Új privát üzeneted érkezett!

Lilla
A réka kismami tornáját tudom ajánlani. Én már egy éve megvettem (mert össze volt csomagolva egy másik kazival) és végig is néztem. Minden kardio jellegú mozgást lehet csinálni, de mértékkel. Amit most én csinálok az elméletileg jó, de lassabb tempóban kell csinálnom majd, ha kismami leszek.

Most megyek vacsiztatom párocskámat. Aztán még tanulok, de azért jövök is.

Kép
Kép
nati80

Lányok! gyanús ez a napi kettő laptető! :shock: :lol: :shock: :lol:

Kép
Kép
nati80

hát ne hiába legyen gyanus!!!
de a lap alja is jó, ugye??

Kép

Kép
dbabett

A laptető nekem nem vált be
De sokaknak igen, és a lap alja is jó.

Kép
p__lilla

Lilla, Babett
Igen a laptető és a lapalja is szerencs, de ha ide írsz és nem csak OLVASOL!!!! akkor is hamar babás leszel.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Magdolnam :)
Jaj, rémes lehet ez a fejfájás......Nem tudom milyen, mert migrénem még sosem volt, és úgy általában a fejem sem szokott fájni.
Azért remélem már csak hatni fog valamelyik gyógytea.....

Andy :)
Akkor holnap doki?? Szorítok, de úgyis minden rendben lesz! Ilyen hányingerrel csak jó lehet..... :wink:

Nati :)
Olyan jó, mostmár érted is izgulhatunk..........!! Örülök, hogy pároddal minden oké!

Lilla :)
Már 37?? Na, reméljük fent is marad!

Virág :)
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Mi az Erkel Hotelbe megyünk, évente 3-4-szer tutira megyünk, nagyon szuper hely! Ebből 2-3-szor csak kettesben, többi gyerkőcökkel. Van wellness részleg, szauna, gőzkabin, szoli, masszázs, szuper éttterem stb.... Már nagyon várjuk! Úgy tervezzük, hogy a gyerekeknek ki sem mondjuk, csak majd péntek reggel, amikor ébresztő, és indulunk!

Babett :)
Nekem még sose volt laptetőm...... :cry:
Laptetőt akarok!!!!!!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Magdolnam, a TORCH vizsgálat a Toxoplasma, Rubeola, Citomegalo vírus vizsgálata, elvileg a Hepatitis is (H) de azt a 16 heti AFP-vel szokták levenni.

A citomegalovírust mosatlan gyümölccsel lehet megkapni, észre sem veszed, vagy valami más betegségnek gondolod, ha átesel rajta. De a babáknak komoly fejlődési rendellenességet okozhat ez is.

Kép
Kép
cs_erika

Erika
Ezt a torch vizsgálatot hol lehet kérni? Háziorvosnál vagy csak nődokinál?

Kép
Kép
nati80

legcélszerűbb a nődokinál. Mi sokszor csináltunk olyan nőknél is, akik még csak tervezték a babát, és ha mondjuk kiderült, hogy nem esett át rubeolán akkor beoltathatta magát. Bár ma már nagyon ritka. És ha megvan a vizsgálat, akkor tudod, hogy mire kell vigyázni. Én ha jól emlékszem toxoplasmán nem estem át, pedig két macskám is van. Lehet, hogy ezt is újra meg kéne csináltatni, mert már régen csinálták.

Kép
Kép
cs_erika

Erika
Én most kaptam rubeola elleni oltást, macskákkal sose érintkezek és mindig megmosom a gyümölcsöt. Szükséges lehet nekem egy ilyen vizsgálat?

Kép
Kép
nati80

ezt a vizsgálatot a legtöbb helyen rutinból végzik a legelső kismamás vizsgálatnál. Ha nem érzed úgy, hogy veszélyeztetett vagy elég addig várnod.

Szerintem várd ki nyugodtan.

Kép
Kép
cs_erika

Ditta
Írogassál sokat ide nekünk, és tuti lesz laptetőd és lapaljád. :lol:
Szerinted a 37 sok? Vagy miért mondtad, hogy "már?"

A rubeola oltást a mi korosztályunk már megkapta. Nekem benne van a kiskönyvemben. Amúgy 78-as évjáratú vagyok. :lol:

Kép
p__lilla

lilla én 77 dec-i vagyok, és nem kaptam oltást. Bár rubeolát igen. A végeredmény számít végül is. Védett vagyok. :wink:

Kép
Kép
cs_erika

Lilla
Én 80-as vagyok, de én tuti nem kaptam

Köszi Erika
Várok vele! Nemsokára esedékes lesz úgy is.

Kép
Kép
nati80

Képzeljétek a ciklus még nem húzta be a függőleges vonalat. Teszek fel görbét, nézzétek meg:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 64000_.png

Kép
p__lilla

Lilla
Én azt olvasom ki a görbédből, hogy vagy a 17. vagy a 21. cnapon volt péd.

