Sziasztok!
BOLDOG ÚJ ÉVET!
Nem vesztem ám el, csak nem tudtam jönni. Zsófikám az ünnepekben nagyon rászokott, hogy valaki mindig szórakoztatja, így a rutinszerű hétköznapokba nemigen akaródzik neki visszacsöppenni
és hát szegény anyját nem nagyon hagyja internetezni...
Szal, szilveszter nálunk is jól sikerült, barátainknál voltunk délután, aztán meg ők jöttel át este. Igaz, már 9-kor koccintottunk az új évre, ők meg aztán elkoccantak haza, mert nekik is van egy 2 éves kislányuk, így nem tudtak tovább maradni. Mi még apjukkal néztük a tévét, megvártuk az éjfélt, én még sokáig néztem a tűzijátékokat. A tűzijátékot szeretem, ha nem a közelemben lövik fel, viszont a petárdázóknak rohadjon le a keze!
Balwin, megdöbbenve olvastam, hogy leégett a próbahely, mekkorra szerencse, hogy a RC cuccai megmaradtak! Hát ez már nektek tényleg csak jó év lehet! Enyém férj szintén zenész, és ők is akartak ott bérelni helységet, csak áram nélkül nemigen tudták volna megoldani a próbákat, így maradtak a seggükön...és most mennyire örülnek! Ja, amúgy szilveszterkor a jó hangulatot megalapozandó RC-vel kezdtük a zenehallgatást
Nincsenek új fejlemények a tűz okát illetően?
Tudom, már kicsit aktualitását vesztette a hó-téma, de én kiakadtam azon, hogy újév napján délután a FŐÚTON nem tudtam áttolni a babakocsit, olyannyira nem volt eltakarítva a hó...könyörgöm, azért mégiscsak egy megyeszékhely újév ide vagy oda...vagy nekem vannak nagy elvárásaim?
Betegeknek jobbulást! Ildi, én sajos nem tom, mit lehet beszedni és mit nem...én is félek tőle, nehogy beteg legyek...remélem, valaki tudott már használható tanácsot adni....és gratulálok Petikének a mászáshoz! Hát már ő is milyen nagy fiú...
Dorka, Szabika miket eszik már? Mindig Te főzöl neki? Vagy üveges kajcsit is kap? Aranyos a képeken
Katlina hol van elveszve, tudsz róla valamit? Lélekben már én is készülök a hozzátáplálásra...(
hát már nem is bánom )
Virág, de jó, hogy még egyben vagy!
Na azt a 6 napot meg már csak kihúzzátok valahogy, és utána már nyugodtan babázhattok.
Szilbee, mi újság hűtő-ügyben? Jaj, Dávidka nagyon kis édes vasgyúró! Levivel mi lesz, végül megy bölcsibe?
Fanna, veletek mizu? Kicsi a világ, van egy közös ismink, de már biztos tudod, hogy kinek a szomszédja vagyok
Bocs, hogy most nem tudok reagálni mindenkinek...de még olvasok vissza...
de még ezt felteszem...lánykám újév alkalmából a következő produkcióval örvendeztetett meg benünket: