)

Kép

Na eldugulok megint egy időre :)

Jó éjt!
Ditke
ditke62

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?