Kép
Kép
nati80

Nati
A ferti a 14. napra húzta. Ez lehet másképp számolja, azért nem húzott még vonalat? Talán holnapra megteszi.

Kép
p__lilla

Lilla
Oda sztem nem kellett volna húznia. 0,2 fok kell a péhez. Ez pedig a 17. és 21. napon volt.

Kép
Kép
nati80

Nati
Ha igazad van, akkor ez a hónap kilőve. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
p__lilla

remélem nincs igazam Lilla

Kép
Kép
nati80

Nati
Végülis igaza van Mártinak, nem a hőn múlik, lesz-e baba, vagy sem. A múlt hónapban is trifázisos görbém volt, aztán tessék. Majd kiderül jövő héten. Remélem most már együtt vagyunk babásak. :)

Kép
p__lilla

Na megyek fürdök, aztán elrakom magam holnapra. Sok meló vár rám. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
p__lilla

Jó éjszakát Lányok!

Remélem valakivel együtt kezdem a tüneteket majd és együtt tesztelünk.
Lilla? Jenny? Lehet jelentkezni!

natasa

Kép
Kép
nati80

Jó reggelt!

Gyors beköszönés, mert mindjárt ébresztem a gyerkőcöket!

Lilla :)
Dehogy baj! Az a jó, ha már 37!! csk így maradjon! És nem hinném, hogy kilőve ez a hónap! Van olyan, akinek araszolva megy fel a hő, másnap hirtelen! Úgyhogy még izgulhatsz!

Magdolnam :)
A legfrissebb kismamában van szó a terhesség alatti fejfájásról! ha esetleg nem olvastad, bemásolom ide este!

Na, megyek, sajna hamarosan indulunk......... :(

Ditta

Kép

Kép
ditta76

másnap=másnak :oops:

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!
Gyorsan bekukkantok, mi van veletek, amig fő a leves...
Nálam még mensi sehol :evil: , de az éjjel olyan iszonyú méhgörcsökre ébredtem, el is döntöttem, küldöm apát vigye el a fiuket oviban, de végül csak én keltem fel és vittem, reggelre egy kicsit szünt a fájdalom....

Kép
Kép
Kép
f.marti

átállitottam a vonalzómat 32 napos ciklusra, azért irja, hogy még 2 nap a tesztig :shock: :evil: :evil: :evil: :x

Kép
Kép
Kép
f.marti

Lányok merre vagytok???? :cry: :cry:
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Magdolnam:
hogy érzed ma magad???? Remélem elmult a fejfájásod...
Többiek, hogy vagytok????

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt Márti!

Én itt vagyok, csak tanulok, mert holnap vizsgám van.

Képzeld a hőm felment 37 fokra. Még egyik reggel sem volt ennyi. Szóval már volt pém. Remélem jókor! Szurkál a hasam, oldalam még mindig. Talán ezért hittem, hogy még nem volt pém.

Neked milyen a görbéd? Csinálod egyáltalán? Meg tudod mutatni?

Kép
Kép
nati80

szia Nati:
mindjárt mutatom az enyémet, csak halásszam elő :wink:
Az nagyon jóóóóóó, ha felment a hőd, csak igy is maradjon 9 hónapig!!!!!!!!!!!
Drukkok mennek!!!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Itt a gőrbém, még ezt a ciklust végigcsinálom, aztán majd lássuk...
Szóval csökkenni csökken, és remélem hamarosan lesz piri is...
Tudjak végre dokihoz menni :evil:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Én úgy látom volt péd, de nem ott ahová a ferti berakta. Szerintem a 18-19. ciklusnapodon volt, ha onnan nézzük, akkor már ma leesett a hőd, szóval ma vagy holnap meg fog jönni. Remélem hamar túl leszel rajta és akkor mehetsz dokihoz. Remélem megy a babaprojekt továbbra is. Férjed mikor is tudja meg, hogy mi van a bmw-nél?
Ne add fel a 3. baba tervedet! Még akkor se, ha anyósod nem akarja. A lényeg, hogy ti szeretnétek!

Kép
Kép
nati80

A ciklus.hu is oda tette a vonalat, a 18-ik naphoz, de akkor a luteális szakaszom túl kevés :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jajj, nem tudom eldönteni mit is csináljak, kérlek segitsetek!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

A dokim annyira megdrágitotta a maánrendelőjében a vizsgálat diját, hogy őrület... , volna egy olcsóbb, de elég régi UH-os gépe van...Nem tudom melyikhez menjek....A pénz most gond, de viszont, ha szar a gép lehet ráfizetek....

Kép
Kép
Kép
f.marti

na mennem kell... pusszancs mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Nem lesz rövid, mert már most is megvan a 12 nap. Annyi elég. A normális 12-16 nap. Nálam ez volt az egyik gond, mert csak 11 nap. De így is kismami leszek/vagyok. :D
A dokiról. Szerintem ne az uh alapján válassz dokit, hanem a tapasztalata alapján. Uh-ra menj sztk-ba. Én dokimnál sincs uh, de most váltani is fogok, de nem ez lesz a döntő tényező.
Én lehet, hoyg pesten fogok dokit választani. Nem kell sűrűn járni, csak havi 1x. Mi meg amúgy is sűrűn járunk. Itteni dokik közül már nem tudok megbízni egyikben sem.

