Új privát üzeneted érkezett!

JAaaaj :D

Kép
Kép
encu

Már nincs nálunk, kerianyu kapta kariajándékba...
A minősége kifogástalan volt, csak valahogy jobbnak találtuk a hirdetésben, többet vártunk a kelleténél... nekünk gáz volt ezért, de kerianyu örült neki mint majom a farkának :lol: de szerintem 1500 ft-ot nem ért meg, pl. azt hittem hogy össze vannak valahogy fűzve a lapok és nem volt...

Gratu a laptetőhöz :wink:

Mindjárt jön a mosógép szerelő, tegnap kinyírtam a macát :roll: :roll: :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Tesóka!

Nagyon szépek vagytok!!! :wink: :D :D :D

Édes Karcsika :D :D
És neki is hurkásodik ám a combija :lol: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

És untatni nem tudsz a képeitekkel, de többet is tehettél volna fel :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Még nem is meséltem pedig akkora sztori :roll: :D

Kapott a Ricsi egy bontatlan sörösdobozt, mert ha apáék söröztek akkor neki is kellett.... Tegnap előtt játszott vele, paskolgatta, dobálta. Egyszercsak a mamának feltűnt hogy hasal a Ricsi a parkettán és nyalogat valamit. :shock: Na mi volt??? Kilukadt a sörösdoboz és azt nyalta :roll: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Teszek föl pár friss képet,ahogy ül,bizonyitás képpen... :lol: 8)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

[b][color=red]momi-köszönjük szépen a bókot,aranyos vagy. :wink:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Tesóka, kár...megnéztem volna azt a naptárt ;)

Már most sörözik a Ricsi?? :D:D:D:D És ízlett neki? ;) Igazi férfi máris? Hogy tetted tönkre a mosógépet? :shock: :roll:
Hurkásodik bizony! Nem keveset eszik... :D Kis zabagép...és hogy követelőzik, ha még kell neki... :D

Timci! NAgyon ügyes Atticy!!! De jó...egy újabb lehetőség játékra...mióta ül? :D Hűűű, nemsokára futhatsz utána ;)

Kép
Kép
encu

Naaa, merre vagytok? :D

Kép
Kép
encu

Encu!
A Campi még közelebb van, tök jó! :wink:
Nagyon arik vagytok a képeken! :D

Móni!
Nekem asszem már harmadjára jött meg. De most már majd felírom, kivi vagyok a következőre.
Van itthon baby panadol, de nem is gondoltam rá, hogy adjak Nonónak.. :oops: :roll: Lehet este adok, hogy tudjon aludni!

Megnéztem volna Ricsike arcát, hogy milyen képet vágott, mikor kóstolgatta a sört. :lol:

Timcike!
Nagyon ügyi Atticy! :wink:

Kép
niki+baba

encu-most egy par napja.Koszi,tudod,az en kisfiam,marcsak ilyen ugyes baba. :wink:

niki-koszonom,de te sem panaszkodhatsz. :wink:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Niki!
Igen, így talán nem bukok le, ha csak a Campiig megyek ;)

Nekem is egyszer jött meg, de csak 2 napig tartott... meglátjuk, megjön-e jövő hónapban... :o

Timci! Ejjjjnye.. :) Te nagyon büszke vagy a fiadra ;) :D:D:D:D
Karcsika most ölelgeti az alvósmaciját és dumál neki... elmondja, hogy ma bizony megszurizták, de ő nagyon ügyesen viselte...meg ilyenek ;) Nagyon édes...

Barbi! Mikor kezdett el forogni Vince? KArcsika még nemnagyon próbálkozik...

Tesóka! Merre csatangolsz?

Gabó!Zsuzsa! Szisz! Halihóóóóóóóó!!!!

