Sziasztok!
Nam tudom mennyi időm lesz, így ha valami vagy valaki kimarad, előre is bocsi, majd folytatom később...
Szóval a szülinapos táblára gondoltam már én is, sőt a mamák névnapos táblájára is
Csak mivel a baba-mama képek is befürödtek, így nem mertem már ezt is felvetni, mert nem tudom ki az aki szeretné megőrizni inkognitóját, és ki nem, de ha nem gond, akkor szívesen megcsinálom majd a névnaposat is, sőt mamás szülinaposat is
De akkor kérem a dátumokat!!!
Gerimamy: állítólag a párom is kapott gyerekkorában valami nyugtatót, mert annyira nem akart aludni, és láss csodát egész normális ember vált belőle
Igaz nem valami nagy alvó, de semmi gond nincs vele, bár a szülei a mai napig emlegetik, hogy ne mondjuk, hogy Marci nem alszik sokat, az apjához képest hétalvó
Egyébként nálunk is azóta alszik Marci jól, mióta leköltözött, és azóta még jobban, mióta após megcsinálta az ajtaját és be lehet csukni. Így nem ébrsztjük fel a motoszkálással. És nálunk is a sírnihagyás jött be. Pont 7 nap volt, de azóta minden oké vele. Ugyan felébred ő is többször is éjjel, de cumival már alszik is vissza.
Ja, és este 6 után én sem hagyom aludni, nálunk 8 körül van fekvés.
Akíra: nagyon szurkolok nektek, nehogy elkezdj fogyózni, úgy tuti nem sikerül.
Fogyókúra: én is rajta vagyok, szóval kérek mindenkit, hogy küldje el a "csoda-receptet"
Már kevesebbet eszem mint eddig, de meg sem mozdul, így kénytelen vagyok drasztikusabb eszközökhöz folyamodni. De ma már csak egy kis csokikát ettem, ez is valami ugye???
Nekem -4 kellene, de az gyorsan. Két hét pont jó lenne
Tegnap jól fel is húztam magam, mert anyukáméknál voltunk Marcival, és mikor apukám hazajött már épp indultunk. Erre mit tartott a legfontosabbnak megkédezni, hogy hogy állok versenysúlyommal. Mikor mondtam, hogy karácsony után nem illik ilyet kérdezni, csak annyit mondott, hogy miért másfél éves lesz a gyerek mire visszafogyok??? Persze 54 kg-val estem teherbe, és most 58 vagyok, és mindehhez 172 cm. Nem tudom mi a baja, bár neki még mikor 53 kg voltam is nagy volt a fenekem
Persze a párom pont akkor jött értünk, és hallotta, és ő is megvédett és édi volt, mert este is folyton dícsért, hogy milyen csinos vagyok, és ő így imád és kész. De akkor is. Na mindegy, most jól kipanaszkodtam magam, bocsi, de ugye apukámmal amúgy sem vagyunk túl jóba és ezekkel a dolgaival úgy fel tud idegesíteni
Rubinita: örülök, hogy egy kicsit kikapcsolódtál, remélem fel is töltődtél egy kicsit. Engedj meg magadnak sűrűbben ilyeneket, elvégre már Ruben is igazi nagyfiú
Judit: örülök, hogy Balázs jobban van, és úgy tűnik végre mind egészségesek vagytok! És végre itt vannak az adatok!!!
Krisy: Remélem semmi komoly nincs otthon, vigyázzatok egymásra nagyon!
Most megyek, ha lesz időm, majd megnézem a blogot is, és jövök ide is.
Ja, Gerimamy, azóta sem sikerült Marcinak a kanalazás, így video nincs róla
De azért gyakoroljuk
És a pelenkázás, hát azt inkább hagyjuk. Ha nem hagyom, hogy fejest ugorjon a pelenkázóról, márpeig nem hagyom, akkor jön a hiszti és a többi ...