Kép
Kép
nati80

sziasztok!

Múlóban van a fejfájásom!!!! Juhé. Azt hiszem, kicsit túlpörgök. Kezdtem tervezgetni a bababútorokat.... Úgy döntöttem, hogy az ismerősnek megrajzolom, mérettel együtt és kérek rá egy árajánlatot. Így tuti olcsóbbra jön ki! Kiságyat láttam az ikeába 9900ftért! Azt hiszem rábeszélem az uramat és megvesszük. Ennyiért nem lehet otthagyni. Kinéztem egy graco szupi babakocsit, gyári ár 50eft, használtan 20-25, asszem ezt is használtan vesszük meg, úgyis keveset fogjuk használni. Ja, meg összeírtam, mik kellenek. Kicsit fura vagyok ma, hogy ilyeneken pörög az agyam
magdolnam

ja és még valami. Ugye a bejelentést a mamám szülinapjára terveztük... amire úgy emlékeztem 01.25. Apu hív, hogy ugye nem felejtettem el, hogy 01.15én lesz :shock: Á, már a 25-ére rá voltam hangolva.... No mindegy.
magdolnam

Magdolnam
Miért lenne fura, hogy ilyeneken gondolkozol? Mi már babakocsit is néztünk, pedig akkor még nem volt baba. Most meg??? :roll: :wink:
Ja és megint fáj a jobb oldalam, de most a hasam is egy kicsit. Hogy mi lesz ebből?

Hú jan 15 már itt van. Kitartás!!! Minden ok lesz!

Kép
Kép
nati80

de jó, ti is ilyeneket nézegettek :) egy picit megnyugodtam. Még jó hogy elkezdtem félrerakni pénzt. Kb a bútorokra babakocsira, meg padlószöneg, festék stb re lesz elég

Úgy terveztük hogy 16. (péntek) megyünk ét és viszünk egy tortát, meg a képet. NAgyon izgulok.

Neked mikor nem kéne megjönnie?
magdolnam

Kép

Bocsi hogy nem írtam régen. Hétvégén párom elfoglalta a gépet, tegnap papirokat intéztem, TB, Apeh, Otp stb. Mire haza értem teljesen hulla voltam és 4 órát aludtam.

Remélem sok kismamai lesz ebbe a hóba is!!!

Nati, az jó jel aha fáj a pocid, nekem is fájt, szurkált, még most is néha, és Amdinak is. Ugyhogy lehet össze jött a babaóca!

Jenny: ne hagyál el bennünket, ha nem agyalsz minden pillanatba rajta akkkor tuti össze jön. Itt meg mindenféléről szó van nem csak babárol.

Andy,.nagyon szurkolok hogy minden rendben legyen ma, és nagyon kiváncsi vagyok mit fogsz látni!!! Kérjél képet!

Magdolnám, remélem elmúlott a fejfájásod!!!!

Holka hogy vagy??

Képzeljétek páromnak megmutattam a Graco babakocsit!!! És azt mondta hogy majd megvesszük, nem is hittem el!!! Ugy örültem neki!!!

teszek fel nektek képet hogy melyiket néztük ki!
Kép Kép

Bár csak mi is ott tartanánk már hogy kiságyat nézzünk meg ilyenek!!
Vendég

ez szuper! Mennyiért vesztegetik?
magdolnam

sajnos nem túl olcsó de mivel minden van hozzá, és a hordozó autóülésként is hasznmálható nekem nagyon tetszett. Mert ki számoltam hogyha mindent külön megvennénk ugyanitt lennénk!
95 ezer körül van.
Vendég

Mondjuk ez is igaz... Mi valószínűleg a használt mellett döntünk. de még át kell beszélnem a férjemmel. Úgyis kb 1 évig fogjuk használni, ahogy magamat ismerem nem nagyon fogunk sétálni menni. Mindent jól át kell beszélnünk.
Készítettem egy babakelengyelistát :lol: és szépen apránként beszerzem.
magdolnam

miért nem mennétek sétálni?? én meg imádni fogok sétálni vele!!! Már nagyon várom!+

Miket írtál össze?
Vendég

hm, talán azért nem mennék sétálni, mert utálok itt lakni!!!!!!!!!!!!!!!!!! Itt nincs semmi, göröngyös utak! Már alig várom, hogy visszaköltözhessek Harasztira. Ott tuti mindennap sétálnánk! (amikor otthon laktam, akkor vagy bicajoztunk vagy sétáltunk, de itt? Itt nem lehet) Remélem mire oviba megy el tudunk költözni!

Minden amire szükség lehet:
ágy, cumisüveg, pelenka, bútor, mindent, ami alapfelszereltség egy új jövevényhez :)
magdolnam

most 14 hetes vagy??

most hól laktok??? és miért költöztetek el?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?