Kép
Kép
encu

Adtam baby panadolt Nonónak, meglátjuk, hogy meddig alszik. :oops:

Nonó kisebesítette a cicim, de nagyon dúrván. :( Most vettem észre mikor szoptatni akartam, hogy vérzik. És alul teljesen olyan, mintha mellműtétem lett volna, a mellbimbónál mintha egy vágás lenne. És, hogy-hogy fááááááááj... :cry:
Most bekentem, és már egyszer szopizott is rajta, de nagyon gáz.
Remélem hamar elmúlik. :roll:
Már nagyon használja a fogait, mi lesz ha felül is kijön. :shock:

Kép
niki+baba

Niki! Hűűűű..!!!! :shock: Az fájhat... Nekem is ki volt sebesedve, emlékszel? Mondtam a kórházban...és marhára fájdalmas volt... Igazán szar lehet neked...nem lehet mondani a Nonónak, hogy óvatosabban? Vagy nincs neki rágókája?
Vagy ne okoskodjak...?

Kép
Kép
encu

Hát eléggé fáj most is, most levegőztetem hogy gyógyuljon.
Van neki rendes rágókája is meg hűtőrágókája is, de mindent rág.
Van mikor még a lábamat is harapdálná. :roll:
Ha nagyon ráharap rá szoktam szólni, de kinevet. :roll: :?

Kép
niki+baba

Niki...bocsi, hogy ezt mondom, de édes lehet, ahogy kineveti az erőlködésedet...de félre ne értsd...! :D Nem tudom mit lehet csinálni..kenegesd is szerintem valami gyulladáscsökkentő krémmel. Talán gyorsabban gyógyul majd...vagy lehet, hogy jobb ha bekened anyatejjel és hajszárítózod...nem tudom...

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Jujj Niki, ez elég rosszul hangik :shock: :(
A Ricsi is harap néha, de ilyekor úgy ráüvöltök hogy neeeeeeem , hogy sírvafakad :oops: de legalább nem harap utána egy darabig. Ha szépen mondom hogy nem, ő is kinevet :? Meg amíg nem volt csak alul foga, akkor mikor harapott, belenyúltam a szájába és szétfeszítettem, ő meg besértődött vagy nem tudom hogy mi volt a baja, de szintén nem harapott egy ideig. Nálunk csak ezek a brutális dolgok hoztak eredményt :?
Kitartás és próbáld meggyőzni hogy nem jó ez így :wink:

Remélem tudtok pihizni az éjjel!

A www.ciklus.hu -t ismeritek? Tök jó, mondjuk sosem irogattam hogy mikor van meg és ez most újdonság nekem 8)

Tesóka!

Éééédi lehet Karcsika ahogy dumálgat :D

Timcike!

Hű de mérges az utcsó képen Atticy :shock: :lol: :lol:
Gratula az üléshez, szépen ül! :D

Na, asszem megyek, oldalba bökdösöm apát hogy nem horkoljon és alszok egyet, remélem reggelig...

Jó éjt :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

enu-mar hogyne lennek ra buszke?!Imadom,O a mindenem. :wink: 8) Kicsi edes,mar varom,h.lassam,hatha nekem is mesel majd valamit. :lol: Es vegre karomba vehetem es meggyambaszom kicsit. :lol: Persze,ha a kisfiam hagyja. :lol:

momi-koszi.Mar almos volt,szeretett volna locsizni,meg szopikalni,de en meg kinoztam kicsit a fenykepezgetessel. :lol: Milyen fogyokurat tartasz?Engem is erdekelne.

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Még nem alszom...

Timcike!

Amolyan saját bevált fogyi ez... :roll: nincs vacsi, édesség délelőtt, nehéz kaja max. ebédre. Hasonlít a norbihoz, van onnal ötlet lopva :roll: És majd torna is, van itthon eliptikus trénerem, még fogynom kell 5 kilót és ráállhatok. Még nem bír el :oops:

Na de nehogy azt hidd hogy kibírom a fentieket, ma vacsira betoltam egy adag somlóit :twisted: már bánom, de nem bírtam magammal :cry:

Most már tényleg megyek aludni :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jó reggelt!

