Hú lányok, nagyon jókat írtatok, ezek a problémák annyira édesek (mellékesen én is küzdök ezekkel), de így sokkal viccesebb.
Indi!!!
Most nagyon szomorú vagyok, mert amikor szedem ki az ecettel áztatott, nem igazán puha ruhákat a gépből, mindig arra gondolok, hogy meg kéne téged kérdezni, mi a titkod a puhaságra?! Azt hittem, te mosódiózol. Vagy ez is az is? A mosódió tényleg lágyít? Tényleg jó lenne kicsit puhább ruha ( ha nem is a pelus, hanem a rugi, meg az egyéb ruhadarabok)
Szóval én is várom a jó tippeket.
Ammónia....hmmm micsoda élmény:( Én mostanában elkezdtem éjszakára Mona külsőt használni, és tényleg nem ázik át akkor, ha van egy tetra is a pelusban. Egész tűrhető így a dolog, de azért 1/2 6-kor, mikor ébred a kicsike, nem hami van előbb, hanem tiszta pelus.
Még van egy élményem: egyik éjjelre elfogyott a mosható, de nem vitt rá a lélek, hogy eldobhatót adjak a kis fenekére, erre nekiláttam két tetrát belehajtogatni. az egyik olyan 3szög, a másig meg téglalap betétként. Meglepődtem reggel, hogy nem volt minden nyakig pisis, a hasánál nem nedvesedett át a külsőnek a széle.
Orsi! Ne tarts a gyapjú külsőtől, nagyon jó! Már engem is elkapott a láz! Már hármat kötöttem, most készül a negyedik (előbbieket kinőttük), és sokkal kevesebb vele a meló. Ha nem lesz kakis, nem is kell mosni. A Monapel külsőt én minden este kimosom. A gyapjút nem!!! És tényleg nem büdi, nagyon meglepő.