Sziasztok! Én még ide nem írtam, a pco-s topikba szoktam(bár ebben a hónapban clostyt szedtem, szerdán megyek uh-ra)és csak azért gondoltam most, hogy írok, hogy megerősítsem Monyót és Árnikát, hogy mennyire igaz, hogy a met önmagában nem elég pcosoknak. Március óta szedem előbb 3x500, most 2x850, igaz, hogy volt rajtam súlyfelesleg jócskán, ahogy elkezdtem metet szedni viharos gyorsasággal lement -13 kiló, viszont nem igazán mozogtam(csak nyáron valamennyit)és bár jobban figyeltem, mit eszem, mint előtte, sokat bűnöztem, és a decemberi eredményeim katasztrofálisak lettek a márciusihoz képest! Cukrom, inzulinom, tsh-m feljebb ment, nem is kicsit, akkor nem voltak cisztáim, most igen, szóval hiába szedem 8 hónapja a metet, önmagában kevés. Most szigorú diéta és mozgás van. Másképp nem megy!
Nem tudom Monyo milyenek az eredményeid, meg az is igaz, hogy minden pcos más és más, de ez biztos, nem kamuból mondja az orvos, hogy a gyógyszer 40% és 60% a diéta és a mozgás!!! Sajnos keservesen jöttem rá, hogy ez igaz!8,5 a cukrom, és 113-as az inzulinom! Nagyon sok
És a tsh-m miatt is pillanatnyilag gyakorlatilag esélyem sincs babára
Muszáj diétázni és mozogni!MUSZÁJ!!!
Mindenkinek sok sikert kívánok, szoktalak olvasgatni benneteket, sok tapasztalatotok segített a clostyval kapcsolatban.