Képzeljétek Vince aludt 9 órát egyhuzamban éjszaka, fél8tól-fél5ig :D Csak az én ciciim nincsenek ehhez szokva :oops:

Encu a forgás miatt ne aggódj :wink: Vince valamikor a kétünnepközt fordult meg hasról hátra, ez a könnyebb...egyébként azt tudom, hogy 5 hónaposan kellene hasra fordulni :) Tegnap Anna is mondta, hogy ezt jó korán csinálta.
Karcsika nagyon édes a macijával :D

Móni, jó a sörös sztori :lol: Szilárd szülinapját még nem kezdtük el szervezni, de már ő mondta, hogy 4 gyertya lesz a tortán, meg tüzijáték, meg micimackós marcipán (ez volt tavaly 3 gyertyáva :wink: ) Az oviba meg fog bevinni valami sütit, azt is nagyon várja :D De hogy mit fog kapni? Gondoltam görkorira, de apa szerint még csak jégkorit kapni, úgyhogy nem tudom még.
És Ricsi mit fog kapni? És a párod? Akkor nálatok nagy buli lesz :D

Niki, sajnálom, hogy így kirágta a cicidet Nonó, tényleg rá kell szólni :wink: Nekem ugyanilyen volt az elején, és nagyon fájt :(
A tali szerintem valamikor a jövő héten legyen, addigra csak meggyógyulsz. De még senki nem írta, hogy mikor lenne jó :roll:

Timci, Atticy nagyon ügyes, büszke is lehetsz rá :D

Zsuzsa, majd számolj be az UH-ról!!!!

Gabó, Szisz???

Kép

Kép
sbarbi

Szép jó reggelt Mindenkinek!!!

Mindjárt visszaolvasok, és jövök!

szisszka

Timci! Persze! :D Meg ha én hagyom ;) :D:D:D (Persze, hogy hagyom ;) )

Tesóka!
Somlói? Én Tescos- Browni-t ettem... akkor ez egy édességes nap volt. De mától (megint) fegyelem kell legyen!!!!!! :twisted: :twisted: :lol:

Barbi! Én speciel mondam, hogy nekem bármikor jó ;) :D
9 órát??? Hűűű, nekem mostanában 7-et alszik. Most is annyit aludt, most meg frissen itt hebrákol a hintájában és méltatlankodik vékonyka hangon... :D

Szisz! Gyere mesélj! :D

Megyünk ma csípő Uh-ra...remélem minden ok lesz..

Kép
Kép
encu

Sziasztok

3-4 fele jövök adig szoritsatok . :lol:

nagyon ideges vagyok már most kellen vérnyomást mérni 200/100
anha

Zsuzsa!!!!

Azonnali állapotjelentést kérünk majd!! :D:D:D:D
És persze szorítunk!
Hajrá baba!!! :D

Ja, és ne idegeskedj!!! ;)

Kép
Kép
encu

Encu
Huh, Karcsikának is szép súlya van ám! Hány grammal született?
Még egy gondolat a pékségről: buktában több a nutella,
mint a croissant-ban :P
Fürdés: először a köldökcsonk-para miatt nem fürdettünk minden nap.
Mostmár igyekszünk minden nap fürcsizni, kivéve, amikor Apája későn ér
haza, mert ugye ő fürdet! Én nem merek... de már gyűjtöm az erőt és
a bátorságot!
Gratulálok az oltáshoz, hogy Karcsika ilyen hősiesen viselte! :) Ti is
nagyon cukik vagytok a képeken!

Móni
Köszi :)
Marcit most általában az altatáshoz kell cipelni.
Az új kedvenc a babakocsi, itt szivesebben is alszik, mint a kiságyban!
A kiságyban napközben max. 1x hajlandó aludni, meg éjszaka.
Nagyon édes lehet Ricsi, ahogy átkarolja a nyakad! :) Hihetetlen, h
minden nap meglepik az embert valamivel!
Gratula Ricsinek a 6. fogacskához! Nagyon aranyos a képeken, milyen kis
husis!!! :)
Mosógépet sikerült megjavítani?
A sörös sztorin jót nevettem :)

Timcike
Nagyon jók a képek! Nagyon szép család vagytok!!!
Milyen ügyes nagyfiú Atticy, nagyon ügyesen ül!

Gabó
Remélem mielőbb elmúlnak már teljesen a kiütések Flórán!
Akkor most pékáru megvonás van?

Barbi
Nagyon édesek a srácok a képeken! Vince nagyon ügyes, hogy forog,
a nevetős képen meg lehet zabálni!
Szilárd nagyon vagány! Gondolom a csajok már simán körbeudvarolják!!!

Niki
Sajnálom, hogy Nonó kisebesitette a cicid! Gondolom, hogy fájhat!!! :(
Nekem az első héten sebesedett ki. Én szopi után bekentem tejcivel,
hagytam megszáradni, és utána Garmastannal kentem. meg hagytam minél
többet levegőzni.
Nekem most feláztatta Marci, fáj is rendesen. Egyik éjszaka fekve
szopiztunk, és bealudtunk :(

szisszka

Encu
Mennek a drukkok a csípő uh-ra!
Jajj, mi majd január 22-én megyünk asszem!

Zsuzsa
Drukkolunk nagyon! :)
Ne idegeskedj, minden rendben lesz!

Rólunk:
Tegnap meg volt az első igazi levegőztetés, és végre ez üvöltés-mentes
volt. Aludt is Marci 30 percet az erkélyen. Aztán behoztam, és aludt
tovább a kiságyban még 2 és fél órát.
Éjszaka Marci éjféli szopi után reggel 6-ig aludt! Én viszont éjfél
óta semmit! Ugyanis magam mellé vettem Marcit az ágyba, mert 2
percenként felugráltam hozzá a kiságyhoz, mert alvás közben nyöszörgött.
És ez ment is reggel 6-ig, valószínűleg fájt a pocakja, mert időnként
felrántotta a lábiját :( Vagy nem tudom... :(

szisszka

Szisz!

Vince sem alszik nappal a kiságyban, de így hamarabb tanulta meg, hogy éjjel van, és aludni kell :) A fürcsiről annyit, hogy amíg a köldökcsonkra vigyáztunk, Vince sem szeretett, nagyon fázott. Azóta, hogy jó sok meleg vízben (37 fokos) fürdik, imádja, még a törölközést is szereti, hihetetlen :D Igaz ahhoz van szokva, hogy apa fürdeti, és ha én fürdetem, az annyira nem jó, gondolom kisebb a kezem, vagy nem tudom...meg hát a megszokások... Szerintem azért fürcsizzetek minden nap, hagy szokja Marci, és majd lassacskán belejön :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Az igazság az, hogy tegnap feltettem egy csomó képet+írtam is és amikor lenyomtam a gombot, hogy elküld újra kérte a jelszavamat meg mindent, és semmi nem került föl, csak azt nem értem, hogy miért nem, amikor még a képfeltöltős visszaigazolások is megjöttek!!! :twisted:
Szóval nagyon dühítő és mostanában ez egyre többször fordul elő! :roll:

Zsuzsa!
Szurkolunk, izgulunk és írj azonnal, amint hazaértél, hogy ki bújkál a pocódban!!!

Szisz!
Teljesen nem vonom meg, de jelentősen csökkentettem, ráadásul újból nem rántom be a főzelékeket, hanem magával sűrítem!
Esténként pedig a tápijába, rakok kalcimuscot.
Olvastam valahol, hogy a bélflóra rendbehozásával elmúlik ,így kapja a normaflort is, kenni pedig aktívbalzsammal kenem!
Majd meglátom mi lesz! :?
Ha Marci húzogatja a lábát, akkor az pocigond, próbáld meg hasrfektetni, hisz ha van légzésfigyelőtök bátran teheted, mert Flóra is onnantól kezdve kezdett jobban aludni, ugyanis hasfájós volt ő is! :cry:

Barbi!
Akkor már megoldódtak a fürcsigondok?

Encu!
Még jó, hogy nem alszik többet, hiszen átszokott kukucskálni hozzánk! :wink: :lol:

Nos újra felteszek néhány képet

Kép
gabriel79

Szisz! Nálunk is az van,ami Barbiéknál. Nappal kint van Karcsika a nappaliban velünk és megy a tv megy beszélgetünk, este viszont csend, félhomály és kiságy. Így hamar megszokta, hogy a nappal való játékra az éjjel meg alvásra.
A fürcsi meg biztosan menni fog. Bár én nem tudom, milyen az, ha nem szereti, a kicsi a kezdetektől imád fürdeni és már én is fürdettem egyedül sokszor. Ja, és ne aggódj, ha egyedül kell csinálnod...nagyon ösztönösen jönni fog szerintem ;) Mi nők ilyenek vagyunk ;) :D:D:D:D (Bocs, Szivem :D )

Ja, és az Uh-n hálisten minden rendben volt. KArcsika megint meg sem nyikkant...vasból vannak az idegei.. :D:D:D:D

Gabó! Akkor ezek szerint mostanában jól megy az alvás? :D Az jóóóóó!!
Vájuk a képeket ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Minden rendbe a babával meg a vérvételen 7.5 cm
a baba nemét nem tudta megmondani várni kell a 18 hétig adot képet de semmi nem látszik rajta mert amint az arcát akarta lefotozni
bebujt a mélepénybe tök olyan volt mint aki betakarozik abba pillanatba és közli kopjatok le. dvd is készült azon már egy fokkal jobb de megmutata megvan mindene .a genetikusall kb 2 percet beszéltem mert anyira jok lettek az eredmények hogy nem tudot mit mondani :lol:
anha

Sziasztok!

Látogassátok meg a köv. oldalt.
Mondókákat fogtok találni :-D

http://hoppa.ltime.hu/index_mond.html

Vagy

www.ltime.hu/hoppa/index_mond.html

Köszi

Sziasztok

Üdv.
maci1981

Zsuzsa!!! Látod? Nem kellett aggódni!!! Tök jó, hogy minden rendben! És nemsoká úgyis kiderül, hogy fiú vagy lány...ez elkerülhetetlen ;) :D:D:D:D
Légy boldog kismama és akkor a babád is boldog lesz! :D

Kép
Kép
encu

Remélem
de leközeleb colát kel innom persze nem sokat
mert hogy fentlegyen mert most végig alut
anha

Hát, sztem ne kólát igyál, mert az felfúj...vagy nem? Egy kis kávé vagy tea jobban hat..vagy csak nekem és ne okoskodjak? :D

Először nekem is aludt, de széttett lábakkal ;) Tehát nekünk már a 16. héten kiderült, hogy fütyis ;) :D

Kép
Kép
encu

hát remélem a legjobakkat
nekem ezta dr monta kávét teát egyébként is iszom bár teábol csak fehéret kávébol meg kofeinmenteset akkor marad a redbul csak el ne száljak
anha

Zsuzsa! Redbull? Kemény vagy ;) Lehet inni, csak mértékkel...nehogy tólpörgesd a Babukádat ;)

Kép
Kép
encu

Ez csak vicc volt
:lol:
anha

Merre bújkáltok????? :o ????? :o ????? :o

:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

:shock: 8) :roll:

De tényleg, Lányok!!!!

Gabó! Sikeresen haza értetek? Mi volt a kis menyem baja?

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Ma éjjel is 8tól fél 5ig aludt Vince :D Nagyon örülnék ha így maradna...

Nekünk sajnos még nincs rendben Vince baloldali csípője, fejlődött ugyan, de még egy hónap múlva vissza kell vinnem :( A jobboldali az tökéletes már, de a baloldali az el van maradva. Úgyhogy még egy hónap torna, és terpeszpelus.

Encu, jó hogy nektek minden rendben!!! Egyénként ezt a vizsgálatot Vince is jól tűrte most is meg se nyikkant, majdnem visszaaludt :)

A talira akkor javasolok egy napot, mondjuk legyen 1 hét múlva szerdán délután. Hátha így többen reagáltok :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!

Remélem hamar rendbejön Vince csípője! Mit mondott a Benedek, mi van vele? Hogyhogy le van maradva? És akkor most már tényleg teszel rá terpeszpelust? Szegénykém...remélem jól viseli majd...
Nagyon jó baba Vince... ennyit aludni :)
Most Karcsika nem aludta meg a megszokott 7 óráját, 10kor aludt és fél4 kor kelt...szerintem arra ébredt fel, hogy ki mertem lopakodni pisilni.. :D:D:D:D Aztán aludt utána fél7ig velem :)
Most meg a macijával nyomja a szunyát a szőnyegén.

Én meg megyek át lassan robotba, hogy szombatig a romok és ruhahalmok nagy részét el tudjam pakolni...
Még a takcsinőt is átpakoltam péntekre, hogy megmaradjon a munkája... :D

Barbi, juteszembe! Nekem nagy valószínűséggel (tehát mondjuk 99% :) ) jó a szerda.. De akkor mondd te is: mit szeretnél enni? Mit csináljunk?
Móni már lefoglalta a feketeerdő tortát (na nem mintha pályáztam volna egy ilyen melóra... :D ), de azért még van 1-2 édesség, vagy sósság fajta ;)

Na. Lányok! Ébresztő! Kivel mizu? :D

Kép
Kép
encu

Encu, igen most már ráadom. A Benedek azt mondta, hogy a babák 40%-ának nincs kifejlődve a csípője, és ha nem teszünk ellene, akkor 40 év múlva esetleg csípőprotézis kell. De ebben az a fura, hogy azért ennyi csípőprotézis szerintem nincsen, és a mi időnkben ennyire nem foglalkoztak vele...sőt még Szilárdot sem UH-zták meg, csak az ortopédián megnézték :roll: Most meg nincs ortopédia, röhej
Még gondolkodom, mit együnk...szerintem én pogit fogok sütni, ha lesz rá időm :D

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Nekünk jó a szerda :D
Most egy kicsit fáj a torkom, de nyomatom c-t, úgyhogy szerintem nálunk minden ok lesz addigra :P
Kinőtt egy herpesz a számra :twisted: úúúúgy utálom, most nem adhatok puszit a Ricsinek :cry: tök szar :evil:

Most kapta szét a Ricsi a szekrény fiókját, letépte az elejét :shock: :( és már megint rángatja, még az sem érdekli hogy odacsípi az újját, na már megint szét esett...jajj :(

Én is hordtam terpesz pelust, anno 1982-ben :D :D

Na megyek megzabolázom a Ricsit aztán még jövök :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

lányok

a Zoé nak 40 fokos láza van a lakás uszik a mosni valo kifolyika kosárbol a mosatlanrol nem is beszélv
anha

Zsuzsa, jobbulást Zoé-nak! Neked meg kitartás!

Kép

Kép
sbarbi

Zsuzsa!

Kitartás és jobbulás Zoénak!!

Tudod mitől lázasodhatott be?

Gratula az uh-hoz :wink: És ne idegeskedj legközelebb :wink:

Tesóka!

Miért pont szombatig van a rendrakás határideje? :roll:

Barbi!

Én is nagyon szurkolok, hogy a kövi uh-n már mindent rendben találjon a Benedek! :wink:

Niki!

Hogy vagytok? Fogacskák?

Gabó!

MI az az aktívbalzsam? :roll:
Elmúltak már a kiütések? Hogy értékeli Flóra az új, régi ízeket?

Nekem is szokott lenni, hogy kidob mire elküldeném a hosszú írásom, de mielőtt rákattintanék az elküldre akkor gyorsan ctrl+c vel kimásolom és ha kidob akkor csak beillesztem és annyira nem bosszant fel :roll: :wink:

Tényleg, ha lesz egy kis időd azért tegyél fel képeket Flóráról :wink: Bár nemsokára élőben is láthatjuk :wink: :D

Szisz!

Veletek mizujs? Fájdogál még Marci hasa, vagy csak egyszeri eset volt?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

A mosógép ma lesz befejezve, fűtőszálat kell cserélni. Kiégett, tehát nem én tettem tönkre :lol:

A sör meg nagyon bejön a Ricsinek :shock: ha meglát valaki kezében egy sörösüveget vagy dobozt, jön a hiszti hogy ő is :oops: persze nem kap, de a hideg üveget odanyújtjuk neki azt szereti szopizni, gondolom hűti az ínyét :roll:

Megyek mert a dvd-ket pakolássza :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Zsuzsa!! Kitartás!! Van valami gyogyid a Zoénak? Vagy hűtőfürdő?? JAj, szegény....

Tesóka! Mert szombaton jönnek Apa barátai a szülinapra. És szeretem, ha legalább olyankor rend van... ;)

Kép
Kép
encu

Barbi!

Nincs ortopédia? :shock: Nekünk még volt, csak jóval a csipő uh után kellett mennünk, a csípő uh eredménnyel.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, akkor én is szeretem ha rend van, vagy legalábbis úgy tűnik. Ellenkező esetben végig azon parázom hogy tuti azt nézik hogy mekkora kupi van :oops:

Karcsi szülinapja lesz? :oops: Ja arra lesz a b. c-ből :roll: hú remélem nem látja és nem esik le neki vagy nem titok :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?